u214876
u214876
Zdravo!
No danes sem se odločila poskusiti nekaj novega.Tako da bi na temi namesto next-ov pisali nadaljevanje vsi,ki to berete(tudi če le 10 povedi).Osebe lahko dodajate in oddajate.
Bom pa kar začela:
"Evie,takoj pospravi sobo!"zakriči moja teta."Ja!Samo še Katy odpeljem v boks!"ji odgovorim.
Sem Evangeline Collin in imam brata dvojčka Samuela Collina.Pri teti sva,ker sta nama umrla starša.Oče je umrl v prometni nesreči,mama pa se je zabodla z nožem in tako naredila samomor. Včasih sem izjemno jezna na mamo ker je umrla,tri dni po očetovi smrti in niti pomislila ni na naju.
Teta Sarah je od desetega leta najina skrbnica.No sem izjemno neorganizirana oseba.Popolno nasprotje Sama,ki je tako organiziran da se ti možgani kar cvrejo.Res mi gre na živce da moram vedno pospraviti sobo.Tako da stvari samo potisnem pod posteljo in je.Žal moram povedati da teti ni preveč všeč,ko najde moje stvari pod posteljo.
No tako,namesto da bi strani krasili modri nexti si sami izmislite nadaljevanje.
15. september 2016
u216066
u216066
No, ta ideja mi je kar všeč.
------------------------------------------------
Katy sem hitro spravila v boks, nato pa stekla v hišo. Oddrvela sem naravnost v svojo sobo, in pri tem skoraj prevrnila tetino dragoceno porcelanasto vazo, akvarij z Samovo zlato ribico, in pa vitrino starinskih lutk, za katere sploh nisem vedela čigave so. Ampak res nočem da pride teta prva v sobo, kot tudi nočem, da jo pri tem kap.
Ko sem stekla mimo Samove sobe sem mimogrede pokukala vanjo, in Sama našla za računalnikom-spet. Prav zanima me kaj tam počne cele dneve, a kot pravi Sam: 'Vi neumni ljudje tega nikoli ne boste razumeli!' Zmajala sem z glavo, ter nadaljevala pot do sobe. Včasih mi je šlo res na živce da je moja soba v drugem nadstropju, pa še čisto na koncu hodnika. Morda je to tudi razlog da se ne redim, saj dnevno prehodim najmanj 500 stopnic. K
15. september 2016
u210820
u210820
Se strinjam s zaro
--------------------------------
Ko sem prišla v sobo sem stvari enostavno vrgla skozi okno.Pristale so na Kaydenu,fantu iz nogometaške ekipe in moji simpatiji.Čudno pogleda gor.Pomaham mu:"Zdravo Kayden!" "Zdravo Evie!"no verjetno se sprašujete kako ve da mi je ime Evie.Sem navijačica."Imaš danes čas?"vpraša."Žal ne moram pospraviti sobo in s teto iti nakupovat!"odgovorim.
15. september 2016
u215282
u215282
"No, pa kdaj drugič!" je zaklical Kaydn in odšel, sama pa sem se začela dolgočasiti. Sploh nisem hotela pospraviti sobe, a nazadnje sem jo začela pospravljati, pri tem pa sem si navila glasbo, da sem lahko pela in plesala. Kmalu sem končala in zadovoljno sem se odpravila v kuhinjo, ki je bila v spodnjem nadstropju. "Evie, pojdi se umit, smrdiš," me je opozoril Sam ko sem odšla mimo njegove sobe in obrnila sem se, ter odšla pod prho.
18. september 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani