u124578
u124578
Hei girls!
So... napisala sem next! Aja ful bi prosla če mal oglašujete, da dobim bralke. Plis. No... em next je posvečen ƁƐLǀƇƬǀOƝƐRƘA (dobrodošla!) So... Uživite!
----------------------------------------------------------------------------------
5.
Rachel Rose
………………………………………………
Počasi sem odprla oči. V sobi sem bila sama. Očitno me je zbudilo zvonenje telefona. Pogledala sem kdo me kliče in nenadoma mi je zastalo srce. Joj, pozabila sem povedati Joshu, da sem pri Alexu. Shit! ''Rachel?'' sem zaslišala na drugi strani slušalke. ''Em… hei Josh,'' sem rekla. ''Kje si?'' me je spet vprašal. ''Em, no sem pri Alexu. Oprosti pozabila sem ti povedati. In no vredu sem,'' sem rekla in na drugi strani zaslišala vzdih. ''Ok, do večera moraš biti doma,'' je rekel in takrat se je pogovor dejansko začel zanimati. ''Zakaj pa?'' sem takoj vprašala in čakala na odgovor. '' K nekomu greva na obisk,'' je še rekal in nato sva se poslovila. Mogoče pa se bom vsaj nekaj časa zabavala. Odšla sem v Alexovo kopalnico in se uredila. Nato sem se pogledala v ogledalo. Izgledala sem kot… nevem, bila sem čudna, čeprav sem nosila ličila. Preprosto se nisem prepoznala. Počasi sem se odpravila po stopnicah navzdol v kuhinjo. To hišo sem poznala, kot da bi v njej odraščala. Preprosto sem večino časa preživela pri Alexu. ''Alex?'' sem vprašala, ko sem stopila v kuhinjo. Nikogar ni bilo v kuhinji. Torej kje bi lahko bil. Počasi sem se obrnila na petah in odšla v dnevno sobo. Sedel je na kavču in jedel palačinke. ''Daj še meni!'' sem vsa navdušena skoraj zakričala. Alex se je prestrašil in padel s kavča. Nenadoma sem se začela smejati. Nekaj časa me je čudno gledal, nato pa se je začel smejati še on.
http://techtriosonline.com/wp-content/uploads/2014/12/love-quotes-for-him-featured-image.jpg
Ko sva končala z napadom smeha me je objel. Nekaj časa me je gledal v oči nato pa me je poljubil. ''Alex, ljubim te!'' sem se spet zasmejala. ''Jaz tudi tebe,'' je rekel in me še bolj privil k sebi.
Ko sva pojedla zajterk, sva začela delati načrte za danes. Po nekaj majhnih prepirih sva se odločila, da greva v park. Počasi sva objeta hodila po ulicah in se smejala. Ustavila sve se pri sladoledarju, ker sem trmasto kot majhen otrok ustrajala, da hočem sladoled. Alex pa se je samo smejela in odšel po sladoled, jaz pa sem počakala na klopici. Nenadoma pa se je nekdo vsedel zraven mene. Ker sem mislila, da je Alex sem ga vsa vesela objela. ''No, očitno si me pogrešala,'' sem nenadoma zaslišala znani glas. Bil je Louis. Bila sem jezna. Zelo jezna. Kdo pa misli da je, da kar tako pride in se vsede k meni. Jezno sem ga pogledala in mu namenila še kdo-pa-misliš-da-si-jaz-imam-fanta-ki-mi-ravnokar-kupuje-sladoled pogled. Vstala sem, da bi odšla k Alexu, a sem začutila da me je njegova roka povlekla nazaj na klop. Shit!
http://www.img.loveit.pl/obrazki/20130328/fotomin/dreamcancometrue-1f691d0247ccec877aa4.png
-----------------------------------------
* Kako se vam zdi?
* Kaj se bo zgodilo?
* Next?
19. marec 2015
Next
1.super je
2.nevem
19. marec 2015
omg kje greš končat hahaha ;D
popouno je ;**
nevem mogoč jih bo alex vidu in bo pol pč si mislu svoje. ;D
jaaaaaa neeeeeeeeeeeeeeext ;3
19. marec 2015
u172325
u172325
NEXT
20. marec 2015
u124578
u124578
Hola girls!
Pred vami je nov next in ful se opravičujem ker ga dolgo ni blo! Uživite!
..................................................................................................

6.
Rachel Rose
……………………………………………………
Vstala sem, da bi odšla k Alexu, a sem začutila da me je njegova roka povlekla nazaj na klop. Shit!
Nenadoma me je postalo zelo strah. Nisem vedela kaj naj naredim. Še enkrat sem poiskusila ustati, a sem spet pristala na klopi. Takrat sem ga pogledala. S svojimi čudovito modrimi očmi je zrl vame in se smejal s svojim čudovitim nasmehom. Nisem razumela kaj je tako smešno. Pogledala sem ga z obtožajočim pogledom in se poiskušala rešiti njegovih rok. Takrat me je prijel še močneje. Očitno je opazil bolečino na mojem obrazu, saj se je nasmejal. ''Boli kajne?'' je v smehu vprašal. Takrat sem mu namenila še en z bolečino napolnjen zgrožen pogled in se spet poiskušala rešiti njegovih rok. ''Ne bo šlo, srček,'' je rekel z resnim glasom. Sedaj se ni več smejal. In še način s katerim je izgovoril ta njegov vzdevek, kot bi ga hotel poudariti. Šel mi je že krepko na živce. V tem trenutku mi je vse postalo smešno. Začela sem se naglas smejati. Očitno sem v neizhodnem položaju. Ampak v tistem trenutku sem se samo naglas smejala. Želala sem ga razjeziti. Mogoče me bo takrat izpustil. Sedej se je njegov resen obraz spremenil v mrtvaško resnega. Nekaj časa je samo gledal kako sem se smejala, nato pa me je prijel še močneje. Takrat je moj smeh ponehal. ''Kaj je tako smešno, srček?'' je spet uporabil vzdevek, ki sem ga sovražila. Takrat sem ga posmehljivo pogledala in se zraven smejala, kljub njegovemu močnemu prijemu. ''To, da misliš, da si mi všeč,'' sem mu zaničljivo dejala. V tistem trenutku je njegov močan prijem malo popustil, a vseeno je še vedno bolel. Očitno mu ni všeč kar je slišal. Kot bi ga prizadelo. Kar tako naprej Rachel. ''Sedaj pa me spusti, ker moram k fantu, ki mi ravno kupuje sladoled,'' sem mu spet zaničljivo dejala. Njegov prijem se je spet okrepil. ''Ne pa neboš šla,'' je s zaigrano samozavestjo rekel. ''Aja, glej me!'' sem rekla in začela premikati roke, da bi se rešila njegovega prijema. Ampak njegov prijem je bil premočan. ''Spusti me!'' sem že skoraj zakričala. Nenadoma pa sem začutila njegovo roko na mojih ustih. ''Saj veš, da ne boš ušla kajne?'' je hitro rekel. Počasi mi je že prekipevalo. Na rokah bom sigurno imela modrice in pod njegovih prijemom sem komaj dihala.

Zbrala sem svoje zadnje moči in ga ugriznila v roko. Začuda jo je odmaknil. Hitro sem izrabila priložnost. ''Na pomoč! Al-'' sem poiskušala zaklicati, a nisem mogla končati. Louis mi je spet pokril usta z roko. Z klicem sem dosegla, da se je obrnilo nekaj ljudi, a pomagal mi ni nihče. ''Nehaj se že upirati!'' je spet hitro rekel. Počasi sem že obupovala nad sintuacijo. Kje za boga je Alex. Tisti sladoled bi moral biti že stokrat kupljen. Nenadoma je moje upiranje ponehalo. Ni se mi več zdelo vredno truditi. Enostavno sem pustila, da je z mano delal kar je hotel. Počasi je odmaknil roko in me obrnil proti sebi. Zazrla sem se v njegove nebeško modre oči. Na njegovem obrazu se je spet prikazal nasmeh. Samo gledal je vame in se smejal. Še vedno me je držal za zapestja, a je prijem popustil. Lahko bi zbežala, a me je nekaj zadrževalo. Samo zrla sem v njegove oči in stala na mestu. Četudi sem se na vso moč trudila, da bi se premaknila, mi ni uspelo. Nenadoma se je nagnil naprej in me poljubil. Najprej sem bila presenečena, a sem mu poljub vrnila. Nanadoma se je sunkovito odmaknil. Kar tako je prekinil poljub in se zasmejal. Nekoliko razočarano sem ga pogledala. ''Moja boš! Stežka ali zlahka!''
........................................................................................................
So... kako se vam zdi?
Aja men je ful žal če slike ne delajo, a mi kera pomaga?
23. marec 2015
u172325
u172325
NEXT+ perfektno jee
23. marec 2015
next
23. marec 2015
next
24. marec 2015
omg ful kul pišeš glede slik pa, ne vem kk ti nardiš, a daš tm dodaj fotografijo in pol link al daš sam link? ker če daš sam link, bo link, če ne bo pa slika ;D
anyway, popouno pišeš in take stavk nakoncu *O*
neeeeeeeeeeeeeext!
24. marec 2015
Omg prasec si Louis
Next + nova bralka
26. marec 2015
u124578
u124578
Hola girls!
Ok dons mam kr neki stvari za povedat:
1. Zayn je nehu! Nehu je! Kaj!? Kaj pa vi mislte? Jst sem prvo misla da se nekdo zajebava!
2. Em... ja še vedno sem mal pretresena pa pozablam!
3. Aja no v tem delu je neko presenečenje!
4. Neham nakladat!
5. Ly... Enjoy!
......................................................................................................
7.
Rachel Rose
………………………………………………


''Moja boš! Stežka ali zlahka!'' mi je zašepetal v uho in popolnoma popustil prijem. Nekaj časa je še stal tam kot da bi čakal odgovor. ''Stežka ali pa sploh ne,'' sem rekla in se obrnila na petah. ''Nebom obupal!'' sem nenadoma zaslišala za sabo. Obrnila sem se in ga pogledala, nato pa nadaljevala s hojo. Upala sem, da ne izgledam prestrašeno. Morala sem poiskati Alexa. Moram priznati, da mi je bil poljub všeč. Ampak jaz imam fanta. Če si me Louis tako močno želi, naj si me zasluži. Čakaj kaj? Tega nisem rekla jaz. Midva z Louisom ne bova nikoli skupaj. Nikoli. Res nikoli. On je navaden idiot, ki se zelo dobro poljublja. Kaj? Nujno moram najti Alexa. Mogoče bom takrat nehala razmišljati o njem.


Vsa zmedena sem hodila po parku, da bi našla sladoledarja. Nekako sem ga le našla in takoj sem pogledala kje bi lahko bil Alex. Nisem ga opazila. Vsa izmučena od vsega sem se vsedla na bližnjo klop. Samo sedela sem tam in nemo zrla predse. Sploh nisem opazila, da se je zraven mene vsedel parček, ki se je strastno poljubljal. Samo gledala sem v tla kot da so najzanjimivejša stvar na svetu. Nenadoma pa se je nekdo butnil vame. Tako ali tako sem imela dovolj težav sama s sabo, zato se nisem želela še prepirati. ''Vesta drugič se lahko odpravita v sobo,'' sem rekla dovolj glasno, da bi me lahko slišala in vmes vstala. Še enkrat sem ju ošinila s pogledom. Kaj se tukaj dogaja! ''Alex?!'' sem skoraj zakričala. Takrat sta se nehala strastno poljubljati in se oba zazrla vame. ''Lahko razložim Rachel…'' je poiskušal nekaj reči, a se nisem hotela ukvarjati z tem. Še enkrat sem ga pogledala v oči in mu namenila obtožujoči pogled. Samo ne sme me videti jokati. Nekajkrat sem pomežiknila. ''Končala sva Alex. Verjemi, da sem te ljubila,'' sem rekla in odšla. Nisem se ozrla. Nisem razmišljala o tem. Pred njim sem želela biti pogumna. Ko sem prišla za vogal pa sem se zlomila. Tokrat nisem počasi hodila proti domu. Tokrat sem v joku tekla proti domu. Nisem se ozirala na ljudi okoli mene. Nisem razmišljala kaj si mislijo o meni. Samo želela sem priti domov. Nenadoma pa je začelo deževati. Bila sem že cela mokra, a me ni motilo. Vsedla sem se na bližnjo klopco in se zjokala. Velike dežne kaplje so kapljale na moje čelo in se počasi spuščale do mojih ustnic. Obliznila sem si ustnice in vstala. Spet sem začela hoditi proti domu. Nisem tekla. Samo hodila sem in pustila, da so debele dežne kaplje padale name. To mi bo plačal.
...............................................................................
Ni nakladanja!
Kako se vam zdi?
26. marec 2015
u172325
u172325
Super
NEXT
26. marec 2015
Next
26. marec 2015
next
26. marec 2015
next-super je!!!
27. marec 2015
NEXT
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Popouno je
ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ
čim hitrej next
˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘
nujno
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
zaka so mi tak fajne te črte iz uzorčkou
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
poznam take
~~~~~~
ˇˇˇˇˇˇˇˇ
˘˘˘˘˘˘˘˘˘
°°°°°°°°°°°
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙
˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
..........
---------------------------
================
:::::::::::::::::::
to je use
27. marec 2015
u124578
u124578
Hola girls!
No ja moja sošolka je praznovala rojstni dan tko da... ŽUR!
Tle je next! Pač neki mal depresivnega...
Have fun!
.........................................................................................
8.
Rachel Rose
………………………………………….


Ko sem prispela sem kot zblaznela začela pritiskati na zvonec. Po nekaj sekundah mojega histeričnega zvonenja mi je odprl Josh. ''Kaj ja narobe Rachel?'' je vprašal takoj, ko me je videl. Kdo pa ne bi vprašal osebe, ki stoji pred vrati vsa objokana in premražena od dežja, kaj je narobe. Samo tiho sem stala tam in jokala. To da sem bila mokra me sploh ni motilo. Bolelo me je samo srce. Kot bi v njem nastala velika črna luknja. Takoj, ko je videl, da mu ne bom odgovorila me je objel. Vrnila sem mu objem in mu močila majico. ''Pridi greva noter,'' je rekel in jaz sem se naslonila nanj, da me je lahko nesel noter. ''Josh… varal me je,'' sem utrujeno in z zadnjimi močmi rekla, nato pa se mi je pred očmi prikazala črnina. Krasno. Vedno sem si želela živeti v temi. Brez da bi kogarkoli videla in čutila. Tako bi bilo najbolje zame.

Zbudila sem se zjutraj. Počasi sem vstala. V meni je sevala velika črna luknja. Občutek je bil grozen. Nekaj časa sem sedela na postelji in razmišljala. Sem bila kriva jaz. Nisem bila dovolj dobra. Pogledala sem v svoja zapestja. Nobene brazgotine. Ničesar. Nikoli še nisem razmišljala o tem. Ozrla sem se po sobi. Nisem mogla verjeti svojim mislim. Iskala sem nekaj ostrega. Nekaj. Karkoli. Pogled se mi je ustavil na kozarcu. Vstala sem in zaklenila vrata. Nato sem se obrnila in pograbila kozarec. Stala sem in nepremično zrla v kozarec. Naredi to Rachel. Kozarec sem z vso močjo zalučala v tla. Slišal se je pok in kozarec se je razbil na tisoče koščkov. Tako kot moje srce. Še enkrat sem se zazrla v črepinje in pograbila največjo. ''Rachel! Kaj delaš?!'' sem zaslišala na drugi strani vrat. Ostala sem tiho in gledala v košček stekla, ki sem ga držala v rokah. ''Rachel pridi ven! Opozarjam te! Vdrl bom noter!'' se je spet oglasil Josh iz druge strani vrat. Moj pogled se je premikal iz moje roke na steklo. Naredila bom to. Steklo sem prislonila na roko in čakala. Nekaj me je ustavljalo. Bala sem se. Nisem si upala. Bilo me je preveč strah. Še vedno sem nemo stala in opazovala steklo prislonjeno na mojo roko. Nisem mogla. Zaradi Josha. Počasi sem spustila košček stekla. Košček je padal proti tlem skupaj z mano. Pristala sem med tisoče koščki stekla, ki so se zabodli v mojo kožo, kot noži v moje srce. Ulila se je kri, a me ni motila. Začela sem jokati. Vsa izmučena sem se med jokom vlegla na črepinje in jokala naprej. Bilo mi je vseeno za ves svet. Sama sem bila zaklenjena v sobi in ležala sem v koščkih stekla. Nenadoma se je na drugi strani vrat zaslišal pok in sekundo kasneje so se vrata odprla. V sobo je stopil Josh. Nekaj je začel kričati, a ga nisem razumela. Samo ležala sem in poiskušala nekaj reči. ''J-a-z-'' sem še uspela reči nato pa me je spet zajela tema. Čutila sem le močne roke, ki so me pobrale, nato pa se ne spomnim ničesar več.
............................................................
Skor nč nakladanja!
Kako se vam zdi?
27. marec 2015
next
super je
27. marec 2015
Omg omg omg ta zgodba je tako super
Next
27. marec 2015
u172325
u172325
NEXT
28. marec 2015
next
28. marec 2015
u126057
u126057
Next
28. marec 2015
nextt
28. marec 2015
u124578
u124578
Hei girls!
Men je ful zou sam nam internet in televizija in najpomembnejse wi-fi ne dela!
Sej next lahk napisem sam ga nebi mogla objavit... upam, da nam bodo v ponedeljek ze popravl vse skupi!
Men je ful zou k boste mogle cakat! Upam da boste se brale!?
28. marec 2015
Seveda da bomo. Kdo pa ne bi hotel brati take perfekcije?!
Next
28. marec 2015
u124578
u124578
Hola girlsssssssssssssssss!
I'm back! Nexta ni blo že 5 dni (se mi zdi) in men je res ful žal, sam nam internet ni delal. No uglavnem spet mamo internet in NEXT JE TUKI!
Have fun!
.......................................................................................
9.
Rachel Rose
………………………………………………………


*Dva tedna kasneje*
''Ali si prepričana?'' me je vprašala Jessica. ''Ja,'' sem potiho, a odločno rekla in pokimala. ''Pa si res prepričana?'' me je še enkrat vprašala. Spet sem pokimala. ''Saj se spere kajne?'' sem bolj vprašala kot rekla. Vzdihnila je in me pogledala. ''Saj se res,'' je rekla in se zasmejala. Obe sva se zazrli v črno barvo v njenih rokah. ''Začni,'' sem rekla in jo pogledala. ''Vredu,'' je rekla in začela.
Hodila sem po ulici. Veter mi je mršil moje sedaj črno pobarvane lase z živobarvnimi prameni. Nosila sem črne kratke hlače, majico z napisom FUCK OFF, usnjeno jakno, kapo z napisom SHIT! in dva različna čevlja. Spremenila sem se. Zelo sem se spremenila. To je moje maščevanje. Obnašala se bom kot, da mi je vseeno za vse. Za svet, za Louisa, za Alexa… Počasi sem prišla domov. Pozvonila sem, ker sem pozabila vzeti ključ. Še nekajkrat sem vdihnila in nato so se vrata odprla. Pred mano je stal Josh in s pretreseno-presenečenim pogledom gledal proti meni. ''Rachel kaj-'' je poiskušal reči, a sem ga prekinila. ''Ali lahko pridem noter?'' sem nekoliko sarkastično vprašala. Počasi se je umaknil na stran, da sem lahko vstopila. ''Hvala,'' sem zamomljala in se napotila proti kuhinji. Začela sem si pripravljati kosmiče. Josh je prišel za mano in se vsedel za mizo. Ko sem končala, sem sedla za mizo še jaz in začela jesti. Oba sva molčala. Slišalo se je le hrustanje kosmičov. Ko sem pojedla sem vstala in pospravila posodo. Pogledala sem Josha. Izgledal je kot, da se hoče pogovoriti. To sem razbrala iz še vedno vidne šokiranosti na njegovem obrazu. Vzela sem čokolado iz omare in sedla nazaj k mizi. Počasi sem jedla čokolado. ''Rachel zakaj si to naredila?'' me je vprašal in meni se je zaletela čokolada. Začela sem kašljati. Josh je vstal in me potolkel po hrbtu. Ko sem nehala kašljati sem ga pogledala. ''Barva se spere,'' sem odgovorila še preden bi lahko nadaljeval. Pogledal me je z olajšanim pogledom, jaz pa sem se začela smejati. Najprej me je začudeno pogledal, nato pa se je začel smejati še on.
''Rachel greva!'' se je zaslišalo iz spodnjega nadstropja. Še enkrat sem se pogledala v ogledalo, potem pa stekla po stopnicah. Josh me je že čakal pred vrati. Hitro sem se obula in oblekla svojo usnjeno jakno. Sedla sem v avto in nato sva se odpeljala. Namenjena sva bila k Joshevim prijateljem, ki jih nisem poznala. ''Sicer pa ti črna barva kar pristoji,'' je Josh nenadoma izjavil. ''Hvala,'' sem rekla, ko sem ga pogledala. Čas v avtu se mineval hitro, ker sva se pogovarjala. ''Kdaj bova tam?'' sem čez čas vprašala. ''Kmalu,'' je rekel ne da bi odmaknil pogled z ceste. ''Kdaj pa je kmalu?'' sem spet vprašala. Takrat se je nasmejal in me pogledal. ''Tukaj sva,'' je rekel in ustavil avto. Počasi sva se odpravila do hiše, kjer naj bi živeli njegovi prijatelji. Josh je pozvonil in vrata so se odprla. Moj nasmeh je nenadoma zbledel.
..............................................................................................
So...... Kako se vam zdi?!?
01. april 2015
Neeextttt!!!
01. april 2015
Next
01. april 2015
u126057
u126057
Next
01. april 2015
odlično
next
01. april 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani