actimel
actimel
PRETEKLOST-TISTE NOČI, VOLKULJA S SIVIMI OČMI:

Z grozo v sivih očeh sem strmela v svojo pravkar rojeno hčer. Imela je prodorno bele oči in kožuh, črn kot noč. Poleg nje je ležala še ena kepica, ki je bila taka, kot mora biti. Majhen beli volk z mojimi očmi. Bila sta tako zelo lepa in v trenutku sem ju vzljubila… Kljub utrujenosti sem se dvignila na noge. Nisem imela časa za strah in dvome…vedela sem, kaj se bo zgodilo…vedno se je… Z zobni sem prijela črno kepico, ki se je še bolj privila k meni. Tekla sem.

No, to je en kratek uvod v mojo prvo zgodbico... upam, da vas je vsaj malo pritegnilo in boste brali al pa vsaj malo oglaševali okoli. za začetek potrebujem 6 nextov.

bi brala? se ti zdi zanimivo? :D


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

25. april 2016
Next
25. april 2016
actimel
actimel
aja pa prosm ne spamat pa uničevat teme z neprimernimi komentarji. vesela bom kakršnih koli mnenj, pohval, pritožb... lahko tudi oglašujete druge zgodbice- me ne moti.
25. april 2016
actimel
actimel
hvala za 1. Next katSomerhalder
25. april 2016
Np
25. april 2016
men je fuk zanimiv prvi del

neexxtt
25. april 2016
u196293
u196293
Nee
25. april 2016
u196293
u196293
Next
25. april 2016
actimel
actimel
No, bom kar napisala en Next, da se bodo lažje odločli, če se splača brat
________________________________________________________________________________
1. Next posvečam KatSomerhalder, ker je prva komentirala temo. Hvala tudi ☮υƝιƇσRη gǀяL☮ in Love.Rosie, ker bereta zodbico <3
________________________________________________________________________________

PRETEKLOST-TISTE NOČI:

_VOLKULJA S SIVIMI OČMI:

Bila sem blizu meje-vonja črnih volkov ne moreš zgrešiti… »dajmo, še malo, saj zmoreš!« sem si prigovarjala. Za seboj sem zaslišala resk počene veje in se sunkovito obrnila. Sledil je zelo nenavaden prizor: nasproti mene je stala črna, prav tako zadihana volkulja z zlatimi očmi. Zastrigla je z ušesi in iz gobca nežno spustila snežno belega volkca z modrimi očmi. Storila sem enako in previdno se mi je približala. Obe sva vedeli, kaj se zgodi, ko se v tropu skoti mladič barve nasprotnega tropa. Bilo je redko, a vendar se je zgodilo. Ta napaka je bila edini znak, da smo nekoč vsi pripadali enemu mešanemu tropu belih, črnih, rjavih, in redkih sivih volkov z očmi vseh barv. Brez besed se mi je približala, nežno prijela mojo volkuljo, se priklonila glavo in odšla v smeri od koder je prišla. Ni se več obrnila za svojim volčjim mladičem. Napol še zmeraj v transu sem se opotekla do belega mladiča ter ga-kot bi bil moj-nežno prijela, se dvignila in odhitela nazaj proti mojemu tropu. Položila sem ga zraven prvega volkca in ju nahranila. Tako sem bila zatopljena v svoje misli, da nisem opazila, kdaj je vstopil alfa-njun oče. Ljubeče je pogledal najprej mene, nato volkca. Tiho sem upala, da ne bo zaznal vonja druge volkulje, mame modrookega. Skrbi so bile odveč. Ničesar ni posumil…

Beli mladič (Sam) :črn mladič (Mia) :Nikoli mu nisem povedala, kaj se je zgodilo tiste noči. Odločila sem se, da bom oba vzgajala enako in priznavala za svoja. Prepričana sem bila, da bo zlatooka volkulja storila enako. Modrookega sem poimenovala Sam, pravega brata izgubljene sestrice pa Sky. V mislih sem hčerki zaželela srečo in željo z dolgim tuležem poslala v nebo.

________________________________________________________________________________

za naslednji del rabim 4 nexte
25. april 2016
u196293
u196293
Neeeeeeeext
Ful fajna zgodba
25. april 2016
Next+ nova bralka
25. april 2016
Next. In hvala za posvečen Next
25. april 2016
neeeeeeeeeeeeeeeeeext, popolno
25. april 2016
u143259
u143259
Neeeeext
25. april 2016
ooo to je tak sad..
pač res fajna zgodba

neexxtt!!
25. april 2016
actimel
actimel
joj, ste že dal 4 nexe O.o heh nisem pričakovala, da bom še v istem dnevu imela 4 bralke! glede na to da ste v dobri uri toliko nextale, dobite še enega:
________________________________________________________________________________

SEDANJOST-MIA, JUTRO:

Odprla sem svoje bele oči in se zazrla v nov dan. Zagledala sem sestro ki je še zmeraj spala. Ime mi je Mia, sestri pa Eli. Pripadava črnemu, torej južnemu tropu volkov. Obstajajo še severni-beli, zahodni-rjavi in vzhodni-sivi (pravijo da naj bi tam obstajalo še nekaj tavajočih sivih volkov, vendar ne vemo za kakšen večji trop. Stara sem tri leta in kmalu bom odšla, in si začela iskati svoje člane za trop. V moji krvi je preveč alfe, da bi lahko ostala tu, in ponižno sledila ukazom kot moja sestra. Včasih se resno vprašam, kako to da sva sestri, saj naju razen barve kožuha skupaj ne veže nič. Je tiha in ubogljiva, ter naskrivaj zaljubljena n največjega kretena v našem tropu-Andyja. Ko jo poslušam govoriti o njemu, zraven skoraj bruham. Ne, taka pocukrana ljubezen res ni zame… Resda razmišljam o svojem tropu in se bom kot alfa samica lahko edina parila s tistim, ki si ga bom izbrala-ostali bodo potrebovali moje dovoljenje -vendar o tem še ne razmišljam brez da nebi zardela. Eli sem že večkrat skušala dopovedati, da med njima nikoli ne bo nič ker bo zdaj zdaj letel iz tropa zaradi svojih neumnosti, pa še vtisnila se nista nikoli-kot najina starša naprimer…

Mia kot odrasla:Vstanem in se pretegnem, ter iz črnega kožuha stresem iglice. Ker vidim da ne bo vstala, se sama odpravim na lov. Stopim iz votline in zagledam Kevina, ki je na straži. Je eno leto starejši in straži zadnji v nočni izmeni. O, pa da ne pozabim-blazno je zaljubljen vame in upa da bom postala alfa in ga vzela za spremljevalca in z njim imela (fuuuuuj) male volkce. Čimbolj potiho se hočem splaziti mimo njega vendar me opazi. Fant, ko bi imel tako dober sluh, ko mu dajem navodila! Obrne se in na obrazu se mu nariše nasmešek. Veselo pristopi k meni jaz pa zelo očitno zavijem z očmi. »jutro Mia, kam greš?« »tja kamor ti ne!« mu zabrusim. Odpravim se po ustaljeni potki, on pa mi sledi in misli, da ga ne vidim. Sunkovito se ustavim in obrnem nazaj. Njegova ušesa kukajo izza grma. Zarenčim:»pri tej priči odnesi svojo garjasto rit nazaj na stražo in me pusti pri miru!« prav trapasto pokuka jaz pa ušesa še bolj pritisnem ob glavo ter mu pokažem zobe. Ja no, pač nisem jutranji tip… vidi da je bolje da se umakne, saj sem bila že do konca razkurjena. Poklapano, s povešeno glavo in repom me je pogledal izpod čela, se obrnil in šel. Počakala sem da je izginil za vogalom, in se nato obrnila ter nadaljevala svojo pot.

Sever – beli volkovi, sive očiJug – črni volkovi, zlate očiVzhod – sivi volkovi, modre očiZahod – rjavi volkovi, bele oči

https://40.media.tumblr.com/06dbb267860ca3bd581779a6e6920efc/tumblr_mospefImWN1s7i1rro1_500.png

________________________________________________________________________________
KatSomerhalder-ni za kaj
ostali-hvala da berete, res ste zakon <3

rabim 7 nextov
25. april 2016
u143259
u143259
Neeeeext
Ful dobr
Kok mu je fajn rekla hahaha da ma garjasto rit
25. april 2016
Next
25. april 2016
Next
25. april 2016
Next
25. april 2016
Neext
Nova bralka...super zgodbica
25. april 2016
actimel
actimel
Hvala vam, se 2 nexta
25. april 2016
u196293
u196293
Next
25. april 2016
Waw ful dobr pišeš. To bo svetovna zgodbica. Neeeeeeeext čimprej!!!!!
25. april 2016
OMG nujno neeeext!!! To je res zakon! Prav maš občutek kot da si v vlogi volka popolno + nova bralka Next Next Next
25. april 2016
u163794
u163794
Omg najbolsa zgodbica kar sm jih kadarkol prebrala res waw NEEXT mas prou talent za pisat pa se to dobro foro z kozuhi si si spomnla res bravo Next
25. april 2016
actimel
actimel
Vauu res vam hvala ♡ nisem pricakovala toliko pozitivnih odzivov *.* jutri zjutraj dobite Next
25. april 2016
Next+ krasna zgodba!
25. april 2016
actimel
actimel
Res vam vsem hvala, čisto ste me presenetili! Ko sem na prejšnnem profilu pisala (ker je bilo v mlajših letih ) sem dobila tko kksne 3 nenavdusene bralce k so sam Next pisal :/

Evo vam naslednji del ♡ uživajte
_________________________________________

SEDANJOST-MIA, SPREJEMANJE ODLOČITEV

Takoj ko sem spet sama zaslišim vse glasove in vidim vse barve v gozdu. To je moj dom, ki me hrani in varuje. V njem se počutim živo. Povoham po zraku, zaznam sled in vklopijo se moji morilski nagoni. Zdaj nič več nisem Mia, Elina sestra, triletnica, poželenje trapastega Kevina… zdaj sem Volk z veliko začetnico. V mojih žilah se pretakata kri davnih prednikov, morilcev in lovcev ter adrenalin. Nezavedno se poženem od tal. Čutim vsako dlako na telesu, vsako mišico in čutim živali okoli mene, ki se v za hip ustavijo-voham njihov strah kar me še bolj podžge- in nato nadaljujejo vsakdanje opravke. Še naprej sledim vonju. Vem da ni daleč, saj je še zelo svež. Malo naprej zagledam jaso in na njej velikega zajca. Dvigne glavo in zastriže z ušesi, nato pa se mirno pase naprej. »Še veš ne kaj te čaka, zajček,« si mislim. Potiho se približam in še preden ugotovi kaj ga je doletelo, sem v treh skokih pri njemu. Z zobmi mu pretrgam vrat.

Sem že omenila, da sem odlična lovka? brez te veščine nima volk niti kaj za razmišljat o samostojnem življenju. Res je, da imamo vsi prirojen nagon za lov, vendar so sposobnosti nekaterih (moje) nad drugimi. Imamo poseben dar in lovski čut, ki omogočita natančno iskanje sledi, tiho sledenje plenu in nazadnje-hladnokrven umor.

Super, očitno bo za zajtrk zajec-Elina najljubša jed. Zgrabila sem ga za vrat in medtem, ko sem hodila proti domu, mi je med zobmi curljala življenjska tekočina plena. Nikoli se ne počutiš bolj Volk kot takrat, ko se po uspešnem lovu s polnim gobcem vračaš domov, in te ne skrbijo krvav madeži, ki se vlečejo za teboj. Nobena druga žival me ne bo napadla, tudi če zavoha kri, saj ve kaj sem-volk. In volkovi živijo v krdelu. Čeprav jih večino preziram tako kot Kevina in Andyja, sem jim po svoje hvaležna, saj lahko mirno spim in pri skupnem lovu smo nepremagljivi. To je najbrž to, o čemer govorijo samotarski volkovi, ko pridejo do nas-pogrešajo to moč in varnost, ki jo nudi močan trop.

Vstopila sem v votlino, si odtrgala nogo zajca, ostalo pa vrgla naravnost pred sestro. S tem sem ostalim prebujajočim se volkovom brez besed povedala, da pripada njej. Če ne bo pojedla celega, se bo že sama odločila, komu ga bo dala. Ko sem sita, vstanem in grem ven. Zamenjam še vedno užaljenega Kevina na straži. Dregnem ga z smrčkom da se umakne, sam pa se namestim na skalnati polici. Opazujem prve sončne žarke ki pronicajo skozi listje ter moj prebujajoči se trop. Čakam, in si izmišljujem izgovore, zakaj bi odlašala z odhodom iz tropa. »jutri,« si rečem. »jutri odrinem proti severu, ustvarit svoj trop«.
_________________________________________
Upam da vam je bilo všeč Next pride jutri zjutraj ♡
26. april 2016
Neeeeeeeext nujno!!!!!!!
26. april 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani