Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.

u18243
…NEKOČ se je Trnjulčica odšla kopat z Svojimi prijateljicami Sneguljčico in Arielo(imela je noge xD) kopale so se zabavale imele lepo, ampak Trnjulčica je zagledala daleč stran prelepega, razvitega, mišičastega moškega ki se je kopal z njegovim frendom ali bratom [karkoli je že.] Tunkala sta se plava kot da bi zanalašč se razkazovala puncam njihovo telo vsem ženskam. Zarja (Trnjučlčica) ki je bila tako zvita kot lisica se je tudi ona morala važit pred fantom ki se je razkazoval puncam je ona vstala iz morja in hodila kot Madona po rdeči progi. Fantu so se odprla usta in oči kot da bi vidu TAPRAVO Madono v živo. Prišel je do nje in ji z nizkim glasom rekel: »hej bejbi. A bi plesala tango z mano v morju?« Zarja ga pogledala kot usmiljena ovčka in mu odvrnila: »Seveda moj princ«. Fant jo je primel za oboke in Zarja na njegova ramena. Koraki so šli kot po maslu. IN NA LEVO , IN NA DESNO. Fant je Zarjo zavrtel daleč stran jo povlekel k sebi in jo vzel v naročje in vrgel daleč stran iz nje ...v… Morje XD. Zarja je hitro se dvignila in se pi*dla na njega kako se je upal tako narediti z žensko. Fant je odvrnil: »A nisem taprava Casanova?« Zarja jezno in grdo: »BEDAK si. Tapravi bedak.« Zarji je vseeno se ji zdel lušen fant. Ni vedela kaj bi naredila… Žespet prišla do njega in se mu oprostila on pa je vseeno vedel da bo to naredila. Zarjo je zelo veliko brigalo kako se kliče in ga vprašala: »Ma kdo si ti, kako ti je ime?« Fant ji odgovoril: »Ludwig van Beethoven« Zarja začudeno pogledala in: »Ma ne zezaj me dej no…« Fant: »Mi ne verjameš? Pa nič.« Dvignil jo je v zrak, Zarja vsa iz sebe kričala. In Fant jo vrgel v Morje. Takrat je Zarja dobila velike fleše in govorila: »I'm a vamipre and monster, muahaha I can hurt youuuuuuuu.« Fant pa odvrnil: »Ja še kaj si izmisli.« Ona skočla na njega kot opica in ha vgriznila zadaj vratu. Fanta je res za bolelo ampak to ni hotel dokazat ker se je delal močnega. Zarja hudo kot pošast mu odvrnila: »Te boli aaa? Tepec« On jo privlekel k sebi jo taknu za rit in na uho povedal: »Batman sem. To je pa resnica, če pa ne verjameš ti lahko dokažem.« Zarja se cepala in rekla: »hjaja dej povej resnico!!« On hitro stekel stran in nazaj do nje kot da bi zletel ko raketa. Zarja z odprtimi očmi rekla: »uaaaaau. Zdej pa ti verjamem…. Amm a gremo po kepico sladoleda.« Batman: »če si za to lahko…« Odšli so to sladoledarja in naročili sladoled. Zarja je naročila jagodo Batman pa čokolado. Cel dan do noči sta se gledala kot cucka in pogovarjala. Sneguljčica in Ariela sta se kopali sami ker sta razumeli da ga zarja osvaja in kar naenkrat pride frend ali brat od Batmana in ga vpraša: »hej Jake morem domov ker punca rekla da morem it na večerjo.« Batman: »okay samo malo da končam z zarjo govorit.« Zarja ga začudeno vprašala: »kdo je on?« Batman: »best frend « Tako Batman je mogel it in Zarja se odšla nadaljevat kopat z frendicami. 1 teden je minilo in vseh teh dni Batmana ni bilo na plaži. Zarjo je zanimalo kje živi ampak ni izvedla. En dan vidi Batmana kako gre ven iz hiše, Zarja hitro steče do njega ampak ko vidi da za njim je bila še druga punca in ga poljubila na usta, se je ustavila in ji šlo na jok. Usedla se je na klopco gledala ljudi kako se imajo radi, kregajo, igrajo,… Njej pa je šlo na jok. Čakala je da pride domov in se zmeni z njim. Ko je videla da je sam prišel je stekla do hiše in rekla: »hej Jake . si jake če se ne motim?« Batman: »Ja sem ja.« Zarja: »a tisto je bila tvoja punca? Jaz bi se rada pomenla s tabo. Smem noter?« Batman: »ok. Lahko vstopi.« Usedla sta se za mizo in Zarja začela govoriti: »Uni dan ko sva se imela lepo sem misla da si SIGLE xD, pa tko obnašal in zdej pa vidlela da imaš punco…« Batman: »ja lepo in kje je zdej problem.« Zarja: »ja zaljublja sem se vate nooo. Šrutlo.« Batman: »aha. Ja pa sej sem SINGLE al kaj si rekla, uno bla moja sestra in v družini imamo navodo se poljubljat na usta. Zarja vsa vesela in zasmejana: hahahaha kaj res. Ojoj. Torej… a bi bil z mano?« Batman: »Ja lepo bi bilo vesel sem da sem našu punco.
__________________________________________________- ______________________
Minilo je 2 meseca oba sta se imela rada hišo sta bolj razširla pa še malo manjka da naredijo vilo. Sexsala sta vsak dan, Ljubla, Igrala v morju odbojko, odšla v Disney land tam kjer ima Zarja svoj grad… Vse sta delala in se imela rada. Čez teden dni je zarja rekla Batmanu: »čakam otroka …« Batman: » oo shit a bom očka?« Zarja: »Pa jaaa sej veš no.« Batman padu v nezavest, med tem pomočnica Ariela je šla po škaf vode da bi ga zalila xD. Zbudu se je. In bil srečen da bo očka. Batman lepo in nežno rekel: »on bo bil tapravi junak alpa taprava če bo baba!«
ČEZ 9 MESECEV…
Zarja lepo v bolnici ležala ker je mela popatke in Batman bil zraven nje. Zarja je že začela potiskat in 1 2 3 ……. Potiskala…….. in 1 2 3 ………Potiskala……… in prišla majhna deklica ven. In batman: »ohohoho junakinja si .« Zdravik čudno odvrnil: »nenenen ni še konec, dvojčka sta!« Batmanu se je že začelo vrtet po glavi. In prišel ven fantek . Batmanu ni uspelo povedat da bo junak . XD ker je že bil v nezavesti.
TAKO DNI SO POTEKALI OTROCI SO ŽE ODRASLI IMELI SO ZOBIKE IN LASKE. NO TAKO ZARJA IN JAKE STA SREČNO ŽIVELA SVOJE ŽIVLJENJE .
Zgodbe je konec in ti rajš pejt past v lonec.
Byee .
;D
( kopirano ja xD )
__________________________________________________- ______________________
Minilo je 2 meseca oba sta se imela rada hišo sta bolj razširla pa še malo manjka da naredijo vilo. Sexsala sta vsak dan, Ljubla, Igrala v morju odbojko, odšla v Disney land tam kjer ima Zarja svoj grad… Vse sta delala in se imela rada. Čez teden dni je zarja rekla Batmanu: »čakam otroka …« Batman: » oo shit a bom očka?« Zarja: »Pa jaaa sej veš no.« Batman padu v nezavest, med tem pomočnica Ariela je šla po škaf vode da bi ga zalila xD. Zbudu se je. In bil srečen da bo očka. Batman lepo in nežno rekel: »on bo bil tapravi junak alpa taprava če bo baba!«
ČEZ 9 MESECEV…
Zarja lepo v bolnici ležala ker je mela popatke in Batman bil zraven nje. Zarja je že začela potiskat in 1 2 3 ……. Potiskala…….. in 1 2 3 ………Potiskala……… in prišla majhna deklica ven. In batman: »ohohoho junakinja si .« Zdravik čudno odvrnil: »nenenen ni še konec, dvojčka sta!« Batmanu se je že začelo vrtet po glavi. In prišel ven fantek . Batmanu ni uspelo povedat da bo junak . XD ker je že bil v nezavesti.
TAKO DNI SO POTEKALI OTROCI SO ŽE ODRASLI IMELI SO ZOBIKE IN LASKE. NO TAKO ZARJA IN JAKE STA SREČNO ŽIVELA SVOJE ŽIVLJENJE .
Zgodbe je konec in ti rajš pejt past v lonec.
Byee .
;D
( kopirano ja xD )
29. april 2010

u20513
ql sm se mi ne da brat :<
29. april 2010

u18243
vrjamem D:
29. april 2010

u12007
meoow.. naiiboLša si mii :3