zgodba govori o punci Isi,ki obiskuje šolo plesa. Nekega dne spozna postavnega mladeniča,ki pa ji za vedno spremeni življenje. Za njen rojstni dan pa se vse spremeni. Njeno življenje se postavi na glavo. Uniči ji ga njena največja sovražnica. Zakaj ji je to storila? Če hočeš izvedeti si preberi zgodbo.
05. januar 2014
Živjo. Moje ime je Isa. Pišem se Duff. Živela sem v Sloveniji ampak sem se zaradi šole preselila v London. Moja sestra ni Hilary Duff ampak imam brata Alexa,ki je star 20 let. Stara sem 17 let in hodim na šolo plesa v Londonu. Imam 4 najboljše prijateljice Amy,Nicole,Hana in Terra. Tudi one hodijo na šolo plesa. Rade plešemo hip hop. Poleg hip hopa pa obožujemo tudi petje ampak to,da me dobro pojemo nihče ne ve. Naši idoli so ONE DIRECTION<3.

jaz:
Amy:
Hana:
Terra:
Nicole:
Alex:
Naša hiša:
Moja mami:
Moj oči:
05. januar 2014
col zgodba
05. januar 2014
u155895
u155895
next
05. januar 2014
Končno počitnice. Končala sem z odličnim uspehom prav tako prijateljice. Zaradi tega smo dobile brezplačne vstopnice za na London Eye. Spakirale smo stvari in odšle proti London Eyu. V tisti kabini v kateri smo bile me je bilo še 5 zamaskiranih fantov. Nekaj so se pogovarjali o nas v angleščini. Angleščina nam gre kar dobro zato smo vse razumele kar so se pogovarjali. Potem smo se me o njih pogovarjale v slovenščini tako,da nas niso mogli razumeti. Opazila sem,da se mi bliža eden od njih. Rekel mi je»Živjo. Kako ti je ime?« »Isa«sem odgovorila. Njegov glas pa mi je bil znan. Potem pa sem se spomnila. Pred mano je stal ZAYN MALIK. Prosila sem ga za avtogram,nato pa še od drugih. Punce so me samo čudno gledale. Nato sem jim vse razložila. Tudi one so hotele avtogram. Ko smo se dobro spoznali so mas povabili k njim domov. Hodila sem z Zaynom. Pogovarjala sva se različne stvari. Vprašal me je če imam fanta,jaz pa sem mu rekla«ne«. Tudi jaz sem ga vprašala če ima punco on pa je rekel«ne«. Ko smo prišli smo skoraj popadale po tleh.
hiša:http://montazne-hise-on.net/images/vile/luksuzna-in-prestizna-vila.jpg
ko smo vstopile so nam razkazali hišo in naše sobe.
moja soba:http://s3.favim.com/orig/45/adorable-amazing-awesome-beautiful-bed-Favim.com-409882.jpg
dnevna soba:https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQaaBFCm3H4P0ncNmgohcHjZTZUR3td8z2Krx0rAfADFKSe5GQU
nato so nas vprašali če bi se šli kopat.na srečo smo imele kopalke oblečene že prej ker smo mislile iti po London Eyu še na bazen.
Tam smo se tunkali,plavali,potapljali in se igrali petelinčka. Jaz sem bila na Liamu,Terra pa na Harryu. Seveda sva z Liamom zmagala zato pa me je Harry prijel in me potunkal. Vsi smo uživali razen Zayna,. On je k kup nesreče sedel na ležalniku. Odšla sem iz vode,vzela brisačo in Zayna vprašala če se lahko usedem zraven njega. »seveda« je rekel. Nato sva se začela pogovarjati. Vprašala sem ga«zakaj ne greš nič v bazen?« on pa je samo vstal in odšel v hišo. Vsi so me začeli bulit,jaz pa sem samo skomignila z rameni in se odšla preobleči v suha oblačila in si narediti make-up....
05. januar 2014
u155895
u155895
neext
05. januar 2014
najboljša zgodba na svetu
05. januar 2014
hvala
05. januar 2014
neext neext
05. januar 2014
Ko sem se uredila sem odšla v Zaynovo sobo. Vrata so bila priprta zato sem kar vstopila. Kar na enkrat pa zagledam Zayna,ki stoji pred oknom samo v boksarcah. Hitro zaprem vrata in stečem v svojo sobo. Čez 5 minut je v mojo sobo vstopil Zayn. Jaz sem ležala na postelji in tipkala na telefonu.
telefon:https://www.racunalniske-novice.com/images/1/H_MAX_1024x768/2_sony-ericsson-xperia-arc-s.jpg
Zaprl je vrata in prisedel k meni na posteljo. Vprašal me je«kaj si prej hotela?«. Jaz pa sem mu odgovorila«nič takega.«. Kar na enkrat pa me je poljubil. Poljub je bil mehak,dolg in nežen. Po vsaj 5 minutah sva se odlepila drug od drugega. Nato pa Zayn reče«nisem vedel da ima nekdo tako mehke ustnice«. »Jaz pa nisem vedela,da ima nekdo tako lepe oči.«. »To sem hotel storiti že prej ampak me je bilo strah kaj boš ti porekla na to«. Samo zasmejala sem se. Potem pa me je vprašal«Isa bi,bi bila moja punca?« »No am…….,«sem rekla,da bi ga naredila malo živčnega. »Ja?« je rekel in pogledal tla. »No am………..seveda bi bila«sem rekla veselo nato pa me je spet poljubil. Ravno tisti trenutek so v sobo vdrli ostali. Hana me je samo grdo pogledala in rekla«tole nam bosta še razložila!«in odšla iz sobe. Drugi so popadali v smeh midva z Zaynom pa sva se poljubila. Nato sva šla z ostalimi v kuhinjo. Držala sva se za roke. Ko smo prišli v kuhinjo Hane in Nialla ni bilo tam. Rekla sem ostalim«takoj pridem«Zayn pa me je poljubil na lice. Hitro sem stekla po stopnicah navzgor,ko se kar na enkrat spotaknem ob stopnico in padem na rit pri tem pa so se mi vsi začeli režati razen Zayna,ki je pritekel do mene in videl,da mi iz noge teče kri pa tudi na roki mi je tekla. Odnesel me je v njegovo sobo in mi povil rane.Nato sem zaspala v njegovem objemu. Zbudila sem se v nov dan v Zaynovi sobi ampak njega ni bilo ob meni. Ura je bila 9.30. Na polički sem našla listek na katerem je pisalo:
Isa,moja poškodovana princeska,rožica verjetno se sprašuješ kje sem. Trenutno sem v kuhinji. V kopalnici imaš presenečenje pa v omari in kuhinji. Milijon poljubčkov. Zayn.
Samo nasmehnila sem se in odšla v kopalnico. Tam je bil čisto nov make-up in komplet šamponov,ki so dišali po vrtnicah pa tudi nov parfum,ki je dišal po jagodah. Odšla sem do omare,kjer je bilo darilo. V škatli je bila bela majica za naramnicami na hrbtu pa je imela čipko v obliki lobanje,kratke hlače,črno poletno oblekico,čevlje s peto ter tobro na kateri so bili One direction.»Od kdaj se tako spozna na obleke?« sem si mislila. Omenil je še kuhinjo zato sem se oblekla v tisto črno oblekico,ki mi jo je kupil in obula sem tiste čevlje ter se odpravila po stopnicah do kuhinje. »Kaj za vraga?« sem rekla,ko so vsi zaupili «Vse najboljše!«. Nato pa se je od nekod vzel Zayn. Prišel je kot duh od zadaj in rekel «Vse najboljše za tvoj rojstni dan pikica.« Jaz pa sem skočila na kavč,ker me je tako prestrašil in vsi so se mi začeli smejati jaz pa sem jih samo grdo pogledala. Nato pa so mi dali darila. Od Hane in Amy sem dobila skupno darilo in to je bil čisto nov prenosni računalnik. Od Harrya sem dobila karte za na bazen za 2 osebi. Od Liama in Louisa sem dobila Ipad 4. Od Nicole in Tay sem dobila nove kopalke in novo torbico. In na koncu še Zayn. Od njega sem pričakovala samo objem in poljub,ker mi je darilo že dal prej ampak sem dobila še nekaj. V majhni škatlici sta bili 2 zapestnici z mojim in Zaynovim imenom. Nato sem jaz zapestnico z mojim imenom dala Zaynu,Zayn pa je zapestnico z imenom Zayn dal meni. Ampak to še ni vse. V tej škatlici sta bili še 2 ogrlici. Na eni je pisalo«I love you Isa!Zayn.«na drugi pa«I love you Zayn!Isa.«. Zayn mi je dal ogrlico z napisom«I love you Isa!Zayn.« za vrat jaz pa sem ogrlico z napisom«I love you Zayn!Isa.« dala za vrat njemu. Nato pa me je Zayn poljubil. Poljub je bil dolg in mehak. Z kotom očesa sem videla Nialla in Hano,ki sta se tudi poljubila pa tudi Louis in Amy. Nicole in Terra pa sta bili skupaj in naju samo gledali. Kar na enkrat pa je Harry stopil do Terre in jo poljubil. Z Zaynom sva se odlepila drug od drugega. Pogledala sem Nicole. Ona je samo gledala vse povprek,kar na enkrat pa je pogledala Liama in iz njenih oči so se vlile solze. Začela je jokati in stekla v svojo sobo in močno zalobutnila z vrati. Pogledala sem Liama,ki je samo stal kot kip in gledal proti meni. Kar na enkrat pa se je zrušil po tleh. Stekla sem k njemu in ga objela. Tudi on je začel jokati. Tudi ostali so pritekli k Liamu in meni. Liama sta Louis in Zayn dvignila in ga uležala na kavč. Nato sem stopila do njega in ga tolažila. Čez nekaj časa je zaspal.

------------------------------------------čez 1 uro--------------------------------------

Liam se je že zbudil,Nicole pa se je pomirila. Gledali smo tv,ko je bila ravno reklama za x faktor. Zayn mi je rekel«vem da dobro poješ zato se prijavi«. ¨kako je vedel?¨sem si mislila nato pa rekla«Punce dejmo se prijavit(v slovenščini)«. Fantje so nas samo čudno pogledali. Nato pa je Louis vprašal« Kateri jezik je to?«. »Slovenščina« je odgovorila Amy in se mu nasmehnila ter ga poljubila. Fantom smo rekle,da moramo iti v sobo na posvet. Potem pa je Zayn rekel«Ko se vrnete nam morate zapeti dve pesmi. Jo bomo kar določili. Kajne fantje?«fantje so prikimali. »Prav ljubiček katero pesem hočeš slišati?« sem rekla. »Am……Irresistible in Change your life« »Okej« smo rekle hkrati. Ti dve pesmi smo znale na pamet. Šle smo v mojo in Zaynovo sobo(od kar sva par imava skupno sobo). Tam smo enkrat prepele pesmi nato pa smo odšle dol. Še prej pa smo se vse oblekle v ista oblačila ker smo bile skupaj v šopingu zato imamo iste obleke ter si naredile iste make-upe in iste frizure.
make-up:http://31.media.tumblr.com/f3a78f50ed8ca665dc4c29b9505d7aed/tumblr_mru1f313TW1sg3r77o1_500.jpg
frizura:http://oblekezavaleto.poslovni-imenik.si/wp-content/blogs.dir/98/files/priceske-za-valeto/priceske-za-valeto5.jpg
obleke:http://www.polyvore.com/cgi/img-set/BQcDAAAAAwoDanBnAAAABC5vdXQKFm8zdmluMlNqU215Sm1PdFI2Y1pTZ0EAAAACaWQKAXgAAAAEc2l6ZQ.jpg
Nato smo odšle dol. Zaynu so se oči kar zasvetile,ko me je videl. Prišel je do mene in me nežno poljubil. Tako so storili tudi ostali razen Liama. Ta se je obotavljal in gledal Nicole. Nato pa se je Nicole zresnila in rekla«bomo zapele ali ne?«. Tako smo se postavile v vrsto in Zaynu sem nakazala naj prižge glasbo. Najprej smo pele Irresitible. Ko smo končale so nam fantje začeli ploskati. Nato smo zapele še Change your life. Po tej pesmi so fantje kar noreli kot nevem kaj. Dobile smo kar zelo veliko pohval in komentarjev. Bile smo zelo vesele. Odločile,da se bomo prijavile na x faktor. Zayn je poklical Simona Cowella. On je rekel,da moramo pojutrišnjem ob 10.00 pridi na avdicijo. Nismo vedele katere obleke bomo oblekle zato pa so tukaj fantje. Vsi so se strinjali,da oblečemo kar te obleke v katerih smo zdaj. Hitro smo se šle preoblečt,da oblek slučanjo nebi zamazale. Nato smo se še odločile,da bomo na avdiciji pele Make you believe in Summer forever. Ko smo prišle dol nas je na mizi čakalo kosilo.
05. januar 2014
2.next je tukej<3
05. januar 2014
u155895
u155895
next
05. januar 2014
za nov next postrebujem še vsaj 3 nexste
12. januar 2014
neeeeeeeeeeeeext 2 krat
12. januar 2014
najboljša zgodba
12. januar 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext+nova bralka
ok zaj maš 3 neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeexte
12. januar 2014
3.del je tukej<3(oprostite kr dolg ni blo nexta)
»kdo je pripravil tako dobro kosilo?« sem vprašala. Vsi so pokazali na Zayna. »hvala za tako dobro kosilo«sem rekla Zaynu in ga poljubila,on pa me je prijel in nesel v sobo. Tam me je položil na posteljo in me poljubljal. Nato je prišel do vrata. »Zayn.« sem rekla. »Ja Isa?« »Kaj nebi bilo dobro prej zakleniti vrat preden bi kaj delala?« »Dobro razmišljaš punčka moja« mi je rekel in me poljubil na čelo,vstal in odšel do vrat. Jaz pa sem mu hitro namignila naj jih odpre. Zayn je odprl vrata in vsi so popadali na tla. Vsi so ležali na Louisu. Kar malo se mi je zasmilil. Z Zaynom pa sva se začela režati. Ostali pa so naju samo čudno pogledali in odšli iz sobe. Nato je Zayn zaklenil vrata. Potem je prišel do postelje in se vrgel nanjo. Obrnila sem se proti Zaynu in tako sva se nekaj časa gledala nato pa se mi je približal in me nežno poljubil. Poljub se je previl v strastnega nato pa sem se nevem kako znašla pod njim. Začel me je poljubljati po vratu in z roko je šel pod mojo majico ter mi začel odpenjati moderc. Nato mi je slekel še majico. Potem je majico slekel tudi sebi. Začel me je poljubljati po oprsju in mi počasi začel odpenjati zadrgo na hlačah. Čeprav sem stara šele 18 sem z njih pripravljena iti do konca,ker vem,da me ne bo prevaral. Mu popolnoma zaupam. S toliko poljubi,ki jih od njega dobim vsak dan mi kaže največjo ljubezen. Kmalu sem bila čisto gola Zayn pa prav tako. Tako so minile ure in ure preden sva odšla nazaj v dnevno sobo. Ko sva prišla v dnevno sobo je bilo vse pospravljeno,v kuhinji nad mizo je visel napis«Happy birthday!« na mizi pa je bila prečudovita torta. Vse je bilo prečudovito. Nato smo pojedli večerjo,ki jo je skuhal Liam pa Louis je pomagal. Ko smo pojedli smo začeli jesti še torto. Niall pa je mogel vse seveda slikati. Slikal je ravno,ko sem zarezala v torto zraven pa naredila čuden obraz,ker mi je Harry nekaj rekel. Nato sem razdelila torto. Na koncu sem kos morala dati še Niallu ampak sem po nesreči kihnila Zaynu,ki je stal zraven mene pa se spodrsnelo na mleku,ki ga je Harry prej polil ravno takrat pa je Niall slikal. Razjezila sem se,zato sem se odločila,da bom Niallov kos torte nesla Lokiju našemu oz. Liamovemu psičku. Niall pa se je razjezil zato me je začel loviti po celi hiši. Izgledala sva kot dva otroka,ki se lovita zaradi kosa torte. Hitro sem stekla do Lokija in mu dala torto nato pa se je Niall še bolj razjezil in skočil na mene ter me podrl. Nekaj časa je ležal na meni jaz pa sem lisica zato sem se malo zamajala nato pa skotalila na drugo stran,da je Nialla kar odneslo. Nato pa sem začela teči proti moji sobi. Niall pa za mano. Pritekla sem v svojo sobo in se skrila za vrata nato pa je pritekel Niall,se vstavil na sredini sobe in se začel spraševati kje sem. Jaz pa sem stekla izza vrat,se naglas zasmejala in zaprla vrata pred Niallovim nosom. Tako sem se smejala ostali pa so me postrani gledali. Nato je prišel iz moje sobe Niall in se z vso silo zapodil vame. Jaz pa sem se spustila po ograji od stopnic in pristala v Zaynovem naročju. Nato pa smo se vsi smejali Niallu,ki je spregledal prvo stopnico in mu je pod nogami zmankalo tal in je na koncu priletel na rit na konec stopnic. Ostali pa smo umirali od smeha. Zayn bi me kmalu spustil,ker se je tako smejal. Niall se je še 10 minut po padcu drgnil po zadnjici. Nato ga je Hana poljubila in je bilo čudežno boljše. Zayn mi je rekel,da gremo danes na ples potem pa še v disko.
Fantje so se nato,ko smo pojedli torto odpravili igrati nogomet na bližnje igrišče. Punce pa smo se odločile,da gremo v šoping,ker res nismo imele kaj obleči za na ples in za v disko. Tako smo odšle z taxiem. Po 15 minutah vožnje smo prispele v nakupovalno središče. Odpravile smo se po vseh trgovinah in veliko nakupile. Iz vsake trgovine je vsaka prišla z vsaj 2 vrečkama. Denar so nam dali fantje preden so šli igrati nogomet. Po vsaj 5-tih urah smo prišle domov. Fantje so sedeli na kavču in gledali grozljivko,nas pa ni zanimala zato smo odšle v mojo in Zaynovo sobo. Tam smo vse obleke zložile iz vrečk in pripravile modno revijo. Vmes pa smo poslušale pesmi in vadile za jutrišnjo avdicijo.
19. januar 2014
u155895
u155895
neext
23. januar 2014
4.next
Ravno smo pele pesem Best song ever,ko v sobo vdrejo fantje in se nam pridružijo. Peli smo in plesali. Ko je bilo pesmi konec smo se vsi vrgli na posteljo. Jaz sem padla na Zayna,Louis name,Hana na Louisa in na koncu še Niall na Hano. Nekaj časa smo se še valjali po postelji nato pa se je začel boj z blazinami. Ura je bila 19.00 zato smo se mogli začeti oblačiti za ples. Najprej sva se z Zaynom odšla stuširati. Ko sva se stuširala sva si umila zobe nato pa sva se odšla obleči. Oblekla sem dolgo obleko katero se prej kupila,si naredila make-up in si obula čevlje. Zayn se je oblekel že prej. Ravno se hotela iti iz sobe a me je Zayn prijel za roko in povlekel nazaj v sobo ter zaprl vrata. Nisem vedela kaj namerava zato sem ga vprašala«kaj delaš?« Nič mi ni odgovoril ampak me je zvlekel v kopalnico. Tam mi je rekel«počakaj tukaj.« Ubogala sem ga in čez 5 minut je prišel nazaj. V roki je imel krtačo,špange,gumice in lak za lase. Samo postrani sem ga pogledala on pa je rekel«lepa si ampak na ples ne moraš iti brez frizure.« Začudeno sem ga pogledala potem pa sem se spomnila,kaj hoče narediti. Čez 15 minut je bil gotov obrnila sem se,da bi pogledala kaj mi je moj sonček izumil in videla sem prelepo ribjo kost. Tako sem mu bila hvaležna,da sem ga starstno poljubila. 10 minut sva se poljubljala nato pa odšla v dnevno kjer so že vsi čakali. Držala sva se za roke in ko sva prišla v dnevno so se vsi zazrli vame. Zayn je to opazil in rekel«kaj jo vsi tako čudno gledate? Saj ni prišla z Marsa!« Nato pa je naš daddy(Liam)rekel,da imam lepo frizuro in da moramo oditi.

Na plesu smo se zabavali. Ob 23.00 so odšli s plesa v disko še prej pa smo odšli domov da se oblečemo v primerno obleko. Ob 23.30 smo odšli v disko. Tam pa se je zgodilo nekaj kar ne bi nikoli pričakovala. Ko smo prišli v disko smo punce odšle na plesišče,Harry in Liam sta odšla do šanka,Zayn,Louis ter Niall pa so nas gledali kako smo plesale. Ko se je pesem končala smo odšle do fantov in skupaj smo odšli do šanka. Z Zaynom sva naročila vsak eno pivo in se odšla vsedeti za mizo ob šanku na kar je do mene prišla največja kurba na naši šoli. Ime ji je Carly. Z njo sva se sprli,ker me je nekega dne videla,da sem se pogovarjala z njenim fantom. Mislila je,da mi je ušeč zato je to povedala celi šoli na njegovi hišni zabavi. No prišla je do mene in videla,da zraven mene sedi Zayn zato mi je rekla: (Carly-C,Zayn-Z,jaz-J)
C:glej jo prasica,ki krade fante in dobi vsakega,ki je bogat,lep in slaven!
Z:zapri gobec!ona ni taka!
Cragi Zayn,ne poznaš je. speljala mi je fanta. takrat,ko sta vidva začela hoditi,ona sploh Nika(njen bivši) ni pustila!
J:kurba!lažeš!!!!nimaš drugega dela kot to,da mi uničiš življenje?!drgač mi Nik sploh ni bil ušeč,niti hodila nisva!takrat ko si naju videla,da sva se pogovarjala me je vprašal nekaj glede pouka,ker je bil moj sošolec cela 4 leta srednje šole. bila sva prijatelja vse do takrat,ko si na njegovi zabavi rekla,da sem zaljubljena v njega!takrat sva se sprla in prekinila vse stike!!!!
Cpet lažeš!ti da nisi bila v Nika?!ta pa je dobra. videla sem kako ga gledaš. Videla sem kako si se smehljala takrat,ko sta se pogovarjala! In potem mi zdaj rečeš,da nisi bila v njega?!
Ker mi je bilo dovolj njenega ¨gobcanja¨ sem jo udarila. Ravno takrat pa so do naju prišli še ostali. Zayn me je odvlekel z diskota,drugi pa so prišli za nama. Zaynu se dalo iti domov zato sva odšla od njegovega stanovanja,ki je bilo zelo blizu diskota. Drugim je sporočil,da sva odšla k njemu domov. Ko sva prišla k njimu sva nekaj pojedla nato pa sem se odšla stuširati. Nekdo je pozvonil pri vratih zato sem si rekla,da bo itak Zayn odprl. V kopalnici sem si oblekla spodnje perilo nato sem si očistila obraz in si umila zobe. Pozabila sem si vzeti pižamo s seboj zato sem odšla v sobo po eno od Zaynovih majic. Ko pa sem prišla v sobo sem videla Zayna kako je ležal pod neko osebo. To osebo bi lahko prepoznala celo v temi. To je bila Carly. 5 sekund sem samo stala na mestu nato pa sem stekla nazaj v kopalnico,se oblekla v minuti,poglabila telefon in mojo torbo,vanjo vrgla vse moje stvari in hitro stekla iz kopalnice,skozi sobo,mimo Zayna,ki se je za mano zadrl«Isa,počakaj!pomagaj mi!« jaz pa sem ga ignorirala ter samo stekla iz hiše vse do našega skupnega doma. Ko sem pritekla tja sem vdrla v hišo. Vsi so gledali TV in ko sem vdrla v hišo so se ustrašili. Videli so,da imam solzne oči zato so me uprašali kaj je narobe ampak jaz sem hitro stekla v svojo sobo,z vso močjo sem zaprla vrata,da se je vaza na nočni omarici razbila,vrata sem 3x zaklenila in se vrgla na posteljo. Prejokala sem celo noč. Zjutraj sem imela grozno velike podočnjake. Odšla sem v kopalnico kjer sem se umila,si naredila figo,se oblekla v obleke katere sem imela v svoji sobi.(vse obleke sem imela v svoji sobi.) nato pa odšla v kuhinjo. Vsi so že sedeli za mizo samo Zayna še ni bilo. Vzela sem si 3 palačinke ter nutelo,ko v kuhinjo pride Zayn. Ko sem ga opazila sem si hitro palačinke in nutelo dala na velik krožnik ter vzela še nekaj mandarin,jabolko ter veliko češenj in stekla v svojo sobo ter se zaklenila vanjo. Zayna niti pogledala nisem. Preprosto ga nisem mogla. Preveč me je prizadel. Ko sem pojedla palačinke sem krožnik odložila na mizo ter odšla na Ipad,ki sta mi ga za rojstni dan podarila Liam in Louis. Odšla sem na facebook,twitter ter ask. Nikjer ni bilo nič novega zato sem se odločila,da si naredim Instagram. Takoj sem si naložila vsaj 50 slik. V petih minutah sem imela 3000lajkov in 2000komentarjev. Vsi so bili pozitivni.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
če vas ne moti bi rada popravla leta.Alex je star 18 od zdaj naprej
01. februar 2014
next pa ne moti me
01. februar 2014
u155895
u155895
next
01. februar 2014
u82046
u82046
next
01. februar 2014
next
01. februar 2014
Next
01. februar 2014
next
04. februar 2014
5.next
Nato sem se spomnila,da imamo danes avdicijo. Ura je bila že 9.00 zato sem se odšla pripravljati. Ko sem bila nared sem vzela sončna očala,telefon,jopico ter krožnik in odšla skozi vrata. V kuhinji sem krožnik položila v pomivalno korito in odšla v dnevno sobo ter se vsedla na kavč,da bi počakala še ostale. Po 10 minutah smo bili vsi zbrani v dnevni sobi in odšli smo iz hiše. Pred hišo sta bili dve limunzini. V prvo so šli Liam,Niall,Hana,Louis ter Amy,v drugi pa smo bili jaz,Terra,Harry,Nicole ter Zayn. Jaz sem sedela čisto pri oknu zraven mene pa je sedel Harry. Večino časa sta se Harry in Terra poljubljala tako,da nisem imela veliko prostora za sedenje. Po 5 minutnem razmišljanju,kaj bi počela sem se spomnila,da sem Alexu obljubila,da ga pokličem. Takoj se je javil. najin pogovor(živela sva v sloveniji,zato se pogovarjava v slovenščini):
A: Isa si le poklicala.
I: Alex. Ne veš kako te pogrešam.
A: SIS jst tud tebe.
I: Ampak jst tebe bolj BRO!
A: Okej neki mi povej.
I: Vse kar želiš vedeti.
A: Tvoj glas. povej mi kaj je bilo.
(Moj glas pozna najbolj na svetu. Tudi v najbolj hrupnem prostoru bi vedel če je kaj narobe.)
I: Nič ni.
A: Nekaj je!
Potem sem mu povedala celo zgodbo.
A: Zlo mi je žal. Ampak Zayna bi pa zdrobil na 100 koščkov.
I: ne pa sej sem kull. No uglavnem zdele se peljemo na avdicijo x-factor.
A: upam,da pridete naprej vsaj do finala ampak držim pesti,da zmagate.
I: ja jst tud to upam.
A: ja haha. morm it zdej mami mi teži,da morm it posodo pomit. Jst nisem za tak deu.
I: itak tvoja značilnost hahaha<3
A: ja itak ajdi fajn se mej pa poklič po avdiciji.
I: bom haha<333
A: aja pa Nicole pozdrav in povej ji,da jo mam najraj na svetu pa,da ji pošilam milijon poljubčkov<333Adijo zdej najraj te mam<333333(Alexu je bla že od nekdaj Nicole zlo ušeč)
I: ji bom rekla haha. Bay bay jst tud tebe Bro!<333333
In tako je prekinu. V tem času,ko sva se midva pogovarjala smo mi že prišli do avdicije
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
full je kratk next kr nwm kaj bi napisala.upam da vam je ušeč

vprašanja:
1:kaj se bo zgodilo na avdiciji?(razpiš se)
2e bota zayn pa isa pobotala?
3:kdo misleš,da bo na avdiciji spoznal fanta/punco?isa ali zayn?
09. februar 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani