ᴅʀᴀᴍᴀ ᴄʟᴀss (ʟᴏᴜɪs ᴛᴏᴍʟɪɴsᴏɴ ғғ.) (ᴘʀᴇᴠᴏᴅ)

Torej jaz sem se odločila da bom začela prevajat eno perfekcijo, ki jo berem že kar nekaj časa in je res izjemna zgodbica. Pisateljica mi je tudi dala dovoljenje, tako da sem se že kar danes odločila da bom začela prevajat. Upam da vam bo všeč, prevajat bom pa poskusila kar se da hitro, ampak mam fuuul dela s šolo. Ker se šteje že za srednjo in bla bla bla. ja rada nakladam. Tako da še enkrat: ZGODBICA NI MOJA! Zdaj pa kar k začetku. (:
_______________________________________________________________________________

Drama Class: Prolog

Lorena je le normalna študentka, ki živi v študentskem domu z najboljšo prijateljico in se trudi dobivati odlične ocene. Edina stvar, ki jo spremeni je najpopularnejši fant na njeni šoli, ki vrže oči na njo.

Tudi triler ni moj (:
13. december 2013
neeeext
13. december 2013
O-M-G že čutem da bo to ena dobra zgodbicaa
neext!
13. december 2013
neext. (:
13. december 2013
next!!
13. december 2013
u150060
u150060
neext.. (:
13. december 2013
Drama Class: Chapter 1

»O moj bog! Poglejte ga kako je lep!«

»Vem! Slišala sem da nikoli ne spi v svoji postelji, kar je plus!«

Poskušala sem se zadržati pri smehu, ko sem poslušala punci zraven mene. Bilo je patetično in nerealno kako se neka punca tako grebe za najpopularnejšega fanta na šoli, ki je bil tudi lomilec src. Zelo klišejsko.

Sedela sem na okenskih policah, ter končevala z nalogo iz zgodovine. Pogledala sem navzgor, ko sem zaslišala smeh in cviljenje. Po hodnikih je seveda hodil, kdo drug kakor sam Louis Tomlinson; kapetan nogometne ekipe Goldsmith, najbolj smešen fant ter daleč najpopularnejši fant na naši šoli. Ali sem slučajno omenila, da izkorišča vse po vrsti?

Gledala sem ga, kako je hodil po hodnikih šole, kakor da je kralj tega prostora. Saj nasplošno je prijazen in čisto v redu fant, toda bil je košček sranja ko se je šlo o puncah! Ne bi bil zadovoljen, če jih ne bi imel v enem tednu najmanj deset, saj veste kaj mislim?

Nastala je prava gneča učencev, zato sem vstala in pograbila knjige ter se odpravila.

»Oh Lorena, že dolgo ni bilo nič od tebe.« (A/N pač tisto kar delata fant pa punca v pojstli ane? ) Sem zaslišala njegov neprijeten glas, ko je izgovoril moje ime in dobila sem kurjo polt. To je njegov učinek name. Kot alergija.

Moja kri je kmalu začela vreti, ko sem zaslišala ta stavek. Ni bilo prvič, ko je nekoga omenil da ni imel dolgo seksa z njim, toda bila sem njegova največja tarča, čeprav se nikoli to ni zgodilo in se tudi ne bo.

Nisem se niti zanimala zanj, zato sem se obrnila stran in se poskušala preriniti skozi gnečo ljudi. Bilo je precej težko ampak nekako mi je uspelo. Ko je Louis prišel za mano, se mu je množica kar umaknila. Udarec v glavo.

»Lori, baby, počakaj! Ali se nisi imela prijetno? Ne razumem!« je rekel in se začel smejati, ko se je še množica začela smejat in odkorakala sem kakor hitro sem lahko. Hotela sem se obrniti in iti nazaj ter ga udarila naravnost v njegov obraz pred njegovimi 'oboževalci'.

Vzdihnila sem, ko sem prišla na vrh stopnic. Pogledala sem kaj je moja naslednja ura in na urniku sem imela dramo. Joj ne, Louis ima dramo tudi. Sranje.
_______________________________________________________________________
Ok torej to je to. Ni celo poglavje ampak tole gre res počas in se bom potrudla pa prevedal čim več tudi za vnaprej. Upam da vam je ušeč, posvečen pa je αɴɢelѕ* ker je prva bralka:** Še enkrat hvala usem ki berete! Rtm! <333
13. december 2013
wma
neeeeeext
13. december 2013
neext!
13. december 2013
neeeeeeeeeeeeeeext(:
13. december 2013
u142227
u142227
neeeeeeeeext fulllllll dober prevajaš!!
13. december 2013
ßσяηTσßeFιgнтєя
ßσяηTσßeFιgнтєя
nexxt
13. december 2013
neext
13. december 2013
u147737
u147737
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext !!
13. december 2013
neeext
13. december 2013
u150060
u150060
neext
13. december 2013
omg...ti maš 1000% ang. 5..ahah ne res pišeš ful dobr..in že zdej vidm da bbo ta zgodba postala popolnaaaaa...ti sam hit nadaljujjj ker komi čakam neeexttt!!!!!!!!!
♥♥♥♥♥♥
nextej.... nujno če ne me bo konc uzeuu <333333333
13. december 2013
u147737
u147737
humpet ona nima 5 haha sej u slo dobr prevaja sam u ang pa ne haha ane ziva ?
13. december 2013
next *.*
13. december 2013
neeeeeeeeeeeext:3
13. december 2013
ok..haha ej nevem..klele prevaja full dobr hahahah..pa lahko me kličeš petra ahah
13. december 2013
u147737
u147737
Okej
13. december 2013
Neeeeeeeeeext!!<3
13. december 2013
u138043
u138043
NEXT!!!!!!!!!!!!!!!!
13. december 2013
omfg! a ste resni???! 14 nextou!!!??? omg!!! Živa vas ma najrajš! :*** dubite next, ki se bo končal s koncem poglavja. upam če me ne bo mami nagnala. tkoda: hitro prevajat
13. december 2013
Drama Class: Chapter 1

Deset minut kasneje je celoten razred vstal, ko je učiteljica Dawson prišla v učilnico. Ko smo lahko sedli, sem pogledala naokoli in videla da Louis manjka. Nasmehnila sem se ob misli, da manjka pri uri, ki jo imava skupaj. To se ne zgodi tako pogosto.

Ravno sredi mojih misli, so se vrata začela odpirati in upala sem da ne bo prišla oseba, ki si jo najmanj želim videti v tem trenutku. Na žalost me bog ni poslušal.

»Oprostite gospodična Dawson ker zamujam k pouku, delal sem nalogo za sociologijo.« Gospodična Dawson je bila tudi profesorica sociologije.

»Je že v redu Louis. Tudi jaz sem prišla minuto nazaj šele. Usedi se.« Gospodična Dawson je bila zelo stroga in vedno je klicala učence po priimkih. Louis je bil eden izmed srečnih prascev.

»Hvala profesorica.« je rekel in pogledal po učilnici, da bi našel prosti sedež. Odšel je proti prijatelju, toda opazil je prosti sedež zraven mene in mali nasmeh se mu je pokazal na obrazu.

»Prosim bog, prosim te ne.« sem si momljala, toda vedela sem da bog danes ni bil na moji strani.

Louis je mirno odšel mimo prijatelja in odvrgel nahrbtnik na drugo stran moje mize. Vzdihnila sem in odvrgla pisalo na mizo, ter si skrila glavo v roke (a/n mal čudn i know) ko je Louis sedel zraven mene.

»Hej, baby.« je zašepetal, pa še to naglas.

»Samo odidi, prav?« sem zavzdihnila in umaknila eno roko z mojega obraza da sem lahko vzela pisalo.

»No, no Lorena, obnašanje.«

»Ugrizni me« (a/n nimam pojma od kje ji to.)

»Oh pa bom« je odgovoril, ter mi pomežiknil. Dobesedno sem se počutila, kakor da bom ravnokar bruhala.

Približno 20 minut kasneje, ko smo delali neka vprašanja, sem začutila Louisovo roko na mojem kolenu. Hitro sem jo z mojo roko odstranila ter prekrižala moje noge. Po minuti je bila njegova roka na istem mestu. Hitro sem pograbila njegovo roko, ter jo dala na mizo, zraven njegovega zvezka. Začel se je smejati, kolikor po tiho se je le dalo, medtem ko so meni popuščali živci. če bo še enkrat dal roko na moje koleno, prisežem, da mu jo bom odsekala.

Kakor da bi mi prebral misli, ni položil roko na koleno, položil jo je na stegno.
Sitno sem zavzdihnila, ter ga poskušala ignorirati. Mislila sem, da bo odnehal, ko bo dojel da ni več zanimiv. Nadaljevala sem z odgovarjanjem na vprašanja ter se trudila biti skoncentrirana kakor se je dalo, medtem ko je njegova roka dosegla kritično točko.

Noge sem dala bolj skupi, ko sem se zavedala da gre njegova roka v napačno smer, v smer ki sem ji jo zdaj želela najmanj. Pogledala sem v njega. Imel je že končano delo, zato se je naslanjal na njegovo roko, ter me gledaš, kakor da bi se zabaval.
Odkašljala sem se ter se zravnala, dala noge kakor fant, tako da je bil moj gleženj na vrhu njegove roke, da bi ga zlomila. Louis je izpustil kratek 'ahh' ter odstranil roko iz 'sendviča' ki sem ga naredila. Začel je tresti roko, da bi se znebil otrplosti oz. mravljincev. Pokušala sem se zadržati pri smehu, ki bi me lahko spravil v težave. Glavo sem si skrila med roke, da me gospodična Dawson ne bi mogla slišati ter se začela smejati. Čez nekaj časa sem zaslišala kako se je Louis začel smejati, na presenečenje je bil tišji kakor jaz.

Videla sem da je učiteljica pogledala v najino smer, zato sem se nehala smejati in nadaljevala z delom. Toda Louis se ni moral zadržati in se je še naprej smejal. Idiot.

»Cloe, (a/n njeno drugo ime) Louis je kakšen problem tam?« je vprašala učiteljica. Z louisom sva zmajala z glavo. Odkašljala sem se, Louis pa se je zravnal. cel razred je pogledal k nama in dekleta so me ubijala s pogledi. Ni me presenetilo.

Videla sem, da je Louis odtrgal kos papirja ter nekaj napisal. nato ga je podal meni.
»Nasmejal sem te « je pisalo.

»Kaj hočeš povedati?« sem mu napisala ter mu podala listek.

»Vedno govoriš, da me sovražiš, toda ni izgledalo tako pred parimi minutami.«

»Prizadela sem te. Seveda da sem se smejala.«

»Nisi me ravno prizadela, vem samo da sem te nasmejal.«

»ja ti si me spravil v smeh. Smejala sem se vate.«

Po mojem sporočilu, sem ga slišala zavzdihniti, ter zmečkati listek. Kaj je bilo vse to? Zakaj se tako zanima za to, da me je spravil v smeh?

_______________________________________________________________________

sem zlobna ker tuki končam ane? hope you like it and good night! :**
13. december 2013
NadaljujjP proosim
14. december 2013
u138043
u138043
next!!!!!PLISS PLISSS PLISS
14. december 2013
u147737
u147737
Ja si zlobna !! Omg sovrazm te!! Lih kle nehas pisat ?!!! In se zmeri nestekam od kje uno ugrizni me o.O ampak okej.... Hvala hvala hvala hvala hvala da si zacela to prevajat !! Najbolsa je omg omg sovrazm te kr si kle nehala !!! Alpa ti senvic omg ubila me bos!!!!!!!!!" In ja...kdaj bo nasledn next?! Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
14. december 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
14. december 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani