next
09. april 2015
u124578
u124578
Hola girlssssssssssssssssss!
Se opravičujem ker dolgo ni blo nexta, ampak imam razloge...
So...
#HaveFun
...............................................................
14.
Rachel Rose
……………………………………………………………………………


Nenadoma so me močne roke potegnile na posteljo in me objele okoli pasu. Nekaj časa sem bila tiho in tudi oseba je molčala. Gledala sem po temni sobi in se sprašavala ali je bila to napaka. Zakaj sem sploh hotela iti k Louisu. ''Louis?'' sem tiho vprašala v temo. Ni bilo odgovora. ''Louis?'' sem spet vprašala in se poiskušala obrniti. Prijem je postal močnejši. ''Louis!?'' sem sedaj že skoraj obupano vprašala. Oseba se je začela smejati. ''Nekdo boljši,'' sem slišala za sabo. Prepoznala sem glas. Harry. Dokončno sem se obrnila in njegove roke so me še vedno objemale okoli pasu. ''Spusti me,'' sem mu dejala in ga pogledala v oči. ''Kaj pa če te ne?'' je v smehu vprašal in me potegnil bolj proti sebi. ''Harry spusti me,'' sem spet dejala. ''Kam boš pa šla?'' je sedaj bolj vprašal kot rekel. ''K Louisu,'' sem rekla in upala, da ga bo prizadelo. Nič ni rekel. Samo objemal me je okoli pasu in molčal. ''Prosim ostani,'' mi je tiho zašepetal v uho. Iz mojih ust je prišel rahel izdih. Tako ali tako me nebi spustil. ''Prav,'' sem tiho rekla in se rahlo odmaknila od njega, ter ga pogledala. Zdel se je rahlo šokiran. ''Kaj?'' je vprašal in me pogledal s svojimi rahlo zelenimi očmi. ''Ostala bom,'' sem ponovila malo glasneje.
Prebudilo me je dokaj glasno šepetanje. ''Kako sta srčkana,'' sem slišala nekoga reči. Obrnila sem se v postelji. ''Tiho,'' je rekel drug glas. Obrnila sem se nazaj in odprla oči. Zagledala sem 4 postave, ki so strmele vame in v Harrya z telefoni v rokah. Počasi sem sedla na posteljo. ''Kaj delate tukaj?'' sem vprašala. ''Dobro jutro tudi tebi sestrica,'' je rekel Josh in se nasmejal. ''Jutro,'' sem bolj zamrmrala kot rekla in se vrgla nazaj na posteljo. ''Torej zbudi Harrya in pridita na zajtrk,'' je rekel Zayn in drug za drugim so odšli iz sobe. Čakaj malo. Kje je pa Louis. Počasi sem spet sedla na posteljo in pogledala Harrya. Bil je tako srčkan. ''Harry,'' sem ga tiho poklicala, a ni bilo odziva. ''Harry zajtrk je,'' sem spet rekla in ga nežno stresla. Spet se ni nič zgodilo. ''Vredu Harry, sam si prosil za to,'' sem rekla in skočila na posteljo. V trenutku je bil pokonci. ''Kaj za vraga Rachel,'' je rekel in me pogledal. ''Torej sedaj, ko si pokonci ti povem,da je zajtrk že na mizi,'' sem rekla in se nasmejala. Hitro sem se obrnila na peteh in odšla iz sobe. Stala sem na hodniku in nisem vedela kje je moja soba. Z očmi sem premerila hodnik in se napotila proti nekim vratom. Počasi sem jih odprla in pogledala v sobo. Očitno sem bila v napačni sobi. Sredi sobe je stal Louis. Hitro sem hotela zapustiti sobo, a me je opazil. Njegov obraz je bil resen. Gledal je vame in se malo nasmejal. To pa ni dobro. ''Em… Louis očitno je to napačna soba,'' sem rekla in se usmerila proti vratom. ''Rachel se lahko pogovoriva?''

........................................................................................
1. Kako se vam zdi?
2. Kaj bo rekel Louis?
3. Kaj bo z Harryem?
4. Next?
09. april 2015
next
09. april 2015
u105006
u105006
1.perfektno!!!!!
2.da jo ma rad in da je noče gledat s harryem
3.še enkrat ga bo v bogastvo brcnla če ne dvakrat. Če jo bo pa louis nagnal bo pa namestu louisa(harry)
4. Seveda!!! Še vprašaš!!
Neeeeeext!!!
Perfekcija
09. april 2015
u178079
u178079
Omgg ti pišeš dobesedno perfektno! Tale zgodbica si zasluži veliko več bralcev, ampak ok, saj to ni pomembno

1. Sem že rekla - perfect!
2. Strinjam se z °stay in love° - da mu je težko ko jo gleda s Harryjem in da jo ima še vedno zelo rad.
3. Amm.. Nevem. Napiši next da izvemo
4. Neeeeeeeext!
09. april 2015
neexxtt
09. april 2015
1. Kako se vam zdi?še uprašaš hahah popoouno je!
2. Kaj bo rekel Louis? Pač pogovorila se bota glede Harrya pa tega da je reku da mu je všeč...najbrš haha
3. Kaj bo z Harryem?am on bo vztrajal, sam bo pač njej še vedn nekak Louis boljši..
4. Next? ITAK TAKOJ! ;3*
09. april 2015
1. Kako se vam zdi? ČLOVEK, TOLE JE DA BEST!
2. Kaj bo rekel Louis? DA NAJ PUSTI HARRYJA PRI MIRU!
3. Kaj bo z Harryem? NE VEM, SAM MEN JE BOLŠ ČE BI BLA S HARRYJEM SKUPI, KR STA KJUT!
4. Next? ŠE VPRAŠAŠ? V TEM TRENUTKUU!
10. april 2015
u124578
u124578
Hola girlsssssssssssssss!
1.OK kot prvo ful mi je žal, ker zelo dolgo ni bilo nexta (v petek sem prehodla 25 km in sem bila utrujena, cel vikend me ni bilo doma, morala sem na pogreb...)
Pač res mi je žal sam sem mela res naporen vikend!
2. Res bi se vam zahvalila ker berete moj zmazek!
3. Pozabla sem posvečat nexte! Ups!
4. Ta next je posvečen Antilope.♡
5. Em... ne vem kaj bi še povedala tko da...
#HaveFun
..............................................................................................................
15.
Rachel Rose
……………………………………………………

''Rachel se lahko pogovoriva?''
''K-k-kaj?'' sem tiho in jecljajoče vprašala. Tega vprašanja sem se bala. ''Rachel se lahko pogovoriva?'' je spet vprašal in se napotil proti meni. ''J-j-jaz…'' sem poiskušala nekaj reči, a mi ni uspelo. S nekaj koraki je bil ob meni in me prijel za zapestja. Vse funkcije v telesu so mi odpovedale in nisem se mogla premakniti. Stopil je še korak bližje in me potisnil ob steno. ''Rachel se lahko pogovoriva?'' je spet ponovil vprašanje, na katerega še nisem odgovorila. ''Ja,'' sem polglasno rekla in pogledala v tla. Vedela sem, da ni rešitve pred tem pogovorom. ''Torej, kaj sta delala s Harryem?'' je brez ovinkarjenja vprašal in me pogledal v oči. Ali je Louis slučajno ljubosumen? ''Otročke,'' sem mirno odgovorila in upala, da ga bom zmedla. Sprememba na njegovem obrazu je bila očitna. Povesil je pogled in si nekaj mrmral. ''Si slučajno ljubosumen?'' sem ga vprašala. ''Ja, sem!'' je rekel in dvignil pogled. Ali je Louis ravnokar rekel, da je ljubosumen? To me je presenetilo in začela sem zmedeno mežikati z trepalnicami. ''Zakaj?'' je bilo vse, kar sem v tistem trenutku lahko rekla. ''Ker te prekleto ljubim! Tako, da že boli! In ne morem te gledati z Harryem, ker te ljubim prekleto!'' sem ga slišala reči in njegov prijem je popustil. Stopil je nekaj korakov stran in se vsedel na posteljo. Namenila sem se proti vratom. Z očmi sem videla Louisa, ki je obraz zakopal v roke. Vsa zmedena sem stala na hodniku in z očmi iskala svojo sobo. ''Ali si vredu Rachel?'' sem zaslišala glas za sabo. Obrnila sem se in zagledala Harrya. ''Em… kje je moja soba?'' sem vprašala in se poiskušala nasmehniti. Začudeno me je pogledal in s prstom pokazal na sobo. ''Hvala,'' sem rekla in stekla proti sobi. Zaprla sem vrata in se naslonila nanje. Počasi sem drsela proti tlem in vmes začela jokati. Minilo je kar nekaj časa, preden sem se pomirila. Počasi sem vstala in se ozrla po sobi. Poiskala sem svoje obleke in se obleka. Vdihnila sem nekaj zraka in se odpravila na zajtrk. Vsi so sedeli za mizo in jedli palačinke. ''Jutro,'' sem pozdravila in se vsedla na edino prosto mesto med Harryem in Louisom. Po pomoti sem pogledala Louisa. Oči je imel čisto rdeče in videlo se je, da je jokal. Pogledala sem še Harrya, ki se mi je nasmehnil. Vrnila sem mu nasmeh in začela jesti. ''Josh, ali greva danes domov?'' sem vprašala in ga pogledala. ''Ne, dejansko sem razmišljal, da bi se preselila sem?'' je bolj vprašal kot rekel in se poiskušal nasmehniti. ''Kaj!?'' sem skoraj zakričala in vstala. ''Veš fantje se strinjajo,'' je rekal in me proseče pogledal. ''Ali bova šla vsaj po obleke?'' sem ga, tokrat bolj mirno, vprašala. ''Ja,'' je rekel in jaz sem le pokimala. Do konca sem pojedla palačinke in pospravila nato pa sem odpravila v 'svojo novo' sobo. Hodila sem po hodniku, ko so me nenadoma močne roke potegnile v neko sobo.
..........................................................................................................
Ni nakladanja!
Aja razpište se!
13. april 2015
u105006
u105006
Pa ne'!!!!! Ne bi smelo biti tako!!!!
Ona bi morala ostati pri loisu da bi skupaj jokala!!!
Če je to spet harry ga naj brce tja nekam ker mi gre tole že pošteno na živce!!!!!!
Grrrr
Emmm ok
Zakaj mu ni povedala nazaj? Da ga ljubi?!!!!!!
Neeeeeeeeeeeeext!!!!!!
13. april 2015
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OMGGGGGG! Človveeeeeek!
Tole je perfektno od perfektnegaa!
Okej, žalostna sem za Louisa, ker se je prekleto zlagalaa!
To ni blo lepo no!
Drgač pa...fucking perfect storyy!
Aje lahka še dons next???
PLOSIIIIIIM? *Puppy eyes*
Hwalaaaaa! Perfekten pisalec si, in to mislim resno in pika! in majkemi, da je še danes neeext!
13. april 2015
Next
13. april 2015
u124578
u124578
Hola girlsssssssssssssssssss!
Again today!
Nov next, ker se mi glih da pisat pa ane ana_styles <3 nobeden se ne more upret *puppy eyes*!
Aja pa sej bo nakoncu skupi z Louisom!
A naj naredim nesrečen konec?!?
Next je posvečen ana_styles <3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...................................................................................................
16.
Rachel Rose
……………………………………………

Hodila sem po hodniku, ko so me nenadoma močne roke potegnile v neko sobo. Oseba me je trdno držala. V ozadju sem zaslišala zaklepanje vrat. Poiskušala sem se rešiti prijema in pogledati osebo, a mi ni uspelo. Hotela sem zakričati, a sem takoj začutila dlan čez moja usta. Nisem se mogla več zadrževati. Začela sem jokati in solze so mi lile po licih. Zaprla sem oči in poiskušala odmisliti vse skupaj. Čutila sem, da me je oseba posedla na stol in me zvezala. Začutila sem blago čez moje oči in nisem več morala storiti ničesar. Bila sem nemočna. Zaslišala sem kako je oseba sedla na posteljo. Minute so se vlekle kot ure. Lahko bi kričala, a nisem. Bilo me je preveč strah. Minilo je okoli 15 minut, ko sem zaznala premikanje in nenadoma sem spet lahko gledala. Nekajkrat sem pomežiknila z očmi, da so se mi navadile na svetlobo. Pred seboj sem zagledala osebo, ki sem jo najmanj pričakovala. ''Lou?'' sem vprašala in ga namenoma poklicala po vzdevku. Njegov obraz je bil resen in pozorno je opazoval vsak moj gib. ''Ali me lahko prosim odvežeš?'' sem previdno vprašala. Ni bilo odgovora. ''Prosim Lou,'' sem rekla in ga pogledala. Še vedno me je opazoval. Njegovo telo je mirovalo. Premikale so se le njegove oči. ''Lou?'' sem ga spet poklicala. ''Obljubim, da bom ostala. Samo odveži me,'' sem mu prigovarjala. ''Obljubiš?'' je vprašal in se pomaknil bližje k meni. ''Obljubim,'' sem tiho rekla in pogledala v tla. Začutila sem kako me je začel odvezovati in kmalu sem se lahko premikala. Sedla sem na posteljo in čakala, da bo Louis spregovoril. ''Torej ugrabil sem te,'' je rekel in sedel zraven mene. Začudeno sem ga pogledala in komaj zadrževala smeh. ''Ni smešno! To mislim smrtno resno!'' je rekel nekoliko razočarano. Torej bom igrala njegovo igro. ''In kako se lahko rešim?'' sem vprašala in še vedno komaj zadrževala smeh. ''Ne bom te izpustil dokler ne izpolniš 3 pogojev!'' je rekel in se zvito nasmehnil. ''In to so?'' sem vprašala in čakala odgovor. ''Prvi je, da rečeš, da me ljubiš,'' je rekel in se spet nasmejal. ''Drugi je, da me poljubiš in tretji je, da postaneva par,'' je rekel in jaz sem ga zgroženo pogledala. ''Odloči se ali boš to naredila ali pa bova ostala tukaj,'' je spet rekel in se nabeško nasmehnil. Nekaj časa sem molčala in gledala v tla, ki so bila nenadoma zelo zanimiva. Naj mu priznam, da ga res ljubim ali naj raje zanikam. Iz mojih ust je prišel rahel vzdih in pomaknila sem se k Louisu. Privila sem ga k sebi in ga poljubila. Po poljubu je bil očitno šokiran, saj ni rekel ničesar. ''Ljubim te Lou! Prekleto te ljubim!'' sem rekla v njegovo ramo in ga spet poljubila.
............................................................................................................
Mal se razpište ane!
Pa ne navadte se na tko pogoste nexte!
13. april 2015
u105006
u105006
Da si ne bi drznila žalostn konc nardit!!!!!
Aw
dober trik louis!!!!!!!!
čeprav bo louis mogoče mislil da je rekla to samo ker je morala
Perfekcija
Neeeeeeeeeeeeeext!!!!!
13. april 2015
Awwwwwiii! hwalaa za posvečen neeeext!
OMFG človek, js sm tok vesela, da mam posvečen nexxt!
Hwala še enkrat!
Ne drzni si nesrečnega konca in to mislim smrtno resno!
Louis...ti bad boy!
More rečt to kar ji je Louis reku! Moree!
Perfection človek in še enkrat hwala za posvetitev!
Čimprej neeext!
13. april 2015
omg omg popounooo ful dobre ideje maš!
Upam da bo kmal next
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
13. april 2015
u172325
u172325
Omfg to je perfektno *-*
Pa naj bota že enkrat skupaj in Harry naj jo vsaj malo pusti pri miru.
NEXT!!
13. april 2015
next
14. april 2015
Next
14. april 2015
Next
14. april 2015
u178079
u178079
Omg ne zamudila sem posvecen next..
Hvalaa *-*

Mislim da bosta z Louisom kmalu skupaj, razen ce se bo Harry vmesal haha (:

Neeeeeext!
16. april 2015
u124578
u124578
Hola girlssssssssssssssssssss!
No ja pač tle mate next!
Zadnje dni sem bla res ful zaposlena in res nisem mogla prej!
Kakor kol... Zdi se mi da samo še °stay in love° ni dobila posvečeng nexta ane?! No ja uglavnem zmazek je posvečen tebi!
So....
#HaveFun!
...........................................................................
17.
Rachel Rose
………………………………………………

*CLICK*
''Ljubim te Lou! Prekleto te ljubim!'' sem rekla v njegovo ramo in ga spet poljubila. Sredi poljuba me je rahlo odrinil. ''Si to rekla samo, da bi prišla ven?'' je vprašal in jaz sem ga začudeno pogledala. Naj mu povem resnico? ''Em… jaz… Lou jaz te ljubim! Res te ljubim in… jaz… ne morem brez tebe!'' sem rekla in povesila pogled. Iz njegovega žepa sem izbrskala ključ in on se začuda ni upiral. Odklenila sem vrata in se še enkrat ozrla proti njemu. Še vedno je sedel na postelji in me opazoval. Komaj sem zadrževala solze in nisem želela, da me vidi jokati. Spet sem pogledala v vrata in hotela oditi. ''Obljubila si, da boš ostala,'' sem za sabo zaslišala njegov tih glas. Za sekundo sem se ustavila in umirila svoje telo, ki se je treslo. Z jezikom sem rahlo obliznila ustnice. Naj grem k njemu? Obrnila sem se in odšla proti njemu. Spet sem sedla na posteljo in čakala. Tišina med nama je bila mučna. ''Jaz… Rachel jaz te ljubim,'' je zašepetal bolj sebi kot meni. Dvignila sem pogled in opazila njegove solzne oči. Nenadzarovano sem začela mežikati z očmi in še sama skušala zadržati solze. Nisem več zdržala in po mojih licih so začele teči solze. Louis je očitno slišal moje tiho ihtenje. Previdno me je objel čez pas in me privil k sebi. Glavo sem imela naslojeno na njegovih prsih in poslušala njegovo bitje srca pomešano z tihim ihtenjem. Ne vem koliko časa sva ostala tako, a me iskreno sploh ni zanimalo. Bilo mi je prijetno. Skupaj sva sedela na postelji, se objemala in jokala. V nekem trenutku me je rahlo odrinil in vstal. ''O-oprosti, nebi smel,'' sem ga slišala reči in nato je hitro izginil iz mojega vidnega polja. Ostala sem sama s svojo žalostjo. Še vedno sem sedela na njegovi postelji in rahlo jokala. ''Oprosti za kaj,'' sem tiho zašepetala sama zase in takrat so solze začele še hitreje liti po mojih rdečih licih.
''Rachel si vredu?'' sem zaslišala neznan glas, ki me je zbudil iz misli. Nisem se ozrla. V tem trenutku nisem želela videti nikogar. Začutila sem močne roke, ki so me začele tresti. Pred sabo sem zagledala znan obris osebe, ki je še vedno nisem spoznala. ''Sranje!'' sem spet zaslišala neznan glas pred sabo. Še vedno se nisem premaknila. Negibno sem ležala in tiho poslušala neznani glas. ''JOSH! FANTJE!'' je spet rekel neznan glas in me ponovno stresel. Slišala sem hiter tek po stopnicah in kmalu sem zaslišala še nekaj novih glasov. Nekaj so govorili, a razumela nisem ničesar. Glasov nisem prepoznala. Začutila sem močne roke, ki so me dvignile in me nekam odnesle.
......................................................................................................
Hahahahahah tolk o tem žalostnem koncu ane?!
Pa najberž še nebosta neki časa skupi!
16. april 2015
WAAAAAA!
ČIMPREJ NEEEXT!!
16. april 2015
omg sam reci da na koncu bosta tut ce se zdejle nebota ker sovrazim zgodbe z zalostnih koncih haha ;D
ppopouno pises in upam da bo hmal next!
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
16. april 2015
u172325
u172325
NEXT!
16. april 2015
u105006
u105006
Oooo hvala za posvečen next!!!!!!
Neeeeee
Kaj mede louisu!!
Ne bi smel?!!!!!!
O moj bog kaj je lou naredu!!!!!!
Neeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!
17. april 2015
u178079
u178079
O joj.. Neeeeext!!
17. april 2015
next
17. april 2015
u124578
u124578
Hola girlssssssssssssss!
Brez dolgovezenja!
............................................................................................................
18.
Louis Tomlinson
………………………………………………

''O-oprosti, nebi smel,'' sem tiho rekel in jo rahlo odrinil. Vstal sem in odšel skozi vrata. Nisem vedel kako se obnašati. Nebi je smel kar tako 'ugrabiti'. Z zadnjo stranjo dlani sem si obrisal solze in odšel v kopalnico. Zmočil sem si obraz in ga obrisal v brisačo. Strmel sem v svoj odsev v ogledalu. Uničil sem vse. Nebi je smel ugrabiti. Nebi smel pustiti, da me vidi jokati. Nebi smel kar tako iti. Ničesar nebi smel narediti. Iz mojih ust je prišel rahel vzdih, ki me je zbudil iz misli. Odpravil sem se v dnevno sobo k fantom. Strmeli so v televizijo in se niso zmenili zame. Sedel sem na tla, ker nikjer drugje ni bilo prostora. Gledali so nek film, ki me sploh ni zanimal. Misli so mi ves čas uhajale k Rachel. Bilo je neznosno. Hitro sem vstal in prestrašil fante, ki so me očitno šele zdaj opazili. ''Kaj pa ti delaš Louis? Ali nisi z Rachel?'' je presenečeno vprašal Josh. ''Em… jaz… saj grem k njej,'' sem zamorjeno zamrmral in Josh je samo pokimal, ter se tako kot ostali posvetil filmu. Počasi sem stopal po stopnicah navzgor in razmišljal kaj naj rečem in naredim. Stal sem pred sobo in še vedno razmišljal. Tiho sem odprl vrata in pogledal po sobi. Negibno je ležala na postelji. ''Rachel si vredu?'' sem prestrašeno vprašal. Mogoče pa samo spi. Hitro sem odšel do postelje in jo začel tresti, da bi se zbudila. Zgodilo se ni popolnoma nič. Še vedno je negibno ležala in komaj slišno dihala. ''Sranje!'' sem se slišal reči in jo začel še bolj tresti. ''JOSH! FANTJE!'' sem zakričal in se spet posvetil Rachel. Slišal sem tek po stopnicah in kmalu so bili vsi v sobi. ''Kaj je z Rachel?'' je prestrašeno vprašal Josh. ''Ni časa za vprašanja! V bolnišnico mora!'' sem skoraj zakričal in fantje so sedaj samo stali, ter niso rekli ničesar. ''Harry ti pelješ, Josh gre z nama,'' sem rekel in dvigni Rachel v naročje. Presenečen sem bil nad svojo odločnostjo. Previdno sem se z Rachel v mojih rokah odpravil do avta. Sedel sem na zadnji sedež in Rachel še vedno držal v naročju. Harry je speljal in po mučnih 30 minutah tišine smo končno prišli do bolnišnice.

Sedel sem v čakalnici in čakal. Josh in Harry pa sta se nemirno prestopala. Z velikim hrupom so v bolnišnico pridrveli Niall, Zayn in Liam. Fantje so se začeli pogovarjati, jaz pa sem nemirno sedel. Potrebujem nekaj, da se zamotim. Vstal sem in iz skupinice potegnil Liama. ''Jaz grem po kavo ali nekaj,'' sem rekel in on je pokimal, ter se vrnil k pogovoru. Počasi sem stopal proti avtomtu za pripravo kave. Vstavil sem nekaj denarja in pritisnil na tipko za kavo z mlekom. Vzel sem kavo in se odpravil iz bolnišnice na zrak. Mrzel Londonski zrak mi je napolnil pljuča in končno sem lahko spet normalno dihal. V bolnišnici je bilo zadušljivo. Hodil sem po ulicah in nisem se brigal za cel svet. Rachel mora biti vredu. Mogoče sem pa jaz kriv. Nebi je smel kar tako pustiti same v sobi, ko je jokala. Prišel sem v nek park, ki ga nisem poznal. Sedel sem na bližnjo klop in gledal okoli sebe. Bil je čudovit dan. Sijalo je sonce in rahlo osvetlilo ribnik pred mano. Slišal sem petje ptic in smeh otrok, ki je prihajal iz bližnjega igrišča. Ozrl sem se in razmišljal o otrocih. Tudi jaz bom imal otroke. Z Rachel bova imela dve deklici in fantka. Prvi deklici bo ime Mia, fantku Alex in iz afrike bova posvojila deklico Zolo. Jaz in Rachel se bova poročila in… Misli so mi kar naprej uhajale k Rachel. Iz mojih ust je prišel rahel vzdih in mi zbristril misli. Vstal sem ter se razgledal. Med mojim 'sprehodom' sem zašel na čisto drugi konec Londona. Spet sem začel razmišljati o Rachel. Iz misli me je zbudilo zvonenje telefona. Potegnil sem ga iz žepa in pogledal na zaslon. Josh. ''Hej Josh! Kakšne novice?'' sem ne ravno veselo vprašal. ''Louis takoj pridi do bolnišnice!''
............................................................................................
1. Kako se vam zdi?
2. Kaj je narobe z Rachel?
3. Ali bo Rachel vredu?
4. Next?
Če so napake popravte, ker se mi res ne da pregledovat!
Aja pa rada bi da se mal razpišete ane!
18. april 2015
1. Kako se vam zdi? OMG, tole je perfekcijaaa! Komi čakam nadaljevanje! Uam, da pride še danes,ker me res zanima, kaj mu bo povedalJosh!

2. Kaj je narobe z Rachel? Nevem, astmo ma...

3. Ali bo Rachel vredu? More bit, če ne..bom umrla, z amno pa Lou!

4. Next? Še danes, če je mogočeee, ker je ful dobra zgodbica in me zanima, kaj mu mora Josh povedat! Al ga bo razbil al neki že! Hahha..v glavnem..še danes NEEXT! PROOOSIM! *PUPPY EYES*
18. april 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani