u153281
u153281
omg to je najboljša zgodba eveer!! in ti pravš da je tole kr neki!! pa ni ampak je popouno!<3333 zato mi takoj nekstitee!!! neeeeeeeeeeeekkššt!! :****
16. november 2013
next
16. november 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
16. november 2013
u153581
u153581
hvvvvallla se vam z aljo zahvlajujeva ker berete. kot veste nasledn next pišm jst, tko da ga dobite popoldne al pa čez kšno uro bom vidla-če en bom bla lena rit dobite prej!
hvala še enkrat :*
16. november 2013
u69203
u69203
next!!!!!!
16. november 2013
Okiii! zdele grem pisat tale del (next) in računejte čez eno ura, čene še bl kmal
hvallla <3333
16. november 2013
MAL SLIKC POL PA NEXT:
Me:

my home:

my house:16. november 2013
neext !!
16. november 2013
res
.
.
.
.
.
.
.
zakon
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.zgodbica
.
.
.
.
.
.
.
.
.
pa cem prej
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeexti
.
.
.
.
.
.
.
.
love ur story
16. november 2013
Ta next je:
~¤~kratk
~¤~ kr en-nism zadovolna z njim!
~¤~ + še vročino sm spet staknila in sm zato neki na hitrco skp spravla <333
hope u like it
¤~¤~¤~¤~¤~¤~~¤¤~~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤¤~~

~¤~ ~¤~Nekdo~¤~

Zleknil sem se na kavč in premišljeval o njej….Rue. lahko bi je vzel že takrat ko je spala, pa bom raje počakal, da mi sama priteče v objem, da bo resnično vstala. Za vedno! Tako bo bilo ja. Prosila me bo naj vstanem…evel me! »Spet si bil pri njej!« sem zaslišal drtje za mano. Kot sem lahko predvideval je bilo od tistega kretenčka malega. »Ne.« sem se debelo in mastno zlagal ter si čez obraz navezal tisti hinavsko, izzivalni nasmešek »Oh, daj ne laži….zavohal sem tet!« »Se pravi si ti tudi lazil zanjo!« iz obraza mi je izginil nasmešek »Ne…« povesil je pogled, nikoli ni bil dober v lažeh. »Voham, da si bil z njo!« je vztrajal »Nisem bil edini.« sem se mu nagajivo nasmihal. Lahko sem videl kako stiska pesti. »Pozabi jo! Moja bo!« sem se zdrl in se mu zabil v rama, ko sem odhajal v kuhinjo. Lahkomiselnež! »O lahko samo sanjaš, bro! Boš videl, ko bo ugotovil kaj si se bo zgražala nad tabo in bo bila moja!« vstavila sem se in dvignil levi kotiček ustnic. »Bro, kot da ti nisi isti…ne reči, da si človek, ker veš da nisi!« sem bol glasno dodal in čakal na njegov odziv. Lahko sem ga slišal kako je škrtal z zobmi »Jaz. Še. Zdaleč. Nisem.ti.« mi ej črkoval, kot da nisem pismen! »Moja bo bila! Tako ali tako. Vedno dobim tisto kar želim!« je rekel in vede ej daj ej zdaj prekoračil mejo »Greš stavit, da bo bila prej z mano kot s tabo!?« sem ga pazljivo vprašal »Stavit grem, ja. Ampak da bo bila prej z mano kot s tabo!« odkimaval sem, kako je lahko tako dvomil vame in moje sposobnosti »Prav , en mesec bro, en mesec pri meni en mesec pri tebi.« sem se nasmehnil. V enem mesecu, lahko naredim marsikaj s to punco! »Dovoljeno je VSE, razen ustrahovanja in siljenja da ostane pri tebi ali meni…drugače pa bova imela en mesec na razpolago, in če ji bom bolj všeč jaz, potem je moja!« sem pisknil. Če ne bo bila ja si jo bom pa nazaj izboril….o ja moja bo bila in pika!

~¤~Rue~¤~
Ves čas se mi je zdelo,da me nekdo opazuje, da vsak moj korak, nekdo spremlja. Vsakič ko sem stopila, do okenske police, se mi je naježila koža in dobila sem tisti občutek, da mi nekdo piha za vrat…. »Najbrž si samo utrujena,….zgin v posteljo, pokrij se čez glavo in zaspi!« sem si zabičala in po teh besedah vrgla na posteljo, ter se zavakumirala v odejo.

~¤~Nekdo~¤~
On nima prav, moja bo bila…moja! Preprečil ji bom,da bo bila z njim preprečil! Tako krhka je ko spi. Nekaj si momlja sama sebi in se pregovarja, toda kljub temu je še vedno moja mala Rue. Nihče jo en bo dobil z nobenim si ji ne bom delil in pika! On je in bo bila moja.
Sedel sem na veji bližnjega drevesa in jo zatopljeno gledal. Priboril si te bom prvi mesec, in zaznamoval te bom tako, da ga nikoli ne boš pozabila! Nikoli! Pripravi, se… »Še se bova srečala.« sem ji šepnil in skočil z veje.

~¤~Rue~¤~
»Še se bova srečala.« sem zaslišala. Skočila sme pokonci in se razgledala po sobi. Nikjer žive duše, vse je bilo temno, police in knjige so bile na svojem mestu, okno tokrat za spremembo zaprto in res ni nihče mogel priti v hišo…kaj je potem bilo!? Mogoče se mi je že spet sanjalo! Kako se lahko punci, ki je stara sedemnajst, zgodi da ima prisluhe!? »Fuck!« sem zaklela in se nazaj počila na blazino »Nekaj čudnega se dogaja…« sem si zašepetala

~¤~hope u still like it! <3333
~¤~se vm že sanja, kdo bi lahko bila fanta,ki se kregata zanjo?
~¤~kako se vm zdi?-mnenja kritike....
~¤~sorry ker sm mal kratko in bedn napisala, sam mam že spet vročino in ker sm obljubila sm napisala, tko da upam da boste še vedno brali.
16. november 2013
u153581
u153581
Nadaljuje Alja potrebujeva pa vsaj 6-7 NEXTOV. Prej na žalost ne....hvala ker berete! <3333
16. november 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeext <3
16. november 2013
Neext
Next
Next
Next
Next
Next
Nxet
16. november 2013
neeeeeeeext !!
16. november 2013
u153581
u153581
Alja rabi ŠE 3 nexte pa gre pisat <333 hvalllla vm
16. november 2013
~¤~se vm že sanja, kdo bi lahko bila fanta,ki se kregata zanjo? Lu & Zy
~¤~kako se vm zdi?-mnenja kritike.... ena izmed najbojših zgodbic ever!!!!
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
16. november 2013
u124372
u124372
nextttttttttt.........
16. november 2013
u150605
u150605
Neeeeeeeeeeeext+ nova bralka cimprej next plis
16. november 2013
neext

ah ta ljubezen je včasih prav naporna sploh če mine prehitro, izgine ko jo najbolj potrebuješ. in tukaj so še vse druge spletke, občutek ko izveš da si vso življenje živel v laži ko ugotoviš da si na svetu le zaradi ene neumne pijane noči tvojih staršev in da če nebi bilo tebe bi bila tvoja mama zdaj tukaj, živa ! nankrat prispe pismo, pismo zame bilo je pismo od moje mame. mogoče pa ni vse tako kot se zdi, je moja mama živa? ali je to le eno neumno lažno pismo?

http://www.igre123.com/forum/tema/t-w-s-s-nt-(-ff)/64136/1

sory za smetenje
16. november 2013
Next bom pol prebrala pa pol napism ce si dala kaka uprasanja al kj...
16. november 2013
u153581
u153581
Nexta se kr neki casa ne bo ker se mam kemijovzq piflat, ga pa sigurn dobite dons
16. november 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
~¤~se vm že sanja, kdo bi lahko bila fanta,ki se kregata zanjo? Louis in Zayn
~¤~kako se vm zdi?-mnenja kritike.... Perfekto, popolno pišeš
16. november 2013
Lovecat<3 tu!
imam nov profil
NEEEEEEEEEEXT!!!!!!!!!!!!1
16. november 2013
neeeeeeeext+nova bralka <3333 Prfect pišeta
16. november 2013
neeext
16. november 2013
u153581
u153581
Alja se bo spravla šele zdele pisat tko da next dobite čez eno uro....hvalllla! <333
16. november 2013
u156429
u156429
ja, ja že pišm
16. november 2013
hah neeeext in jaa prosmčimprej!!
16. november 2013
u153581
u153581
Kiss me, ki-ki-kiss me
Infect me with your love and
Fill me with your poison

Skoraj sem se skotalila po pločniku. Butnila sem z vrečkami v hišo in komaj stopila skozi vrata. Vrečke, trgovine sem odložila na mizo. Odšla sem zapret vrata, pa me je zmotilo nekaj rdečega na tleh. Podrobneje sem pogledala in ugotovila, da strmim v krvavo rdečo vrtnico. Toda od koga!? Ozrla sem se okoli, po okolici, toda nisem opazila nikogar, zato je z mano ostal samo občutek, da me nekdo opazuje in prelepa vrtnica. Ponesla sem jo k obrazu in povonjala…dišala je tako, čarobno, kot da nebi bila prava. Zavrtela sem se in zavzdihnila, ter jo položila na polico v kuhinji. Raznašala sem stvari po hiši in nisem se mogla otresti občutka, da me nekdo opazuje.

~¤~Nekdo~¤~
Vrtela se je po stanovanju in si nekaj prepevala. Lahko sem videl mojo vrtnico, ki je bila v njeni hiši. Njeno telo je poplesavalo, kot ognjeni plameni, njeni rjavi lasje so ji padali čez hrbet, ko je z boki migala, me je skoraj pobralo, da nisem skočil nanjo. Njen glas je odmeval po hiši in moram reči, da je bila punca talentirana!
Čez čas je vzela knjigo in se zamišljeno poglobila vanjo, pri tem pa se blago smehljala….sam bog ve kaj je notri takega pisalo! »Saj boš bila še danes moja!« sem rekel in izginil v gozdu.

~¤~Rue~¤~
Dvignila sem pogled in opazila, da je bila ura že nekaj čez tri in jaz bom zamudila delo v kavarni! »Jebemti!« sem zaklela in nase na hitro potegnila plašč in čevlje. Stekla sem po ulici, mimo knjižnice, ter prisopihala v kavarno, kjer mi je šef namenil smrtonosen pogled: »Rue spet si zamudila in to že četrtič v tem tednu! Daj zberi se otrok božji!« me je nahrulil, da se je nekaj pogledov zazrlo vame »Zastoj na cesti je bil!« sem potarnala in se debelo zlagala. Prestrelil me je s pogledom »Ali pa je ratal zastoj v tvoji glavi! Nehaj že brati to bedarijo in naredi kaj iz svojega življenja!« bedarijo!? Je pravkar rekel da nisem nič!? Ali da imam zastoj v glavi!? Sem dovolj pametna, za tri in naj me že nehajo zmerjati, s tem da sem nič, ker sem človek. Navadno bitje samo imam svoje potrebe po branju! Prekipelo mi je…. ta majmun me ne bo žalil! Iz rok sem izpulila mali deklici smoothie in ga brez pomisleka zlila šefu na glavo. Postal je rdeč in lahko sem slišala kako je škrtal z zobmi »Nikoli ne reči, da sem nič!« sem mu rekla mu pljunila v obraz in zavihtela na petah ter odpeketala ven. Ni mi bilo žal za kar sem naredila, tako ali tako sem sovražila to službo z prekletimi smoothieji. Zavzdihnila sem in se sesedla na trapasto klopco. »Majmun zabit!« sem bunila in niti nisem zahtevala, ali pričakovala odgovora. »Ja se popolnoma strinjam s tabo, Rue.« sem zaslišala globok, moški glas. Njegova vroča sapa me je pobožala po licu, da me je kar zmrazilo. Sunkovito sem se obrnila in se zagledala v temno, čokoladne. »Am…oprosti, ne poznam te. Kako to, da veš moje ime!?« me je zgrabila panika. »Oh Rue, vem marsikaj drugega, ne samo tvoje ime.« mi je sarkastično vsilil odgovor. »No,….lepo, da sva poklepetala. Zdaj grem!« sem rekla in odločno skočila iz klopce, toda me je nekaj potegnilo nazaj »O ne, kaj ko bi bila še malo tu.« se mi je izzivalno nasmihal, da me je skoraj pobralo do strahu. Prislonil me je ob drevo in se s konico svojega nosu, dotikal mojega vratu in še dlje. Kri mi je zavrla in počasi sem ga odrinila. »O ne ljubica se upira.« je siknil in lahko sem videla poželenje v njegovih očeh. Še pojedel me bo! Sklonil se je in me skoraj poljubil, in moja roka je nagonsko poletela k njemu toda jo je še tisto sekundo ustavil »Kaj za vrag…« »On ne ljubica, ne klofta se.« me je podučil in se sarkastično smejal, kot da ga je vse skupaj zabavalo. »Prosim pusti me.« sem ga moledovala, vendar sem vedela, da se ne bo vdal tako hitro-prav tako tudi jaz ne! Sklonil se je in me ugriznil v spodnjo ustnico, da sem tiho zastokala. Še tisto sekundo sem se zavedala, da me je slišal…zdaj sem pa u riti »Uživala si.« mi ej šepnil v ustnice in me ugriznil še enkrat. Tokrat sem se zadrževala, da nebi spustila stoka »Ne, n-ni mi bilo všeč. Bolelo me je!« sem se debelo zlagala. Moje celo življenje temelji na mreži laži in prav to me ni nikoli motilo. Mama mi je vedno pravila, da laganje ni lepo, samo vse se je začelo z rahlimi izgovori: Ne, ni res, ne vem, ni mi všeč….in vedno bolj sem padala v laži na koncu se mi je še največja debela laž zdela kot drobtinica. »Ne verjamem ti.« mi je šepnil in potoval k mojem vratu, kjer me je rahlo poljubljal. Ne ne ne! Ni v redu! Ne paše ti, in ne boš pustila, da te neznanec naskoči v parku. Spet sem se zlagala, z niti najmanjšim občutkom krivde: »Nehaj, pregrob si in še ne poznam te. Pusti me na meri!« odrinila sem ga in na moje presenečenje se ni branil. Pospešila sem korak in stekla čez cesto, ter se šele tam upala obrniti in ga pogledati. Še vedno je zrl vame, toda njegove oči so bile drugačne, žarele so, skoraj oranžno-rumeno, ta pa se je zlivala z temno rjavo. Takrat mi je v glavi odmevalo: »Še se srečava Rue!«. Čudno sem ga pogledala in ugotovila, da je žar izginil prav tako on.

~¤~hope u like it!?
~¤~what do you think?
~¤~what is he....
hvallla ker berete!<3333 nadaljuje Emmč-(naša breskvica!) po nekaj nextih ....jutr vm nexta, če bo blo kej nextov
16. november 2013
u153581
u153581
pomota-jutr nexta Alja ker dons ni mela cajta in sm jst sorry
16. november 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani