u76444
u76444
ALEX:

»Zbudi se, zaspanka!« me je pozdravil glas, ko sem se prebujala. Odprla sem oči in zagledala nek obraz, kako dobesedno buli vame. »Aaaaaaaaa!«sem se zadrla, saj tega nisem pričakovala. »Dobro jutro tudi tebi, alex.« je še vedno brez, da bi se premaknila vame bulila Aria. »Kaj?!« sem jo jezno pogledala, kajti dobro ve, da ne maram, da me kdo zbuja. In tokrat pričakujem res dober razlog! »Ti si na vrsti!« mi povsem nepremično in veselo obrazloži ter mi ponudi povodec. »Oh!« vzamem povodec, nato pa vstanem in se odplazim do kopalnice. Čim hitreje se uredim in nato oblečem. »Mafia!« zavpijem. In že pride k meni. Vem, čudno ime za psa, a mi je všeč. Z Arijo sva ga dobile prejšnje leto. »Takoj pridem nazaj!« zavpijem in pograbim svoj telefon. »Vzemi si čas!« mi reče Arija iz kuhinje. Včasih je rada sama doma. »Ne morem verjeti, da je mimo že dve leti!« rečem sama sebi, ko se z Mafijo sprehajam po parku. Takrat sva se z Arijo vselili v zgornje stanovanje v hiši najinih staršev. Skupaj živijo, ker so tesni prijatelji. Zato mi je Arija kot sestra. Vedno si stojiva ob strani. Najin naslov je Harley Street 13. Ja, živiva v Londonu. Psa nama je sicer podaril najin menedžer Henry Ford, takrat ko sva posneli najin prvi album Simply Awsome. »In ne morem verjeti, da sva že eno leto slavni.« sem zašepetala. Saj sva slavni pod krinko, če se lahko tako izrazim. Da imava povsem navadno najstniško življenje, si takrat, ko sva pevki, nadeneva lasulji in se popolnoma spremeniva v drugi osebi. Za pevsko kariero so naju navdušili starši in zelo sem jim hvaležna. Čeprav sva stari šele 16 let. Sedela sem na klopci v parku in razmišljala.

Harley Street 13




»Sva že nazaj!« zavpijem, ko prideva domov. »Že?« reče Arija v smehu in poboža Mafijo. »Kako misliš to že?« jo vprašam, saj se mi je zdelo, da sva bili na sprehodu kar nekaj časa. »O, moj bog!« zavpijem, ko pogledam na uro. »Zamudili bova na svoj lasten koncert!« panična povem. »Ne skrbi!« me tolaži Arija. Vedno je tako brezskrbna. Tedaj pa pozvoni hišni zvonec. »Kdo je?!« zatulim jezno na poti do vrat, saj sedaj res nimam časa. »Pizza!« reče neznanec in vstopi. Zapre vrata in odvrže pizze. Midve z Arijo pa ga samo debelo gledava. »Kaj pa počneta!« zavpije. »Vajin koncert se bo vsak čas začel!« je nadaljeval. Ve kdo sva? »Ne vem o čem govorite.« lepo umirjeno in vljudno odgovori Arija. »Arija, jaz sem.« si sname umetne brke in razkrinka svoj obraz. »Henry!« zavpijem. Kot sem že omenila, to je najin menedžer, ki nama je lansko leto podaril psa. »Veš, vedela sem, da si ti!« sem se delala pametno. »Pridita« je rekel in odpravili smo se ven, kjer smo zagledali kombi od neke pizzerije. »Nekako moramo priti tja, brez da nas prepoznajo.« je še razložil.

Mafia




»Pohitita!« nama je zavpil Henry, ko smo prispeli v sobo v zaodrju. »Lepo!« sem dejala, saj sta bili lasulji že pripravljeni. Obe dve imava naravno skodrane lase, rjave barve. Lasulji pa sta drugačni. Njena je rdeče barve, moja pa je blond. Naravne barve so mi bolj všeč. Čeprav njej rdeča res pristaja. Ko si je Aria nadela lasuljo, jo še jaz skoraj več nisem prepoznala. Zdaj je postala Aly. Še jaz sem snela lasuljo lutki in si jo nadela. In nisem bila več Alex Stone. Temveč Megan. Henry nama je pustil, da sva si sami izbrali ime, pod katerim bi bile znane. Priimek pa ostane kar enak. Tako ali tako se nikomur ne bo posvetilo.

Arijina lasulja: (s katero postane Aly)




Alexina: (s katero postane Megan)




»Alex Stone in Aly Muly!« zavpije napovedovalec. In oboževalci se začnejo dreti kot nori. Midve pa prideva na oder in začneva z najino prvo pesmijo Hello and Goodbye! Vedno sva uživali na odru, a se zaradi tega ne želiva odreči svojemu navadnemu najstniškemu življenju.
_____________________________________________________________________________

What do u think?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

12. julij 2012
next!
12. julij 2012
u52856
u52856
next
12. julij 2012
Aria

Danes se mi je zdel koncert še posebej naporen, pa sploh nisem vedela zakaj. Alex je kod vedno uživala. Po končanem koncertu smo odšli v restavracijo. Čeprav sva z Alex ustrajali da nočeva oditi v lasuljah, je Henry trdil da bo izpadlo čudno če bova prišli iz garderobe kod Aria in Alex. Ampak ta občutek ko hočeš priti do avtomobila, medtem pa moraš dajati avtograme je nedojemljiv, preprosto se super počutiš, ko se zavedaš da ljudem res nekaj pomeniš. Med večerjo sva z Alex dobili napad smeha, tako da bi Henry skoraj izgubil živce.
Ampak vseeno se je vse nekako super izšlo. Zvečer sva prišli domov izmučeni kakor že dolgo ne. Medtem ko sem bila jaz ne vrti da peljem Mafijo na sprehod, je Alex že zaspala na kavču.
» Aleeeeeeex!« sem se ji zadrla na uho. » si čisto neumna? Že včeraj sem ti povedala da me ne smeš buditi tako zgodaj!« se je zadrla nazaj pri tem pa pograbila blazino in jo zalučala vame. To je običajno pomenilo da ni več jezna name. Za sprehod z Mafijo sem bila na vrsti jaz, in še preden sem odšla iz hiše sem se ustavila pri starših, saj je bila nedelje in od nedeljah smo zmenjeni da oni pripravijo kosilo. » Mami si doma?« sem se zadrla po hiši. In iz kuhinje je pogledala mama, » sem, in kolikokrat sem ti že rekla da se ne deri ampak preprosto preveri kuhinjo in dnevno sobo?« me je okarala » Tako je lažje« sem se ji nasmehnila, » verjetno si prišla vprašat, kdaj bo kosilo?« se mi je že prijaznejše nasmehnila, » jaaa« sem se zasmejala in pobožala Mafijo. » No danes nebo kosila saj imate z Alex, neko rdečo preprogo ali nekaj takšnega. Tako da je Henry rekel da bo on za vse poskrbel.« takrat je v kuhinjo vstopil oči, sama pa sem že odhajala. Danes je bil sprehod z Mafijo zabaven saj sem ga kar naprej gledala kako je podil race, ko sem se vrnila je bila Alex vsa panična in že naličena ter oblečena. » ti resnično nisi normalna, čez pol ure moramo biti pri maskerki ti pa si se šele sedaj vrnila s sprehoda?« me je nadrla in porinila v kopalnico. Ker se mi ni dalo resnično ličit sem si le nanesla rdečilo ter maskaro. Ko sem končala sem stekla v omaro in ven potegnila kratke hlače ter belo črno majico, ki je bila v resnici od Alex ampak sem si jo jaz nekako prisvojila. Ta čas je že prišel Henry in naju odpeljal k maskerki.

Jaz brez lasulje:


12. julij 2012
u34085
u34085
Neext!
12. julij 2012
u95334
u95334
next.!
12. julij 2012
next
12. julij 2012
fajn =) nexti
12. julij 2012
u99263
u99263
next.
13. julij 2012
u76444
u76444
____ ALEX_____________________________________________________________________
»Ahh!« rečem in si snamem lasuljo. »Včasih mi gre prav na živce, da se svojim fanom podpisujem pod imenom Megan, ki mimogrede sploh ni moje pravo ime!« jezno razložim Ariji, medtem ko si odstranjujem ličila. »Mislim resno, zakaj to sploh počneva?« jo vprašam medtem, ko držim lasuljo v roki. »Počneva kaj?« me vpraša Arija, ko si še sama sname lasuljo. »Saj veš! Nosiva lasulji in se pretvarjava, da sva drugi osebi!« ji pojasnim, saj se mi zdi, da me ne posluša. »Se ne spomniš? Lasulji nosiva le zato, da lahko živiva normalno mirno najstniško življenje, brez novinarjev in fanov v prostem času. Poleg tega pa sva lahko tudi zvezdi, a to z drugo osebno identiteto.« mi pojasni. »Saj vem…« zašepetam bolj sama sebi in se na kos papirja podpišem s svojim pravim imenom: Alex.

Alex:




Njen podpis, ko je slavna Megan:




Njen podpis, pod njenim imenom:




»Hej! Imam čudovito novico!« nama veselo pove Henry Ford, najin menedžer. »Yay!« vzkliknem, saj sem sklepala iz njegovega govora, da je novica res dobra! »Jutri bosta spoznali nekoga slavnega!!« nama počasi reče Henry. »Spet?!« bolj pove kot vpraša Aria, saj ne mara spoznavati nove zvezde. Pravi, da so nekateri kar preveč polni sami sebe in res ima prav. »Super koga?!« sem nestrpna, saj sem velik fan zelo različnih izvajalcev. »Pet fantov.« nadaljuje Henry. »Yay! Yay! Yay! Yay!!« začnem Happy dance tako, da poskakujem gor in dol ter ploskam. »Oh, ne! Spoznali bova The Wanted?!!« je razočarano rekla Aria, saj ni njihov fan. Jaz pa jih preprosto obožujem! »Kdo je omenil The Wanted?« je vprašal Henry, ki kot je kazal njegov obraz, ni razumel o čem govoriva. »Mislil sem na skupino petih fantov, ki se imenuje One Direction.« je obrazložil. »Yay! Yay! Yay! Yay!!« je sedaj začela svoj Happy Dance Aria, ker je 1D njena najljubša skupina. »Oh, a njih?« žalostno odvrnem, ker no… Jih nekako ne prenašam. Čeprav sva z Arijo prijateljici in to najboljši, imava čisto drugačen okus, kar se tiče skupin. »Je kaj narobe, Megan? Oprosti, mislim Alex?« me presenečeno vpraša Henry. »Oh, ne. Kje pa! Si rekel One Direction? Super!« se delam idiota, ker ne želim delovati nehvaležno, saj nama Henry tako zelo pomaga. »Mislim res! 1D? Oni so…« nadaljujem ter želim o njih povedati nekaj lepega, a se na mojo nesrečo nič ne spomnim, saj jih še poznam ne. »Alex ni njihov fan.« pove povsem mirno Arija, ko končno preneha s svojim Happy Dance. Vedno je iskrena do ljudi, ki jih pozna in ji kaj pomenijo. To pri njej cenim, a Henry-a nisem želela užaliti. »No, drugič bosta pa spoznali njih. The Wanted. Dead or Alive.« pove ter se nato pošali Henry. »Samo žive hočem…« ga resno vzamem, nato pa vse zajame valj smeha.

The Wanted:




One Direction:



_____________________________________________________________________________
13. julij 2012
u76444
u76444
____ ALEX_____________________________________________________________________
»Ahh!« rečem in si snamem lasuljo. »Včasih mi gre prav na živce, da se svojim fanom podpisujem pod imenom Megan, ki mimogrede sploh ni moje pravo ime!« jezno razložim Ariji, medtem ko si odstranjujem ličila. »Mislim resno, zakaj to sploh počneva?« jo vprašam medtem, ko držim lasuljo v roki. »Počneva kaj?« me vpraša Arija, ko si še sama sname lasuljo. »Saj veš! Nosiva lasulji in se pretvarjava, da sva drugi osebi!« ji pojasnim, saj se mi zdi, da me ne posluša. »Se ne spomniš? Lasulji nosiva le zato, da lahko živiva normalno mirno najstniško življenje, brez novinarjev in fanov v prostem času. Poleg tega pa sva lahko tudi zvezdi, a to z drugo osebno identiteto.« mi pojasni. »Saj vem…« zašepetam bolj sama sebi in se na kos papirja podpišem s svojim pravim imenom: Alex.

Alex:




Njen podpis, ko je slavna Megan:




Njen podpis, pod njenim imenom:




»Hej! Imam čudovito novico!« nama veselo pove Henry Ford, najin menedžer. »Yay!« vzkliknem, saj sem sklepala iz njegovega govora, da je novica res dobra! »Jutri bosta spoznali nekoga slavnega!!« nama počasi reče Henry. »Spet?!« bolj pove kot vpraša Aria, saj ne mara spoznavati nove zvezde. Pravi, da so nekateri kar preveč polni sami sebe in res ima prav. »Super koga?!« sem nestrpna, saj sem velik fan zelo različnih izvajalcev. »Pet fantov.« nadaljuje Henry. »Yay! Yay! Yay! Yay!!« začnem Happy dance tako, da poskakujem gor in dol ter ploskam. »Oh, ne! Spoznali bova The Wanted?!!« je razočarano rekla Aria, saj ni njihov fan. Jaz pa jih preprosto obožujem! »Kdo je omenil The Wanted?« je vprašal Henry, ki kot je kazal njegov obraz, ni razumel o čem govoriva. »Mislil sem na skupino petih fantov, ki se imenuje One Direction.« je obrazložil. »Yay! Yay! Yay! Yay!!« je sedaj začela svoj Happy Dance Aria, ker je 1D njena najljubša skupina. »Oh, a njih?« žalostno odvrnem, ker no… Jih nekako ne prenašam. Čeprav sva z Arijo prijateljici in to najboljši, imava čisto drugačen okus, kar se tiče skupin. »Je kaj narobe, Megan? Oprosti, mislim Alex?« me presenečeno vpraša Henry. »Oh, ne. Kje pa! Si rekel One Direction? Super!« se delam idiota, ker ne želim delovati nehvaležno, saj nama Henry tako zelo pomaga. »Mislim res! 1D? Oni so…« nadaljujem ter želim o njih povedati nekaj lepega, a se na mojo nesrečo nič ne spomnim, saj jih še poznam ne. »Alex ni njihov fan.« pove povsem mirno Arija, ko končno preneha s svojim Happy Dance. Vedno je iskrena do ljudi, ki jih pozna in ji kaj pomenijo. To pri njej cenim, a Henry-a nisem želela užaliti. »No, drugič bosta pa spoznali njih. The Wanted. Dead or Alive.« pove ter se nato pošali Henry. »Samo žive hočem…« ga resno vzamem, nato pa vse zajame valj smeha.

The Wanted:




One Direction:



_____________________________________________________________________________
13. julij 2012
u76444
u76444
Sorri, dvakrat je vn vrglo. Se opravičujem.
P.S.
Vidte kva 1D povzročajo.

P.S.S.
Po mojem komentarju o 1D poglej Louis-a na sliki zgoraj.
13. julij 2012
next
13. julij 2012
next!
13. julij 2012
u89788
u89788
nexttttttttt
13. julij 2012
u92032
u92032
next
13. julij 2012
next!!!!!
13. julij 2012
next
13. julij 2012
next
14. julij 2012
next¨!
14. julij 2012
Aria
Nemorem verjeti, Henry nam bo predstavil ONE DIRECTION. Nerazumem Alex kako ni navdušena nad tem, vem da ona ljubi tisti the wanted ampak 1D je meni bolše.! Še dobro da mi bo hvaležna če bom jaz peljala Mafijo.
"Alex!" se zaderem po hiši. " Mafijo peljem" in že sem zunaj. Odšla sem do parka kjer običajno sprehajam Mafijo. Ampak še preden sem prišla do parka sem se vedno ostavila v kavarni in si kupila muffin. tudi danes je bilo tako in že ko sem se postavla pred pult in naročila sem se spomnila da nimam sabo denarnice " izvolite gospodična" je rekle natakar. " amm pozabila sem denarnico." rečem prestrašeno. " bom jaz plačal zanjo" reče fant za mano . obrnem se da vidim kdo je za mano in takrat zagledam harry-a iuz skupine 1D. Ko je še eno naročil sem ga počakala pri vratih da se mu zahvalim. " hvala da si mi plačal" se mu nasmehnem " malenkost, am.. kako ti je ime'?" se mi nasmehne nazaj. " al... ariana muly" hitro odgovorim " jaz pa sem..." začne " harry styles, vem " se mu nasmehnem. " torej sem spoznal fenico?" reče. "ja tako nekako" odgovrim ter pobožam Mafijo. " fantje me čakojo tako da moram iti" reče in že odhaja. " adijo" zakličem za njim. vsa vesela stečem domov kjer me za čaka alex da greva. Večer sploh ni bil tako zanimiv ker sem harry spoznala kod prava jaz. Alex se je skos pogovarjala z Niallom Liam in Zayn sta se lovila po restavraciji jaz pa sem sedela med harry-e in alex.
14. julij 2012
neeeeext!
14. julij 2012
next
14. julij 2012
next
14. julij 2012
u87951
u87951
next
14. julij 2012
u76444
u76444
____ ALEX_____________________________________________________________________
»Alex!« se sliši Arijin glas. »Treba bo vstati!«mi še reče in odide v kopalnico. »Zakaj že?« jo pogledam. »One Direction!« vzklikne in se nasmehne. »Oh!« rečem in se pokrijem. »Kako si lena!« mi zavpije, a prijazno. Ko je tako vesela, ji nihče ali nič ne more uničiti dneva. »Naredila ti bom uslugo in danes spet jaz odpeljala psa na sprehod, saj sem jaz že urejana. Zate pa to ne morem reči.« mi veselo pove. »Hvala! Hvala! Hvala!« se ji zahvaljujem ter jo objamem. »Ni zakaj!« se nasmehne in pokliče Mafijo. Kadar ima take dneve, je pripravljena narediti vse! Še meni zna polepšati dan, čeprav greva k tistim 1D. Odidem nazaj v posteljo in se še enkrat pokrijem. »Bolje zate, da si nared, ko pridem nazaj!« zavpije Arija iz hodnika. Me pa res dobro pozna. Na željo Arije sem se odpravila v kopalnico, kjer imava tudi lasulji za rezervo, če jih slučajno potrebujeva. Nadenem si lasuljo in oblečem. Ko končno končam, se zazrem v ogledalo. Tako drugačna sem videti s temi lasmi. Megan in Alex sta ena in ista oseba, pa sta vendar tako drugačni po videzu. »Hej, Megan!« me pokliče Arija, ko je prišla nazaj. Upam, da se je imela fino na sprehodu. Le kaj je počela? »Si pripravljena?« me vpraša. »Na 1D? Nikoli.« se pošalim in obe dve se zasmejeva. A Ariji nasmešek kmalu izgine z ust. Stopi do svoje lasulje in si jo nadene, nato pa se usede poleg mene na prazen stol. Kopalnico imava zelo veliko in lahko rečem, da je podobna frizerskemu salonu. »Je vse v redu, Arija?« jo vprašam, kajti zdi se mi čudno, da bi bila ona slabe volje. Še posebno danes. »Ja… Ne.«odgovori. »Spoznala boš 1D!« jo opomnim, saj bi jaz morala biti tista, ki je razočarana, potem ko ne bo spoznala svoje naj skupine. »Saj ravno to je tisto!« žalostno pove Arija. »Rada bi jih spoznala kot Arija in ne kot Aly. Ko pojeva na odru, čeprav kot drugi osebi, pričarava nasmešek veliko ljudem. Kar mi je všeč. A svoji najljubši skupini res ne morem lagati.« se odpre in pogleda v tla. »Kdo je tisti, ki mi je rekel, da sva drugi osebi, zato da lahko živiva normalno najstniško življenje?« jo opomnim z vprašanjem ter pogledam v oči. »Jaz.« tiho odgovori in se nasmehne, ker sem postavila dobro vprašanje. »To je nasmešek, ki sem ga iskala!« se razveselim in jo objamem. »Naporno je živeti dvojno življenje.« je rekla. »Ti to meni rečeš! Zadnjič me je Henry poklical Megan, pa dobro ve, da sem v resnici Aleksandra Nicole Stone!« užaljeno rečem, ker sem se takrat počutila kot da sem ničvredna najstnica. »Saj sama veš, da sem iskrena do ljudi, ki mi kaj pomenijo.« je še dodala. »Vem.« sem pritrdila. Če bi jaz spoznala The Wanted, bi res težko ohranila mirno kri ter obdržala najino skrivnost le zase. A Ariji zaupam. Vem, da naju ne bo izdala.

Pesem, ki jo je Alex poslušala, ko se je pripravljala na srečanje z 1D:

_____________________________________________________________________________
Kaj mislite se bo zgodilo v naslednjem delu?
Bo Arija tista, ki bo izdala skrivnost 1d? Ali morda kdo drug?
14. julij 2012
u87951
u87951
next!
ne vem po en stran mislm da Arija bo izdala, po drug pa mislm da bi skorej aampak se na konc zadrži
14. julij 2012
u70925
u70925
neeeeeext
nowa bralka ;3

meni je useen
14. julij 2012
u92032
u92032
neeext !!!
14. julij 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani