Dobrodošli vsi moji mali piščančki. Če me še ne poznate, ime mi je Monika Scott. Živim v Vitanju, sem samska, in nimam za burek. Za tiste ki me že poznate, še kr nimam za burek.

Za to zgodbico sem se odločila saj imam grandadaddy issues in rabim izhodišče. Lahko bi šla na talkshow vendar nisem famous in nism nikoli bila na sanjski moški. Zgodba govori o mlademu dekletu Y/n, ki postane assistentka slavnega igralca Christoph Waltz. Zaljubita se in postaneta gej, vendar njima se kotali velika pošast.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Y/N POV

Dober dan ponovno. Jutro je bilo slinasto in olupljeno. Nebo je bilo morda in videla sem leteči WC. Rada imam Slovensko podeželje, bolj kot bik tvojo mamo. Nov dan je pomenil začetek nove službe zato se mi je mudilo vstati. "Hip hip hurej!" sem vzkliknila. Čas je bilo za obleko, ki bo naredila vsakega v mojega cucka.Bila sem tako lepa kot dildo. Oni, ko ga juporabljam vak večer za pripravo pržga župce.

Poklicala sem svojega bff."OJLA KROGLICA!" sem zakričala v telefon.
"Lačen sem" je odgovoril za vakum lačen
"Jebi se, samo o hrani in woltu (nisem sponzurirana) študiraš" in tako sem prekinila telefon. joj kako je lahko tak. Jz sm tut lačna a vendar nil ne rečem. Zato sem jaz vitka kot smereka on pa okrogel kot slovenski obuti maček.

Pot do Dunaja je bila dolga, zato sem se peljalal prebližno 6km/h. In boom, prispela sem v enem mesecu. Moj zlati porsche sem parkirala na nivi od neega kmeta ter se nožno odpravila to stavb ki so povrsti kot hiše v trsti. Vsaka bajta je bila bolj drugačna kot prejšna. A njegova? najbolj posebna!Kratko a jedernato sem stopila do velikih vrat ter nežno potrkala. Minilo je 666 sekund preden je kdo odprel. A vendar ko je odprel, sem se zareskala takoj. Tam je stal. Postaven, star, siv, avstrijski, mal gay igralec. In ne, ne mislim hitlerja.
Mislim.....Christoph Waltza!


"Kaj hočeš, otrok moj?" je glasno zepeljal. Oh...moj...bog...mislim kristus. Res je gaj!!!

"Tukaj sem za novo službo"
"Za čistilko?"
"Ne."
"Zgledaš tko." je odvrnil ter me zgrabil za roko. Kot jernej kopitar fraceta prešerna, me je Krištof potegnil notr. Skoraj bi se zabila vendar so bile breze na mojem avtu še zelo dobr. Pnevmatika pa tudi. Pogledala sem naokol. Bilo je tako lepo!"Kako lepo je tukaj!" sem zakričala tako da je streha padla na enega.

"O joj Hayden" je reku christoph.

Umru je. Hayden je umru. Fliknu je. Rip. Rip bestie. Tip babycakes. Rad bi mev narodnozabavne porniče.

"No, kje sva bila." je začel Christoph.
"Porsili ste me za poroko?" sem odvrnila, na kar se je Christoph spohnil in zasmejal.
"Itak da ne, dej pejt kavo skuhat."

Gaserkso se je nasmejal------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NO, To je bil prvi šiptar. Upam da vam ni všeč, saj če vam je, boste podpirali pedofilijo smh
Naslednji del dobiste ko greste v kopalnico, slikate svoj kakec ter napišete next
21. maj 2022
JEBEMTI MATER KAK LAHKA GLA VNEGA PEVCA SKUPNE ZVEDZDE V VOJNI UBIJEŠ TI KURBA. kroglica jr the best characeter *cums*
21. maj 2022
To. Ni. Res.
Najboljši character je Kriza Špeh
Samo poglej ga


*prdne na tebe*
21. maj 2022
to je janez janša
21. maj 2022
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani