u153711
u153711
Jaz in ツ єνιℓαηу ツ bova napisale zgodbico...To je zgodba o konjih, mogoče malo nenavadno ampak mislim da vam bo všeč, kakor je nama ...

1. Nesrečen začetek:

ɴeĸeɢα dɴe, вolj ɴαтαɴčɴo 1. oĸтoвrα leтα 1900 ѕe je v čυdežɴι deželι, ĸι ѕe ιмeɴυje мαɢιc dιαмoɴd, pojαvιlα čredα dιvjιн ĸoɴjev.

vodιlα jιн je edιɴα ĸoвιlα, ĸι je вιlα prečυdovιтe črɴe вαrve, ιмelα je roɢ ιɴ ιмe jι je вιlo ѕнαdow (ѕeɴcα).нoтelα je ѕvoje ĸoɴje popeljαтι тυdι ɴα ĸoɴec ѕveтα, le dα вι ɴαšlι oвljυвljeɴo deželo Melanijo.

ɴeĸeɢα dɴe ĸo ѕo že zelo dolɢo нodιlι, je ѕwαdow-ιɴ oče zвolel. мorαlι ѕo ѕe υѕтαvιтι dα вι ɢα pozdrαvιlι, zαтo ѕo ѕe ɴαѕтαɴιlι v jαмι večɴe poɢυвe. čeprαv ɴιѕo нoтelι ѕo мorαlι oѕтαтι тαм več dɴι, ĸljυв ɴevαrɴoѕтι, ĸι jιн čαĸα. ɴιѕo vedelι dα je тα jαмα preĸleтα, ɴα vѕαĸιн 100 leт ѕι vzαмe eɴeɢα ĸoɴjα ιɴ ɢα ѕĸrιje v ѕvoje тeмαčɴe ɢloвιɴe.

počαѕι ѕe je večerιlo ιɴ očeтυ je še ĸoмαj вιlo ѕrce. vѕι ĸoɴjι ѕo вιlι zelo ɴeѕrečɴι. ѕнαdow ιɴ ɴjeɴι тrιje вrαтje lord (ɴαjѕтαrejšι), мαхιмυѕ (мlαjšι) ιɴ мιĸey (ɴαjмlαjšι) ѕo joĸαlι. мιĸeyα je zαčelo ɴeĸαj dυšιтι. >> мιĸey...мιĸey...мιĸey...ѕι v redυ? << ѕo ĸrιčαlι вrαтje ιɴ ѕнαdow.

ɴα ѕrečo je poтeм ѕpeт ɴorмαlɴo zαdιнαl ιɴ vѕι ѕo ѕe vrɴιlι ĸ ιѕĸαɴjυ zdrαvιlα zα očeтα. ѕevedα je ѕнαdow šlα prvα. ɴιč ɴι ɴαšlα. ĸo je prιšlα ɴαzαj, je poɢledαlα očeтα ιɴ тα je вιl v vedɴo ѕlαвšeм ѕтαɴjυ. zαтo ѕe je odločιlα dα ɢre še eɴĸrαт poιѕĸαт zdrαvιlo, ĸo pα je odнαjαlα je zαčel мιĸey še вolj вoleнαтι, вιl je še ѕlαвšι od očeтα. vѕι ѕo ѕe zelo preѕтrαšιlι ιɴ ѕнαdow je odнιтelα ɴαzαj po zdrαvιlo. ĸo ѕe je vrɴιlα je вιlo prepozɴo, мιĸey je вιl poɢυвljeɴ.
--------------------------------------------------------------------------------------
No to je prvi del. Povejte če vam je všeč, če vam je, bova nadeljevali s pisanjem...

Ali vam je začetek zgodbe všeč?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

14. oktober 2013
u153711
u153711
Aja pa prosili bi za razna mnenja o zgodbi, kdo jo bi rad bral....
14. oktober 2013
Jooooooooooooj urška zgodba je preprosto najboljša :*
14. oktober 2013
u153711
u153711
hahahaha, hvala Frapika moja :*** Sej sva jo pisale dopoldne k sva bile obedve bolane in je blo super, skos sva se zabavale in pol je ratalo to
no upam da je ušeč se komu drugemu, zelo bova veseli kakršnega mnenja
14. oktober 2013
Ful fajn zgodbica...komaj čakam nadaljevanje!!!
14. oktober 2013
u153711
u153711
2. Iskanje zdravila:

Shadow je pričela jokati, kot dež, ki lije, kot iz škafa. Tako je jokala več minut. Tedaj je pomislila na očeta, saj se mu zdravje zelo slabša Vstala je iz tal in začela razmišljati, kje raste edina najredkejša sestavina za zdravilo. Tedaj se je spomnila, da ta sestavina oz. Zlata roža raste v temnih globinah jam. V grlu se ji je naredil cmok, tega pa je s težavo pogoltnila. >>Grem po zdravilo<< je pogumno dejala Shadow. Odgalopirala je v globino jame. >>Ta jama je kot pravi labirint<< si je govorila.

Tako je hitela in hitela, da je čisto pozabila na pot in šele tedaj se je zavedala, da se je izgubila. >>Na pomoč, na pomoč...<< je klicala na ves glas, ampak edino kar je slišala je bil njen odmev....počutila se je grozno in bilo jo je strah. Ampak potem se je zamislila: >>Jaz sem glavna kobila v čredi, vsi divji konji čakajo name in moj oče me potrebuje bolj kot kadarkoli.<< Odjahala je naprej v temo in zagledala luč. Ta luč je bila majhna majcena ampak je bila dovolj močna da ji je dala pogum in upanje.

Tako je bila vesela, da je pozabila gledati kam stopa in kot bi mignil se je znašla v luknji. Ven ni mogla lahko pa je šla naprej saj je iz nje vodil rov. Ko je na drugi strani pogledala ven, se ni mogla načuditi, prišla je v vas, a nekaj ni bilo prav. Nikogar ni bilo tam. Vas je bila zapuščena...

Nekaj je začelo divjati okoli nje. Bilo je črno kot črnina, ki se pojavlja v sanjah. Bilo je hitro kot strela. Nenadoma se je ustavilo pres Shadow. Kobila se je zazrla v ze ledeno modre oči. Na desnem očesu pa je imel dolgo brazgotino. Nenadoma ne nekdo ali nekaj vrglo mrežo na Shadow. Še zadnjič se je zazrla v tisto brazgotino, nato pa je omedlela.


15. oktober 2013
u153711
u153711
No tole je drugi del...upam da vam je všeč
15. oktober 2013
next
15. oktober 2013
ツ Dяαɢočαjɴα ツ zanimive zgodbice pišeš ...fajn kdaj bo naslednji del???
15. oktober 2013
next
15. oktober 2013
u153711
u153711
nova bralka? Yeeeeey!!! Hvala vsem, ki berete to, naslednji dej bo prišel kmalu!
15. oktober 2013
u113053
u113053
3.Ujeta: ĸo ѕe je zвυdιlα je ѕнαdow вιlα zαprтα v нlevυ. αмpαĸ тα нlev je вιl prαv ѕтrαšeɴ. вιlo je zαтoнlo, ѕмrdelo je po pleѕɴι, ѕeɴo je вιlo preмočeɴo. ɴιтι ɴαjмαɴj ɴι вιlo prιjeтɴo. ĸo je тαм тαĸo ѕedelα ĸαĸšɴι dve υrι je zαѕlιšαlα тopoтαɴje, poѕтαlo jo je ѕтrαн, тopoтαɴje je poѕтαlo vѕe ɢlαѕɴejše, ɴeĸαj ѕe zαšĸrιpαlo ιɴ pred očмι ѕe jι je pojαvιl ĸoɴj. тočɴo тιѕтι ĸoɴj ĸι ɢα je vιdelα prejšɴjι dαɴ. вιl je ѕтrαšeɴ. >>мoje ιмe je dαrĸ<< je reĸel. >>ѕeм ɢlαvɴι тυĸαj ιɴ тι мe вoš υвoɢαlα. мoj lαѕтɴιĸ je old вlαcĸ ιɴ ɴι prιjαzeɴ do тιѕтιн ĸι мe ɴe υвoɢαjo. ɴαredι ĸαr вoм reĸel ιɴ ɴιč ѕe тι ɴe вo zɢodιlo.<< тαĸo je ѕнαdow pαč мorαlα υвoɢαтι. ĸo jo je dαrĸ odpeljαl ɴα dvorιšče je vιdelα ĸαĸo ɴeĸι ѕтαrec preтepα ĸoɴjα, ĸι ɴι нoтel odvlečι тežĸeɢα vozα. υвoɢι ĸoɴj jo je poɢledαl тαĸo žαloѕтɴo dα ѕe je тυdι ѕнαdow υтrɴιlα ѕolzιcα. do ѕнαdow je prιšel dαrĸ ιɴ ɴjeɢov lαѕтɴιĸ old. >> нα ĸαj pα ιмαмo тυĸαj? << je dejαl old. >> prelepα ĸoвιlα, ĸι вo pα ĸмαlυ odšla v pozαвo << je še dejαl. ѕнαdow je poтočιlα še več ѕolz, ɴαтo pα je odɢαlopιrαlα ѕтrαɴ. dαrĸ ѕe je v тreɴυтĸυ poɢɴαl zα ɴjo. ѕнαdow je zαvιlα v вljιžɴι ɢozd тer ѕe ѕĸrιlα zα oɢroмɴo ѕĸαlo. dαrĸ je jezo rezɢeтαl тer ѕledιl ѕнαdowιм odтιѕoм ĸopιт. prιpeljαlι ѕo ɢα do oɢroмɴe ѕĸαle ιɴ ѕнαdow. ĸo ɢα je ѕнαdow zαɢledαlα, je poɴovɴo нoтelα poвeɢɴιтι ѕтrαɴ, α jι je dαrĸ preĸrιžαl poт. poɴovɴo ѕo jι ɴα plαɴ prιтeĸle ѕolze. >> ĸαĸo ѕι drzɴeš вoвeɢɴιтι?! << je zαčel ĸrιčαɴι dαrĸ ɴαɴjo. ѕнαdow je še вolj zαjoĸαlα тer ѕe ѕededlα ɴα тlα. >> ɴαjrαje вι ѕe zα vedɴo poɢrezɴιlα v тlα << ѕι je ɢovorιlα v мιѕlιн.
15. oktober 2013
next
16. oktober 2013
Kdaj bo naslednja???
16. oktober 2013
u153711
u153711
4. Neuspel pobeg:

ɴαтo zα dαrĸoм prιтeče še zαdιнαɴι old вlαcĸ z vrvjo ιɴ вιčeм v roĸαн
ѕнαdow je тαĸoj vedelα dα je zαeɴĸrαт preмαɢαɴα ιɴ ѕe je pυѕтιlα zvezαтo ιɴ odpeljαтι ɴαzαj ɴα poѕeѕт. >> v ɢozdυ je вιlo тαĸo lepo<< ѕι je мιѕlιlα ĸo je pιѕpelα do dvorιščα. ĸαr ɴαeɴĸrαт ѕe je υѕтαvιlα ιɴ ѕι ɴι več preмαĸɴιlα. old вlαcĸ je šel v нιšo odložιт ѕтvαrιpoтeм pα je prιšel ɴαzαj ĸ ɴjej. нoтel je dα ɢαlopιrα v ĸroɢυ αмpαĸ ѕнαdow je вιlα prι мιrυ. zαтo je вιl jezeɴ. še več, вιl je prαv вeѕeɴ. ɴeĸαjĸrαт jo je poтeɢɴιl αмpαĸ ɴι šlo. poтeм мυ je preĸιpelo, >>zdαj ιмαм pα dovolj!!!<< je reĸel ιɴ ѕe poɢɴαl v нιšo. ѕнαdow je doвιlα тιѕтι oвčυтeĸ zмαɢe, ĸι pα ɴι dolɢo тrαjαl, ѕαj je тαĸoj zα тeм vιdelα odl вlαcĸα ĸαĸo veɴ prιнαjα z вιčeм v roĸαн.
_______________________________________________________________________________
ta dej je res kratek tako da bom kmalu napisala še naslednjega, verjetno že danes...
16. oktober 2013
u153711
u153711
5. Spreobrat:

ɴeĸαjĸrαт je υdαrιl z ɴjιм po zrαĸυ ɴαтo pα ѕee je zαčelo. švιιιιѕт ѕe je zαѕlιšαlo ĸo je υdαrιl ѕнαdow, υвožιcα pα ɴι вιlα vαjeɴα тαĸιн вolečιɴ zαтo ѕe je ѕeѕedlα ɴα тlα. αмpαĸ вlαcĸ ɴι odɴeнαl, вolečιɴe ѕo o вιle vѕe večje ιɴ ѕнαdow ɴι мoɢlα več preɴeѕтι тeɢα, zαčelα je joĸαтι.
poɢledαlα je dαrĸα ĸι pα jo je ɢledαl ɴαzαj. rαzвrαl je ѕporočιlo ιɴ ѕe poɢɴαl v вlαcĸα, тer ɢα zвιl ɴα тlα. poтeм je вlαcĸ zαčel preтepαтι še ɴjeɢα αмpαĸ dαrĸ ѕe ɴι vdαl. poтeм je zɢrιzel vrv ĸι je ѕнαdow prιvezovαlα ɴα тlα, тer ѕĸυpαj ѕтα zвežαlα od вlαcĸα.

zαĸαj ѕι мe rešιl? << je še vedɴo oвjoĸαɴα vprαšαlα ѕнαdow. >> po prαvιcι povedαɴo ѕι ѕe мι zelo zαѕмιlιlα << jι je odɢovorιl dαrĸ. ѕнαdow ѕe je вrez preмιѕleĸα ѕтιѕɴιlα ĸ dαrĸυ, тα pα je вιl popolɴoмα zαčυdeɴ. dαrĸ je poɢledαl proтι ѕнαdowιɴιм вedroм. opαzιl je, dα ѕнαdow ĸrvαvι. ιмelα je zelo ɢloвoĸo rαɴo. ѕĸrвelo ɢα je, αlι вo vѕe v redυ. >> dαrĸ? << je vprαšαlα ѕнαdow. >> jα? << je odɢovorιl dαrĸ. >> мι dovolιš, dα poιščeм ѕvojo čredo? << je poɴovɴo vprαšαlα ѕнαdow. >> joj...тežĸo vprαšαɴje ѕнαdow...нмммм...<< je odɢovorιl. >> proѕιм dαrĸ. мojα drυžιɴα мe poтreвυje. poтreвυjejo vodjo. vodjα črede ѕeм pα jαz! << je v joĸυ ɢovorιlα ѕнαdow.
17. oktober 2013
Neeeeeeeeext
17. oktober 2013
u153711
u153711
že pišem, kmalu bo...Prosila bi pa še če bi lahk mal oglaševali zgodbo, tam kjer lahko seveda...

hvala
17. oktober 2013
u100166
u100166
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa best story ever
next
17. oktober 2013
u153711
u153711
6. Shadow odtava stran:

dαrĸ je še ɴαprej rαzмιšljαl ιɴ rαzмιšljαl, poтeм pα reĸel: >>тαĸα ɴe мoreš ɴα poт, ѕαj ĸrvαvιš.<< ѕнαdow je ѕ ѕolzɴιмι očмι poɢledαlα ѕvojo rαɴo ιɴ reĸlα: >>ѕαj ɴι тαĸo нυdo ιɴ reѕ ɴυjɴo мorαм ɴαjтι ѕvojo čredo.....ιɴ očeтα.<< >>ɴe, ɴe вoм тι dovolιl dα тαĸo rαɴjeɴα odтαvαš v ɴezɴαɴo<< ιɴ jo poɢledαl v očι. ѕнαdow je zαčelα ѕpeт joĸαтι, dαrĸ pα je le reĸel: >> poмαɢαl тι вoм le, če мe вoš υвoɢαlα! << υвoɢα ĸoвιlα ɴι ιмelα ɴιтι тolιĸo мočι več dα вι ѕe zαнvαlιlα, le oмedlelα je. čez čαѕ, ĸo ѕe je zвυdιlα je ležαlα v jαмι dαrĸα pα ɴι вιlo zrαveɴ. ĸo je poѕĸυѕιlα vѕтαтι jo je ɴoɢα zelo zαвolelα. мαlo je zαĸrιčαlα ιɴ dαrĸ jo je ѕlιšαl. нιтro je prιɢαlopιrαl ĸ ɴjej ιɴ ѕe zαdrl :>>ĸαj počɴeš!?! мorαlα вι počιvαтι, ɴe pα dα poѕĸυšαš vѕтαjαтι!<< ѕнαdov ѕe je preѕтrαšιlα ιɴ reĸlα: >>ѕαj вoм počιvαlα, pυѕтι мe ɴαмιrυ.<< dαrĸ je še мαlo oѕтαl ɴαтo pα reĸel: >>ɢreм ιѕĸαт нrαɴo, oѕтαɴι тυ ιɴ ѕe ɴe preмιĸαj.<< ιɴ že je odšel.

ѕнαdow je poɴovɴo нoтelα vѕтαтι, α jo je ɴočα preveč вolelα. тedαj ѕe je ozrlα oĸolι ѕeвe, тer ѕe ѕpomɴιlα, dα je v тιѕтι jαмι, v ĸαтerι je вιlα ɴjeɴα čredα. >> мorαм ɴαjтι ѕvojo čredo. ɴe мore вιтι dαleč. << je dejαlα ιɴ poѕĸυšαlα vѕтαтιl. ɴι dolɢo тrαjαlo, dα ѕe je poѕтαvιlα ɴα ɴoɢe, ɴα je pαdlα po тleн, ѕαj je zαdɴι ɴoɢι ɴιѕтα ɴeѕlι. še eɴĸrαт je poѕĸυѕιlα, α ѕe je zɢodιlo eɴαĸo ĸoт prej. poѕĸυšαlα je ιɴ poѕĸυšαlo, doĸler jι ɴι υѕpelo. počαĸι je odšlα ɴα ѕveтlo, тαм pα je zαѕlιšαlα υdαrce ĸopιт oв тlα. >> тo je zαɢoтovo dαrĸ. ɴe ѕмe мe vιdeтι тαĸole poĸoɴcι. << ѕι je reĸlα v мιѕlιн ιɴ zαčelα нodιтι ѕтrαɴ od jαмe.

нodιlα je ιɴ нodιlα ĸo je zαѕlιšαlα, dα ɴeĸdo ĸrιčι ɴjeɴo ιмe, >>ѕнαdow, ѕнαdow...<< ѕe je ѕlιšαlo po тrαvɴιĸυ, ĸjer je нodιlα. čeprαv jo je vѕe вolelo je vѕтrαjαlα ɢovorιlα ѕι je dα ѕe ɴe вo vdαlα ιɴ dα вo ɴαšlα čredo. υpαlα je dα je dαrĸ ɴe вo ɴαšel, čeprαv je vedelα dα je нιтer ĸoт veтer. ĸo je тαĸo нodιlα 1 υro ѕι je мoɢlα odpočιтι. ɴoɢe ѕo jo ɢrozɴo вolele ιɴ zαčelo ѕe jι je vrтeтι. ѕpeт je oмedlelα....ĸo ѕe je zвυdιlα je вιl oв ɴjeɴ dαrĸ ιɴ preвodel z ledeɴιм poɢledoм. ѕнαdow ѕe ɢα je še vedɴo мαlo вαlα, zαтo мυ je ѕledιlα ĸo je reĸel dα ɢreѕтα. dαrĸ e вιl zelo jezeɴ zαтo celo poт ɴι ѕpreɢovorιl. šele ĸo ѕтα prιšlα do ɴeĸe vαѕι je preвrαl zɴαĸ: >>ɢнoѕт vιllαɢe, мιѕlιм dα ѕvα prαv prιšlα.<< vαѕ je вιlα ѕтαrα ιɴ zαpυščeɴα, ɴιнče ɴι preвιvαl v ɴjej. dαrĸ je ɴαšel υdoвɴo ѕoвo ĸι ɴι вιlα preмočljιvα zαтo ѕтα ѕe тαм ɴαѕтαɴιlα.
_______________________________________________________________________________
evo tukej je že nov next, upam da vm bo všeč (čeprou je beden...)
17. oktober 2013
Človek ni beden popun je!
Next!!!!
17. oktober 2013
The best story ever!!!Ful najbolš!!!
Next!!!
17. oktober 2013
NEEEEEEEEXT
17. oktober 2013
u153711
u153711
hvala Kimy-.- in že pišem next, tako da bo končan verjetno že danes...
17. oktober 2013
u153711
u153711
7. Nepričakovani gost:

тαĸrαт je dαrĸ vprαšαl ѕнαdow: >>od ĸje je тvojα čredα?<< ѕнαdow je odɢovorιlα: >>ɴαš doм je вιlα deželα мαɢιc dιαмoɴd, αмpαĸ ιѕĸαlι zмo oвljυвljeɴo deželo мelαɴιo. тαм ɴαj вι вιlα ɴαjѕočɴejšα тrαɴα, ɴαjѕlαjšα vodα ιɴ oĸυѕɴι ѕαdežι.<< dαrĸ je reĸel: >> α, lepo očιтɴo ѕι doвrα vodjα ѕvoje črede.<< ѕαм prι ѕeвι pα ѕι je мιѕlιl, dα je тα ĸoвιlα мαlo тrčeɴα, ĸer тα deželα ѕploн ɴe oвѕтαjα. ɴαтo ѕтα ѕlιšαlα šĸrιpαɴje vrαт ιɴ тopoтαɴje ɴoɢ. pred očмι ѕтα zαɢledαlα človeĸα, αмpαĸ ɴe ɴαvαdɴeɢα, вιl je vαмpιr.
vαмpιr je ĸorαĸαl proтι ѕнαdow, ιмel je ɢrozɴe očι, ιмel je rαzcαpαɴα oвlαčιlα ιɴ ѕмrdel je po ɢɴιleм мeѕυ. ѕнαdow je zαĸrιčαlα ιɴ vαмpιr ѕe je υѕтαvιl. тαĸrαт pα je dαrĸ prιleтel v vαмpιrjα ιɴ ɢα podrl ɴα тlα. α αмpαĸ vαмpιr ѕe ɴι vdαl, poleтel je do dαrĸα ιɴ ɢα ɴαpαdel. dαrĸ je вιl вrez мočι. ѕeѕedel ѕe je ɴα тlα ιɴ poɢledαl ѕнαdow. ɴe ɢlej očι!<< je še υѕpej rečι, poтeм pα je oмedlel. ѕнαdow ɴι vedelα ĸαj ɴαj тo poмeɴι. poѕтαvιlα ѕe je ɴα ɴoɢe ιɴ ѕe poɢɴαlα ĸ vαмpιrjυ. α тα je odѕĸočιl ιɴ ѕe jι ɢloвoĸo zαzrl v očι. ѕнαdow je v тreɴυтĸυ pαdlα v ɢloвoĸ ѕpαɴec.....

ѕнαdow je odprlα očι....ɴι vedelα ĸje je. poѕтαlo jo je ѕтrαн ιɴ нoтelα je vѕтαтι тer poвeɢɴιтι. >>ѕυper<< je poмιѕlιlα, >>vrαтα ѕo odprтα lαнĸo ɢreм veɴ poιѕĸαт dαrĸα<< αмpαĸ тαĸoj ĸo ѕe je poɢɴαlα do vrαт ɴι мoɢlα ѕĸozι ɴjιн, ĸoт вι вιl pred ɴjo poѕтαvljeɴ ɴevιdɴι zιd. >>мυαнαнα<< ѕe je zαѕlιšαlo ιz нodɴιĸα, ledeɴ ɢlαѕ je prιнαjαl vѕe вlιžje ιɴ вlιžje. oĸolι ѕнαdow je zαpιнαlα ledeɴα ѕαpιcα. zмrαzιlo jo je. ɴαeɴĸrαт je вιlo тαĸo мrzlo dα ѕe je še dιнαɴje ѕpreмeɴιlo v pαro. preмrαžeɴα ĸoвιlα ѕe je zαčelα тreѕтι ιɴ poѕтαlo jo je zelo ѕтrαн. ɴι vedelα ĸαj αlι ĸdo je prιɴeѕel мrαz, vedelα pα je dα тo ɴαмerαvα odĸrιтι
_______________________________________________________________________________
evo 7. del je končan...

kaj mislite da se bo zgodilo?
a) Shadow bo pobegnila od vampirja in brez darka odšla
b) Vampir bo shadow zaprl v jamo in ji vsak dan izsesal malo krvi (kar pač vampirji delajo) dolker je ne bo dark rešil
c) Shadow bo pobegnila, poiskala Darka in skupaj bosta premagala vampirja

in prosila bi za mnenja oz. kritike ter predloge
17. oktober 2013
a) sigurno ne
neeext
17. oktober 2013
Men se zdi da c)
Neeeeeext
17. oktober 2013
u153711
u153711
8. V dvorcu:

želelα je ιтι ѕĸozι vrαтα, αмpαĸ jι ɴevιdɴα preɢrαdα тeɢα ɴι pυѕтιlα. čez pαr мιɴυт ѕe je vdαlα ιɴ vѕedlα ɴα тlα. ɴαтo pα je zαɢledαlα lυĸɴjιco v ĸoтυ ѕoвe, вιlα je мαɴнɴα α dovolj velιĸα dα ɴoтer porιмe ѕvoje ĸopιтo. poтeм je zαčelα ĸopαтι ιɴ ĸopαlα je doĸler lυĸɴjα ɴι вιlα dovolj velιĸα dα je lαнo poвeɢɴιlα. zα lυĸɴjo je вιl rov, rαvɴo prαv velιĸ zα ѕнαdow. poтeм je zαɢledαlα ĸoɴec rovα, тαм je вιl нodɴιĸ.

нodιlα je proтι dolɢeɴo, črɴeмυ, ѕ ĸrvjo popαcĸαɴeм нodɴιĸυ. ѕмrdelo je po мrlιčιн. нodιlα je мeɴdα ĸαĸšɴιн oѕeм мιɴυт, doĸler ɴι вιlo нodɴιĸα ĸoɴec. вιlo je vѕe вolj мrzlo. ɴeɴαdoмα ѕe je zαzrlα v vαмpιrjα. ιмel je prιprαvljeɴe čeĸαɴe, dα вι ѕe zαɢrιzel v ѕнαdow. мeɴdα je voнαl ĸrι...
______________________________________________________________________________
Tko, ta del je res zlo kratek ampak nimam več časa pisat tako da bom jutri nadeljevala
17. oktober 2013
Nexxxt!
17. oktober 2013
u153711
u153711
sej pravim da bo jutri, zdej morem it dol z računalnika, pričakujte next jutr al pa pojutrišnjem ker bom jutri imela malo časa in mogoče ne bom uspela (praznovala bom moj rd s sošolci).....

Pa prosim če malo oglašujete zgodbo! Pa če si lahko date link na svojo predstaviten npr. karkoli bo dobro! Hvala
17. oktober 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani