neeeeext
01. avgust 2013
next
01. avgust 2013
še 3 nexte
01. avgust 2013
next!!!
02. avgust 2013
u120926
u120926
Next od mene in next od She Wolf 22
02. avgust 2013
K pouku sem malce zamudil, ampak ni bilo panike, saj so me učitelji čisto brez problema lepo sprejela, brez kakšne pridige. Pogledal sem proti Bell, ki se mi je veselo in privlačno nasmihala. Nasmehnil sem se ji nazaj in med pisanjem v zvezke, sem razmišljal, kakšna budala sem. Gej sem, ampak drugim ženskam dajem upanje, da imajo možnosti pri meni. Tisti dan punc nisem več pogledal, saj nisem hotel, da bi kakšen moj pogled razumele napak. So pa zato one prišle do mene. Bell je stala za svojimi prijateljicami, one pa so opletale z jeziki "No, Jake, ne?", "Ja?", "Že imaš izbrano plesalko za šolski ples?", "Kaj?", "Ofaaak! Ne veš, da bo šolski ples? Praktično smo vsi že poparčkani tako, da gresta lahko vidva z Bell skupaj.". Pogledal sem jo in zdelo se mi je čudno, da ne bi ona imela plesalca. "Bell? Kako to, da nimaš para?", "Ahh! Tip jo je pustil!". In zdaj se mi je tako zasmilila, da sem rekel, da bom šel z njo na šolski ples.
02. avgust 2013
neeeeeext
02. avgust 2013
u110484
u110484
next next nextttt
06. avgust 2013
next next
06. avgust 2013
Bell se mi je prekrasno nasmehnila in malce je zardela. Ena od njenih prijateljic pa jo je potisnila naprej k meni in rekla: "No, če že bosta skupaj plesala, pa se morata malce spoznati! Uživajta!!!" in šle so. ostal sem sam z Bell. Njej je bilo nerodno, meni pa še bolj. Pogledal se jo in rekel: "Si žejna?". Prestrašeno in sramežljivo me je pogledala ter rekla: "Malo.". Nasmehnila sva se drug drugemu in šla v bližnji bar. Jaz sem naročil ledeni čaj, ona pa multi solo. Že takoj na začetku sem plačal, da sem imel kasneje mir. Mislil sem, da bo ogromno awkward tišine ampak sploh je ni bilo. Vsakič, ko sva že bila blizu tej tišini, je nekoga od naju nekaj zanimalo. "Jake, živiš blizu šole?", "Ummm... Ne blizu in ne daleč.", "Aaa... Jaz pa kar daleč živim. Vsak dan se peljem z vlakom v šolo.", "Kako to, da nisi šla na srednjo, ki je bližja tebi?", "Ammm... Želela sem na boljšo.", "Aha... Tam nimate dobrih?", "Imamo, ampak... Raje grem v kakšen drug kraj.", "Kje pa živiš?", "V sosednjem mestu.", "Kaj?! Če bi lahko šel tja na srednjo šolo, bi šel!", "No... Ummm... Jaz imam tudi druge razloge. Pač... Fantje so čudaki.", "Aaa, okej. Že štekam! Samo seks, a?", "Kaj?", "Samo seks hočejo.", "Ja.", "Vedno več je takih. In ne samo pri hetero fantih. Tudi pri gejih in biseksulacih.", "O? Res?", "Hja!", "Kako veš?", "Ummm...", "Nimaš nič proti gejem?", "Seveda, da ne!", "AHa? Kako to?", "Saj so samo ljudje. Le privlačijo jih druge stvari. In poleg tega, mar raje vidiš, da se dva fanta držita za roke ali, da vsak od njiju drži pištolo?". Bell je bila čisto solzna. Hitro si je solze obrisala in rekla: "Umm... Mislim, da moram domov.", "A, okej. Te pospremim.". Pospremil sem jo do železniške postaje in ravno preden je stopila na vlak, se je obrnila k meni in stopila bližje. Rekla mi je: "Jake, ummm... Še kdaj bi šla rada s teboj ven." in me strastno poljubila. "Adijo." je še rekla in šla na vlak. Stal sem tam kot pribit. Poljubila me je iz nekega razloga. Ne poznam je še prav dolgo ampak mogel bi ji dal vedeti, da mi niso punce ravno najbolj pribljubljene v ljubezenskem življenju!
19. avgust 2013
next next takoj to je noro!!!
19. avgust 2013
neeeeeeeeext
20. avgust 2013
še 1 next?
20. avgust 2013
u110484
u110484
nexty
21. avgust 2013
Tega nisem nameraval nikomur povedati. Ampak res nikomur. Še sam nisem mogel verjeti kaj se je pravkar zgodilo. Najmanj kar sem potreboval je bil Casey, ki sem ga srečal na postaji. Gledal me je zlobno in besno. Pomahal sem mu in se rahlo nasmehnil. Zavil je z očmi in šel do mene "Kaj hočeš!", "Ummm...? Nič?", "Kaj pa mi potem mahaš!", "Samo gledal si me in nisem hotel biti nevljuden.", "No, povem ti kaj je nevljudno! To, da hodiš v gej klube in govoriš, kako nesrečen si v ljubezni, medtem pa porivaš vsako, ki ti pride nasproti!", "Kaj? Naj prvo pojasnim. Bil sem samo z Monique! Tisto se je zgodilo precej hitro in nepričakovano! Tole z Bell pa je popolnoma druga zgodba, saj je ona poljubila mene in ne jaz njo! Tako, da samo utihni!!!". Casey je gledal vame s presenečenim izrazom. Hja, mogoče zato, ker nisem ravno tip človeka z veliko samozavesti in sem bil ponavadi tiho. Šele zdaj sem dojel, da sem se popolnoma spremenil odkar poznam Monique! Preden sem spoznal njo, sem se bal tega kar sem. Ko sem spoznal njo in se začel ljubiti z ženskami, sem postala samozavesten in sploh se več ne počutim gej! Včasih nekako res ne vem, kaj se je zgodilo z mano. Dvomim pa, da me je Monique spremenila v heterota. Pa bom ja vedel, kdo sem, ne?
21. avgust 2013
neeeeeext
22. avgust 2013
next!!!
22. avgust 2013
še 2 nexta
22. avgust 2013
u110484
u110484
nexty
22. avgust 2013
next + nova bralka
22. avgust 2013
kšne ideje?
22. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg