u126256
u126256
Živijo! Sem Grace in stara sem 17 let.


Živim v Dallsu, Texas. Živim z očetom in mamo. Imam najboljšo prijateljico Emmo. Stara je 18 let.


31. maj 2013
neext
31. maj 2013
u126256
u126256
thx za next
Delam v kavarni z Emmo in vso napitnino, ki nama jo dajo in plačo spraviva, ker šparava zato, da bova šli na počitnice v Miami na Floridi.
---------------------------------------------------------
No pač to bo tko kot nek remix enih Seleninih filmov pa mogoče še kšnga sam oblublam da bo uredu. U naslednem nextu začnem
31. maj 2013
u126256
u126256
"Driiiin-driiiiiiin!" je zvonila budilka. "Ja no saj bom vstala." sem zagodrnjala in se dvignila. Prižgala sem luč in moje oči so zabolele zaradi svetlobe. Hitro sem vstala, se stuširala ter se oblekla. Stekla sem v kavarno v kateri delam med vikendom&počitnicami. Ob 20.00 sem končala. "Emma še malo pa bom maturirala!" sem ji zaklicala. To je bilo naslednji teden, in ko maturiram sva se zmenili da bova odšli v Miami. "Vem Grace, komaj čakam! Super se bova imeli!" "Ja!"
----Čez 1 teden----"In zdaj ste vsi maturirali" sem zaslišala in vsi so ploskali. Vsi so se začeli prerivati proti izhodu. Ko sem uspela priti ven sem zagledala Emmo in stekla k njej ter jo objela. Ppotem sem zaslišala mamin in očetov glas. Obrnila sem se in objela še njiju. Zraven njiju pa je stala ena oseba. Pogledala sem jo in potrebovala sem nekaj časa da sem jo prepoznala. Bila je Meg. "M-M-M-Meg? Kaj pa ti delaš tukaj?" vprašam. "Namesto nje odgovori oči: "ona je presenečenje in ne boš verjela, tudi ona gre z vama na Florido!!" "K-k-kaj?!?!??!" sva z Emmo rekli v en glas. "To je edina možnost, da se dobro spoznate, kajne Theresa?" je spet rekel oči. "Ja punce super bo". Z Emmo sva se spogledali. "Ampak mami..!" sem rekla a me je mami prekinila. "Nič ampak Grace,z vama gre in pika!".
"GRRR! Vse bo pokvarila!" je tarnala Emma. "Najbolj pametna in pridna sošolka" je Emma rekla v zoprnem glasu. "Najbolj pametna in pridna pol sestra!" sem zagodrnjala in brcnila kamen. To sem obžalovala saj me je zabolela noga. "Avvvvv" sem zastokala. "No ampak poskusiva najti svetlo stran tega, vsaj greva tja. Še zmeraj jo lahko pustiva v hotelu." sem rekla in se nasmehnila. "Ja in jo zakleneva ter je ne spustiva ven." je rekla. Ko sva prišli domov je Emma morla oditi domov. Doma sem spakirala kovček. Zjutraj sem se zbudila in na zajtrku me je že čakala Meg. Hitro sem pojedla in se odpravila na letališče. Tam sva se dobile z Emmo. Nismo veliko govorile, povedale smo si le 'nujne' stvai. Ko smo bile že na letalu je Meg rekla "Vem, da vama ni všeč da moram jaz z vama ampak nisem sama hotela it z vama. Kaj če bi se dobro razumele, ker se bomo tako imele veliko boljše?" "no prov" sem rekla in se je blago nasmehnila. Emma je rekla, da prav, če ne bo preveč 'pridna' in tečna. Ko smo prispele v Miami smo obnemele. Bilo je prekrasno."vau" smo rekle. Najele smo taxi in se odpeljale do našega hotela. Peljale smo se po ulicah in ko smo prišle do ulice našega hotela nismo bile navdušene. "Ste sigurni da je to prava ulica?" sem vprašala. "Ja, tam je vaš hotel." Izstopile smo iz taxija in vstopile v hotel. Dobile smo ključe od sobe. Pred sobo sem si še enkrat prebrala prospekt hotel. "Udobna in čista sobica je v izjemnem stanju. Vse je čudovito" ko pa smo si pogledale sobo je bila ta čisto nasprotje tega kar sem prebrala. "No, pa saj bomo večino časa zunaj, v sobi bomo samo spale!" je rekla Meg in z Emmo sva se sprijaznili s tem. Bil je že večer in zelo smo ble utrujene in smo se vlegle na posteljo ter v trenutku zaspale. Zjutraj smo imele ogled mesta z našo skupino turistov in vodičev. Oblekle smo se in stuširale ter odšle k skupini. Odšli smo na neko visoki stavbo z PRELPIM razgledom. Kar obstala sem z odprtimi usti. Po rami sem potrepljala še Emmo in Meg. "OMG!" To je takooo lepo" je rekla Emma. Potem pa sem se spotknila ob torbo. Skoraj bi padla a me je nekdo ujel. Pogledala sem gor in zagledala NAJLEPŠEGA fanta na svetu. Vse drugo je izginilo, le njega sem videla. "H-hvala." sem rekla in vstala. "Ni za kej, pazi nase" mi je rekel in pomežiknil.
[https://d22d7v2y1t140g.cloudfront.net/m_3180961_ZlQLWVWNvY2p.jpg
Iz žepa je vzel kuli in mi na roko napisal svojo telefonsko številko. Nasmehnila sem se mu. Potem pa je Meg rekla: "Poglej, tam je naš avtobus in tam naša vodička in tam... O MOJ BOG TAM JE NAŠA VODIČKA!" je vzkliknila. "V avtobus grejo, odšli bodo!" začele smo tečti proti dvigalu. "Prevelka gužva!" je zaklicala Emma in si sezula pete ter začela teči po stopnicah. Na hitro sem pomahala temu fantu potem pa stekla za njima.
31. maj 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg