u62149
u62149
zgodba za vse srečne in nesrečne ljudi , ki bi izkušnje radi delili z drugimi ...

to je to , kdor ima težave , naj nam jih zaupa , pa bomo skupaj našli rešitev...
srečno pri izbiranju ,
a si ok (?)

si imel težavo in jo zaupal tej strani? bilo bi koristno!


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

23. december 2011
u62149
u62149
fantu iz enega krožka sem dala prejšnji četrtek svojo telefonsko in ni reagiral ...

...ta četrtek se je vedel normalno , ko pa ...

...je en drug fant mene uprašal , če imam fanta in sem rekla da ne , ta fant , ki sem mu dala telefonsko , in me ni poklical ali kaj podobnega , pa je rekel , da napou ... vaša naloga: pliiiis puvejte kaj nj nardim , ker ne vem , če je s tem mislil mene al pa kero drugo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
23. december 2011
Hem.. nerodna zadeva ... Probi se mal pogovarjat z njim, pol pu konc pogovora pa reč: "Lepo se mej" pa zraun tak putih zamomlaj, sam tolk de te bo razumu: "Srečna tista k te ma"
-Vem de ni glih kej dobra ideja.. Sam več ti ne morem pomagat.
Mam pa tut js eno težavo, boom kr naraunost povedla:
Fuul sem zalublena u mojga sošolca Klemna. Vs čas sam na njega mislm, sploh se nemorm učit! Ku smo bli skupi na šolskm izleti, sm šla js naprej z 1 bffe, zadi so ble pa še moje 2 bffe z tem Klemnom, ena je njegova sestrična, druga ga pa pozna že od malga. Seveda smo si zmeri use povedle, tko de vejo use u men, js pa use o njih. In tut to so mi onedve povedle, drgač nebi vedla. In pol so se šle resnica ali izziv, in je njegova sestrična mu dala za resnico, če sm mu js vsaj mal ušeč. Pa je reku: "Mmmm..." pa je ona vprašala kaj je to mmm..? Ja al ne? Pol je pa on reku: Ja.. mal.
Seveda mi pol use povedle, kr si zmer use povemo. tko de vejo use u men, js pa use o njih. In tut to so mi onedve povedle, drgač nebi vedla.
SOOOOOOOOOOOOOOOS!!!!!!!!!!!!!! POMAGITE! KWA NEJ NARDIM?!
ps. on VE, de sm js u njega, ker mu je ena važička u mojm razredi povedla
10. januar 2012
u62149
u62149
ooooooo , boga ti! js bi na tvojem mestu... nwm ... no , js sm bla u podobni situaciji in nism ukrepala ... ja , taka pač sm , se potuhnem ... no , js bi mu poslala kkšn mejl , al pa sms ... sam tko , da mu dopoveš , da ti je nekaj do tega , da sta skupi! pa začni z ojla, al pa kj tazga , pol pa una uprašanja : kko smo kj? a ni bla dons ta pa ta učitlca fuuuul zoprna? ... in tko naprej ... men je ta prvič pumagal , zdj pa ... no , ne poskušam , ker un , ka sm vanga ve , da sm vanga , on pa si je PROU U TA NAMEN najdu punco in se z njo zalizu , ko sm šla mimo ... no , pa so čustva strohnela .... nedavn nazaj pa ga je pustila , pa je nazaj k man rinu , pa sm dala samozavest na "zagon" in mu "pred nosom zaprla vrata". ja , tko pač je ...

aja , pa help pr temule: nobena od mojih 4 bff ni hotla bit z mano u sobi u šoli u naravi in smo se skregale ... ignorirajo me , mi pošiljajo grozilna pisma , naj se jim med odmori ne približujem ... no : AN NJ POSKUŠAM POMIRIT TO ZADEVO , AL NJ PAČ JS TUT NJIH IGNORIRAM? ker mam sam še 1 bff , ki mi vedno stoji ob strani ... smrk , smrk ...

ostale punce pa so razred zase , ki nikogar ne spustijo not ...
KAJ NJ NRDDIIIIIIIIM?
12. januar 2012
emm... prvo se jim čist iskren opravič ,najbrž si to že nardila ampak pripravi si kak majnši govor npr.: res bi se rada pobotala z vami,nebi vam zamerla grozilnih pism (ta so res čis nora...) res nemorem brrez vas... pač reč neki in jih probi prepričat.če bo šlo supr,če pa ne pa reč sam ok in jih ignoriri ,če so prave prijateljice te bodo hotele nazaj,sicer pa se druž sam z tisto eno....

VELIK SREČE!
20. januar 2012
hja, najbolš
21. januar 2012
u62149
u62149
o , ful hvala , res je pomagal! zdj smo spet frendice , na koncu so one MENE prosile , če jim odpustim ...
26. januar 2012
u62149
u62149
nou problem: biuši fant je prevaru usaj 4 punce iz našga razreda , zato smo se mu poskusle maščevt ... neuspešno ... učeri mi je na skyp napisu par takih "sladkih" besed ... ki se jim ne morš upret ... kaj nj nrdimmm???? DA al NE??? kaj , če se je pa spremenu??????????

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp!!!!!!!
26. januar 2012
ful sn vesela da ti je prejšn nasvet pomagu!
torej js bi ga najprej vprašala kaj si misli o teh štirih prevaranih puncah al pa neki tazga no nevem probi najprej.....
27. januar 2012
u62149
u62149
no , sm rekla ne , ker mi je šou na žiuce. še dobr , ker ma spet drugo. no , boga ona! yes
01. februar 2012
hehe
02. februar 2012
u62149
u62149
A RES NUBEN NIMA NOBENIH TEŽAU???

a sehecateee???? lollol
27. februar 2012
u151371
u151371
Hej jz sm v enga zalublena, pa si mu tega neupam povedat. Nepoznam ga tok dobr. Pa še največji problem je da je tut ena moja frendica vanga in je bla tut takrt ko sm jz govorila da sploh ni cute pa ona tega d sm zj vanga newe. Kaj nj nardim ? ):
19. september 2013
ojla, mene zanima če mogoče veste kje bi se dalo dobit kakšno knjigo ki bi ti jo bralo na internetu... Pač da sam poslušaš, ne pa bereš.
15. september 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani