Stekla sem do svoje omarice in upala, da me Tannia še ni opazila. Hitro sem iz omarice pobrala knjige, se obrnila in... zaletela v Sophio. "Ashley, pogovoriti se morava." "Ne zdaj, Sophi." Začela sem oprezati čez njeno levo ramo, da bi videla prihajajočo nevarnost. "V bistvu se morava zdaj. Je precej pomembno." "Res ne zdaj, Sophia, ali..." Zamenjala sem opazovalni kot in začela gledati čez njeno desno ramo, ko mi je pred obraz potisnila reklamo za avdicijo za BAM (Broadway Academy for Music). Nisem se zmenila zanjo in sem... Čakaj - avdicija za BAM? Prejšnji stavek vzamem nazaj. Sophii sem reklamo iztrgala iz rok. "OMG, avdicija za BAM!" Hitro sem preletela glavne informacije. "Že čez 2 tedna je! Kaj naj naredim? Kaj naj naredim?" "Ti bom jaz povedala, kaj naj narediš." O drek. Tannia. "Spizdiš od tu, pa bo super." Tannia z njeno vojsko. Sophia se je hitro naredila nevidno, jaz pa sem si, ko sem ostala zaklenjena v lastni omarici in polita z cockto, želela le, da bi Tannia padla in si zlomila vrat, ko bo naslednjič v tistih metrskih petkah paradirala pred šolo.

Uh, nisem se vam še predstavila. No, se bom pa zdaj. Sem Ashley Taylor,

stara 14 let in živim v Los Angelesu z mojo mamo in mlajšim bratom. Edino, kar me v življenju žene naprej, je glasba in moja prijateljica Sophia.

Vem da nobena od naju ni ne vem kako grda, toda v primerjavi z Sophiino starejšo sestro Tannio,

se ne moreva kosati. Tanniina družina je posvojila Sophio, zato njeno mnenje v družini nič ne šteje. Tannia je 2 leti starejša od mene in me sovraži. Najbrž zaradi tega, ker si tudi ona želi uspeti na glasbenem področju, a imam jaz boljši glas (no, to mi je rekla moja BFF, Sophia, medtem ko je mnenje ostalih, malo drugačno..). Pa kaj za to. Moje največje sanje so, da bi prišla na BAM.
15. september 2013
u108577
u108577
Naprej?
15. september 2013
Zvečer sva z Sophio sedeli v moji sobi in poslušali moje petje. "Hm, kaj pa tale:
My Life, my music, my heart..." "Ne ne ne, Ashley, ne, prosim nehaj peti!" Sophia mi je z listom z notami začela mahati pred nosom. "Pozabi. Tale nikakor ne pride v poštev. Poglej pa raje, kaj sem našla tu." Podala mi je druge note. "Am... Okej. Pa začnimo." Zajela sem sapo in začela igrati na kitaro.
"I see the angels,
I'll lead them to your door
There's no escape now,
No mercy no more.... Sophia, te pesmi ne morem peti." Odvrgla sem besedilo. "Ne, moraš jo. Čudovita je!" "Ampak... Ne čutim pesmi." Še enkrat sem poskusila: "I see the angels, I'll leasd them to your door... Preprosto ne morem." Sophia me je jezno pogledala. "Moraš. Ashley, pesem je čudovita, in z tvojim glasom je perfektna." "Ne bom je pela." Jezno sem jo pogledala, toda zagrabila je kitaro in mi jo iztrgala iz rok. Z roko je pobrenkala po strunah (nikoli ni igrala kitare) in se delala, da stoji na odru: "In zdaj, Sophia Parker z svojo zmagovalno pesmijo Angels! Aj si di angles, ij lid..." "Nehaj, Sophi, nehaj se dret!" Zatisnila sem si ušesa. "Nehala bom, ko boš rekla ja. Dere is no eskape..." "Okej, bom, bom bom! Samo utihni!" Jezno sem ji zaprla usta z roko.
16. september 2013
Neeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!
26. september 2013
https://www.igre123.com/forum/tema/we-can-do-this!-(lose-weight)/62237/ če bi se katera prjavla p.s.: sorry ker smetim
26. september 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani