u76047
u76047
Hellooww!!
No, to je moja treta zgodbica. Prva Summer of roses (includes One Direction) je že končana, zato ne bom davala linka. Če hočeš prebrat pač greš na moj profil pa pogledaš pod forum teme, ne? Pa tudi na profilu je napisan link.. Drugo zgodbico Stop thinking, just live pa še zaenkrat vedno pišem ( https://www.igre123.com/forum/tema/stop-thinking-just-live-(one-direction-fanfic)/39147/1 ).
Na zgodbico lahko dajete pohvale in kritike, samo brez žaljivk. Torej napiši raje "Ta zgodbica mi ni všeč" itd., ne pa "Kaka bedna, idiotska, .*.*. zgodbica". Pa ne oglaševat tu, ker zato TUDI obstajajo posebne teme (sama sem tam oglaševala). Če ti kaj ne paše lahko kar pakiraš od tu pa adijo (a-z, dijo-bogom.. tak vsaj naš učitl za zgodovino vedno reče). Zdaj pa ne bom več filozofirala, ker sem verjetno že tečna, ampak bom kr prvi del dala. Hope u like it :*

*************************************************************************************************

»A se ti mudi v Grčijo, Grace?« sem za sabo zaslišala Daphnein glas. Še bolj sem pospešila korak.
»Naši dragi očalarki ni všeč naša družba,« se je zasmejala Cristina.
»Zdaj pa beži domov k svoji zasanjani mami in mucki,« se je začel norčevati Sean.
»Se ne boš od nas poslovila? Pa tako prijazni smo do tebe, glede na to da se pogovarjamo s tabo,« je na koncu še pripomnila Frances, potem pa sem že stopila skozi vrata šole ven na dvorišče v oblačen februarski dan in proti domu. Preprosto sovražim jih. Vedno se norčujejo iz mene in najbolj popularni na šoli so. No, pravzaprav se iz mene norčujejo vsi, tako, da nimam nobenega prijatelja. Ne vem, zakaj jih moja očala - ki so na žalost nadnaravno velika - tako motijo. Naj sem vam predstavim. Sem Grace Beckett, 17-letna punca, ki živi v Holmes Chapel. To je vas v Cheshiru. Holmes Chapel morda poznate po tem, da je rojstni kraj Harryja Stylesa iz One direction. Poznam ga. Ko sva bila majhna sva se veliko družila. Mislim, da je on moj edini prijatelj, ampak sedaj živi nekje v Londonu. Že dolgo se nisva videla. Kmalu sem prispela do manjšega bloka v katerem živim z mamo. Oče naju je zapustil še preden sem se rodila. Tako mi je vsaj povedala mama, čeprav sumim, da je enkrat za zabavo spala s kakim moškim, nato pa ugotovila, da je noseča. Moja mama je slikarka, zato se včasih sploh ne premakne iz svojega ateljeja. Kdaj pa kdaj pa hodi okoli, kot, da bi jo nosila luna. Zato jaz skrbim za stanovanje. Sicer pa je dovolj uspešna s prodajo slik, da lahko preživiva. Ko sem stopila v stanovanje, ni bilo v njem nikogar. Mama je verjetno v ateljeju, sem pomislila. Odpravila sem se v svojo sobo. Moja mačka Misty, pasme birmanka, se je leno pretegnila na moji postelji.
»Hoj Misty,« sem jo pozdravila in pobožala. Potem sem si oblekla neko udobno trenirko, saj moramo v šoli nositi uniforme. Torej srajco, kravato, krilo in dokolenke, pozimi pa še suknjo. Fantje pa seveda nosijo hlače. Nekaj časa sem delala domačo nalogo. Nato sem poskrbela za Misty. Počesala sem jo, ker je dolgodlaka in bi se ji drugače dlaka preveč zavozlala. Potem sem ji dala še nekaj hrane. Odpravila sem se narediti še večerjo zame in mamo. Pobrskala sem po hladilniku in našla nekaj zrezkov iz piščančjega mesa. Dva sem dala peči, nato pa sem še olupila krompir in ga skuhala. Medtem, ko se je vse kuhalo in peklo, sem prebrala neko revijo o hišnih ljubljencih. Ko je bila večerja pripravljena še mame ni bilo, zato sem svoj del pojedla, maminega pa dala na stran, zraven pa na listek pripisala, da je to večerja za mamo. Zvečer sem še gledala televizijo, nato pa sem se odpravila spat. Takšen je moj normalni dan.
.
Grace:.
Misty:


31. avgust 2012
u73295
u73295
next< 3
31. avgust 2012
u82125
u82125
Neext
31. avgust 2012
Neext < 333
31. avgust 2012
next tta zgodba je the beast
31. avgust 2012
Neeext!!
31. avgust 2012
u74377
u74377
nnnneeeeeexxxxttttttttttttttttttttttt
nova bralka
31. avgust 2012
u99725
u99725
neext!
31. avgust 2012
u103320
u103320
next
31. avgust 2012
next!!!
31. avgust 2012
next
31. avgust 2012
next
31. avgust 2012
u88247
u88247
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
31. avgust 2012
u70925
u70925
Neeeeeeeext
31. avgust 2012
Neeeeeext
31. avgust 2012
Neeeext!
31. avgust 2012
neeext!
31. avgust 2012
Omg že čutm da bo carska zgodbica!! ;DD NEEXT
31. avgust 2012
next
31. avgust 2012
next
31. avgust 2012
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
31. avgust 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
31. avgust 2012
next!
31. avgust 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
01. september 2012
neeext
01. september 2012
u76047
u76047
Zjutraj me je zbudila mama.
»Res dober zajtrk Grace,« me je pohvalila mama z krožnikov na katerem je bila včerajšnja večerja.
»To je večerja, mama,« sem zamomljala, nato pa sem vstala s postelje. Odšla sem v kopalnico, kjer sem se uredila. V svoji sobi sem si oblekla šolsko uniformo in v svojih rjavih laseh naredila figo. Potem sem si za zajtrk hitro pripravila ovsene kosmiče ter jih pojedla. Misty sem dala nekaj mačje hrane, na koncu pa sem se poslovila od mame in odšla v šolo. Zunaj je bilo mrzlo in oblačno. To zimo na srečo ni veliko snežilo, zato pa je deževalo. Prišla sem v šolo. Hitro sem se odpravila do razreda v katerem imamo prvo uro – zgodovino. Nisem se zmenila za poglede sošolcev in sem sedla na svoje mesto, čisto zadaj v kotu. Na srečo je hitro prišel profesor in ura se je lahko začela. Nenadoma me je nekaj zadelo v glavo. Z roko sem si potipala lase in z njih potegnila papirček narejen v kroglico. Sedaj mi je še ena kroglica priletela na zvezek. Pogledala sem okrog sebe in videla Seana in Billyja kako se mi smejita. Nato je Sean vzel slamico in pihnil vanjo, tako da je proti meni poletela še ena kroglica papirja. Billy je stisnil palec in kazalec vsake roke in si ju dal pred oči, tako da je bilo videti kot da bi imel očala. Oba sta se še enkrat zarežala.
»Gospodič Atkins, gospodič Harden umirita se prosim,« ju je opozoril prof. Leach. Pogled sem spet usmerila proti tabli in se posvetila profesorjevi razlagi.

Pouk se je vlekel. Pa ne toliko zaradi učiteljev, ampak zaradi učencev. Vsak odmor je bila nočna mora, zato sem bila presrečna ko je zvonec končno naznanil konec zadnje ure. Hitro sem se odpravila iz šole, da se ne bi spet kdo spomnil da se lahko iz mene začne delati norca. Ravno je mimo mene zapeljal avto in me poškropil, ker je zapeljal v lužo. Tako sem cela premočena nadaljevala pot proti domu.
»Mama? A si doma?« sem jo poklicala, ko sem stopila v stanovanje.
»Tukaj sem dragica,« mi je odgovorila mama iz sosednje sobe. »Kako je bilo v šoli?«
»Tako kot vedno,« sem ji odgovorila. Nenadoma se je pred mano pojavila mama s kovčki v rokah.
»Zakaj pakiraš?« sem jo začudeno vprašala.
»Seliva se v London. Danes sem kupila hišo z ateljejem,« je povedala mama.
»Mama pa saj veš, da ti gredo finance bolj slabo od rok. Za koliko si sploh kupila tisto hišo? Denarja nimava ravno za razmetavat,« sem se razburila. »Vsaj mene bi lahko počakala!«
»Hiša je bila poceni,« je pojasnila mama.
»Ampak vseeno ne moreva kar tako na vrat na nos v London,« sem rekla.
»Sem te že prešolala, če te skrbi to,« me obvesti mama. Prešolala. Le kakšni bodo do mene vsi na drugi šoli? Še bolj grozni kot tukaj!
»V šoli bo grozno,« sem potožila. »Nočem biti nova. Potem me bodo še huje zafrkavali kot tukaj!«
»Boš videla, da bo vse v redu,« me je skušala potolažiti mama.
»Ne verjamem,« sem zamomljala in se odpravila v svojo sobo.
»Kar začni pakirati!« je vzkliknila mama za mano. No, tako je to z mojo mamo. Včasih se kaj spomni, da bi lahko kupila in sploh ne premisli če potrebuje. To je sedaj pripeljalo do tega, da je verjetno v kar petih minutah kupila hišo! Res odgovorno.
01. september 2012
next
01. september 2012
u82125
u82125
Neeext
01. september 2012
u73295
u73295
neeext
01. september 2012
Next!!
01. september 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani