Hej. Tukaj bom pisala zgodbo o punci,ki se na morju zaljubi v napačnega fanta.
Bom kar začela
Bilo je poletje. " Jej končno konec pouka" sem si mislila. S prijateljico Nino imava tradicijo,da odideva na kolaček in na smuti. Vedno se pogovarjava kaj imava v načrtu. Jaz sem imela načrt iti v Miami. Za to je Nina izvedela takoj,ko sem izvedela jaz. " Sej ne morem verjeti,da greš v Miami! Jaz sem med počitnicami sprehajalka psov. To ni fer" se je Nina zasmejala. " Vsaj nekaj boš zaslužila jaz od počitnic ne zaslužim nič. No razen počitka. To je vse." sem jo skušala tolažiti. Dokončali sva svoj " malico" sredi dneva.

Na poti domov sem razmišljala kaj naj vzamem s sabo v Miami. Prišla sem do naše hiše. Naša hiša je bila tisti dan zelo razmetana in v njej je bila prava norišnica. Elizabeth in Katarine ( moji mlajši sestri,ki sta dvojčici) sta ves čas noreli iz sobe v sobo. " Katarine ne pozami na sončno kremo. Jaz ne smem pozabiti na Jogurt za telo!" je Elizabeth že stotič v eni uri to ponovila ( no ne vem, če je ravno stotič vsaj zdelo se je tako). Jaz si nisem vzela kaj dosti stvari. Vsaj za punco. Dejte povedati 4 kovčki pa res niso veliko, kajne? No mojemu očetu se je zdelo veliko preveč.

Potem sem odšla spati. Skozi sem razmišljala kaj bo jutri,ko odidemo na letalo za Miami. Rekla sem si " jutri boš izvedela, pusti se presenetiti"
No,kot je rekla Sarah " pusti se presenetiti" se pusti tudi ti. Za nadeljvanje potrebujem 3 Next. Upam,da ni preveč
05. maj 2018
u233612
u233612
Next
05. maj 2018
Hvala še dva
05. maj 2018
u233612
u233612
ok
05. maj 2018
Sej ne ti. Drugi morejo
05. maj 2018
Next
06. maj 2018
u233612
u233612
drgač vem
06. maj 2018
Next
06. maj 2018
Next
06. maj 2018
Zjutraj me je zbudila budilka. Na hitro sem še vzela svoj nahrbtnik s stvarmi,ki jih potrebujem na letalu in odšla v kuhinjo. Tam so se že pripravljali na let. Elizabeth ni bilo nikjer. " Elizabeth, pridi dol, iti moramo." jo je mama poklicala dol. Ura je sicer bila 2.00 ampak letalo je odletelo 4.00. Elizabeth sem šla iskati v sobo. Tam je še sladko spala. " Elizabeth pridi!" sem jo zbudila. Elizabeth se je brez ugovorov oblekla in šla v kuhinjo.

Tako smo šli v avto. Naš avto je bil velik, ampak moji in od sester kovčki so zasedli pol prostora. Na letališče smo prišli ob 3.30. Kupili smo karte, odložili prtljago in se usedli. " Vedno mi je med letom slabo!" se je pritoževala Katarine. Nič ji nismo odgovorili in pustili,da jamra naprej. Dolgo smo se vozili z letalom.

Potem pa smo prišli v Miami. Tja na letališče nas je prišel iskati taksi. Noter je bil en star gospod. Taksist seveda. Peljal nas je do našega hotela. Naš hotel je bil ogromen in urejen. Notri je bil pravi luksuz. Le mi smo dobili sobo v 5. nadstropju.

Ta Next je bil malo krajši zato bi za nadaljevanje potrebovala 2 Next.
06. maj 2018
Next ful dobro le tako nadaljuj, komaj čakam nov del
27. maj 2018
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani