No tukaj bova jaz in dark angel 77 (lara) napisali zgodbo. Zgodba bo prestavljena v prihodnost. no in avstronavti so z raketo končno prispeli na mars ampak tam so srečali nova bitja. tako se je začel sopad planetov!!!

preden pa začneva pa še reklama:
-moje zgodbice
http://www.igre123.com/forum/tema/kateri-fant-je-pravi-zame/22455/1
http://www.igre123.com/forum/tema/spoprijateljim-se-z-pandami/23944/1
http://www.igre123.com/forum/tema/iskanje-prave-ljubezni/17792/1
-pišem z eviko123
http://www.igre123.com/forum/tema/vstajenje-zmajev/24629/1
http://www.igre123.com/forum/tema/vstajenje-zmajev/24629/1
-zgodba od lare
http://www.igre123.com/forum/tema/zivi-svoje-sanje-by-dark-angel-77/26607/
zelo bi bile veseli če bi katero prebrali

Ali naj začneva pisat?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

29. december 2011
u68591
u68591
zacni
29. december 2011
ok že pišem
29. december 2011
u68591
u68591
ok cakam
29. december 2011
Pozdravljeni moje ime je Sarah.stara sem 11 let in trenutno živim v letu 2850. moj oče je znanstvenik. velik znanstvenik.(on je moški z očali)
vedno samo dela zato ga vidim samo 1x na teden. vseeno ga imam rada saj vem da je njegovo delo pomembno. trenutno na zemlji skoraj ni več kisika saj ni rastlin zato moramo nositi dihalne maske. pred kratkim so znanstveniki izumili posebno raketo saj nameravajo odditi na mars. vse to mi je povedal moj oče. no nekega dne je oče prišel iz službe. "hey ljubica nekaj pomembnega ti moram povedati" je rekel in prišel do mene. "kaj pa je?" sem ga vprašala. "no saj veš čez teden dni bodo astronavti leteli na mars in jaz grem zraven. nujno me potrebujejo kmalu se bom vrnil. obljubim ti" planila sem v jok. "vedno misliš samo na službo! kaj pa jaz? ti je sploh mar za mene?" sem mu zabrusila. "seveda mi je vendar moraš razumeti da je to moje pomembno delo. če ne grem zraven na mars potem lahko gre vse narobe. samo jaz jim lahko pomagam v nevarnosti. jaz sem pomagal izumiti raketo. prosim moreš me razumeti ljubica" mi je dopovedoval. dosti sem ga imela. "prav pojdi! jaz nočem da bi umrl! želim ti samo dobro" sem mu zabrusila in zbežala v mojo sobo. tam sem se zjokala na postelji. do mene je prišel wallet moj robotek. moj oče mi ga je izumil. prišel je do mene "zakaj jokate gospodična?" me je vprašal "eh wallet ti tega ne bi razumel. ti si robot nimaš čustev" sem mu rekla in se spet začela jokati.__________________________________________________________________
upam da je bilo za prvi del vredu. če vam kaj ni všeč povejte. dobrodošle so kritike samo žalit ne prosim. NEXT?
29. december 2011
26.5.2850
pozdravljeni! Moje ime je Emma in Živim v Londonu. Moja mama je znanstvenica. Oče tudi. No, bil je. Dokler ni med nekim poskusom umrl. Mama mi nikoli ni želela povedat za kaj je šlo. Mi pa zato ves čas naklada nekaj on znanosti in o novih odkritjih, saj želi, da bi tudi jaz postala znanstvenica. Ampak jaz res ne maram ničesar v zvezi s tem. Raje slikam. Imam tudi posebno sobico, kjer vzgajam preproste rastlinice: travo, marjetice, mah, tu pa tam , kakšno majhno drevo,... to je eden redkih krajev, kjer lahko zaradi čistega zraka snemem dihalno masko. In kaj je z "zelenimi pljuči sveta"? Tam, kjer je bil prej raj je zdaj smetišče, vesoljska postaja..... groza! Blagor tistim, ki so živeli pred letom 2100. Takrat je bila Zemlja primerjavi z letom 2850 čista. Čista kot moje solze, ki mi pravkar spolzijo po licu. Ker mi je mami povedala, da bo odpotovala z astronavti na mars...
..............................next?...........................................
29. december 2011
noben še ne bere. ampak saj bo!
02. januar 2012
next!
02. januar 2012
neext!!!
02. januar 2012
o nika!!!
aja hvala vama
02. januar 2012
netx!!!!!!!!
02. januar 2012
hvala vam!
02. januar 2012
za prve bralce mwaa
______________________________________________________________________________
jokala sem in jokala. končno mi je zmanjkalo solz. Wallet me je skozi gledal. (iz Amerike sem) "ali ste vredu gospodična?" me je vprašal Wallet. "ja vredu sem" vstala sem se in odšla na balkon, walletu pa naročila naj mi pospravi sobo. z dihalno masko sem bila na balkonu in gledala prečudovito nebo. "oh nikoli ne bom morala dihati pravega svežega zraka. kaj vse so naredili ljudje v teh časih" mirno sedim na balkonu in poslušam raznim zvokom. moj oče je imel sobe poleg moje. in ker je bil zelo glasen sem ga slišala da se pogovarja po telefonu: (slišala sem samo kaj je govoril moj oče)
"o gospodična Smith"
"zdravo William"
"skrbi me kaj naj z mojo hčerko. mislil sem da bi bila sama z eno varuško ampak mislim da bi bila dobra z družbo. imate kakšno idejo?"
"jaz imam tudi hčerko. ime ji je Emma in je stara 11 let"
"glej no prava družba za Sarah"
"mislite..."
"ja mislim da bi bilo dobro če bi bile skupaj medtem ko naju ne bo"
"ampak..."
"vem vem živita v londonu. še danes bom rezerviral letalo da naj čez 5 dni pripelje vašo gospodično Emmo."
"hvala William mislim da bo Emmi družba všeč"
"tudi jaz tudi jaz!"
"no zdaj pa moram novico povedati Emmi nasvidenje"
"nasvidenje"
slišala sem samo kar govori oče ampak razumela sem dovolj. eno smrklja pride sem. oče me hoče potolažiti z družbo. moti se! hočem biti sama! zakaj misli da sem mala punčka in rabim družbo? ne to mi sploh ni všeč! in še naslednji trenutek vstopi na balkon oče. "Sarah nekaj ti imam......" "vem kaj je! slišala sem! in če misliš da me boš s tem osrečil se motiš" sem zakričala in stekla v mojo sobo. spet sem jokala.
_____________________________________________________________________________
Ali mislite da se bo potem dobro razumela z Emmo? zakaj?
kako bi se vi počutili če bi vaš oče odšel na luno ali na drugi planet?
hvala ker berete! mwaaaaaa
02. januar 2012
next!
02. januar 2012
next!!!!!!!!!!!!!!
02. januar 2012
thx vama
03. januar 2012
Jokala sem in nisem mogla nehati. ker sem zaslišala korake sem solze hitro obrisala in se delala, da si ogledujem poseben 3D zemljevid Belega osončja(izmišljeno). Vrata so se nenadoma odprla in vstopila je moja mama."Kaj bi spet rada?" zanergam v pozdrav. "Emma, spakiraj svoja oblačila." reče mami z nasmeškom na obrazu. Privzdignila sem obrv in mami mi mirno odgovori:"Čez 5 dni, točno ob 18.00, boš z zasebnim letalom odletela v Ameriko!" "K-kaj?" sem zajecljala. Mami je zavzdihnila in rekla:"Veš kdo je William?""Tvoj popolni sodelavec!" "Emma..." "Če ga pa vedno hvališ.William to, William ono, William je rekel..., William je izumil...bla, bla, bla!" sem naveličano dejala. Mama je le zavila z očmi in nadaljevala: "Med tem, ko greva na Mars, boš imela družbo. Poleg varuške bo tam tudi Williamova hči Sarah, s katero se boš po moje odlično zabavala." "Po moje pa ne!" sem jezno zavpila. "In, če mu hočeš ugajati, da bi imel o tebi dobro mnenje, ne vključuj zraven še mene!" sem jezno zavpila in stekla v mojo sobico z rastlinami. Zakaj jaz? Zakaj se vse slabo obrne name? Če mama misli, da se bom z tisto naduto važičko zabavala se IZREDNO moti. Je pa res, da je sploh še ne poznam. Pa kaj! Gotovo je nadležna, kot njen oče, ki je moji mami čisto zmešal glavo!
.............................................NEXT?............................................................
tnx vsem ker berete!
03. januar 2012
DOBRO SI NAPISALA!
03. januar 2012
tnx
03. januar 2012
ali mogoče veš zakaj mi klepeta ne kaže?????
03. januar 2012
aja pa pri reklami sem se zmotla prva zgodba ki jo pišem z eviko123 je vstajenje zmajev druga je pa ta:
http://www.igre123.com/forum/tema/krivicno-zivljenje/25490/1
zmotla sem se pa popomoti dala dva ista linka
03. januar 2012
u63871
u63871
(tuki je evika123 in ne kati) neeeeeeeeeeext aja ja krivično bo kmal next... upam da reklame mal lahka dam... zle bo next
pa neeeeeeext neeeeeeeeeeeeext neeeeeeeeeeeeeeext neeeeeeeeeeeext !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fuuul dobraaa zgodbicaaaaaaaaaaa neeeeeeeeeeeeeeeeext !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
03. januar 2012
u63871
u63871
(evika1234 tu) neeeeeeeeeeeeeeeeext še od meneeee pa mieeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 mwa obemaaa !!!!!!
03. januar 2012
tnx vsem, ki berete. Panda 2000, men tudi ne kaže klepeta...
03. januar 2012
ja nevem kaj je zdaj to! bedarija! pa kliči me Nika
04. januar 2012
pa hvala eva za pohvalo! pa hvala tudi tebi Katarina
04. januar 2012
ma dej, še vedn mi ne kaže klepeta! Drek!
04. januar 2012
saj vem!!! očitno ga ni več
04. januar 2012
jaz:04. januar 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg