u194304
u194304
Žιvϳσ! Ƙστ vεгϳετπσ vιdιτε, ϐσϻ ριsλlλ zɢσdϐιςσ z πλslσvσϻ Ѕρσσκsvιllε. Ƭσ πλϳ ϐι ϐιlλ ɢгσzlϳιvκλ, λ ϻιslιϻ dλ πε ϐσ τλκσ ɢгσzπσ, dλ sε πε ϐι dλlσ zdгžλτ. Čε ρλ ϳε κdσ σϐčυτlϳιv πλ sϻгτ, sλϻσϻσгε, sεгιϳsκε ϻσгιlςε ιτd. zɢσdϐιςε πε ρгιρσгσčλϻ.

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●

Ƥяιρσνє∂υנє 17-ℓєтηα AυяαŽivjo! Sem Aura, In živim v nemek zakotnem kraju ki se mu reče Spooksville. Tu živi kakšne 5 tisoč ljudi, ob kraju so posamezni zaselki. Imamo šolo, nekaj sosesk, in okoli mesta je veliko grozljivih gozdov, kamor si nihče ne upa, niti v najsvetlejših delih dneva.
Imam nekaj zelo dobrih prijateljic. Vse imamo podoben gotski stil, in se zelo dobro razumemo.
To so Adeline:Crystal:Kamrynin Elyssa:Na šoli je tudi neka punca Clarissa, ki jo kar dobro poznamo, a ni tako gotska, in ne mara grozljivih stvari.
Nekje na robu mesta je nek gozd, ki mu pravimo gozd samomorov. Tam se je v zadnjih nekaj letih ubilo kakih 15 ljudi. Nekaj se jih je obesilo, nekaj pa jih je skočilo z mostu ki tja vodi. Ponavadi, ko se gremo falšo resnice dajo kaki fantje iziv da moraš iti čez most in 20 korakov v gozd in podobno. Enkrat sem to morala storiti, a nisem videla nič drugega kot listje, meglo in drevesa.
Elyssa je imela pred gozdom poseben strah, saj se je tam ubil njen oče pred kakimi tremi leti.
Nekega dne smo se z Alysso, Kamryn, in Crystal dobile pri meni doma na podstrešju kjer smo se ponavadi družile. Tam smo enkrat za hec klicale duhove, neštetokrat tam prespale, in gledale grozljivke. Spet smo se dobile ob okoli petih popoldne. Malo smo se pogovarjale. Crystal je začela: "Hej, ste opazile da prihaja Clarissa vsa neprespana v šolo? Kot da bi se nečesa bala in bi vso noč bedela." "Ja tudi jaz sem to videla," sem rekla. "Jaz sem tudi opazila da ima čisto porezane roke. Nima kakih ogromnih brazgotin ampak take majhne, ki jih narediš s šestilom," je nadaljevala Kamryn. "Mogoče razmišlja o samomoru," je od nekje potegnila Elyssa. "Zakaj le?" sem vprašala. "Njena starša sta srečno poročena, ocene ima same petice, tudi prijateljice ima in fanta..." sem povzela. "Tako je bilo tudi z Billyjem," me je skušala prepričati Elyssa. "Polno prijateljev, punca, športnik, totalno seksi,.. potlej pa samomor." "Ne smemo obsojati," je pametovala Crystal, in vse smo se nekako strinjale.
Nekdo je potrkaj na vrata. Bil je Aaron. Bil je zelo seksi, in vanj sem bila zaljubljena."Hej punce, s klapo se gremo sprehajat po gozdu samomorilcev, greste zraven?" je vprašal z svojim zapeljivim glasom. Elyssa se je pogreznila od strahu, jaz pa sem privilila. Tudi Kamryn se je strinjala. Crystal in Elyssa sta ostali na podstrešju, jaz, Aaron in Kamryn pa smo tja šli...

NEXT﹖ VAM JE ZANIMIVO﹖
24. maj 2015
Neext"!
OMFG,
fuul
caaarskooo!
Sam nadaljujjj!
Ker je svetovnoo!
AAAAAAAAA!
NEEEXT!
D best, resno!
24. maj 2015
u194304
u194304
Hvala, sampak rabim še en par nextov <3
24. maj 2015
next<3
24. maj 2015
u193060
u193060
Next+prfekt
24. maj 2015
u194304
u194304
ηαɗαƖנυנєм, ρα čєρяαν ηιѕєм ɗσвιƖα ηєνємкσƖιкσ ηєxтσν. Ƒαנη вι вιƖσ ɗα тємσ мαƖσ σgƖαšυנєтє, кєя вι яαɗα ɗσвιƖα ησνє вяαƖcє, fυƖ вι мι ρσмєηιƖσ <33

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●

Z Aaaronom in Kamryn smo se počasi približevali mostu, ki je vodil v gozd. Dan je bil meglen, bil je november, tako da se je že začela delati noč. "Dame imajo prednost!" je rekel Aaron, jaz pa sem ga samo potisnila naprej na most. Malce seje nagnil in poslušal v globino. "Pravijo, da če pozorno poslušaš, lahko še vedno slišiš krike umrlih," je nekoliko poetično dodal. Zavila sem z očmi, in rekla: "Daj, gremo pogledat! Mogoče še koga najdemo!" sem se zasmejala, saj si nisem mislila, da bomo vbistvu koga našli. Počasi smo se premikali skozi meglo. Nič nismo našli.
"Pojdimo nazaj!" je nekoliko prestrašeno izjavila Kamryn. Videla sem neko črno liso skozi meglo. "Rada bi videla kaj se skriva za tem ovinkom," sem rekla.
"No, pa pojdimo pogledat še to," je rekel Aaron.Prva sem prišla skozi meglo in videla, kaj je bila ta lisa. Nekaj v meni se je premaknilo, srce mi je začelo hitreje biti, in iz sebe nisem mogla izvabiti krika. Panična sem čez nekaj sekund zakričala. "GREMO!" Sem panično zakričala in povlekla za sabo Kamryn in Aarona. Tekla sem kakor hitro sem mogla. Ko smo prišli do naše hiše sem zdrvela do podstešja, "TELEFON, TELEFON, 113" Sem se drla. Takoj ko semdobila telefon v roke, sem s tresočo roko vpisala številko policije. "H-H-HALO? POLICIJA?" sem panično rekla osebi na drugi strani slušalke. "K-k-KLIČE AURA WEDNESDAY. N-N-AŠLI SMO C-C-CLARISSO SMITH.." morala sem se oddahniti. Srce mi je bilo kot noro. Bila sem popolnoma preoptena in zadihana. "Našli smo, smo, smo... jo.. v.. gozdu. Obešeno. Na drevesu. Mrtvo" sem rekla. Roke so se mi tresle kot nore. Telefon bi mi skoraj padel iz rok. "Kar počasi gospodična. Kje natančno ste jo našli?" me je vprašal policist. "V-v-v-v gozdu Samomorilcev. Po okoli petih minutah hoje," sem izdahnila. "Dobro. Prišli bomo kakor hitro lahko," je mirno odgovoril policist. Prekinila sem. Na glas sem se začela jokati. "Wow, wow, wow kaj je bilo to?!" je vprašala Crystal. "SLIŠALA SI ME! CLARISSO SMO V GOZDU NAŠLI OBEŠENO! ROKEJE IMELA POREZANE, Z ROKAMI PA SE JE PRIJEMALA VRVI," sem se zjokala pred fantom ki mi je všeč in najboljšimi prijateljicami. "Kot bi si premislila," je dodala Crystal. Elyssa je ostala stisnjena v kotu, trepetajoč od strahu. "Jaz sem jo tudi videl, verjemi, ne zgleda lepo," je rekel Aaron in me poljubil na lice. "Bo že vredu," me je poskušal pomiriti. "Upam da bo edina," je rekla Crystal, in me objela. K sebi je potegnila še Elysso in začela sem se pomirjati. Elyssa, Crysat in Aaron so se odločili da prespijo pri meni a tisto noč ni nihče spal.


●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●

Rʌƅɪɱ 5 ʌʅɪ vєč ɲєҳƭơv ɗʌ ɲʌɗʌʅʝυʝєɱ. Vʌɱ ʝє ȥʌɲɪɱɪvơ?
Čє vʌɱ ʝє, ƅɪ ɱɪ ƒυʅ ƥơɱєɲɪʅơ ɗʌ ƅɪ ɱʌʅơ ơʛʅʌšєvʌʅɪ ƭơ ƭєɱơ.
<333
25. maj 2015
WwwwwaaaaaaawwwwwwW!!!!
The beest resnoo!
NEEXT!
25. maj 2015
u193060
u193060
Next+čista prfekcija
25. maj 2015
u194304
u194304
heej, a bi kdo rad nadaljevanje?
03. junij 2015
Jsssss!!!!!
ker je popounooo!
03. junij 2015
u194304
u194304
bom napisala kasneje, hvala!
03. junij 2015
OK!
Komi čakam!
03. junij 2015
u194304
u194304
πλdλlϳυϳεϻ. Ʊρλϻ, dλ ϐσ zɢσdϐιςλ ρгιτεɢπιlλ κλκšπεɢλ πσvεɢλ ϐгλlςλ, τεн sε πε ϐι ϐгλπιlλ

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●

Zjutraj smo se vse zbudile v megleno jutro. Spala sem zelo malo, če sem računala prav le kaki dve uri celo noč. Dvomim da je Elyssa sploh spala, Kamryn pa je spala okoli toliko časa kot jaz. Pripravile smo si kavo, da bi lahko podnevi normalno funkcionirale. Aaron se je zbudil prej, saj je skočil še domov po torbo, da bi se lahko potem skupaj odpravili v šolo. Prišel je nekaj minut zatem, ko sem spila tretjo skodelico kave.
"Ali že vsi vedo za novico?" sem ga vprašala. "Ja," mi je odgovoril. "Njena mama že celo jutro stoji na verandi in sprejema sožalja, njen oče pa bo prišel kasneje," je rekel. "Misliš da Adeline že ve?" je vprašala Crystal. Ravno takrat je v kuhinjo vdrla Adeline in zadihano rekla: "Že veste za Clarisso?!" "Kakšno čudno naključje, ravno poiskati smo te hoteli," je rekla Elyssa. Adeline se je nasmehnila in nato smo se odločili da se odpravimo v šolo. Polovica trgovin je bila zaprtih, verjetno zaradi preiskav policije. Vsi ljudje so nevoljno lazili po pločnikih, saj so jo vsi poznali.
Ko smo prispeli pred šolo sem se počasi razgledala po igrišču. Videla sem policijski avto, prišli so preiskovat. To so naredili že dvakrat, takrat ko se je ubil Billy in ko se je obesila učiteljica matematike. Ponavadi so klicali vse učence od prvega do zadnjega letnika v ravnateljičino pisarno, kjer sta bila dva policista. Zastavljala sta vprašanja o samomorilcu in zbirala kakršne koli dokaze. Na mračnem hodniku smo srečali Clarissini prijateljici in jima namenili nekaj vzpodbudnih besed. Šola je bila še temačnejša kot ponavadi.Usedli smo se v na svoja mesta v razredu in vanj je vstopila učiteljica gdč. Brown. Bila je zelo prijazna, in nikakor ni podpirala depresivnosti, rezanja itd. Otožno je ceemu razredu še enkrat povedala da Clarisse ni več med nami, in da si je včeraj v gozdu Samomorilcev vzela življenje. "Tretjo in četrto uro boste eden za drugim odgovarjali na vprašanja policistov," je rekla s solzami v očeh. Clarissa je bila ena od njenih ljubljenk.
Prvo uro nas je Gdč. Brown imela Angleščino, in potekala je v otožni atmosferi. Tretjo uro so se učenci mojega razreda začeli zgrinjati k preiskavi. Najprej je bila naa vrsti Adeline, nato Kamryn, za njo Crystal, potem Elyssa in popolnoma zadnja sem bila jaz. Počasi sem se usedla na stol, nato pa me je policist vprašal:
"Kaj veš o Clarissi Smith?"


●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●

Uραм ∂α נє zαηιмινσ, ρяσѕιм σgℓαšυנтє тємσ, ιη ρυѕтιтє кαкšєη кσмєηтαя. Jє zαηιмινσ? Ɓι ℓαнкσ вιℓσ ∂αℓנšє/кяαנšє?
03. junij 2015
OMFG!
Ful legendarno je!
Rada imam take zgodbice,
ki so tak mal na spooky narete!
Legendarno, nexttt!
Takoj in sedaj!
03. junij 2015
u194304
u194304
rada bi, pa moram dobit še par nextov. Hvala za komentarje!
03. junij 2015
Ja, sej razumem.
mam js tut take situacije
včasih na moji godbici
komentirajte kipi!
03. junij 2015
netx*-*
03. junij 2015
u194038
u194038
neext!
05. junij 2015
u194304
u194304
še 2 nexta prosim! <3
05. junij 2015
neext *o*
waaw to je perfekcija *w*
06. junij 2015
u194304
u194304
Žινנσ! Ƙσηčησ ѕєм ѕє σɗƖσčιƖα ɗα ηαɗαƖנυנєм! Ƭα ηєxт ρσѕνєčαм ana_styles <3
Ɓι Ɩαнкσ ρяσѕιм ρσgƖєɗαƖ/α šє мσנσ ɗяυgσ тємσ?
https://www.igre123.com/forum/tema/q-s-ns-n-ns-s/81329/

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●

/.../ Nekaj časa sem bila tiho, potem pa sem rekla: "Em, vem da je imela dobre ocene, bila je srečna." Policist si je vse skrbno zapisoval. "Še kaj?" me je vprašal. Nisem mu hotela otežiti dela, zato sem izdavila: "No... Zadnje čase pa je prihajala v šolo podpluta, z majhnimi brazgotinami. Kot bi se nečesa bala, in cele noči ne bi spala." Policist si je vse zapsal. "Primerjali bomo tvoje ugotovitve z drugimi, in mogoče bomo izvedeli zakaj se je zgodilo," je mirno rekel. Prekipelo mi je. Sploh ga ni zanimalo kaj se je zgodilo! Brez razmišlanja sem vstala in zavpila: "PRIMERJALI, HA? SPLOH VAM NI MAR! NE MOREM VERJETI DA V TEM MESTU LJUDJE ZAUPAJO TAKIM IDIOTOM!" Vstala sem, odšla iz pisarne in za seboj močno zaloputnila vrata. Clarissa je bila prav dobra punca, oni pa iz vseh delajo norca pri teh preiskavah.
"Koga briga če je to policija, sem jim pač povedala kar jim gre," sem si mislila čez nekaj minut, nekako sem obžalovala rečeno. Adeline me je že takoj ko je prišel odmor poizkušala razvedriti. Ni ji dobro uspevalo, a sem vseeno zaigrala nasmešek ali dva.
Ko je zazvonil zvonec smo poiskale Aarona in odpravili smo se ven.
"Greste na pogreb?" je vprašal. "Ja, jaz grem," mu je odgovorila Crystal. "Ne zdi se mi prav da ne bi šla," je potiho rekla. "Jaz ne grem, a povejte Njeni mami da mi je žal," je rekla Adeline. Aaron, Elyssa in Crystal so rekli enako.
Očitno bova tam le jaz in Adeline. Nekoliko otožno sem šla domov, precej značilno za konec novembra. Odplazila sem se do zgornjega nadstropja in vzela ven domačo nalogo. Upala sem da me bo to zamotilo pred razmišljanjem o Clarissi.Matematika, razmišljala sem o Clarissi. Angleščina, razmišljala sem o samomorih. Kemija, razmišljala sem o pogrebu. Nisem se mogla otresti misli o smrti, samomorih, pogrebu, morilcih. Odločila sem se da grem na Facebook. Prijavila sem se in pregledala Clarissin zid. Polno sporočil. Objavila sem še svoje, a zakaj bi sporočila pošiljala mrtvi punci?
Dobila sem sporočilo od Adeline. Rekla je: "Prideš na skype?" Prijavila sem se in takoj sem sprejela njen klic. Na zaslonu se mi je pokazala njena slika.
"Hej, mislim da bi na pogreb morali nekaj prinesti. Kot kakšno darilo ali nekaj," je predlagala.
"Mislim, da bi bilo to prav. Ampak kaj?" sem jo vprašala.
"Kakšno rožico, bonbonjero ali kaj..."
"Adeline, gre za pogreb, ne valentinovo," sem jo opozorila.
"Saj vem... Misliš da je njen duh še tam?" se je zasmejala.
Razmišljala sem. Kaj pa če JE tam? Tlesknila sem s prsti.
"Veš kaj Adeline? Mislim da bo tista stara Ouija tabla končno za nekaj uporabna!"●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●

Ƥяι тєм ѕє кσηčα. Rαвιм σкσƖι 5 ηєxтσν zα ηαɗαƖנєναηנє. Uραм ɗα ναм נє νšєč! Ƥяσѕιм zα кαкšєη кσмєηтαя αƖι ρα ɗα мαƖσ σgƖαšυנєтє тσ тємσ.
<3
13. junij 2015
OMFGGGGG!
D beeest!
OMG, popounoo!
OMG!
Js sm jo gledla ta film!
In je ful fajni!!
OMG!
Takoj nexxt!
In tisočkrat hwala za
posvečen neext! Ful dobrrr!
NEEXT!
All the love A xx
13. junij 2015
OMG to je najboljša zgodba,ki sem jo kadar koli brala. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT *w*
13. junij 2015
u194304
u194304
Hvala obema <3 Nadaljevala bom enkrat naslednji teden, ko dobim dovolj nextov <333
13. junij 2015
u194038
u194038
neeeext!¨!! res popolno! ♥
13. junij 2015
u194304
u194304
Nov ɴeхт JEEEEJ! Tα ɴeхт poѕvečαм vѕeм мojιм D-вeѕт вrαlceм!
BTW α вι ĸoɢα zαɴιмαlo če вι zαčelα ѕvoj вloɢ pιѕαт?

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●

Teden se je še kar vlekel. Pogreb je bil v soboto. Jaz in Adeline sva se ga mislili udeležiti, drugi pa so bili ali prevelike mevže ali se jim že ideja pogreba ni zdela lepa. Kar seveda ni. V torek se je Clarissa obesila. V sredo so prišli preiskovalci. V četrtek smo imeli predavanje o depresiji in podobnih zadevah. V petek sva s Adeline končno našli tisto staro Ouija ploščo in jo malo očistili. V soboto je bil pogreb.
Zjutraj sem se zbudila ob petih. Tlačile so me nočne more in ponoči sem se vsaj še trikrat zbudila. Ko semse zbudila četrtič - ob petih, sem obupala in se odločila da gledam film. Že od Clarissine smrti sem odvračala grozljivke, zato sem se odločila da pogledam nekaj epizod serije Doctor Who. Teh nekaj je bilo deset. Ob devetih sem se odločila da si pripravim obilen zajtrk. Oče in Mama sta se že zdavnaj odpravila v službo, zato sem si dovolila vzeti malo njunega alkohola. Nisem se mislila napiti do onemoglosti, ampak v tistem trenutku se mi je zdelo, da bi mi nekaj kozarčkov res pomagalo.Okus se mi je najprej zdel grenak, saj nisem velikokrat pila alkohola. Nato sem se nekako navadila. Hvala bogu, da sem med pitjem skuhala jajca, saj mi tako alkohol in preveč stopil v glavo.
Pogreb je bil ob treh. Večerja v njihovi hiši takoj za tem. Do takrat sem čakala. Čez kako uro sem ves alkohol ki sem ga zjutraj popila izbruhala. Nisem si pripravila kosila, saj bi takoj vse končalo v školjki. Res se nisem počutila dobro, da bi jedla. Spakirala sem Ouija ploščo v primerno toorbo, se oblekla v črno in se odpravila k cerkvi, kjer naj bi pogreb potekal. Nič posebnega. Kako uro smo porabili za celotno stvar. Mrliško vežico, govor v cerkvi, in pokop njenega pepela. Nato smo se odpravili knjeni nekdanji hiši. Tam so postregli pire krompir in meso.
Pokimala sem Adeline, in nato sva se dobili na hodniku.
"Kje misliš, da bi se zadrževala, če bi bila res tu?" me je vprašala.
"Mislim, da v svoji sobi. Verjetno ne bi strašila na podstrešju ali v kuhinji," sem ji rekla.
"Mislim da imaš prav, pojdiva pogledat," mi je odvrnila in stekla gor po stopnicah. Potresla sem kljuko, vrata so bila zaklenjena. "Odlično,"sem vzdihnila. V tistem trenutku je nekaj zaropotalo. Vrata so se odprla.
Skomignili sva z rameni in vstopili v sobo. Zaprli sva vrata in na plan potegnili ploščo. Vzeli sva plošček in vprašali: "Veliki duhovi umrlih, je kateri od vas z nama?"
Nič se ni zgodilo. Vprašali sva še enkrat. In še enkrat. Brez rezultata.
"Jaz grem, ni je tu," je rekla Adeline in šla ven iz sobe. Ni se poslovila. To je slabo. Ampak mislim da ji Clarissa ne bi zamerila.
Odločila sem se da še enkrat poizkusim. "Veliki duhovi umrlih, je kateri od vas zdaj z mano?"
Plošček se je začel premikati. Pokazal je DA."To je Clarissa," sem si misila.
"Se mi lahko pokažeš?" sem vprašala. Zaprla sem oči.
"Heej! Tu sem!" se je nekdo oglasil.
Odprla sem oči. Bila je Clarissa. Oblečena je bila v nekakšno mrtvaško haljo.
"Clarissa?" sem vprašala. "Kako si lahko naredila kaj takega!" sem zavpila. Nisem se zavedala da duhov ne bi smela izpraševati o njihovi smrti.
"PRASICA!" se je zadrla nadme. "TI TO RESNO? DA BI JAZ TO STORILA?"
"Emm... Našla sem te, tako da..."
"OH NEHAJ. NISEM BILA JAZ!" se je spet zadrla.
"Česa se pa spmniš?" sem jo naprej izpraševala, vedoč da ne bi smela.
"Spomnim se je moškega. Z bledim obrazom in koščeno postavo,"
Torej ni bila ona. Bil je morilec. In to pameten. Ubil jo je tako, kot bi šlo za samomor.
"Ne bom edina," mi je nato rekla. "Še trinajst jih bo. Ti si zadnja na seznamu Aura.
Ubil te bo."●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●

Tα-dα! Upαм dα vαм je zɢodвα všeč. Poѕтαjα zαɴιмιvo! Je predloɢo/preĸrαтĸo? Kαĸšeɴ ĸoмeɴтαr?
Še eɴĸrαт, ѕe vαм вι zdelo če вι zαčelα pιѕαт вloɢ? (v drυɢι тeмι ѕevedα)
17. junij 2015
OMFGGGGG!
OMG OMG OMG!!
OMG OMG !
OMG¨
MG!
O GOD!
To je super
spooky!
Rada gledam take
filme, in pa
berem take zgodbice!
Komi čakam nadaljevanje!
OMG, to je
popounooo!
NEEEEXT!
17. junij 2015
u194038
u194038
next
17. junij 2015
OMG to je perfekcija
hitro neeeeeext
umrla bom če bom mogla še dolg čakat
in ja začni pisat blog *W*
17. junij 2015
u194304
u194304
ne, žal ni next ):
Ampak če koga zanima, bom kmalu začela pisati blog, tko da če se komu da brat:
http://www.igre123.com/forum/tema/y-(not-so)-amazing-log/81607/
Next verjetno pride v nedeljo!
19. junij 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani