u202117
u202117
○ To bo nadaljevanje mojega ff- ja sam brez Harrya.
○ Začetek bo v angleščini ostalo bo pa vse v slovenščini
○ Hope u like it
________________________________________________________________________________

Hey I am... And here everything stops. I absolutely don't know who I am. My sister told my family that I am dead. Now I am in totally new world full of people that i don't know. I even don't know who my mom is. I have two sisters. One is my twin and one is older than me. Oh there's one more thing.. i am a WITCH.
________________________________________________________________________________


________________________________________________________________________________

○ Upam, da je začetek ok
○ Hvala, če boste brale ♡
○ xoxo Vali
19. marec 2016
u202150
u202150
neext<33 English *w*
19. marec 2016
u202183
u202183
Omg začetek je super
Neeeeext
19. marec 2016
Next
19. marec 2016
Omgg supr nexttt
19. marec 2016
u202117
u202117
Spell book and love potion ││○ Part one ○

'' No, pa sva tukaj. '' je rekla Jess po 5 minutah vožnje. Stopile sva iz majhnega rumenega avta. Zunaj ni bilo ničesar. Samo neskončna cesta in velike jase na vsaki strani nje. Videla sem pa še nekaj. Tablo na kateri je pisalo DON'T GO FURTHER. Pravokotno od znaka je bila na cesti narisana rdeča črta. Barva je bila že malo sprana in videlo se je da jo vsakega toliko časa ponovno narišejo.
'' Pridi. '' se je slišalo iz njenih ust potem ko me je prijela za roko. Hodili sva proti črti. '' Če hoče navaden smrtnik stopiti preko črte, ga odbije nazaj. ''. Se pravi če nisem čarovnica me do z vso silo odbilo nazaj in nikoli nebom spoznala moje družine. Prfektno. Prepozno je bilo da bi ugovarjala Jess saj je ona že bila napol doma. Zaprla sem oči in se prepustila resnici. Ker mi nisem začutila nič čudnega sem počasi odprla oči, eno za drugo. Tista prazna cesta se je spremenila v veliko ulico. Hiše so bile si bile zelo narazen. Vse skupaj je izgledalo zelo um človeško. No če odmislim tisto sekundo ko sem videla mini zmaja leteti preko neba.
Zagledala sem Jessino roko ki je mahala pred mojem obrazom: '' Haloo? Zemlja kliče Ele? Doma sva.''. Obrnila sem se in zagledala veliko belo hišo. Pred vrati je bila klop in majhna bela mizica. Tla so bila lesena. Jess je odprla vrata in zakričala '' Doma svaa! ''. Takoj sem zaslišala hitre korake ki so stopali po stopnicah navzdol.
Zagledala sem mlado žensko, imela je okoli 38 let in dolge rjave lase. Bila je približno tako visoka kot jaz. V njenih obraznih potezah sem videla tudi nekaj svojih. Objela me je. Tudi jaz sem njo. Vesela sem bila. Končno sem našla svojo družino. Pravzaprav so oni našli mene ampak ne obremenjujmo se z podrobnostmi. '' Ljubica, končno smo te našli. ''
Preden sem se zavedala sem sedela na kavču in prijetno kramljala z mojo mamo. '' Sploh ne vem kje in kako začeti. Toliko vsega ti imam za povedati.'' in njene oči so se začele solziti. '' Kaj pa če bi začeli z mojim imenom? ''. Ko sem to izrekla sta solzici v očeh izginili. '' To bo povsem odvisno od tvoje duhovne živali. ''.
'' Kakšne duhovne živali? '' bila sem zmedena. Kaj za vraga je to? To je očitno prvič da sem zmedena zaradi čarovnije in vsekakor ne zadnjič.
'' To je žival ki se ujema z tvojo osebnostjo. Vanessina je mačka, moja pa sova. V te živali se lahko tudi spremenimo.'' . Vau kul. To življenje bo še pa zanimivo. Ampak kje pa je Vanessa?
'' Am kako boš pa ugotovila katera je moja duhovna žival? '' sem jo vprašala in glede na izraz na njenem obrazu je to pričakovala.
'' Primi me za roko in zapri oči. Izvedla bom en majhen in preprost urok na tebi''. Ubogala sem jo. Ko se me je dotaknila sem začutila toplino. Zdelo se mi je kot da bi kanček moje duše zapustil moje telo. In tudi je. Ko sem odprla oči sem pred sabo zagledala svetlo modro meglico, ki se je oblikovala v ptiča. Ker je tu bistvo čarovnija sem predvidevala da je to Fenix. Ta ptič simbolizira novo življenje.
Mama je kar iznenada izjavila: '' Phoenix. Tvoje ime bo Phoenix. ''.
Všeč mi je. Phoenix. Sliši se.. skrivnostno. Še kar me nekaj muči. Kje je Vanessa?! Tisti trenutek ko sem hotela mamo vprašati kje je sem zaslišala vhodna vrata kako se odpirajo. '' Hitro pojdi v njeno sobo in jo preseneti!'' je zašepetala navodilo in me porinila proti stopnicam. Hitro sem stekla gor in zavila na levo. Hodila sem po hodniku dokler nisem prišla do belih vrat. Res ne vem kako sem to vedela a se nisem dolgo zadržala pred njimi. Odprla sem jih in stekla do omare ter se skrila v njo. Soba je bila zelo lepa. No vsaj koliko sem jo videla. Imela je bele stene. Na beli pisalni mizici je bil laptop, razni kozarci z pisali. Bilo je pisano. Videlo se je da je to naredila sama. Moram reči da ima stil. Vrata v sobo so se odprla. Slišala sem kako je torbica pristala na mehki postelji. Tudi ona se je ulegla nanjo in vzdihnila. Začutila sem da je to pravi trenutek da jo presenetim. Potiho sem odprla vrata in se odpravila proti postelji. Ni mi videla saj je imela glavo zavito v blazino. Bila je popolnoma enaka kot jaz. Stavim da imam skoraj vsa tista oblačila tudi jaz v omari. V Londonu. Njeni lasje so bili enaki kot moji. Rjavi, dolgi z blond konicami. '' Uau kak mama lepo sobo. '' sem rekla ne da bi jo pogledala. Ko je dvignila svojo glavo so se ji oči zasvetile in na njena usta se je pričaral nasmeh. Objela sem jo in se začela smejati. '' Hei Vanessa jaz sem Photenix.''.
________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________
○ No to je bil prvi Next.
○ MNENJE, OCENA, KRITIKE -> obvezno
○ Hvala vsem ki berete
○ xoxo Vali
26. marec 2016
u210442
u210442
Še sploh nadaljujem?
02. april 2016
u202150
u202150
berem <33 ne je zbrisat ker zdaj berem *-*<3
02. april 2016
Next
02. april 2016
Nextt
Use prebralaa
02. april 2016
Neext
02. april 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani