Sara je cela obokana sedela na svoji postelji. Vedela je da mora v šolo, vendar si ni upala iti. Saj se je še včeraj skregala s svojim fantom. To je Saro zelo potrlo! Prav tako se ni nič bolje počutil Primož njen fant oziroma njen bjuši fant ! s katerim se je včeraj skregala .. vendar je ta vseeno šal v šolo. Ko je sara celo dopoldne sedela na postelji in jokala.. jo je prešinila misel !!
NEXTAM .?
01. oktober 2010
2 del :
Razmišljala je da bi se najraje ubila ! ali pa je cel teden nebi blo v šolo.. ampak se je odločla da bo jutri vseeno šla v šolo in se Matjažu upravičla.. . drui dan je res šla v šolo, ampak ko je prišla v šolo in k prvi uri pouka je zagledala Matjaža stekla je do njega in mu rekla : Matjaž, zelo mi je žal ! potrebujm te, brez tebe je moje življenje praznina ! oprosti mi .
a matjaž jo je s svojimi temnimi očmi samo nežno pogledal se obrnil in odšel ! Sara je spet zajokala.. in sedla na svoje mesto.
Razmišljala je da bi se najraje ubila ! ali pa je cel teden nebi blo v šolo.. ampak se je odločla da bo jutri vseeno šla v šolo in se Matjažu upravičla.. . drui dan je res šla v šolo, ampak ko je prišla v šolo in k prvi uri pouka je zagledala Matjaža stekla je do njega in mu rekla : Matjaž, zelo mi je žal ! potrebujm te, brez tebe je moje življenje praznina ! oprosti mi .
a matjaž jo je s svojimi temnimi očmi samo nežno pogledal se obrnil in odšel ! Sara je spet zajokala.. in sedla na svoje mesto.
01. oktober 2010
[img]http://c.wrzuta.pl/wm17097/52c74a04001385a646af76a5/0/sad%2Csweet%20emo%20boy..img]
01. oktober 2010

u18082
NeXt.
01. oktober 2010

u21143
next... ne se sekirt k tut jst sm npisla zgodbico (povezana sem s smrtjo) pa noben n bere...
08. oktober 2010

u21143
oooooooooooooooh...

09. oktober 2010