https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=eUhYNSauimA

Hei! Najbrs ste ze odkril d je naslou (in pesem) mesanica od 1d (kiss you) and 5sos (she looks so perfect) ampak je to ff sm od Luka (kar najbrs ze veste hh).
Pism ze ff o Michaelu-I won't fall in love to you.
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
V zgodbi Luke ne bo popularen ampak bo punk...
*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*

Luke je punk. Je playboy. Je nogometaš. Je vse kar si punce zaželijo. Razen ljubezni.
Boonie je pametna. Je prijazna. Je lepa. Je čisto prava razlika od Luka.
Toda razlike se privlačijo, kajne? Kot bela in črna. Kot sonce in noč. Kot jing in jang.
~~~~~~~~~
Boonie je nova na šoli. Z svojo očarljivostjo in prijaznostjo z lahkoto dobi prijatelje celo fanta. Dokler nima nerodnih naklučij z Lukom. Toda ali so res bila vsa naklučja?
~~~~~~~~~
Luke Hemmins as himself
Selena Gomez as Boonie Yelt
08. januar 2016
u199774
u199774
Next Next!!!!!!
09. januar 2016
Tm sm ponesrec napisala hemmins! ONG! KK SM LAHK TO NRDILA??? IN TO DVAKRATTT!!! mislna sm hemmings ojoj!
09. januar 2016

"Boon. Bonnie. Boonie!" Me je že naveličeno budil moj brat Mack. Ozrla sem se naokoli. Tukaj smo! Na obrazu mi je že nagajal nasmeh ko sem izstopila iz avta. Končno smo prišli. Prijela sem svojo torbico in stekla v notranjost. Odprla sem usta in se razgledala. Bilo je čudovito! Za mano je prišel še Mack. V roki je imel 2 škatli in mi dal znak naj eno primem, drugačee mu bo vse padlo na tla. Hitro sem dobila namig in prijela škatlo. Z škatlo v roki sem se odšla razgledat. Obstala sem šele v 2 nasprotju pred vrati. Vdihnila sem in odprla vrata. Soba je bila v modri barvi. Bila je še kar velika z belim pohištvom in zakonsko posteljo. To bo moja nova soba. Škatlo sem položila na tla in torbico na posteljo. Nato sem stekla dol po še več stvari.
~~~~~~~~~~~~ cez 3 dni ~~~~~~~~~~~
Na uho se mi je začela dreti budilka. Z eno potezo sem jo ugasnila in jo skoraj zabrusila na tla. Nazaj sem se ulegla in poskušala zaspati nazaj.  "Boon!" Me je poklicala mami in vdrla v mojo sobo. "Adijo" sem rekla naglas in se obrnila na trebuh. Toda mami mi ni dala miru. Odgrnila je zavese tako da sem lahko na rokah čutila toploto. Odgrnila me je. "Ali veš je danes?" Prikimala sem, čeprav nimam pojma. "Š..a...." samo to sem slošala medtem ko sem počasi padala v spanec. Kaj se začne na š in konča z a? Slona? Ne to ni na š. Škoda? To nima smisla... Šola? Dvignila sem glavo ko sem ugotovila da je to edino logično. Žarki so zadeli ob moje oči in morala sem parkrat pomežikniti da sem se navadila na svetlobo. Ko sem poskušala vstati so se mi noge zavoclale in se zvrnila na tla. Moja usta je zapustil kratek krik in sekundo po padcu sem zaslišala krohot. Pogledala sem proti glasu. Mack se je držal za trebuh in se smejal. Uspelo mi je vstati in ga ošiniti z jeznim pogledom toda to je samo povzrošilo da se je še bolj začel smejat. "Ha ha ha" sem rekla sarkastično in zaloputnila z vrati da sem se lahko uredila.
----- pred šolo ----------------------------------

Od mami sem se poslovila z poljubom na lice in Macka sem bunila v ramo. Nasmejal se mi je z grozljivim nasmeškom. Z svojimi mišičastimi rokami me je z lahkoto potisnil potisnil ven iz avta tako da sem padla na rit. Nasmehnila sem se in hkrati vstala ter se zapodila do brata. Preden bi se uspela zapoditi do avta je že zapru vrata in odpru okno. Pokazal mi je jezik "zdej mi pa ne moreš nč narest, ane" se je smejal. Mislil je brco v 'občutljivo mesto' kar sem mu vedno delala. "Ne, lahko pa naredim to" sem se zasmejala in ga prijela ta bradavičke (A/N=>.......). Izbuljil je oči in na obrazu je imel narisan velik nasmeh. "Tega nisi naredila" je skoraj izgovoril zaradi nasmeška in odpru vrata od avta.  Zaslišala sem mamin glas ko je nekaj govorila, in kako so se zaloputnila vrata. Začela sem teči in se smejati, ko sem videla kako se je Mack pognal priti mene. Tek sem pospešila ko sem zaslišala Mackov tek za mano. Oba sva se začela smejat ko sva videla učence, ki so bili pred mani. Pazljivo sem se izmuznila gruči ljudem in preden sem prišla čez sem se zaletela v skodrano rjavolasko ki je bila z svojo gručo. Glede na to, da so jo skoraj vsi fantje gledal, sem v sekundi ki sem jo imela za razmislek, sklepala da je popularna. Obrnila se je h meni in se mi skoraj zadrla na uho "pazi kje hodiš budala!"
11. januar 2016
NEXTTT FUL DOBRA ZGODBA !!
11. januar 2016
u199774
u199774
Next Next Next Next Next
11. januar 2016
Next!!
15. januar 2016
Prej sm se neki pozabla dodt: med pisanjm bom dodajala nove osebe in napisala kdo so (usej za glaune al p take haha)'
Mack Yelt as Zayn Malik15. januar 2016
Next
16. januar 2016

"Pazi kje hodiš budala"
Use oči so se zazrle vame "oprosti" sem zamrmrala in se skušala izmuzniti naprej. Poskus je spodletel saj se je postavila pred mano. "Nikar ne poskušaj zbežati pred mano! Nisve še končael ti-" prekinil jo je globok glas "imam te". Bil je Mack in čeprav ga poznam sem trznila. Vedela sem da je tista rjavolaska obstala z gledanjem v brata (kar se vedno zgodi) zato sem izkoristila priložnost in ušla čez. "Ne me pa nisi" sem se zadrla in Mack se je obrnil proti mene. Nasmehnil se mi je in se prerinil skozi punco. Začudeno ga je pogledala, kot da se ji je to zgodilo prvič v življenju, toda on se ni oziral na to ter se zagnal proti meni. Jaz sem tekla naprej in on je bil za mano. Po nekaj metrih teka me je ujel in me začel zgačkat. Medtem ko sva se oba 'krohotala' in jokala od smeha je do naju prišla mami. Gledala naju je z ponarejenimi jeznimi očmi in za njo je bila učiteljica. Nekaj je govorila mami, medtem ko sva se midva poskušala umiriti. Potem je odšla (učiteljica) stran in mami je počakala da je odšla, potem pa se je začela smejat še ona. Pridružila sva se ji še midva in ko se je vse malo bolj umirilo je mami še vedno v smehu nakazala Macku naj ji sledi. Meni je pokazala na šolo in oba sva jo ubogala. V šolo sem vstopila šele ko sta oba (mami in Mack) izginila v avtu.
23. januar 2016
u199774
u199774
Next Next Next
23. januar 2016
Next!!!
24. januar 2016
Next!!
24. januar 2016
28. januar 2016
Vstopila sem v prazno šolo. Presenečeno sem se zazrla v zemljevid šole. Na moji prejšni šoli ga nismo imel. Hitro sem poiskala ravnateljevo pisarno in se napotila k njej.
*****************
Ko sva končno končala sem morala iti k pouku. Dobila sem ključe od umarice da bi se lahko preobula. Zazvonilo je. Zdrznila sem se ob glasnosti. Še ko je prenehalo zvoniti sem še vedno slišala zvonenje v moji glavi. Zaprla sem omarico in se hotela odpraviti naprej. Toda zaletela sem se z mišičastega fanta. Obema so zvezki padli na tla in zazrla sem se v njegove modre oči. Nasmehnil se mi je, toda to sem opazila šele čez 5 debelih sekund, ko se je on že sklonil. Tudi sama sem se sklonila. Nekaj časa sva pobirala zvezke in parkrat sta se najini roki dotaknili. Probala sem zakriti vročico v licih, toda mislim da je ta poskus spodletel. Ko sva končno vstala je izregnil roko pred mano. Takoj sem segla po njej in začutila toplino. Toplo sem se mu nasmehnila "Boonie" "Ashton" "živjo" sva rekla ob istem času in se zasmejala. "Si nova na šoli, ne?" Joj... Njegov glas bi lahko poslišala celo življenje. Skoraj sem pozabila prikimati. Nasmehnil se je in v očeh sem videla iskrico ko me je prijel za roko in me odpeljal h gruči ljudi. Na kratko so me ošinili in potem so spet vrnili pogled name in se mi nasmehnili. Eden mi je celo pomežiknil. Ali naj bi bilo to filtriranje? Kje so pa besede? Budale.
Medtem ko so se predstavljali so mi 'pomahali' "Austin" "Dez" "John" "Joel" "Zack"
28. januar 2016
Zac Efron as Ashton
28. januar 2016
u199774
u199774
Next Next Next
28. januar 2016
Next
28. januar 2016
neext!!
29. januar 2016
Vse so se mi prestavili. Ne samo z imeni. Dobesedno so mi povedali vse. CISTO VSE! Vsako osebo ki je prišla mimo so mi jo predstavili. Punce so me začudeno in SOČUTNO pogledale. Nasmehnila sem se, saj sem na neki način uživala v tem.
Kmalu je napočil čas za kosilo. Ashton me je prijel za roko in me vodil do mize. Ned tem mi je govoril kako se delijo skupineljubi. Zgledalo je, kot da sem v filmu. Nekje v kotu je bila skupina piflarjev, na sredini navijačice-med njimi tudi tista rjavolaska, kamor smo se usedli tudi mi. V resnici me je bolj Ashton prisilil. Pri mizi so mi v oči padli potetovirani fantje. Ashton je to opazil in mi jih predtavil "to so punki. So na neki način popularni. Toda sigurno ne tok kot mi" pri tem se je nasmehnil (smeje se kot angel) in dvignil roko v katero je udaril Austin. Morala sem se zasmejati, saj je zgledalo ljubko in idiotsko hkrati. "Raje se jih izogibaj. Ali pa se te bodo oni" je dodal Austin. Ali je bila to žaljivka? "Hei!" Sem se pritožila. "Ne to... Mislil je, da ne marajo ljudi. Družijo se samo z svojimi. Potetoviranimi. Jaz tega ne bom nikoli potetoviral. Zglesa tako pedrsko" mi je razlogal Ashton, čeprav ga proti koncu nisem več poslišala. Ozirala sem se po jedilnici in se trudila da nebi gledala v puke. Zazrla sem se v punco. Mirno je jedla in se smejala svojim prijateljem. Na roki je imela nekaj natetovirano. Ashtona sem ruknila v ramo. Ko se je obrnil do mene sem rabila sekundo da sem odvlekla svoje oči od njegovih. Vedela sem da je imel tudi on enako težavo. "Kdo je ona?" Sem pokazala na punco. "Melly. Ona je pou pou." Malo je počakal "malo navadna in veliko punka." Mi je razložil in odmaknila oči od nje. Zdela se mi je zanimiva in mislim, da bi se odlično ujele. Čeprav je najbrs res punk. Svojo pozornost sem preusmerila na hrano.
04. februar 2016
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRszGM47PAXJjQX3f9mwJFCbbTMPVWfYDpI0qr2zqfNvxZR1-6Pmg
Hahah nevem zlj mi noce skp poslt.... najbrs mi sam ni namenjen hahahahah
04. februar 2016
04. februar 2016
Se enkrat hahah telefonu je sfuzlal hahahh Next?
04. februar 2016
Next
04. februar 2016
neext!!
04. februar 2016
Next
04. februar 2016
Neeeext
05. februar 2016
(Slike ne bom dajala kr mi najbrs ni usojn hahah sm poskusala najmn 50× hah,,,
09. februar 2016
"Kaj ti delaš tukaj?" Me je iz hranjenja prebudil znan glas. Zakaj? Zakaj med hrano? Ko sem se naveličeno obrnila dem se zazrla v skodrano rjavolasko. Še preden sem uspela kaj reči se je vmešal Ashton "Razkazal sem ji šolo in mislim da bi bila lahko v naši družbi. Mislim, saj je že ena od nas." Pomežiknil mi je in grem stavit da sem zardela kot kuhan rak. Ugriznila dem se za ustnico in se obrnila h punci. "Ime mi je Molly." Je koncno rekla. Tudi jaz sem se ji predstavila. No, lahko rečem, da sem jo narobe ocenila. Seveda je bila kdaj pa kdaj tecna, toda odkrila se je za prijazno in normalno punco. Bila je popularna in imeli so skupino, v katero sem se danes vključila. Preden bi uspela izvedeti se kaj o skupini me je prekinil zvonec. Vsi so se razidli in me pustili samo. Ne morem jim zameriti... Ko sem še jaz končno v roko vzela torbo sem se odpravila po hodniku. Naredila sem par ko sem nekaj zaslišala. Pospešeno dihanje? Kričanje?
09. februar 2016
Next
09. februar 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani