Opisi izmišljenih oseb*
21. januar 2015
Živjo!
Sem Majda iz Postojne. Stara sem 13 let in hodim v 8.razred . Imam sestrico Moniko ter bratca Žiga. Monika je stara 6let in hodi v 1.razred , Žiga pa ima 8 let in hodi v 3.razred.
Hodim v glasbeno šolo in igram violino. Bila sem že na več tekmovanjih. Sama sem tudi zmagala na dveh.
Med prostim časom rada rišem ali se z sestrico igram na vrtu.
Imam veliko prijateljic s katerimi se veliko družim in hodim na zabave. Tudi sama rada prirejam zabave. Sestrica Monika večkrat rada moti medtem, ko so moje prijateljice pri meni. Na srečo je Monika zelo prikupna, zato jo prijateljice rada sprejmejo za nekaj minut. Potem pa jo jaz napodim ven hehe.
Nekaj let smo živeli v Srbiji, saj je iz tam moj oče. Preselili smo se nazaj v Postojno, saj nam je tu veliko lepše in lažje v šoli. Z bratcem in sestrico smo imeli veliko težav z jezikom tam. Hvala Bogu smo bili tam samo pol leta!
Doma imamo tudi 2 psa, saj živimo v hiši in imam velik vrt. Sta samici in sta pasmi labradorec. Kličeta pa se : Čili in Luna. Imam ju zelo rada. Sta zelo prijazni in zelo radi tečeta. Z njima grem velikokrat tečt ali samo na sprehod.
21. januar 2015
uau !
21. januar 2015
Zdravo!
Sem Charlote iz Londona. Stara sem 12 let in hodim v 7.razred. Ko sem bila stara 8 let smo se preselili v London iz Ljubljane (Slovenija). Bila sem žalostna saj sem vedela, da se bom morala naučiti nov jezik in spoznavati nove sošolke ter sošolce.
Imam sestri dvojčici. Zelo radi se oblačita v enake obleke, da ju mami težko loči.
Plešem balet že od 5.leta dalje. Sem zelo uspešna pri tem. Zmagala sem na enem tekmovanju. Žal se rada ne udeležujem tekmovanj, saj imam veliko tremo pred njim.
Sestrici hodita v glasbeno šolo. Živa igra flavto, Veronika pa klavir. Zelo radi doma skupaj vadita in igrata skupaj različne skladbe. OBUPNO! Takrat si najraje zamašim ušesa!
Imamo zajčka. Imenuje se Bobi. Spi v moji sobi in je tudi moj! Imam ga zelo rada! Želim si imeti psa, ampak mami pravi, da nas ni nikoli doma. Upam, da se mi bo želja uresničila nekega dne, saj živimo v hiši.
21. januar 2015
jej
21. januar 2015
21. januar 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani