pisala bom zgodbo,ki se gre o sintiji.pišem o njenih sex in smešnih dogodivščinah,zdej pa bom napisala eno zgodbo za probo!
opis Sintije
le kje začeti s to kurbostjo?Sintijino telo je v obliki violine.joške ima košarico XXL-žplus.je velika kuzla in na dober dan je podobna krokodilu z zajčjim repom,ki ima glavo Janše.je bogata,dela v striptiz klubu Texas.njen hobi pa je prostitucija!rada gre tudi v Lezbas.dobra je samo u treh stvareh in to so spolnost,f*k in sex.ni preveč pametna.njene super moči pa so : dušenje z joški,skrivanje sex pripomočkov v joške....pa take pa to.doma ima veliko dildojev,vibratorjev (vseh velikosti)in vibrajočih kuglic...sintija pa je kuzla,kurba,prasica, lajdra,striptizeta,prostitutka in še tisoče in tisoče drugih stvari!

zdej pa al boste brali al ne?naslednja zgodba pa se imenuje Sintija postane nuna.
17. julij 2013
u140958
u140958
next
17. julij 2013
sintija je pred kratkim imela prometno nesrečo.zaradi tega je našla BOGA in postala nuna!poslali so jo v samostan sv. kurbe.prišla je tja in seveda spoznala veliko nun npr. nuno Majo,nuno Tanjo,nuno Julie in nuno pijanec Bobi.z pijancem Bobijem se je seveda najbolje razumela,ker ji je dajal zaloge tekile.sintija ni sexala že en teden in to je bilo zanjo veliko sušno obdobje!na žalost je vibrator oz. vibrajoče kugle prodala nekemu Patafixu,zato da si je lahko kupila nunin kostum.neke noči pa je imela dvojne sanje.prve so bile ,da je imela zelo sexi "sendvič" z ryanom goslinom in neil patrich harrisom.druge pa so da je imela lezbični trojček!!imela ga jepa z Nicki minaj in lady gaga.v teh sanjah pa je vse na koncu ubila Marilyn Monroe.ko se je zbudila je bila vsa mokra je bila vsa mokra v privatnih delih.hitro se je spreobleka v svoje navadne cipaste cunje.šla je v gej bar,kjer je imela svojo začuda prvo lezbično sex dogodivščno.!zaželimo ji veliko sreče in upajmo da ne bo staknila kakšnih spolnih bolezni.

naslednja zgodba se imenuje noseč'nca Sintija.
17. julij 2013
u140958
u140958
next
17. julij 2013
s-sintija ž-živinozdravnik

s-o šit,šit,šit pa sej ne morm bit brejs!

sintija je imela slab dan saj je pravkar izvedela,da je breja,ker je malo prej imela divjo noč.

(čez 2 meseca)
ž-no kaj pa je tukaj narobe?
s-al na vidte,breja sm pa najbrž bom rodila telleta!
ž-aja kaj bomo pa tukaj naredili?
s-dele bom rodila pval boste pa dali teleta kai kravi al pa kozi
ž-ja to se pravi da potrebujete kozo špelo
s-a to je prava žival al ka?
ž-ne,ne.kličemo jo tudi kuzla d.o.o.,sportič...
s-zaka pa?
ž-k je tak kuzlasto oblečena.ponavadi nosi premajhne majce ,da ji polovic trebha vn moli,pa kratke hlače,da ji tiste pfukano bele noge vn molijo
s-a je pa uredu drgač?
ž_ja je najboljša prasica v deželi tej!.
s-vredi pokličte jo.

sintija je rodila teleta in ga dala kuzli/kurbi špeli.TA je teleta naučila striptita ob drogu in prostitucije!

naslednja zgodba se imenuje Sintija predstavlja...
17. julij 2013
pa če kdo hoče lahk mi napiše kak naslov za zgodbo da jo napišem
17. julij 2013
u140958
u140958
next
17. julij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg