u163470
u163470
Živjo s prijateljico вυввℓєgιяℓ.* piševa ta ft. Ki je tudi najin prvi tako da bi bili zelo veseli če bi brali in pod komentarje napisali svoje mnenje (brez žaljivk) hvaležni sva vsakemu bralcu hvala
Če slučajno ne poznate Toma Becka je to on : https://userserve-ak.last.fm/serve/500/81881529/Tom%2BBeck%2BAmericanized%2BAlbum%2BCover.jpg

Dovolj nakladanja

Hey sem Jenny živim v Londonu sem povsem navadno dekle
Jenny; https://nd06.jxs.cz/579/656/5941abdb48_90074864_o2.jpg
Trenutno sem v čustveni krizi fant mi je ravno priznal da me že eno leto vara. Ta novica me je zelo pretresla in razjezila zato sem mu pritisnila klofuto učitno je bila kar močna saj je pristal na tleh ko me je tako nemočno gledal sem se jaz v sebi lomila in nato sem stopila čisto zraven njega da je bilo videti kot da bi mu pomagala vstati ko sem bila čisto blizu sem ga brcnila tja kjer fante najbolj boli in odšla iz njegovega stanovanja. Takoj ko sem stopila iz stavbe se nisem morala več zadržati in solze so mi druga za drugo polzele po licih.
Nisem vedela kaj naj naredim vedela pa sem da se nebom znašala nad svojim telesom ker tega on preprosto ni vreden. Odšla sem domov in se v miru zjokala ko mi je zmanjkalo solz sem zaspala.
Zjutraj sem se zbudila in se uredila nato sem razmišljala kako bi se zamotila da nebi ves čas mislila ,,nanj'' potem sem se spomnila, da se lahko preselim nazaj v svoj rodni kraj prelepo Nemčijo oz. bolj natančno v Köln. Začela sem pakirati stvari in ko sem po treh urah končno končala sem se šla poslovit od prijateljic. Nato sem se vrnila domov in naročila letalsko karto preko spleta ter vzela ključe majhne hiše katero sta mi kupila oče in mama ko sta se preselila v blok.
Še zadnjič sem si ogledala moje staro stanovanje in se spominjala dneva ko sem ga najela bilo je točno pred dvema letoma ko sem se preselila v London da bi sledila svojim sanjam ampak očitno nič nebo iz tega. Ko sem stala na letališču sem se spomnila ogrlice ki mi jo je podaril bivši fant za najino prvo obletnico,ko sva bila par že pol leta ta misel me je razžalostila zato sem ogrlico vrgla v koš ob meni. Tako to je zadnji spomin nate sem si mislila in odkorakala v letalo.
Nadaljujeva lahko če boto vsaj trije nexti

vam je začetek všeč? Boste brali?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

10. februar 2014
Next
11. februar 2014
u155253
u155253
next
11. februar 2014
Next
11. februar 2014
Heii sem druga pisateljca te zgodbe.Res hvala za nexte!

,,Pristajamo prosim pripnite se'' se je zaslišal glas iz zvočnika in že smo se pričeli spuščati.
Ko smo pristali sem poklicala taxi. Vozniku sem povedala naslov in ta me je odpeljal na želeno ulico.
,,Končno doma '' sem si mislila in odklenila vrata. Razpakirala sem stvari in se vsa zaspana od dolge poti ulegla v posteljo. Zjutraj me je prebudilo sonce in še napol v spanju sem opravila svojo jutranjo rutino pojedla sem zajtrk nato sem se odpravila iskati službo. Hodila sem po mestu in povpraševala za delo. Že skoraj obupana sem se sedla na klop v parku .Poleg mene je ležal časopis na katerem je pisalo ,,ISKANE IGRALKE ZA NAJPUPOLARNEJŠO SERIJO NEMČIJE ALARM ZA KOBRO 11!Ta služba je bila kot nalašč zame saj sem izobražena igralka. Poklicala sem spodaj napisano telefonsko številko in se prijavila na avdicijo. ,,Avdicije potekajo jutri ob 12.00 v studiu RTL-ja.''so bile zadnje besede osebe,ki je sprejela moj klic, nato je prekinila.
Preostanek dneva sem se pripravljala na avdicijo zaspala sem ob 23.12 in si v sanjah ponavljala besedilo.
Zjutraj sem se zbudila že zgodaj z mislijo na avdicijo sem se uredila, pojedla zajtrk in ponovila text vem da dosti ponavljam ampak to je velika priložnost in nočem je zapraviti.
Ko sem vadila sem izgubila občutek za čas saj je bila ura že 11.30 imam še pol ure do avdicije. Skočila sem pod tuš in si umila lase. Kolikor se da hitro sem jih posušila in jih zravnala. ,,Joj še 10 minut'' sem skoraj zavpila ko sem pogledala na uro. Priklicala sem taxi in ta me je še pravočasno pripeljal do RTL studia . Tekla sem po stopnicah ko sem se naenkrat zaletela v fanta mojih let. ,,oprosti'' sem rekla brez,da bi ga pogledala in stekla dalje do vrat z znakom ,, ✩ AVDICIJE ✩ ''potrkala sem in vstopila. Vrsta pred mano se je počasi manjšala in počasi sem bila na vrsti jaz.
,,Končna postaja baraba zate ni prihodnosti''sem se vživela v vlogo…

http://www.imfdb.org/images/thumb/1/1d/Schlangennest_jenny1.jpg/600px-Schlangennest_jenny1.jpg
11. februar 2014
next obvezno, ker full dobro pišeta
11. februar 2014
Next
11. februar 2014
ja

11. februar 2014
u163470
u163470
Res sva hvaležni vsem bralkam zdaj pa je čas za next upava da vam bo všeč next

Jenny:
,,Jenny dobila si vlogo hvala vsem,da ste sodelovale.''je sporočil režiser preko megafona. Bila sem tako srečna kot že dolgo ne. ,,Jenny a lahko greš po vse člane ekipe ,da te predstavim''me je vprašal. Prikimala sem in odprla prva vrata tam se je odvijal ta prizor
https://images.kino.de/flbilder/max11/auto11/auto36/11360827/b640x600.jpg
Tom:
Vrata so se odprla in noter je stopila punca,ki se je malo prej zaletela vame. Zdaj ko vidim njen obraz se mi zdi,da vidim angela no ni bila ravno angel saj ni imela kril ampak bila je čudovita.
,,Vau ''sem rekel. ,,Stari kam pa si ti odplaval'' me je v realnost potegnil Erdogan moj soigralec.,,Ah nič,nič razmišljal sem o sceni ''sem se zlagal. ,,Seveda si'' je rekel sarkastično. Zavil sem z očmi in mu sledil. ,, Pozdravljen pozdravite Jenny novo članico alarm für cobra 11 družine.'' je povedal direktor in ob tem pokazal na Jenny. ,,Je igralka ki bo v kobri igrala Benovo punco.'' je nadaljeval svoj govor.
,,Srečnež tale Ben … čakaj malo jaz igram Bena!'' sem si mislil. ,, Lahko greste'' je nadaljeval. Obrnil sem se in hotel oditi ko: ,,Tom!'' me je poklical režiser. Odšel sem k njemu in ta je začel govoriti: ,,Z Jenny imata dosti skupnih vlog zato bosta morala veliko vaditi. Jenny danes pojdi k njemu in pričnita vaditi'' je rekel in jaz sem se te novice razveselil ona pa očitno ne saj je kot otrok,ki je prisiljen jesti zelenjavo prikimala.,,In še to Jenny dati mi boš morala številko,da ti sporočimo nujne stvari.'' Je rekel in med tem ko mu jo je ona narekovala sem se jaz obrnil stran in se pretvarjal,da pišem sms a v resnici sem si shranil njeno številko. Nato je odšel in jaz sem ostal sam z lepotico. ,, Torej reciva ob 19.00 bodi na tem naslovu sem ji rekel in ji podal listek z mojim naslovom.,,Prav'' je rekla nejevolno in odšla.
Odpravil sem se domov in pospravil hišo,ker je velika je trajalo dal časa nato sem vadil govor , da nebi pred njo izpadel kot amater. In že je bila ura 19.00, ko je pozvonilo pri vratih. Odšel sem jih odpret in pred njimi je stalo najlepše dekle sploh ja o Jenny govorim povabil sem jo naprej. Sedel a sva v dnevni sobi in vadila.
,,Ne Ben ne smeš oditi Ljubim te'' je rekla ,,Moram če sem ob tebi te lahko spravim v nevarnost'' sem ji odgovoril. Tako sva igrala že ves večer občasno sva imela odmore in bilo je prijetno v njeni družbi.
Bil je popoln trenutek ravno sva imela odmor in ona je gledala v list s textom dvignil sem njeno brado in jo poljubil, poljuba mi ni vrnila samo sunkovito se je umaknila mi prisolila klofuto in jezno odvihrala iz hiše. Takoj,sem šel zanjo in jo zgrabil za roko ter jo potegnil nazaj in si s tem prislužil še močnejšo klofuto. Tokrat je odšla in jaz sem se ves obupat vrnil v hišo.
12. februar 2014
Next
12. februar 2014
Next
13. februar 2014
u163360
u163360
Next
13. februar 2014
Hvala za nexte!

Jenny:
Poljubil me je, nebom rekla ,da se slabo poljublja ampak odločena sem,da se še dolgo nebom ujela v past ljubezni. Iz teh se nikakor ne moraš rešiti brez zlomljenega srca. Ko pomislim na karkoli kar je povezano z razmerji se spomnim na Jeaka, ki ga vi poznate bot imenom ,,bivši'' ker je pač preveč boleče zame. Vem , da bi normalno dekle v tem času razhod že prebolelo ampak moramo se sprijazniti da jaz nisem navadno dekle.
Ob toliko razmišlanja človek hitro izgubi občutek za čas. Že spet zamujam!
Bližal se je čas snemanje in takoj,ko sem stopila na prizorišče sem ga zagledala sedel je v kotu in na kitaro igral počasno a vseeno lepo melodijo. Dvignil je pogled in iz njegove oči so bile polne žalosti. Ko je pogledal v mojo smer sem se obrnila vstran . Še sama nevem zakaj.
,,Vsi na svoja mesta čas za snemanje'' nam je povedal režiser. ,,Jenny Tom to je prizor v katerem se spoznata. Nama je povedal.
Scena je potekala tako:
Lovila sem,dva roparja,ko sem se nenadoma zaletela v Bena (Toma). ,,Si v redu'' me je vprašal in mi pomagal vstati medtem ko sem jaz ga jaz zaljubljeno gledala.,,Ja vse je v redu '' sem mu odgovorila. Nenadoma me je Ben (Tom) odrinil in sekundo za tem je na mestu kjer sem stala priletela bomba. ,,Vov tebe pa nekdo res ne mara'' je nato rekel on.,,najprej ti morava najti varno bivališče ker bo ta ki te poskuša ubiti najprej pogledal v tvojem domu ''je rekel. Prikimala sem in skupaj sva se odpeljala do njegovega stanovanja.,,Samo Semirju povem,da si na varnem Prav Ally. '' je rekel Ben. ,,Počakaj kako veš kdo sem ? '' sem ga vprašala in vanj namerila pištolo. ,,Počasi, počasi, vem kdo si ker sem policist in trenutno si v policiskem varstvu.V nevarnosti si ker lahko si bila priča umora.''Je rekel in mi z eno potezo vzel pištolo iz rok. ,,Rez ! odlično opravljeno s tem prizorom nadaljujemo jutri '' je zakričal režiser.,,Lahko greste'' so bile njegove zadnje besede preden je zapustil prostor. Obrnila sem se in hotela oditi,ko me je močna roka obrnila v nasprotno smer in prisiljena sem bila gledati v Tomove oči čeprav mi trenutno res ni bilo do tega.,,Jenny oprosti mi za tisto včeraj prosim…Glej Tom zdaj nebi o tem'' sem ga prekinila in odšla v garderobo. Odprla sem svojo omarico in ven je padel listek . Pobrala sem ga in pričela brati.

„Draga Jenny oprosti za tisto včeraj zaneslo me je in bil sem popoln bedak da sem te kar tako poljubil. Res mi je žal lepo prosim odpusti mi. A bi lahko začela znova kot prijatelja?
Tom =)
Tom:Kako sem jo lahko kar poljubil? Kaj če ima fanta? Me sedaj sovraži? Taka vprašanja so se mi cel dan vrtela po glavi. In ko sem poskušal na prizorišču govoriti z njo se mi je izogibala ali pa mi ni pustila do besede zato sem v njeni omarici preden sem odšel domov pustil sporočilo.
Ko sem prišel domov sem bil poln čustev in različnih občutkov zato sem naredil to kar me vedno pomiri vzel sem kitaro in začel igrati iz tega se je izcimila pesem.
https://www.youtube.com/watch?v=bdM7Yffm998

Nato sem pograbil telefon in ji napisal sporočilo (t=Tom j=Jenny)

T: Mi oprostiš ???
J: Oprostite kdo ste in od kod imate mojo telefonsko?
T: moje ime ti zaupam ob koncu pogovora ,ker se sedaj res morava pogovoriti .
Jrav… T: si dobila listek ?
J: prosim? Takoj mi povej kdo si!
T: no prav moje ime se začne s T in konča s om … prosim ne odloži telefona ker je res pomembno
J: no prav Tom kaj je tako pomembnega da me motiš ob 23h ponoči!
T: mi oprostiš???

Sedaj pa še vprašanje:
Mu bo Jenny oprostila ?
14. februar 2014
next
15. februar 2014
omgggggg, tom beck hihi :$
next
15. februar 2014
Next
16. februar 2014
u163360
u163360
Next
16. februar 2014
u163470
u163470
Jenny:

Jprostim ti.
Trijatelja?
Jrav.

Dnevi so minevali in s Tomom sva postala bol znanca kot prijatelja. Videla sem ga samo v službi. Ko smo že pri službi ravno sem na prizorišču. ,,Vsi na svoja mesta.'' Se je spet drl režiser…
,,T…Ben!'',,Rez pa kaj je danes z vama Tom ti poveš napačno besedilo in Jenny ti si ravnokar zamešala imena!'' naju je nadrl režiser .
,,Bravo zaradi tebe je zdaj jezen'' mi je po tiho rekel Tom.,,Zaradi mene?! Ti si povedal moj text ! kako je potem to moja krivda'' Sem mu zabrusila nazaj. ,,Ti si kriva zato ker ne hodiš več na najine skupne vaje!'' je spet krivdo poskušal zvaliti name,,To pa zato ker si ti kreten in ker nočem imeti dvakrat zlomljenega srca! Sem se že drla nanj , če bi pogledi ubijali bi bil on že mrtev.
,,A ti ga je prvič zlomil fant?'' je rekel zaničljivo in se ob tem pačil.
Tokrat mi je zapičil nož v srce. Oči so se mi zarosile ob misliji na Jeaka (bivši fant) .
Nič nisem rekla samo tekla sem iz studia in se nisem ozirala na klice in grožnje da bom utpoščena.
Tom:
To je to ,prizadel sem jo udaril sem jo v šibko točko ,,fanta'' in da pomislim da sem nesramen do nje samo zato ker mi je všeč .Sam sem si zapravil vsako najmanjšo možnost pri njej.
Postalo me je strah,da si bo kaj naredila. Stekel sem za njo. Našel sem jo v parku blizu studia Sedela je na travi ob drevesu, sončni žarki so jo skozi krošnjo osvetljevali .Bila je popolna .Zakaj sem tak kreten. Zaradi mene sedaj joče. Zagledal sem fanta ki se je odpravljal k njej. Bil sem jezen na fanta in nase. Hitro sem stekel do njega in ga vprašal koliko je ura. Med tem ko je on potegnil iz žepa svoj telefon in pogledal na uro sem jaz stekel do Jenny. Od zadaj sem jo po obrazu popožal z vrtnico ki sem jo malo prej kupil.,,Si v redu sem ji zašepetal na uho.,,Bom takoj ko bom stran od tebe'' je rekla in hotela vstati a sem jo potegnil nazaj dol a očitno premočno saj je nekako pristala v mojem naročju.,,Spusti me idiot !''in komaj takrat sem opazil da jo še vedno držim v objemu.,,Prav ampak moraš me poslušati''.,,ok''mi je odgovorila.
,,poglej res mi je žal za vse kaj sem rekel resnica je da… sem bil pod pritiskom ker je bil režiser slabe volje'' sem v zadnjem trenutku spremenil stavek.,,Je že v redu'' ,,hej kaj je sploh bilo s tabo in tvojim fantom?'' sem jo vprašal.,,Nebi zdaj govorila o njem'' mi je rekla in ob besedi ,,njem ''so se njene oči pomračile. ,,če se boš z nekom pogovorila bo bolje ne zadržuj tega v sebi'' sem ji povedal saj sem dobro vedel kako se počuti. Zavzdihnila je. ,,Oh ali pa ne nebom te silil.''sem rekel in legel na travo.
Posnemala me je in nato začela govoriti.
,,Spoznala sem ga na zabavi, zdel se mi je prijeten. Povabil me je na zmenek in sprejela sem povabilo. Na tem zmenku je bil moj prvi poljub. No preskočila bom k bistvu skupaj sva bila dve leti. In pred kratkim mi je priznal da me že eno leto vara. Bila sem obupana zato sem se vrnila v Nemčijo, da bi ga pozabila.
,,Najraje bi ubil tega tipa kako si jo drzne tako prizadeti''sem si misli.
,,Ta človek pa je res bedak'' sem rekel.
,,Veš kaj Tom to pa je res pomagalo počutim se veliko bolje hvala ti.'' Je rekla in me objela.
V njenem objemu bi lahko ostal zavedno a se je ona odmaknila po nekaj sekundah.
Skupaj sva se odpravila do prizorišča in režiserju natrosila dosti opravičil in izgovorov. Bil je malo jezen a ko sva mu oba obljubila da bova ponovno vadila skupaj je njegova jeza izpuhtela.
16. februar 2014
u163470
u163470
Oprostite zgoraj bi moral pisat
J : oprostim ti.
T : prijatelja?
J : prav

Upam da vas ni preveč motilo
16. februar 2014
u147737
u147737
neeeeext +nova bralka
23. februar 2014
u28319
u28319
Neeeext:3
23. februar 2014
o maj faking goooddddddddd neext nova braukaaa <3
23. februar 2014
Tukaj je nov next ki ga posvečava vsem novim bralcem.
Jenny:
Z Tomom vadiva skupaj že 3 tedne in v tem času sva se bolj spoznala in postala dobra prijatelja.,,Jenny !" Me je pri razmišlanju zmotil Tom, ki je ravno tekel proti meni.,,hey" sem ga pozdravila in odpravila sva se na prizorišče......
,, Ben na tla" sem zašepetala Benu ko naju je skoraj zasačila domnevna morilka med tem ko sva se tihotapila po njenem domu.Ko je nenadoma sceno prekinil režiser:,,Prisluhnite prosim! Rad bi vam predatavil mojo nečakinjo Stello. ,,živjo,živjo , sem Stella." se je predstavila in ugotovila sem da je prava ... kako naj to povem da nebi venelo nesramno OK rekla bom pač samo všečnica. Kar naprej se je postavljala pred Tomom.In to me je delalo tako jezno, čakaj to me ne sme delati ljugosumno saj sva samo prijatelja. ,,Torej kaj praviš o Stelli "me je vprašal Tom.,,OK je " sem se zlagala. ,,Kako pa se tebi zdi" ,, malo je domišljava a drugače vredu" Je rekel. ,, Torej Tom imaš punco?" Me potisnila strain Stella. ,, nimam" je odgovoril Tom in se poskusil izogniti a mu ni pustila.,, Saj to je super , pridi pome ob osmih." ,, kaj pa če rečem ne " je bol rekel kot vprašal Tom.,, Če rečeš ne bom poskrbela da boš utpoščen." Je zasikala. ,, Bila sem besna in da je nebi zlasala sem se raje umaknila. In odšla domov.
Tom:
Nisem imel izbire moral sem na zmenek z njo, če rečem ne bom udpoščen. ,, no prav" sem se predal. ,,jej" je rekla in odšla. Jaz pa sem slabe volje zavzdihnil in šel k osebi za katero sem vedel da je prava prijateljica in ne samo zato ker sem slaven. Odšel sem k Jenny ona je edina ki me razume lahko me potolaži pa tudi je sitoacija še tako grozna. Ko bi vsaj bila več kot prijatelja ampak mi je zadnič dala jasno vedeti da noče fanta. Odšel sem do njenega doma in potrkal na vrata. Ko sva sedla na kovč sem ji razložil celo sitoacijo.Za trenutek se mi je zazdelo da sem v njenih lepih zelenih očeh zaznal žalost ko sem prišel do tistega dela da imam danes zmenek.Ampak najbrš se mi samo zdi. Kakorkoli sočutno me je potrepljala po hrptu in začela sva sestavljati načrt. ,, Kaj pa če bom ugaben in ji po večerji rečem da naj ona plača." Sem predlagal. ,, ja to jo bo odvrnilo od tebe. A moraš biti previden da neboš utpuščen." Je pritrdila. ,,Torej začniva v omari imam staro očijevo trenerko in havaisko srajco saj veš tako rožami " se je zasmejala. tudi sam sem se zasmejal.Jenny je odšla nekam v sobo in se vrnila z trenerko in srajco. ,,No ura je že 19. Moram iti " sporoči mi kako je šlo " sva se poslovila. Odpeljal sem se domov in si naredil najbolj čudno frizuro kar je možno. Ravno sem končal ko je zazvonilo pri vratih.

pa še vprašanje
Kako bo novega ,,čudnega" Toma sprejela Stella.?

Tako pa zgleda Stella:
25. februar 2014
next <3
26. februar 2014
next
26. februar 2014
u120926
u120926
Next-nova bralka
27. februar 2014
Next
27. februar 2014
u163470
u163470
Najboljši ste hvala ker berete to nama zelo dost pomeni tako da ta next posvečam vsem vam
Tom:
Šel sem odpret. Zunaj je stala Stella. ,, naj me moje igralske ne razočarajo." Sem si mislil in začel govoriti. ,, Pozna si! " sem jo pozdravil. ,, Hey Tomy" je odzdravila. Bil sem tiho in samo stal na mestu. Tako sva bila v tišini nekaj minut. Vsa naveličana je izjavila: ,,Torej greva , kje imaš avto?" ,, Oh nimam avta. " sem odgovoril čisto mirno. ,, Če nimaš avta zakaj imaš potem garažo. Odgovoril sem ji z vprašanjem ,, Nimaš bolj ametnega dela kot spraševat ? " ,, Pa z avtobusom bova šla." Sem rekel in ona me je zgroženo pogledala. Odšla sva do bližnje postaje in tam počakala avtobus. Jaz sem šel kr mimo voznika tako da je morala Stella plačat. Vsedla sva se in videlo se je da ji ni prijetno v družbi ,navadnih' ljudi. Prispeli smo in do najbolj fine restavracije v mestu sva šla peš. Ko sva končno prispela sva odšla do mize in tam sem naročil vse kar se mi je zahotelo medtem ko je Stella naročila samo solato. Med večerjo je Stella skritizirala vsako osebo v restavraciji. To se mi je zdelo nesramno namesto da bi kritizirala druge bi lahko popravila svoje vedenje. Skoraj mi je prekipelo ko ji je zmajnkalo ljudi v restavraciji je začela kritizirati Jenny in vsako stvar ki je naštela ni napaka ampak je zaradi teh stvari je Jenny še bolj popolna. ,, Če bom kaj rekel bom odpoščen in če bom udpoščen nebom vsak dan ob Jenny." Sem si govoril v mislih ko bi ji najraje povedal par sočnih besed. Ko sva pojedla je prišel natakar po plačilo. Jaz sem sedel tam. ,, Tomy a neboš plačal? " me je vprašala. ,,u glede tega... nimam zraven denarja. Sem se nasmehnil. ,,KAJ?! " ,,ta cel večer je bila polomija najprej avtobus in sedaj še to" negrem se več človek čuden si!" Je rekla in odkorakala ven. ,,To!" sem rekel in plačal natakarju.
Jenny:
Ko je Tom odšel nisem vedela kaj naj počnem zato sem gledala TV. Naenkrat je pozvonilo. Šla sem odpret in pred vrati je bil Tom. ,,Hey kako je šlo." Sem ga vprašala. On pa me je objel. Objem sem mu vrnila. Tako sva stala v sobi objeta. Nato me je malo odmaknil tako da sem ga gledala v oči. ,, Jenny nekaj ti moram priznati" je rekel ,, ti kr'' sem rekla, on pa mi je popravil pramen las ki mi je ravno padel na oči. Roko je dal na moje lice in se mi z obrazom začel približevati.
27. februar 2014
Next full dobro pises
27. februar 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani