Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
To je izmišljena zgodba.
Sem Jasna. Nekateri me kličejo kar Jass. Stara sem 15 let. Živim v New Yorku. Verjetno se sprašujete zakaj mi je ime Jasna če sem v Ameriki. Ko še mene ni bilo je moja mama bila na poslovnem potovanju v Ameriki, drugače je iz Slovenije. Tukaj v New Yorku je spoznala očeta in takoj sta se zaljubila. Postala sta par in zato je mama ostala tukaj. Tako sem prišla na svet jaz in mama je hotela da nimam nekega ameriškega imena. Ubistvu pa nisem prišla na svet sama. Imam še eno sestro dvojčico. Nje nikoli nisem spoznala ker starša trdita da je umrla. Nisem pa tudi nikoli spraševala o njej. Čeprav zdaj vsi mislite da sem čisto navadna najstnica vam še nisem povedala moje posebnosti. Sem slavna najstniška rock pevka. Oče in mama sta trdila da imam prelep glas. Verjela sem jima in moje sanje so se mi uresničile. Zdaj imam veliko nastopov. Nikoli pa še nisem bila zares zaljubljena. Na pravega fanta sem še čakala. No takole se je vse začelo:

Sedela sem v limuzini. Zunaj je bilo vse polno kričečih najstnikov ki so kričali: Jass you are the best! We love you! Končno smo prispeli do velike stavbe. Odhitela sem v garderobo. Preoblekla sem se. Počasi sem z očetom stopala proti vhodu na oder. Oče mi je zaželel vso srečo in stekla sem na oder ter že začela peti mojo pesem....
10. marec 2011
Jasna:

10. marec 2011
nexttt
10. marec 2011
Vsi so skakali in peli z mano. Tako je bilo pri vseh pesmih. Po zadnji pesmi sem se poslovila in stekla za oder. Popravila sem si šminko in varnostnik me je odpeljal do oboževalcev da sem jim razdelila avtograme ter se slikala z njimi. Med publiko so bili tudi otroci iz sirotišnice in njihove varuške. Z veseljem sem šla do njih in jih pozdravila. Z menoj je bil tudi oče ker me nikoli ni pustil same, da se mi ne bi kaj zgodilo. Prijazno so me gledali vsi po vrsti. Pogovarjala sem se z varuško. ''Zdravo vsem.'' ''Zdravo Jass.Ne morejo verjeti da smo uspeli prit na koncert.'' ''Veseli me da vam je všeč moj koncert.'' ''Veš otroci bi bili veseli če bi jih kdaj obiskala.'' ''To pa ne bo šlo. Moja hči hodi samo po dobrih mestih ne pa po sirotišnicah.'' ''Oče a se res moreš vmešat vedno? Pusti da jaz govorim.'' ''Jass samo dobro ti hočem.'' ''Z veseljem vas bom obiskala. Čez 2 dni bi šlo.'' ''Res? Hvala. Se vidimo.'' ''Nasvidenje.'' Oče je bil presenečen nad mojo odločitvijo. Razdelila sem še nekaj avtogramov potem pa so me varnostniki pospremili do limuzine. Noter je bila že mama in odpeljali smo se domov. Tam nam je varnostnik že odprl vrata. Stekla sem v hišo ker sem bila čisto utrujena. Zaspala sem in se zbudila zjutraj. Sonce je veselo sijalo v mojo sobo. Hvala bogu ni bilo šole. V osnovni šoli so vsi hodili za mano in bila sem najbolj popularna. Tisto leto pa sem šla v srednjo šolo. Odhitela sem v dnevno sobo čisto brez šminke in z razpuščenimi lasmi. Takšna sem bila včasih. Vrgla sem se pred tv in gledala exluzivne novice zvezd. Opazila sem tudi nekaj o meni. Bila sem vesela ker so napisali samo pozitivne stvari o tem da je včerajšnji koncert uspel. Tako sem cel dan lenuharila. Naslednji dan sem se skupaj z mamo odpravila v sirotišnico k otrokom. Vsi so bili presrečni ko so me zagledali. Zapela sem jim eno pesem ter jim razdelila čokolade. Nenadoma pa sem opazila nekaj čudnega. Neka punca je bila čisto enaka kot jaz.....
11. marec 2011
bom še 1 del napisala ker nism u šoli pa mi je dc
11. marec 2011
Debelo sem jo gledala. Bila je enako visoka kot jaz, imela je dolge svetle lase. Njen obraz je bil čisto enak mojemu. Nisem mogla verjeti. Ona me je samo gledala in ni vedela kaj naj reče. Ni bila preveč naličena za razliko od mene. Na poti domov sem v avtu razmišljala samo o tej punci. ''Mami a veš da je ena punca bila čisto podobna meni?'' ''Jass katera punca pa bi lahko bila podobna tebi?'' ''Saj veš da ti nobena ne seže niti do kolen.'' ''Mami ne delaj se kot da nič ne veš. A je ona moja sestra dvojčica ki naj bi umrla?'' ''Kaj? Dobro veš da sem ti že povedala vse o njej.'' Ko sma prispeli domov sem stekla k očetu. ''Oče a je slučajno moja sestra dvojčica živa?'' ''Kaj me pa to sprašuješ?'' ''Aha torej oba mi nočeta povedat niti besedice.'' Stekla sem v svojo sobo in poklicala frendico Ashley. Vse sem ji povedala in ni mogla verjet. Odločila sem se da grem še enkrat v sirotišnico da se pogovorim s tisto punco. Mami in očetu sem rekla da grem popoldne ven. Privolila sta in rekla naj se pazim novinarjev. Šofer me je odpeljal do sirotišnice. Hitro sem šla v pisarno glavne šefice v sirotišnici in pripeljala mi je tisto punco. Pustila naju je same. ''Kako ti je ime? Kot že veš jaz sem Jasna/Jass.'' ''Jaz sem Nessy.'' ''Glej jaz sem prišla k tebi ker mislim da si ti moja sestra dvojčica.'' ''Kaj?'' ''A ne vidiš da sma enaki?'' ''In zakaj bi bili dvojčici?'' ''Ker imam sestro dvojčico.Starša mi sicer trdita da je mrtva ampak ti si mi čisto podobna..'' Vse sem ji razložila. Samo debelo je gledala..........
11. marec 2011
Jasna pravi naj nextam ;DD no pa jasna bom nextala just for you < 3
11. marec 2011
Aja pa namesto Nessy ji bo ime Nikki ;D
11. marec 2011
Nikki:

11. marec 2011
''Ti moja sestra dvojčica? To je nemogoče saj ti si zvezda in jaz luzerka.'' ''Ja glej tako je. Prepričana sem da sma sestri.'' ''No saj sma si res precej podobni.'' ''Poklicala bom mamo in očeta in moreta nujno priti sem.'' Ko sem poklicala očeta sta se najprej zgovarjala a sta le prišla. Ko sta vstopila v prostor kjer je bila Nikki sta samo debelo pogledala. Tudi Nikki je pogledala. Pri štirih letih naj bi umrla in od takrat je ni nobeden več videl. ''Vidva sta moja starša?'' ''Mislim da bo najbolje če vama obema povema celotno zgodbo.'' ''Bom jaz povedal. Ko sta se vidve rodili sma bila presrečna. Ustvarila sma si družino in 4 leta smo živeli super. Ko sta bili stari 4 leta smo šli neki dan v trgovino tako kot ponavadi. Samo mama je šla iskat neko meso, jaz pa sem počakal z vama pred trgovino. Nenadoma je mimo mene prišel nek moški in mi rekel da želijo ugrabiti vajino mamo. V tistem trenutku sem postal ves paničen in rekel moškemu če lahko popazi na vaju. Privolil je in stekel sem v trgovino. Ti Jasna si pritekla za menoj, ti pa si ostala zunaj. Ko sem pritekel noter pa je moja žena čisto normalno nakupovala. Zagrabila me je panika in stekel sem nazaj po tebe. Toda ni te bilo več. Takoj smo šli na policijo in prijavili. 1 mesec so te iskali. Tudi mi smo te iskali toda o tebi se ni več slišalo nič. Zdaj pa si se znašla v sirotišnici. In še vedno si živa.'' ''Kako je to mogoče? Potem Nikki sploh ni moje pravo ime. Katero je moje pravo ime?'' ''Tvoje pravo ime je Julija Weterly.'' ''Julija Weterly?'' ''Ja.'' ''Omg ne morem verjeti.'' Še sama nisem mogla verjeti da je Nikki pravzaprav Julija in je moja sestra. Mama in oče sta se pogovorila z glavno šefinjo sirotišnice. Julija je lahko šla z nami domov. Nisem vedela ali naj ji rečem Julija ali Nikki. Zvečer sem Juliji razkazala hišo in ji pripravila sobo....
11. marec 2011
tema je zaklenjena