Hej usi.Pisala bom svojo novo zgodbico. Objavlala jo kolikor jo bom lahko.
Pisala sem že zgodbe.Toda s tistimi se ni izšlo.Sedaj je čas za novo.
Upam,da vam bo ta zgodba všeč ter da jo boste z veseljem brali in še komu morda priporočili.
12. januar 2015
next
12. januar 2015
Sedim in čakam na znak,da bom lahko začela peti. Sem na avdiciji za priznano šolo v Angliji,kjer se bom lahko šolala le z najboljšimi. Zraven mene je moj najboljši prijatelj Matthew. Oba hodiva na isto srednjo šolo. Pogleda me,nato pa oba obrneva glavo proti žiriji,ki nama prikima,da lahko začneva s petjem. Izbereva pesem We Can't stop-Miley Cyrus.

Oba pojeva s srcem in dušo in v vsako pesem se oba oživiva. Sicer pojeva vsak zase,ampak dostikrat zapojeva oba skupaj. Pogledam ga in se mu med petjem nasmehnem. Nasmeh mi vrne.
Končava in žirija nama začne ploskat. Prikloniva se in odideva zaodrje. Oblečem si svojo mehko bundo,nadenem kapo in rakovice,ter še šal. Odideva ven na parkirišče kjer naju čaka njegov oče,ta naju je tudi pripeljal.
»Kako vama je šlo?«,Naju vpraša. Nasmehnem se in odgovorim:»Enkratno gospod Hall.« Usedem se v avto,u ušesa dam svoje slušalke in začnem poslušat glasbo. Med tem se Matt ter njegov oče vneto pogovarjata.
Ura je že devet zvečer ko sem prišla domov. Gospod Hall ustavi pred hišo,stopim ven in se zahvalim za prevoz. Pomaham,ko pridem do vrat in vstopim. Slečem bundo ter še ostale stvari. Odidem v kuhinjo in odprem hladilnik. Ven vzamem steklenico mleka in si ga natočim v kozarec.
Odidem v svojo sobo,kjer prižgem svoj prenosni računalnik. Oblečem se v svojo najbolj priljubljeno pižamo. Kratke hlače in malo preveliko majico. Nato dam telefon še polnit.
Posvetim se računalniku. Najprej poiščem datoteko z pesmimi in jih začnem predvajat. Nato se prijavim na facebook in pregledam če je kaj novega. Nato pa odidem na svoj g-mail račun.
Sem vedela. Ni tedna ko ne bi imela kakšne posebne naloge. Trenutno razmišljaš seveda o šolski nalogi,toda to ni res. Usa ta šola,ves trud za petje vse to je lari fari. To je moja krinka.
Nisem normalna enajstnica,ki sanja o fantih,ljubezni ter podobno. Ne to še zdaleč nisem jaz.
Vse se je začelo pred 6 leti. S svojimi starši smo odšli na potovanje s lastno križarko. Takrat sem še živela v Zda,po tistem kar se je zgodilo sedaj živim v Angliji. Pri svoji babici in mojemu bratu,ki mi je ostal. Ta k sreči ni šel na naše potovanje. Takrat sem bila stara 13 let. Bila sem taka kot je večina punc v mojih letih. Razmišljala že takrat o mojem prvem poljubu,kako bi bilo enkratno imeti fanta.
No potovanje naj bi trajal en mesec. Odšli naj bi s križarko do Japonske in od tam nazaj.
Na tem potovanji je bilo vse enkratno. Do tiste noči.
*flasback*
Vsakič je strela bližje udarila. Nisem se bala,ampak bilo je nekaj strahu. Tisti prijeten strah. Odprem vrata in stečem do vrat svoje matere. Odprem jih in vstopim. Mami leži na fotelju,oče pa je v poveljniški kabini. Ladja se sunkovito nagiba sedaj iz ene smeri v drugo. Objamem mami,ona pa mi vrne objem nazaj. »Rada te imam«,ji rečem. Nasmehne se. Tako lepo je videti njen nasmeh.
»Tudi jaz….«.Mati hoče povedati meni nekaj toda ladja se iz nenadoma nagne.
Mati me š bolj objame ter me pogleda v oči. »Nikoli ne pozabi,da te imam rada. Nikoli. In vedno bodi močna ne glede kaj.«
Voda prične pronicati v najino sobo. »Zajemi dih,ljubica« reče. Ubogam jo. Zajamem dih in v istem trenutku naju je zajela voda.
*End of flasback*
*******************************************************************************************************
Uživajte v branju.Lp A big dreamer
12. januar 2015
ok, tole je kr cool. N-E-X-T!
12. januar 2015
u144299
u144299
pazi na slovnične napake ;P
looking good drgač.
next
12. januar 2015
u113053
u113053
omggg full top *o* NEXTT
12. januar 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani