Tukaj lahko pišete srhljive zgodbe. Uporabite domišlijo!!!!!
17. oktober 2017
u228805
u228805
Najbolj skeri stori ever: Rolling Stonesi so nehal igrat!!!! res to bi blo groznoooo
17. oktober 2017
OKEY...tole zgodbo sem pisala za rubiko KO SE ZMRAČI za Cool. Ne spolnem se je čisto zato bom morda pisala malo drugače.
Mama mi je povedala da tega nesmem govoriti naprej,ampak vam bom to zaupala .

Na prvi pogled je bila vsa krvava,govorila sem sorodnikom in očetu da je grozljiva,da je vsa krvava. Ampak oni so mi le odgovorili da imam le bujno domišljijo ker je precej srčkana. Skupaj sva rasli ampak sem se ji izumikala. Čeprav mi je mama večkrat rekla da ni ničesar narobe z njo.
Nekega jutra na moj 13 rojstni dan sem se zbudila kot ponavadi. Oblekla sem se in se počesala. Hitro sem pogledala v sestrino sobo in nazaj. V trenutku ko sem pogledala sem videla da ima rdeče uči zato sem pogledala še enkrat ampak zdaj je ležala v pojstelji. Luči so se začela ugašati in prižigati. Postava, se mi je začela približevati ob vsaki temi. Naenkrat me je prijela za ramo na uho mi je začela šepetati,bila je moja sestra " Vedno sem hotela biti edinka, veš? Ampak ko sem zagledala tebe sem si obljubila da bom pri tvojih 13 postala edinka. Bliža se. Končno bom edinka in me bodo spoštovali " izginila je bilo me je strah. Stekla sem do sobe staršev,spala sta zato ju nisem motila. Hotela sem oditi po stopnicah navzdol ampak sem padla in obležala na tleh. Zbudila sem se v temi sobi, bila je naša klet. Sestra se mi je začela približevati zakričala je . Odprla so se vrata svetloba je posijala name bila sem rešena. Hitro sem vtala ko se je sestra ogledovala vrata. Bila je Nika,moja najboljša prijateljica hotela sem jo posvariti kaj se dogaja naj zbeži ampak v naslednjem trenutko je bilo za njo odločilna bitka. Zbežala sem na ulico in tekla dokler se nisem ustavila pri klopci kjer sem počivala bila sem pretresena tresla sem se in bila sem lačna in žejna. Ob pokopališču je sedela deklica, ki je jokala odšla sem do nje " Kaj je narobe? " vsedla sem se blizu nje " No,v družini sem 13 čeprav imam družino kjer imam samo eno sestro ampamk govorim o moji drugi družini vsi se me bojijo " njene črne uči so pogledale proti meni takoj sem vedela da je moja sestra, nisem vedela da ima 13 sester in drugo družino mogoče me je samo nahecala? Nahecala me je ker je jutri noč čarovnic sedela sem mirno zraven nje ona je iza hrpta vzela nož in me zabodla v trebuh od bolečine sem se zvijala na tleh. Nato sem se potopila zraven Nike v njenem grobu na katerem sem malo prej sedela. Pazite se me mogoče sem blizu.
05. november 2017
Sestra je odšla domov vsa pretresena je vrgla obleke na grob . Tekla je domov z solzami v očeh ni vedela kaj se dogaja jaz tudi ne... Zakaj bi jokala če se je tako veselila? Objela je mamo, ki je bila noseča in je pričakovala mojega brata " Kje je tvoja sestra? " je vprašala mama sestra jo je še bolj objemala " Nevem ležala je na grobu od Nike in iz njenega telesa je tekla kri " je vsa obupana poskušala povedati sestra. Mogoče se samo dela da bi bila angelček. Stara je 6 let. Mama je debelo pogledala proti sestri stisnila si je trebuh " Očka, očka! Mami te rabi! " je še bolj objokano klicala očeta sestra. Oče je prihitel do mame " Mike pomagaj mi otrok prihaja! " je zakričala mama. Oče je prijel mamo in sestro ter ju odpeljal v bolnico. Sestra se je sprehajala po hodniku " Patricia, vem da si tukaj! " je zakričala po hodniku moje ime ter se smejala " Pridi,moraš pogledati kako bo tvoj bratec umrel " je rekla. Bilo me je strah hotela sem da moj brat preživi! Pokazala sem se in jo dcignila čez ramena " PUSTI GA! " Sem zakričala in izginila. Še bolj na glas se je smejala. Morala sem jo ustaviti!
05. november 2017
Uggghhhhh.... .....!!!!!!
10. november 2017
Zamorjen sem!
30. julij 2018
Še razmišljam
12. avgust 2019
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani