u29153
u29153
Ja spomnem se s prijatli sem večkrat zahajal v park gledat kako starejše punce igrajo odbojko na mivki. saj veste kaki so 14 letniki ko jih razganja puberteta in podivjajo hormoni. Ja nismo se mogli upret napol golim puncam ki so bose skakljale v kopalkah po sivi mivki. Niso samo skakljale z bosimi stopali tudi povaljale so se v mivki. Nevem če je to samo mene vzburjalo ali tudi prijatelje , mamreč jaz sem zaradi tega bil vsak dan v parku pri mivki in gledal punce v kopalkah. Večkrat sem opazil da sošolci zardevajo kakor jaz ko se v hlačah dogaja nemir. Vem sliši se neumno ma takrat je imelo to velik pomen. IN KAKO SE JE TO SPLOH ZAČELO VAM BOM NADALJEVAL OB VAŠI PRIVOLITVI.
19. oktober 2010
u29153
u29153
pište pa vam povem kako je bilo naprej
19. oktober 2010
u29153
u29153
vas ne zanima kaj se je zgodilo
19. oktober 2010
no pa OK.
next
19. oktober 2010
u29153
u29153
Začelo se je nekega poletnega dne proti koncu šole,bil je vikend.Prijatel sošolec sosed me je poklical po gsmu . stari dej greva u park tam se neke pičke kažejo pojdiva. No in sem prišel do njega pa sva šla po poti sem kupil sladoled in ga počasi lizal do parka . no prišli smo do igrišča za mivko,uf kake babe in vse v kopalkah. prijatel pravi no a vidiš in mi nisi verjel. ja po poti sva se menla in mu nisem verjel da sredi parka napol gole punce. nisem mogel izmeknit oči iz njih mmm napeta koža lepe ritke mmm joške kot bombice ful lepo. ja tud un se mi je zgodil kar se najstnikom pogosto dogodi ja men je tamali ratu trd seveda se je videl skoz hlače ker sem butec oblekel pod ohlapne kratke hlače tud ohlapne gate. ja in takoj nisem nit opazil da se tko ful vid ma ko je par prijatlov začel smejat in me zajebavat sem videl. no saj pol so priznal da majo tud oni trde . gledali smo jih cel čas nismo šli stran od tam. tudi ko smo šli domov smo se o tem pogovarjali in se smejal da nebomo nič spali in bomo drkal celo noč. in res takoj ko sem prišel edomov sem šel na vece in dal mačka iz gat ter dr mr v školko. ni blo velik je blo pa ušitek. po tem sem šel na večerjo in mi zazvoni tel. spet prijatu ki pravi a bova jutri šla spet tja veš jaz sem mogu drkat mi pravi pa ti seveda prvo sem mal mencal pa me prekine in reče daj nebod pička povej in sem priznal ja drkal sem na wcju in mi prišlo ja . no kaj zdaj greš jutri z mano tilnom andrejem in štefom v park jutr. seveda grem da bom laži drku sem se pohecu np zmenen jutri ob 800 bod pr men bomo šli.
19. oktober 2010
next
19. oktober 2010
ne nextat saj kr neki pišeš! sam o spolnosti! zakja ste vsi tok mahnjeni na spolnost
19. oktober 2010
u29153
u29153
po pogovoru sem šel v sobo in se zaklenil ker sem se slekel za spanje spim namreč samo u gatah. šel sem za pc in na google napisal sexi grls in našel nekaj golih lulik. moj lulek pa takoj pokonci in sem se mal božal po njemu in božec se poslini in mi popacka spodne gate . nč kaj če jih je mal naj jih pa ful in sem se tilk časa drnil po lulčku da mi prišlo sicer ful mal ker sem se pred pol ure iztresel u wcju. samo nisem mogu v tem spat in sem šel na hitr pod tuš se stuširal in si ga zdrku. pred tem pa sem mal brskal po omarici in našel mamino odvrženo britvico ker sem bil ful zrajcan od prej sem si izmislil neko neumnost. vsa tresoč sem vzel peno se namatu med nogami in se začel brit ful cukal in tud ureznin ni bilo mal . občutek krivnje po tem in mislil sem si da sem peder ker se brijem. pač pobrit sem bil . potem sem se do kraja stuširal oblekel nove gate in šel spat pred spanjem sem se božal po pobritih jajcih in se čudil kako lepo je ko je vse gladko. in spet tič se poslini sam jebiga čas je bil za spanje pbrnil sem se na bok in spal zaspal sm s trdim. budilka zazvoni takoj se zbudim ura je čas.
19. oktober 2010
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
19. oktober 2010
u30350
u30350
lol ajmo next
19. oktober 2010
u29153
u29153
Ja budilka me zbudila že ob sedmih. Takoj sem opazil da je spet trd . hitr pokonci gas pod tuš obleč fino obleko in lauf k sosedu. Komi sem čakal da grmo punce gledat.no počasi smo se odpravli po poti je padla debata kaj vse smo počeli doma po gledanju punc.Ja vsi smo si jih drajsali. no edini pa sem bil ki se je pobril sprva so se mi smejal sam so rekl da to bi pa radi videl pa mogoče da se še kdo odloč za novo podobo. fuj ej prijatli bi radi vidl kakšen je moj mednožje brez kocin. ej a ste pedri jih ošpotam. a sti nor pravi tilen sam zanima nas kako to zgleda. no po poti sem jim opisal kako se se bril pač hotli so detajle. no prišli smo le do mivke tam ni blo žive duše. kaj pa zdaj se vprašamo. nič predlaga en prijatu pejmo ih iskat. in res šli smo do stavbe kjer majo garderobe. našli smo lino kjer se da kukati in kaj vidimo vidimo punce kako se oblačijo kopalke mmmm spet smo vsi trdi tokrat vsi in vsem se to med nogam lepo vidi. pa tud priznamo si da smo trdi. prijatu pravi pizda mam trdga pa še masn mi je vsi smo se smejali in vedu sem da sm tud jaz masen. ja mal smo potem še gledal njihovo odbojko pol pa smo šli na jezero.
19. oktober 2010
fuuuuj! kako ste lohka fantje tok nagnusni
19. oktober 2010
u29153
u29153
ja kako ste lahko punce ko se mente o menstri pa si skup tampone stavte saj sem videl kaj počnete tako smo fantje skupi
19. oktober 2010
jaaaaooo! BEd TI je v LaIfuu
19. oktober 2010
u29153
u29153
ni hvala
19. oktober 2010
ja je prosm
19. oktober 2010
u29153
u29153
ti veš ko maš wc na štrbunk
19. oktober 2010
mahhhh se mi ne da kregat
19. oktober 2010
u30350
u30350
Hahah kirtap wc na strbunk..nextej sj kul
19. oktober 2010
u30350
u30350
Ajmoo nexti! xD
19. oktober 2010
u29153
u29153
ja šli smo na jezero nekaj časa smo se menli kako so lepe gole punce in kaj bi jim delali. spet je nanesel klepet na drkanje in to pač potrebni najstniki.pol smo se odločili da bi se mal kopali sam ni noben imel kopalk. po premisleku smo se slekli in v samih spodnicah skočili v vodo vmes smo se smejali masnim flekcom na spodnicah. ko sem skoču v vodo mi je moje gate potebnil dol in spet smeh vsi smo iskal moje gate. no ko smo jih našli smo šli na pomol se ulehel in se sušil in se zabaval. tema pa izak znana vsaka tretja beseda je nanesla na sex. po nek časa počivanju smo se začeli tepci v samih gatah lovit okol jezera. saj veste treba tud kaj neumnega nardit in lotil smo se tilea in mu slekli gate ter ga zajebaval . kako pinki ponki je. haha. pol so se lotil mene in me slekli sam mene so držal da se nisem mogu skrit to pa sem zafarbu . no ma sem se hitro sprijaznu saj nisem tko mali da bi se smejal pač dobil so svoje veselje. no po parih urah je blo treba domov na kosilo in pod tuš in spet na pc. pa spet oprezanje za napol golimi pupkami. komaj smo čakali naslednji dan in spet gole ritke punc.
19. oktober 2010
u30350
u30350
Dej naprej pa ne isto skos dej kj nouga se ukluc skos hodte gledat...dej se kej novga
19. oktober 2010
ne vrjamem
19. oktober 2010
u29153
u29153
naslednji dan sem se odloču da grem mal prej in se skrijem v njihovo garderobo. zjutraj sem vstal oblekel modro majčko in sive hlače nataknil japonkice in šel. še prej ugasnil mobi da me ne izda. in res skril sem se v eno omaro v garderobi sam tudi sem bil buttec nisem mislil da lahko omaro otpro.na srečo jo niso. in res punce so prišle zlo zgodaj v garderobo in brez sramu so se slačile in ble gole mmm moj tič je bil tkoj trd in masen. nism mogu kaj mogu sem dat roko u gate in ga mal gult. ni rabl velik pa sem špricnu . sam fak prišlo je skoz gate na hlače in ker sem bil v ohlapnih hlačah in gatah se je pocedil po nogi in čutil sem kako mi je na prste na nogi kapnilo toplo leplivo sluzasto sranje. punce pa so se zabaval se pogovarjale in se menile kako se brijejo kdaj ma kaka kako menstro pa te pač ful me rajcalo. ko so šle ven sem šel tudi jaz in jih iz notraj gledal ven. no po 2h urah so se odpravile nazaj notri. spet sem se skril. no in čakal da so se slekle in spet blo isto spet sm mobu gult. pol so šle pod tuš razen ena ki je čakala ker blo vse polno. in ko so vse prišle vn je šla še on pod tuš. druge so se oblekle jo pozdravle in šle domov. ta pa takoj iz podd tuša in ven zaklent vrata. mmm kako lepa je bila. ko je šla pod tuš sem šel na skrivaj jo gledat. mel sem trdega in se božal po mokrih hlačah in gatah. mmm lepo se tuširala in božala po telesu prstki so se igrali po telesu mmm. takoj sem vedel da je nalašč počakala da je zadnja in da ima neki plan sama s sabo.
19. oktober 2010
u30350
u30350
Hehe fajn tole nADALjuj!
19. oktober 2010
u30350
u30350
Haha sigurn bo drkala
19. oktober 2010
u29153
u29153
Ja bilo je lepo za gledat kako se namili in je vsa bela od pene. kako se nežno boža po telesummm. bradavičke je imela zelo napete. tako kot moj trdi tič ki je čakal da ga spet primem u roko. ona se pa kar naprej boža po vratu ramah prsih mmm mene je to skor že do izliva spravlo. potem gre niže vse niže uf men je postalo vroče in sem samo gledal kot okamenel. ja prišla je do muce in se božala zraven pa vzdihovala. počasi se božala po muci in med nogami prišla tud do ritke .videl sem kako si sredinec zatlači v ritko ker je bila tako obrnjena da sem mel lep pogled. ja s prstom je šla počasi ven počasi not mmm mogu sem dat tiča iz hlač. nisem mogu več gledat samo mogu sem drkat. še sedaj ko pomislim na tisti pogled mi rata trd. ja vedno hitrej je matrala ritko. zravn mal ma potih stokala. videl se je da uživa. jaz sem tud drku zravn sam nism mu več kaj zdrkat saj sem se izpraznu že prej ko sem sam gledal gate in hlače so bile polne sperme pa čeprav jo takrat nisem mel velik sam to je bil vrhunec. prvič sem od blizu videl golo punco ki se zadovoljuje. bilo je lepo men je začel prihajat sicer ni blo dosti sem spustu spet u gate in mal me je tresu orgazem. bledal sem naprej sam božat pa sem si ga mogu. ona ni negala pol se je nekako šdn usločla da ji je muca se vn napela in si je božala ščegija. počas je šla not in se vedno hitrej drsala.punca je ponorela sigurno je bila potrebna.
19. oktober 2010
u29153
u29153
A NADALJUJEM NAPOL RESNIČNO ZGODBO
19. oktober 2010
u30350
u30350
lah
19. oktober 2010
u30350
u30350
ajmo next
19. oktober 2010
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani