Še ena nova zgodbica z slabih fantih iz skupine One Direction je tukaj! Pisala jo bom z ๓เss●яo¢к-šтαя ..no, saj naju verjetno poznate c:
No, upam da boste tole prav tako pridno brali, kot ste vse najine doslej c:

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
●Sophie Renee(René)●

»Nazadnje so Sarah videli na letalu za Mexico City, vendar so se potem...« Je nakladal, in nakladal ta novinar na televiziji. Pograbila sem daljinec, ter ugasnila televizijo, nato pa nesrečno obsedela pred njo. Čez nekaj trenutkov mučne tišine, sem se končno odločila vstati ter se v kuhinjo odpraviti po kokice. Pač, lenuh jaz.
»Kokice?« Je tedaj za mano vprašal moj brat Chris. Poskočila sem, ker sem se ga ustrašila ter se obrnila. »Seveda. In ne straši me več.« Sem dejala, ter odprla omarico, v kateri bi se naj nahajala vrečka kokic. »Zmanjkalo jih je.« Je dejal Chris z mano. »Zakaj pa mi tega nisi prej povedal, ko še nisem stradala?« Sem vprašala, on pa je z nagajivim nasmeškom na obrazu skomignil z rameni. »Sovražim te.« Sem v šali odvrnila, on pa mi je v zameno pokazal jezik.
Odpravila sem se nazaj v dnevno, kjer si mojo zofo ravnokar prilastila Annalynne Rose, krajše Rose, moja sestra. »Prostor.« Sem rekla ter se postavila poleg nje. »Saj nisem pes.« Mi je odvrnila, ter se umaknila, da sem lahko sedla. »Da ne?« Je tedaj vprašal Chris. Zahihitala sem se, Rose pa je Chris-a grdo, a v šali pogledala.
No, naj se vam predstavim. Sem Sophie Renee McCord. Lahko tudi René. Ali Rene. Vsaka učiteljica v osnovni šoli, je moje ime drugače zapisala. Enkrat sem bila celo Regina, in pa Reneee, z kar tremi E-ji. Pa še marsikaj se je našlo. Vendar pa od vseh 'mojih imen' najbolj sovražim Sophie. Ne vem, ni mi pri srcu. Stara sem 18 let, nosim očala in če po pravici povem, nisem nič posebnega.
Moja sestra je Annalynne Rose, ampak jo vsi kličemo Rose. Je popolno nasprotje mene. Je igralka, ima čudovito kariero, je lepa in fantje jo skoraj OBLEGAJO. Jaz pa nisem nič posebnega. Obožujem knjige, in sem tudi ljubiteljica golfa. Naš oče je slaven golfist, Marc McCord. Mame nimamo, umrla je v prometni nesreči, ko sem bila stara približno 3 ali 4 leta. Imam tudi brata Chris-a, največjega šarmerja na tem planetu. Igra košarko, in zaradi tega ga punce še bolj oblegajo.
Sama imam tudi kužka Din-Din-a, malega ljubkega kosmatinca.
No, pa se vrnimo v sedanjost, v realnost.
Čez približno kakšno minuto sem se spomnila, da sem pred nekaj dnevi v kozarec za vlaganje kumaric zbasala torto. Na srečo je bil kozarec čist, torta pa je še vedno v kozarcu v hladilniku.
Kozarec sem vzela ven, pograbila žlico ter se znova usedla na sedežno. »Kaj pa je ta zmazek?« Je vprašala Rose, ko je v kozarcu dobesedno zagledala mavrico. »Torta.« Sem odvrnila, ter si v usta zbasala prvo žlico kreme in mrvic, ki so bile na vrhu. »Lahko pokusim?« Je vprašala in pokimala sem.

»Ni slaba, ampak dobra prav tako ni.« Je izjavila, jaz pa sem ji pokazala jezik, ki je bil še vedno malce bel od kreme. Chris in Rose sta planila v smeh, čez nekaj trenutkov pa sem še jaz.
»Doma sem!« Se je tedaj zaslišal vzklik očeta iz hodnika, še poprej pa odklepanje vrat. Chris, Rose in jaz smo hitro stekli na hodnik ter objeli očeta, ki se je po dvo tedenski golf-turneji končno vrnil domov. »Pogrešali smo te!« Je vzkliknila Rose, medtem ko se je očku vesila za vrat. »Jaz pa vas.« Je odvrnil oče in nas vse objel...
Sophie Renee(René);Annalynne Rose;Chris;Din-Din(kuža);
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
24. september 2012
OMG. Na začetku...ENA VELIKA NAPAKA!
...še ena zgodbica o slavnih!
Ne pa slabih...najraje bi se obesila...
24. september 2012
hahahaha slabih umiram ;**
24. september 2012
aja uuups...NEEEEEEEEEEXT!!!!! še ena svetouna zgodbica!!! ♥♥♥
24. september 2012
Neeext
Itak da bom brala. Vidve pišeta najsvetovnejše zgodbice
24. september 2012
se strinjam z ♛мrѕ.rαιɴвow♛ ;** zgodbice so RES najsvetounejše <3 <3 <3
24. september 2012
neeeeeeeeeeeexttttt
24. september 2012
Next!!! Pa čimprej ker je že začetek totalno hud!!!
24. september 2012
u88611
u88611
Ahahahhhhahahh
Slabiih!
Neeext!
24. september 2012
u97794
u97794
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
omg super začetek!
24. september 2012
u70925
u70925
Neeeeeeeeeext NUJNO! KAPIŠ?!
24. september 2012
u105994
u105994
Neext ;D
24. september 2012
next
24. september 2012
Next!!!
24. september 2012
Kelly prepričajteee !
24. september 2012
No povem vam da bodo slike iste od moje osebe enake kot iz druge zgodbice ker se mi ne da iskat drugih pa še te so mi tako všeč... moja oseba v zgodbici bo resnična le njeno srednje ime ter družina ne bosta resnična! No upam da vam bo všeč! ♥

~~~~Annalynne Rose McCord~~~~

"Rose vrat mi boš zlomila" reče oče jas pa se zasmejem in ga spustim. "Ampak pogrešala sem te" rečem in nato vsi odidemo v dnevno sobo. "Aja in Rose ste že posneli film?" vpraša očka in se vrže na zofo. Obnašal se je kot najstnik... zaradi tega pa je najboljši! "Ampak saj veš da mi ni všeč da snemaš grozljivke saj te lahko tlačijo more in to -" "Očka v redu sem... za enkrat" ga prekinem in vsi planemo v smeh. "Če prav je bilo zmes zelo nagnusno ja" rečem in se nakremžim. Posnela sem svojo novo grozljivko. Day Of The Dead (V realnem življenju tudi igra tam). Chris je s neko punco pridirjal v dnevno sobo jas pa sem trenutno gledala nogometno tekmo in se basala s kokicami.
"UGH Annalynne odstrani se no! Zavzameš celo zofo z Sarah bi rada bila tukaj!" vzklikne Chris jas pa se ne premaknem niti za milimeter. ČAKAJ MALO! Mi je rekel Annalynne?! "Chris tisočkrat sem ti že rekla da me ne kliči ANNALYNNE!" vzkliknem in ga pogledam. "Prosim odidi nekam v tri krasne samo da te ni več... pa saj veš da je Sarah tukaj in da... da... a se lahko že zradiraš prosim!" vzklikne jas pa pogledam nazaj proti ekranu in odkimam. "Prav potem ampak ne išči me jutri in ne kliči policije če me ves dan ne bo" reče besen jas pa zavijem z očmi. Sarah je prijel za roko in jo potegnil prosti vratom. "Kje za vraga so ključi od avta?..." živčen vpraša Chris. "V tvojem levem žepu" rečem in se obrnem ter ga spet pogledam. Pokazal mi je jezik jas pa njemu. "Uživajta! Chris nazaj pridi kdaj hočeš ampak pred 15:00 popoldne!" vzkliknem on pa me jezno pogleda nato pa sta odšla in ostala sem... ja vem da je bil moj zadnji stavk nesmiseln ampak to sem pač jas.

Aja no naj se vam predstavim. Jas sem Annalynne Rose McCord in kmalu bom stara 18 let. Vem da imam trapasto prvo ime zato me vsi kličejo Rose razen moj brat Chris ko je jezen. In ja verjetno ste že ugotovili da imam brata Chris-a McCord-a. Star je 22 let in je košarkaš ter vsak dan menja punco... mislim da je v življenju večkrat menjal punce kot pa spodnjice... vsi govorijo kako sva si podobna ampak si sploh nisva tako. Jas imam zlate oči in modre, jas imam blontne lase on pa rjave. Jas sem bolj divja. No saj je tudi on... IN JA IMAM SESTRO! Ime ji je Renee in stara je 18 let. IN ONA BI SAMO JEDLA IN JEDLA IN JEDLA... če jo vprašaš za tri stvari brez katerih ne bi mogla živeti vsaj en dan bi rekla 'Hrana, hrana ter hrana'. Malo premalo da na sebe... mislim lahko bi si našla pravi hobij... no njen hobij je hranjenje... samo jé.
Aja točno sem zelo znana igralka, ki bi naj v revijah bila ena drogerašica in alkoholičarka... no nekajkrat so v revijah pisali da sem ne vem kaj ampak sem pozneje dokazala da se ne drogiram in nič... fantje se... um... lepijo na mene? ja to bo pravi izraz. Ampak do zdaj še nisem imela resnega fanta in nisem še imela spolnih odnosov... no nisem še seksala če hočete bolj natančno. Raje se vrnimo nazaj v realnost.
Jas:
Renee je prišla iz kuhinje in se začudeno zagledala v moje roke. "Kje za vraga si dobila kokice!" vzklikne jas pa se zarežim. "Veš skrila sem jih preden bi ti vse pojedla" rečem ona pa me v šali jezno pogleda in skoči na mene da sem vse kokice posipala po tleh. Začela me je žgečkati jas pa sem se noro smejala. Jas in Renee obožujeva drug drugo. Nisva le sestri sva tudi najboljši prijateljici in poleg Chris-a ter očeta jo imam najraje!

-----------------------------------------------

O moj bog jas sem skoraj napisala da še nisem imela SPOLNEGA SEKSA
24. september 2012
u70925
u70925
Neeeeeeext
NUJNO KAPIŠ KELLY PA LILY?!
24. september 2012
Next čimprej!
24. september 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeexttttttt ahhahaa spolnega seksa
24. september 2012
u73295
u73295
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
nova bralka
24. september 2012
u105994
u105994
Neext :'D
24. september 2012
Next!!
24. september 2012
neeext
24. september 2012
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
24. september 2012
Neeext!!!
24. september 2012
next
24. september 2012
u88611
u88611
Neeeeextt!
Hahahhahh moja nečakinja tlee govori: "Necst, necst.!!"
24. september 2012
next
24. september 2012
Zakaj pa nacst?
24. september 2012
u88611
u88611
Kr sm se jst zadrla: "Jeej, next je napisala!" in ona me je slišala, zdej pa tle govori Necst,necst
24. september 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg