Tko, prvič, če me bo kdo kakorkoli krvil, da sem fejkala naslov vedite, da ga nisem, ker sem iskala pa te teme vseeno nisem našla. Drugače pa sem Taylor Swift

Jap, sei vem. Zvezdniško življenje, kajne? Ubistvu me ne moti, kaj preveč. Imam kar pet najboljših prijateljev:

Pa vseeno nimam vsega in denar mi tega ne more prinesti. Nimam družine. Ne mame ne očeta, nikogar. Imam le psičko, ki jo imenujem kar Ashley in siamsko mačko. Razumeta se kar vredu, glede na to kakšni vrsti sta. Ravno kar je pri vratih pozvonilo. Bili so prjatelji brez katerih ne bi zdržala, oz. dva od njih. Liam, ki je zame kot starejši brat in pa Louis, ki mi je že od malega (14 let) všeč. Spoznali pa smo se, ko sem se pri 13-ih preselila v London. Takoj smo ugotovili, da smo ustvarjeni drug za drugega. Liam me je vprašal kaj počnem. Rekla sem, da se učim. Potem pa je Louis rekel, da se moram razvedrit. Dvignil me je in me kar oblečeno vrgel v bazen.
30. september 2012
nekšt
30. september 2012
Ko sem po nekaj sekundah prišla nazaj na zrak. Sta Liam in Louis umiral od smeha. Splezala sem iz bazena in v vodo porinila Louisa. Liam pa se mi je spretno izmaknil in v vodo naredil salto nazaj. Še jaz sem skočila v vodo in ga potunkala. Potem so prišli še ostali. Harry in Niall sta z veseljem skočila v vodo, Zayn pa se je kot vedno zgovarjal, da mu bo uničilo frizuro. Hm, potem sta Harry in Louis splezala ven in ga porinila v vodo. Zakričala sem: ''Zdej bo šlo pa nož.'' In res je šlo na nož. Zayn je potunkal vsakega, ki mu je prišel pod nos in tako smo vsi vsaj desetkrat pristali pod vodo. Ko smo čez dve uri zalo utrujeni obležali na ležalnik, sem rekla, da grem iskat pijačo. Odločla sem se, da bom tokrat uslugo naredila Louisu in sem pripravila mlečne šejke. Ko smo popili smo se še vedno oblečeni naprej zabavali v vodi. Liam in Zayn sta šla delat salte, Jaz in Niall sva skakala s skakalnice, Louis in Harry pa sta vadila njuno vrsto sinhronega plavanja (Larry Stylinson). Midva z Niallom sva umirala od smeha, ko sva ju gledala, Zayn in Liam pa sploh nista opazila. Louis je dvignil Harryja iz vode in Harry je naravnost na glavo padel v vodo. In potem se je Niall začel tako smejati, da je tudi on padel v vodo, ampak na ploh. Ko je priletel v vodo sem nekako čutila dolžnost, da tudi jaz skočim v vodo. Ampak Niall je bil na srečo v redu. Louis je še zmarj, delal kr neki, Harry pa ga je samo očarano opazoval.
01. oktober 2012
Nextt
20. oktober 2012
http://www.igre123.com/forum/tema/do-you-love-me-%28ft.-one-direction%29/46931/1

Tega ne bom več pisala. Tuki mate link od nove zgodbice.
22. januar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg