Ogled spletnih strani na internetu

Katera je tvoja naljubša spletna stran?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

27. april 2015
Tukaj je naslov spletne strani od Minecraft servera ki večino prostega časa igram http://mc.teamonster.net/survival/
27. april 2015
Javite mi pod sporočili za ip ene spletne strani
27. april 2015
Tukaj je IP https://www.facebook.com/
In tukaj IP https://www.youtube.com/
27. april 2015
temu se rece link
27. april 2015
in ok pa bom
27. april 2015
Hmmmm mislim da bi mogel delati uptade
Uptade opis spletnih strani bo tudi
27. april 2015
5 dejstev o YouTube

1.Če ste porabili veliko časa na YouTubu , možnosti so , da ste videli nešteto nedavne posnetke, ki so imeli po njihovem mnenju šteje zamrznjen na natanko 301. Ampak zakaj? Odkar se je število začelo pojavljajo julija lani , so YouTubers sum vse od napaka na zaroto.
Ampak glede na Ted Hamilton, produktni vodja za analitiko na YouTubu , je odgovor precej bolj samovoljni kot to. Gledano z Numberphile gostiteljico Brady Haran , Hamilton ponudil razlago v videu posvečeno skrivnosti .

2.YouTube je bil ustanovljen z Chad Hurley , Steve Chen in Jawed Karim , ki so bili vsi zgodnji zaposleni PayPal. Pred PayPal , Hurley študirala oblikovanje na Indiana University of Pennsylvania . Chen in Karim študiral računalništvo skupaj na Univerzi v Illinoisu v zgodnjih sedež Urbana-Champaign.YouTube so bili nameščeni nad picerijo in japonski restavraciji v San Mateo v Kaliforniji .

3.Poleti leta 2006 je YouTube eden izmed najhitreje rastočih spletnih strani na spletu , da prenesete več kot 65.000 novih videoposnetkov in dali 100 milijonov ogledov videoposnetkov na dan v juliju . Uvrstil se je na peto najbolj priljubljeno spletno stran na Alexa , na daleč kljusanje celo stopnjo MySpace je rast . Spletna stran v povprečju skoraj 20 milijonov obiskovalcev na mesec , po Nielsen / NetRatings , kjer so bili okrog 44 % žensk , 56 % moških in12- do 17 -year -old starostna skupina je bila dominant.YouTube je premoč na spletnem trgu je bil precejšen. Glede na spletni strani Hitwise.com , YouTube ukazal do 64 % britanskega spletnega video trgu .

YouTube sklenila partnerstvo, trženja in oglaševanja z NBC v juniju 2006.

4.Prvi posnetek na youtube je bil Me at the zoo.
5.YouTube je spletna stran za izmenjavo videoposnetkov s sedežem v San Brunu v Kaliforniji. Storitev je bila ustvarjena v treh nekdanjih zaposlenih PayPal februarja 2005. Novembra 2006 ga je kupil Google, za US $ 1650000000. [4] YouTube sedaj deluje kot ena od hčerinskih družb Google. [5] Spletna stran omogoča uporabnikom nalaganje, ogled in delite video posnetke, ter se uporablja Adobe Flash Video in HTML5 tehnologije, da se prikaže najrazličnejše ustvarjajo uporabniki, in podjetniške medijev videa. Na voljo vsebina vključuje video posnetke, televizijske posnetke, glasbene video posnetke in druge vsebine, kot so video blogging, kratke originalne videoposnetke in izobraževalnih video posnetkov.

Večina vsebine na YouTube je bila naložena s strani posameznikov, vendar medijske korporacije, vključno CBS, BBC, Vevo, Hulu in drugih organizacij, ki ponujajo nekaj svojega materiala prek YouTuba, kot del partnerskega programa YouTube. [6] Neregistrirani uporabniki lahko gledanje video posnetkov, ter registrirani uporabniki lahko upload video posnetke na svojih kanalih. Video posnetki menili, da vsebujejo potencialno žaljivo vsebino, so na voljo le registriranim uporabnikom potrjuje, da sami biti stari najmanj 18 let.

To je to za danes se vidmo
28. april 2015
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg