Next
05. junij 2016
Next
05. junij 2016
Next
05. junij 2016
u212703
u212703
Res da sem porabila ogromno casa da sem vse skupaj prebrala, a se je splacalo *-* en velik nextt
06. junij 2016
omg neeeeext *-*
11. junij 2016
NEXTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT +.+
13. junij 2016
Neext
14. junij 2016
Next
27. junij 2016
neeext
27. junij 2016
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeexxttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3
30. junij 2016
Next
30. junij 2016
u214649
u214649
a ta zgodbica se obratuje? Next ^^
01. avgust 2016
u208800
u208800
pleaseeeeeee
01. avgust 2016
Odvisno kak gledano morem se spravit pisat samo je problem da bi mogla marsikaj prebrat da nebom česa zafukala ^^ Next še ziher bo - samo kdaj - nism sure
03. avgust 2016
u208800
u208800
yeeyyy hahha ok.. lahk cakamo hah
03. avgust 2016
u214959
u214959
Next + nova bralka
Sem use prebrala do zdej in ko vidim da se bo nadaljeval sm fuuul vesela
16. avgust 2016
Lahk cakam ceu let sam da nextas
16. avgust 2016
Js bi Next mela
01. oktober 2016
owwww ja tko res ful časa je že okol fora je, da me tipkovnica jebe, pač js budala sm si ga poleti z stelexom šla spucat in zdaj mi črka c ne dela (razen zdle kar je res čudež ;-; ) pa cele kolone 'cccccccccccccc' mi dela -.-'' in tko ne morem pisat kr se mi tale črka vsepovsod vriva notr:/ in pa v šoli sem pa niam tok časa ker se res ful posvečam temu da nardim letnik ko mam p*** k**** šole ;3

se bom probala potrudit da spišem do počitnic nekaj fajnega - ok? :3
01. oktober 2016
Ti to resno??? Prou nextala bos
Fakk fakk i'm done...
Omggg ♡♡♡
01. oktober 2016
u216836
u216836
Samo da nextas, pole smo ok hehe... nexxt
01. oktober 2016
Js sm sla uceri se enkrat use brat in sm od nwm kdaj do 3 zjutri brala
01. oktober 2016
u216836
u216836
Jaz sm ta ff prebrala ze 3x
01. oktober 2016
Js sm uceri ta 4
01. oktober 2016
u216836
u216836
Phaha, obsessed (in s tem mislim tut sebe )
01. oktober 2016
Jaa vem da sm jokala sm ku kaksno budalo zraun
01. oktober 2016
u216836
u216836
Jaa, ku je lohko tok zabit niall? -.-
01. oktober 2016
Sociopat je? Nebo vec doug
01. oktober 2016
u216836
u216836
Ja, sociopati so ljudje brez custev (sej sploh nwm zakaj ti to govorim k itak ze ves ma useen ) Pa itak da ne bo, kmalu bo plaval v... ali letel v oblakih ljubezni? Ma ja, neki od tega, k ga bo Zara zacarala
01. oktober 2016
Hi my sociopaths! <3
Najprej se naj opravičim, ker toliko časa nisem nadaljevala zgodbice vendar se mi na nek način veliko dogaja po drugi strani pa niti ne, kakorkoli že i'm tired as fuck, but for him, for me, for us – i'll keep going.
________________________________________________________________________________

Chapter 95 l Unexpected l Sociopath l Niall Horan ff
* Ira Zara Worthy *
''Ira, sploh nisem mrtva.'' je rekla.
''Zahtevaj, da me poiščejo .. prosim.'' je dejala.
Ker sem bila v nekakšnem šoku zaradi tega kar je rekla sploh nisem takoj začutila tega – gorim. Cela sem v ognju. ''Živa sem Ira! Reči jim, da me naj začnejo iskat! Živa sem!'' je kričala nato pa sem se tudi sama v kriku zbudila.

Čeprav bi pričakovala, da bom po takih sanjah povsem vroča je bilo ravno obratno, zeblo me je.
Ko sem se pomirila, kar se je zgodilo hitro, sem začela premlevati kaj se je zgodilo. 'Alexis sem videla.' me je misel prešinila. Nasmehnila sem se, ob tem pa mi je po licu spolzela solza. ''Alexis sem videla.'' sem sama sebi z šibkim glasom rekla in ušla mi je še ena solza, nasmeh se je pa še za malo povečal.
''Alexis, pogrešam te.'' sem zašepetala upajoč, da se tega zaveda.
Vendar … kaj pomenijo te sanje? Zakaj jo sanjam? Rekla mi je, da je živa in da naj zahtevam, da jo naj poiščejo. Nemogoče … zgorela je … požar jo je ujel v svoje pesti, objeta je bila z ognjem. Bila je komaj prepoznavna … in pred tem so jo mučili .. to je pokazala obdukcija … izvedela sem tudi, da so ji popuili zobe .. in tedaj me je prešinilo. Ni imela zob. Zakaj le a?
Šokirana nad razkritjem tega, kar sem odkrila, sem nekajkrat vdihnila in izdihnila … to ni bila ona.
To truplo, ki so ga našli ni bila ona.
Ni bila ona.
'Ni bila Alexis.' sem si ponovila in jezno vstala ter čutila nekaj, kar je pričakovalo od mene, da nekaj takoj sedaj ukrepam. ''Jeremy.'' sem si zašepetala, vzela jopico s postelje ter pohitela.

Rekel je, da je po nesreči bil tarča in da so ga povabili na odbojko. Vem kje je in ko ga bom najdla mu bom vse povedala, on pa mi bo pomagal kot vedno. 'Ti bo?' je rekel zahrbtni glas v meni. Ob tem sem rahlo trznila in prepričana sem, da je moj obraz izgledal kot, da sem pravkar občutila enega od bolečih menstrualnih krčov. Odmislila sem kratko vprašanje in hitela naprej po ulici, pravzaprav se je danes res ohladilo, mogoče pa sploh ni tako mrzlo in se mi to le zdi, ker sem še malo prej spala.
Kmalu za tem, ko sem prišla na obalo sem jih opazila. Ni jih bilo malo, vendar tudi veliko ne, torej ravno prav. Bili so zelo glasni. Pogovarjali so se med igro, kričali zaradi podaje žoge in pa seveda smejali padcem ali pa kakšnim smešnim zadevam, ali pa so le preprosto bili srečni. Sreča … tudi jaz bi rada bila srečna.
Približala sem se jim in kmalu me je Jeremy opazil. ''Si si premislila?'' je vesel pred vsemi vprašal. Videla sem pogled fanta poleg njega in pomislila, da si mogoče misli, da sma par. ''No ja … nekako tako, lahko govorim s teboj?'' sem z nasmeškom povedala in se trudila, da bi izgledala približno tako vesela kot ljudje okoli mene. ''Seveda.'' je rekel ter pritekel k meni, igralki zunaj polja pa pomignil naj ga zamenja. Skupaj sma šla še malo naprej nato pa sem počasi začela: ''Sanjala sem .. v bistvu sem že nekajkrat sanjala Alexis.'' sem rekla in ga opazovala, kar je tudi on počel. ''Kaj pa?'' je vprašal po premisleku kam bi ta pogovor lahko vodil. Zavzdihnila sem in se rahlo podvomila o tem ali je pametno, da govorim o svojih sanjah, saj bi me lahko imel za noro. ''Prikazovala se mi je in me nekako opozarjala … prej ko sem spala sem jo ponovno sanjala. Zahtevala je, da sprožim iskalno akcijo za njo. Trdi, da je živa.'' sem povedala. ''In tebe sedaj zanima moje mnenje?'' je vprašal. ''Ja.'' sem takoj odgovorila. ''Prespi vse skupaj pa se boma zjutri pogovorila glede tega. Zdaj pa se nam pridruži pri odbojki.'' je povabil meni pa to nikakor ni bilo všeč. Hočem odgovor, takoj.
Ko je videl moje zadovoljstvo me je želel prepričati v odbojko, ''Daj no všeč ti bo.'', je poskušal, pri tem pa me zagrabil za roko in me hotel potegniti tja. ''Ne.'' sem takoj odrezavo rekla. Presenečen in začuden nad tem obmiruje. ''Kaj ti je?'' me je vprašal. ''Si dobro?'' je še dodal vprašanje. ''Če sem dobro?'' ponovim v smehu za njim in se sama sebi smejim. ''Če sem dobro baje.'' rečem in se še enkrat zasmejim. ''Ne, nisem dobro, jebeno rušim se pred tabo že vse te dni in ti me vprašaš to?'' mu zabrusim razočarana. ''Že celi čas se trudim po svojih močeh, da bi ostala trdna, ampak ne gre, ne gre – ne gre bolj! Res se trudim odmisliti vse probleme ampak ne gre! Rabim čas in mir, to imam ampak ne dovolj, rabim še več časa. Želim si biti normalna kot prej, brez problemov in odlična kar se ocen tiče. Od vsega bi pa najraje imela nazaj svojo najboljšo prijatejico.'' sem ogorčena razlagala. ''Prekleto!'' sem še zaklela. ''Prekleto, prekleto, prekleto!'' sem še parkrat ponovila.
''Je vse v redu?'' se je oglasila punca, ki se nama je približala. Samo pogledala sem jo nato pa je prijazno rekla, da bi bila vesela če bi se njej in drugim pridružila pri igri. ''Ne hvala, utrujena sem. Raje se bom vrnila domov in zaspala. Upam, da ne zameriš.'' sem ji z enako mero vljudnosti odgovorila. Pokimala je in se mi nasmehnila, ''Upam, da te spanec pomiri, nisi videti najbolje in to mi ni všeč. Bi želela jutri priti sem igrat odbojko ali pa se le družit?'' je dala novo povabilo. ''Nevem .. ne verjamem, da mi bo uspelo priti, za jutri že imam nekaj v načrtu.'' sem odgovorila. 'Aha, razumem, če si slučajno premisliš smo tukaj. Cele dneve igramo in plavamo tukaj na tem mestu. Upam, da se še vidime, uživaj.'' se je poslovila in odhitela nazaj k ostalim, ker so jo klicali. ''Ira?'' me je lepo poklical. Namenila sem mu pogled vendar mu še nisem bila pripravljena karkoli rečt. ''Boš lahko sama ali grem s teboj?'', slišala sem strah, skrb. Nasmehnila sem se mu, nisem tega pričakovala. ''Lahko bom sama, ti kar ostani in uživaj. Že skos se trudiš in paziš name. Oprosti za tisto prej.'' sem se mu opravičila. Ni on kriv za to, kar se mi dogaja. Nasmejan me je potegnil k sebi in me objel. ''Je že pozabljeno, poleg tega pa rad skrbim zate.''. Počutila sem se pomembno. Ne kot pomembno kot slavna oseba, ampak kot pomembno kot .. da me nekdo ceni in da me ima rad.
Poslovila sma se in šla sem po isti poti nazaj.

Prišla sem do ulic in gledala na tla. Čeprav nisem razmišljala sem se sama sebi zdela, kot da sem zatopljena v misli. No, vbistvu tega sploh nisem opazila dokler se nisem v nekaj zabila in sem skoraj padla na tla.
Medtem, ko sem se poskušala obdržat na nogah me je oseba prepoznala.
''Niall?''
''Ira.''
________________________________________________________________________________
Torej, kaj boste povedale? ;3
Love you all <3
08. november 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani