Ko so prijatelji skupaj so neustavljivi. Kot sva tudi mi dve.

Heej
Moje ime je Ema in sem stara 18 let. Rodila sem se 10. aprila leta 1995. Živim v Londonu. Imam najboljšo prijateljico MIjo. Vedno sem se razlikovala od mojih vrstnic. One naprimer vse dneve pomerjajo oblačila in si urejajo nohte, jaz pa svoje življenje posvečam glasbi. Rocku.

Hej!
Ime mi je Mija.Stara sem 16 let in sem rojena 01.06 1997. Z družino živim v Londonu. Vedno sem se vsem zdela čudna, razen moji najboljši prijateljici Emi. Zelo rada se ukvarjam z jahanjem, ki je moja največja strast. Obožujem živali.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*Ema*
Sonce je že vzšlo in obsijalo hiše. Njegovi žarki so izgnali temo iz mesta. Počasi sem se zbudila. Bila je sreda. In seveda tudi šola. Hodim v četrti letnik na umetniški šoli. V razredu nimam prijateljic, saj vse mislijo da sem nora, jaz pa, da so one otročje. Moja najboljša prijateljica je itak mlajša od mene, sploh pa ne hodiva na isto šolo. Počasi sem vstala in odšla v kuhinjo. Spekla sem si čokoladni rogljiček in si pogrela malo mleka. Ko sem pozajtrkovala, sem šla v sobo in se preoblekla. Oblekla sem si navadne kavbojke in majico z napisom Music is life. Vzela sem šolsko torbo in šla proti šoli. Pouk se začne ob devetih. V šolo sem prišla deset minut pred začetkom pouka. Preobula sem se v šolske copate in odložila svojo rdečo usnjeno jakno. Odšla sem v učilnico. Usedla sem se v zadnjo klop in pripravila note ki smo jih dobili zadnjič. Igram več instrumentov. Kitaro, saksofon, tubo in flavto. Tokrat sem imela part za flavto, ki je tudi instrument ki ga igram najdlje. Zraven mene je prisedel moj najboljši prijatelj Aron. Poznava se že iz osnovne šole. On igra saksofon in kitaro. Prav on me je naučil vse kar znam na kitari. In verjemite, da sem kar dobra. Po pouku sva z Aronom šla proti avtobusni postaji. Poslovila sva se in odšla vsak v svojo smer; on na avtobus jaz pa domov. Ko sem prišla domov sem takoj vzela kitaro v roke in začela preigravati komade enega izmed mojih najljubših bandov Dream Theater. Ko sem postala zaspana sem pojedla večerjo in šla spat.

Mnenje? Next? Trije nexti in nadaljujem
22. februar 2014
next! ful je uredu!
23. februar 2014
hvala to pišemo z eno sosedo ona Mija jaz Ema
24. februar 2014
omg haha zj na tem acc viim kaj sm pisala in omg Julcha kaj ce bi mi2 dejansko pisale to? hahaha <3
27. september 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani