=======================================================================================
Konec 1-tedenskih počitnic in spet šola. Nekaj najbolj groznega, kar se ti lahko zgodi. »Jason jaz grem!« sem se zadrla bratu v dnevno sobo. »Kdaj prideš domov?« me je vprašal in se končno vstal iz kavča. »Takrat ko bom konec.« sem rekla in odšla iz hiše. Jason je star 26 let in še zdaj nima službe, ne da bi še imel punco. Čeprav sta nama starša zapustila veliko denarja, bi si res lahko poiskal kakšno službo. Ja, starša sta umrla v prometni nesreči. No dovolj o tem. Sem Pauline Zoe Edwards, živim z bratom in sem stara 19 let. Hodim v prvi letnik faksa.
»O glej jo glej. Naša očalarka se je vrnila.« je v smehu rekel George, ko sem prišla v šolo. »George pusti me!« sem mu rekla jezno in se odpravila do svoje omarice. »Še imaš kakšna očala za mene? Moja so se zlomila.« je rekla Julie, punca od Georgea. Ja lahko vam rečem, da nisem priljubljena na tej šoli. Nimam niti ene prijateljice, saj sem kot mi drugi pravijo 'piflarka'. Z različnimi žaljivkami sem se odpravila v razred. Usedla sem se v zadnjo klop, daleč od mojih nesramnih sošolcev. Zazvonilo je in v razred je stopila profesorica francoščine. Ta jezik obvladam, zato sem spet samo gledala skozi okno, saj so ostali že 5 krat ponavljali eno in ta isto snov. Ko je bilo ure konec, sem se odpravila do svoje omarice in spet so na mene padale žaljivke. Sploh se več ne sekiram zaradi tega. Pogledala sem na urnik in videla, da imamo 2 uri športne-mučenja. Vdihnila in izdihnila sem, nato pa vzela opremo in se počasi odpravila do garderobe. Tam so že bila vsa dekleta. »Očalarka nikjer nimaš prostora.« je rekla Julie in vse so se začele smejati. »Ne rabi prostora, ker gre z mano.« je rekel moški glas. Obrnila sem se.
=========================================================================================

Pauline Zoe Edwards


Jason Nick Edwards

06. maj 2015
u124578
u124578
OK TOLE JE PERFECT!!!!!!!!!!!
ŽE VIDIM NASLEDNO PERFEKCIJO!!!!!!!!!!!
NEXT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ŠE DANES!!!!!!!!!!!!!!
PLISSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!
*PUPPY EYES*
06. maj 2015
D best začetek in vsee!
Koomi čakam neext!
ker je perfecttt!
NEEXT!
popouno kot zmeraj
06. maj 2015
D best začetek in vsee!
Koomi čakam neext!
ker je perfecttt!
NEEXT!
popouno kot zmeraj
06. maj 2015
D best začetek in vsee!
Koomi čakam neext!
ker je perfecttt!
NEEXT!
popouno kot zmeraj
06. maj 2015
Next
Res je ful dobr
06. maj 2015
Neext popouno
06. maj 2015
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
06. maj 2015
heejla girls:** 1 chapter is here!! in ga posvečam ana_styles <3 in Just**Me
Hope you like it
======CHAPTER 1======
»Ne rabi prostora, ker gre z mano.« je rekel moški glas. Obrnila sem se. Pred vrati garderobe je stal moški oblečen v trenirko in majico. Videle so se mu vse mišice. Vse punce so ga gledale z odprtimi usti. Prva je spregovorila Julie »Pa saj to ni mogoče. Zmotili ste se.« je rekla in ga dobesedno slačila z očmi. »Je mogoče in nisem se zmotil. Saj ste vi gospodična Pauline Zoe Edwards ne?« je vprašal in me pogledal. Pokimala sem. »Pridite z mano.« je rekel in odšel ven iz garderobe. »Ampak pouk imam.« sem rekla. »Sem vas že opravičil.« je dejal in ni mi preostalo drugega kot, da sem šla za njim. Obrnila sem se in videla, kako so me vsa dekleta gledala ljubosumno, nesramno in šokirano. Sama pri sebi sem se nasmejala. Hvala bogu so že drugi razredi imeli pouk, drugače bi me druge punce ubijale z očmi. Ko sva prišla iz šole, sem zagledala črn kombi. Kaj me misli ugrabiti? »Prosim vstopi.« je rekel in mi z roko pokazal na kombi. »Ne grem noter!« sem se branila. »Verjemi da ti nočem ničesar.« je rekel. »Ne ne grem noter.« sem protestirala. Naenkrat so se vrata kombija odprla in ven je stopil Richard. »Richard!« sem se zadrla in mu stekla v objem. »Naša mala agentka.« je rekel in mi pomežiknil. Takrat sem se zavedala, da sem se verjetno kregala z agentom. Obrnila sem se k njemu. »Oprostite, nisem se hotela tako nesramno vesti do vas.« sem se hitro opravičila. »Je že prav, tako smo vas tudi učili da ne smete stopiti v neznančev avto. Mimogrede sem Michael.« je rekel. »Pauline Zoe in boljše za vas, da me kličete Zoe.« sem rekla v smehu in mu podala roko. »Ne vikaj ga.« je reke Richard in padel v smeh. »Počuti se starega.« je še dodal. Michael se je le namrščil. »Torej Michael, zakaj me potrebuješ?« sem vprašala. »Dobila si prvo nalogo.« je rekel in v tistem trenutku sem skoraj zakričala. »Res?« sem vprašala veselo. Pokimal je. »O moj bog! Richard si slišal!« sem rekla veselo in mu stekla v objem. »Tu sem že od začetka.« je rekel in mi razmršil lase. »Torej zdaj lahko greš domov. Jutri ne rabiš priti v šolo, ob 10 pa se dobimo v parku, da ti vse razloživa.« je rekel Michael in pokimala sem. Poslovila sem se in počasi odšla domov.
Pozabila sem vam omenit, da sem med glavnimi počitnicami obiskovala tabor mladih agentov. Jason misli, da sem bila na nekakšnem poletnem kampu, ker če bi mu povedala me ne bi spustil. Vsako popoldan ga ni doma, zato ne bo ugotovil, da sem prišla prej domov. Jutri pa si bom že nekaj izmislila. Doma sem bila že ob 11 in na srečo, ga ni bilo več doma. Odšla sem v svojo sobo, kjer sem se ulegla na posteljo in od veselja zakričala v blazino. Moja prva naloga! Nikoli še nisem bila tako srečna, kot sem zdaj. Po pol-urnem kričanju od veselja, sem odšla v kuhinjo kjer sem si pripravila nekaj za pojest. S krožnikom polnim sendvičev in sokom, sem odšla v dnevno kjer sem prižgala televizijo in med tem ko sem jedla, gledala film. Ko sem pojedla, sem pospravila in odšla nazaj v dnevno sobo. Zazvonil mi je telefon. »Prosim.« sem se javila, saj je bila številka neznana. »Zoe, sprememba načrta. Imaš danes ob 8 čas?« je rekel Richard. Ja njegov glas bi prepoznala vsepovsod. »Ja imam. Zakaj?« sem vprašala. »Dobro, že danes ti bomo nekaj stvari razložili. Michael bo prišel po tebe, obleči se v obleko, ker gresta v restavracijo.« je rekel. »V redu. Richard še nekaj.« sem rekla. »Kaj?« je vprašal. »Koliko je star Michael?« sem vprašala. »Se zanimaš za njega?« je vprašal in se začel smejati. »Ne samo zanima me.« sem rekla in hvala bogu me ni videl, kako sem zardela. »22 je star in samski je.« je še rekel in prekinil. Res mi je malo všeč, ampak tako ali tako se ne bi zanimal za mene. Pogledala sem na uro in videla, da imam še 4 ure časa. Eno uro sem še gledala televizijo, nato pa sem odšla v kopalnico kjer sem se tuširala dobro uro. Odprla sem omaro in videla popolno obleko za v restavracijo. Prvo sem si nanesla make-up, nato pa sem se oblekla. Spet sem pogledala na uro in videla, da imam še pol ure časa. Nervozno sem hodila sem in tja. Zazvonil mi je telefon. »Prosim.« sem se javila. »Richard tu. Si pripravljena?« me je vprašal in pokimala sem. Spomnila sem se, da me ne vidi. »Ja.« sem rekla. »Naša mala agentka, pazi da se ne zaljubiš.« je še rekel in prekinil. Resno? Zaljubim od kot mu to? Zazvonil je zvonec na vratih, stekla sem odpret in videla Michaela v smokingu. »Pazi, da ti ne bo v usta priletela kaka muha.« je rekel in takrat sem se zavedala, da sem ga dobesedno slačila z očmi. »Greva?« je vprašal in pokimala sem. Vzela sem torbico in odpravila sva se do avta. »Lepa si.« je rekel ko mi je odprl vrata na avtu. »Hvala.« sem rekla in zardela. Kaj se dogaja z mano? Zaprl je vrata in se odpravil na svojo stran. Vstopil je, prižgal avto in odpeljala sva se. Med potjo sva bila tiho. Prišla sva do restavracije, kjer mi je odprl vrata in počutila sem se kot princesa. Vem čudno! Stopila sem ven, zaprl je vrata in mi podal roko. Prijela sem ga in odšla sva noter. »Dober večer. Rezervacija?« je vprašal nek moški. »Dober večer. Ja miza 25.« je rekel Michael in mu namenil nasmeh. »Prosim stopite za mano.« je rekel in šla sva za njim. Usedla sva se in si prvo naročila pijačo.
»In zakaj si se odločila za agentko?« me je vprašal in ob njegovem glasu sem se skoraj stopila. Ne ne sme mi postati všeč! »Veselilo me je in zelo rada raziskujem.« sem rekla in pokimal je. »Lahko izvem kakšna bo moja prva naloga?« sem vprašala. Nasmehnil se je. »Ne bodi neučakana.« je rekel in pomežiknil. Zakaj prekleto mora to delati? Sploh ne vem, če še lahko stojim. Pokimala sem, saj nisem mogla niti dihati ne, da bi še kaj rekla. Dobila sva vsak svojo pijačo in nato sva še naročila hrano. »Stara si 19 let ne?« me je vprašal in pokimala sem. »Prvi letnik faksa?« me je spet vprašal. Pokimala sem. »Če hočeš ti lahko z Richardom po tej nalogi, če jo boš seveda dobro opravila- pomagava dobiti službo kot agentka. Ampak šolo boš morala pustiti.« veselo sem pokimala. »No torej, naj ti povem kaj bo tvoja prva naloga. Poslala boš prošnjo za stilistko skupine One Direction.« je rekel. Na široko sem odprla oči. »One Direction?« sem vprašala. Pokimal je. »O moj bog! Obožujem jih!« sem rekla preveč na glas, saj so se vsi obrnili proti nama. Nasmejal se je. »Ne smeš kazati preveč navdušenja, ker te ne bodo sprejeli. Lou potrebuje pomočnico in sprejeta boš.« je dejal. »Kako?« sem rekla in še vedno bila navdušena. Oni so bili moja najljubša skupina. S pesmimi so mi pomagali, ko sem bila čisto na tleh. Nasmejali so me in že vseh 5 let jih res občudujem, kako so zmožni vse to. Turneje, pisanje albumov.. »Saj smo vendar agenti ne.« je rekel in spet mi je pomežiknil. O moj bog, naj že neha! Komaj sem pokimala. »Ko boš dobila službo, boš pa dobila še nadaljnja navodila.« spet sem pokimala. Dobila sva hrano in jo pojedla, med tem pa sva se pogovarjala o različnih stvareh in res je v redu fant. Ampak škoda, da nikoli ne bo moj. Kaj hudiča pa govoriš Zoe?
================================================================================
1. Mnenja, kritike?
2. Nadaljujem?
Richard:


Michael:

07. maj 2015
u124578
u124578
Hvala za posvečen next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To je prfekcija!!!!!!!!!
N.E.X.T.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
07. maj 2015
OMFFGGGG!
Popounooooo!
IN....omfg!
Tišočkrat ti hwala zaposvečen neext!
OMG, komi čakam a nadaljevanje!!
NEEEEXT!
In pol bota z Zaynom skupiii!
Awwwwww!
07. maj 2015
Neeeext omg POPOUNO <3
07. maj 2015
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
07. maj 2015
next is here.. in res hvala da berete mojo zgodbo.... :** love u!
posvečam ga ..miska.. in laurič
SO HOPE YOU LIKE IT!<3


======CHAPTER 2======
Tiho sem odprla vrata in stopila v hišo. »Kje si bila?« me je vprašal Jason, ki se je prikradel za mojim hrbtom. Ne vedoč, da je to on sem ga vrgla prek rame. Ko sem stopila nanj z eno nogo sem videla, kdo je. »O moj bog. Jason oprosti, nisem vedela da si ti.« sem se na hitro opravičila in mu podala roko, da je vstal. »Od kot prekleto znaš te udarce?« me je vprašal zgroženo in opazila sem, da je res zelo jezen. »Ammm.. no saj veš v tistem taboru..amm..smo se tudi učili samoobrambe.« sem se na hitro zlagala. Čudno me je pogledal in upala sem da mi bo verjel. »Dobro. Kje si bila?« me je vprašal in se božal po zadnjici. Verjel mi je! V sebi sem si oddahnila. »Z prijateljem sem šla na sprehod.« sem se spet zlagala in zabredla. »Prijateljem? Daj no Zoe, vem da nimaš nobenega prijatelja.« je rekel strogo. »Kje si bila in povej po resnici.« je rekel in bil res jezen. Ne smem mu povedati resnice in res mi je hudo, da svojemu lastnemu bratu ne smem povedati ničesar glede tega. »No prav, šla sem na sprehod. Vem, da mi ne pustiš zvečer same ven, zato sem se ti zlagala.« sem si spet nekaj izmislila. »No prav, pojdi zdaj spat.« je rekel in pokimala sem. Spet je nasedel. Odpravila sem se v svojo sobo, kjer sem se stuširala (Ja v sobi imam kopalnico) in se preoblekla v pižamo. Ulegla sem se na posteljo in se spomnila, da si še moram pripraviti zvezke za šolo. Naredile sem še to in se spet ulegla na posteljo. Ves čas se mi je pred mano prikazoval Michael. Ne ne smem se zaljubiti v njega! Odločila sem se, da bom razmišljala o One Direction. Res jih obožujem in ne morem verjeti, da bom stilistka te skupine. Srednjo šolo sem naredila kot stilistka in frizerka, v glavnem ta šola mi bo res koristila. Ampak me zelo zanima, kaj imajo oni z agenti. Ali kaj skrivajo in se moram pretihotapiti do teh podatkov? Ne to ni mogoče. S temi mislimi sem zaspala.
'No baby this is not an illusion' so me zbudili prvi takti moje najljubše pesmi skupine One Direction. Še zdaj ne morem verjeti, da jih bom spoznala. Šla sem v kopalnico, kjer sem se umila in si nanesla make-up. Odšla sem nazaj v sobo, kjer sem iz omare potegnile moj najljubši outfit in se oblekla. Skodrala sem si še lase in vzela torbo, ter se odpravila v kuhinjo. Čeprav mi danes ni bilo treba iti v šolo, sem se vseeno odločila da grem. »Dobro jutro!« sem veselo zaklicala in dala poljub Jasonu. »Jutro sestrica. Danes pa si vesela.« je rekel in se spet posvetil peki palačink. Pokimala sem, čeprav me ni videl. Pogledala sem na uro in videla, da imam še 5 minut do avtobusa. »Jason jaz bom vzela samo jabolko, drugače bom zamudila avtobus.« Začudil se je »Danes ne rabiš v šolo. Neki Richard profesor je klical, da vam odpade pouk.« je rekel. Richard resno? Profesor? Ob tej misli sem se morala nasmehniti. »Kaj je smešno?« me je vprašal. »Nič samo misel, da sem danes lahko doma.« sem se hitro izgovorila. Pokimal je. Čez 10 minut so bile palačinke pečene. Lačna kot volk, sem se spravila na njih. »Malo bolj počasi. Komaj jutro je, pa si že tako zelo lačna.« je rekel Jason v smehu. »Kaj morem, če so dobre!« sem rekla s polnimi usti. »Hvala zelo cenim kompliment, moje male sestrice.« je rekel in mi pomežiknil. Le napravljeno grdo sem ga ošinila in se spet posvetila palačinkam. Ko sva pojedla, sva pospravila in se oba odpravila v dnevno. »Kateri film bova gledala?« me je vprašal. »Kaj film, risanko!« sem se zadrla in se mu vražje nasmehnila. »Telebajske.« sem še dodala in veselo je pokimal. Kaj morem, pač še vedno imava rada risanke.
Po eno urnem gledanju risanke, mi je zazvonil telefon. »Se moraš res oglasiti?« me je nejevoljno vprašal Jason. Pogledala sem na ekran in izpisalo se je ime Michael. »Ja.« sem na kratko rekla in se odpravila iz dnevne v svojo sobo. »Prosim.« sem se javila. »Hej Zoe. Čez 1 teden odpotujemo v London.« je rekel. »Ampak, moj brat.« sem dejala. »Ne skrbi. Vse bo urejeno.« je dejal. »V redu. Pozdravi Richarda.« sem rekla. »Bom. Se lahko zvečer ob 7 dobimo v Starbucksu? Da se še zmenimo, za ostale stvari?«. »Ja lahko.« sem rekla in bila vesela, da ga bom spet videla. »Okej. Torej se vidimo.« je še rekel in prekinil. »Aaaa.« sem zakričala in se vrgla na posteljo. »Zoe je vse v redu?« je rekel Jason, ko je pritekel v sobo. »Ja vse je v redu.« sem rekla in ga napodila iz sobe. Pa saj to ni mogoče! Se res zaljubljam v Michaela.
===Zain Javadd Malik===
»Fantje, Simon je rekel da bo Lou dobila pomočnico.« je dejal Liam, ko se je prikazal z 9 picami. Ja pet za Nialla, ostale pa za nas štiri. »Kdaj pa si bil pri njem?« je vprašal Niall, ki je zgleda že dobil svoje pice saj je imel polna usta. »Nisem bil pri njemu. Srečala sva se.« je rekel in Niall je pokimala. »Kdaj pa pride?« je vprašal Harry. »Naslednji teden.« je spet odgovoril Liam. »Pa je mlada?« je spet vprašal Harry. Pa kaj si res ne more poiskati punce vsaj za en mesec?! »Ja Harry, stara je 19 let in po sliki, ki mi jo je pokazal Simon, je zelo simpatična.« Harryu so se zaiskrile oči. »Da si ne bi niti drznil.« mu je ukazala Louis in Harry je le skomignil. »Fantje gremo jest, Niall je že pri tretji pici.« je rekel Louis in moral sem se nasmejati. Pri hrani je res kot sesalec (aparat za sesanje). Vsak si je vzel svojo pico in začeli smo jesti. »In kako pri vama z Perrie?« je vprašal Liam. »Tako kot vedno.« sem na kratko odgovoril. Res se mi ni dalo pogovarjati o tem. »Pri vama?« sem vprašal nazaj. »Imela sva manjšo krizo, ampak sva jo prebrodila.« Louis je izdihnil. »Si v redu stari?« ga je vprašal Harry. »Eleanor.« sem rekel in Harry je pokimal. Tej temi smo se izogibali, samo zaradi Louisa. »Fantje jaz grem po Nutello.« je rekel Liam. »Pa ti si nor. Zdaj si pojedel 5 pic pa še nimaš dovolj?« je zgroženo vprašal Harry. »Ne.« je kratko odgovoril in že ga ni bilo več. Morali smo se nasmejati.
===========================================================================
1. Bo Harry zapeljal Zoe?
2. Mnenja, kritike...
3. Next?
08. maj 2015
Omg hvala za posvecen next <3
Pomoje ja...popolno,top,zakon,ljubim ...... NUJNO
08. maj 2015
Neeeeeeeexy
08. maj 2015
OMFG...Harry!
Da si nebi niti drznil!
Ona pripada Zaynu!
(V tej zgodbi) Perrie pa ne Zaynu!
Tako da...bejž vstran!
Mrš u kočo!
Haha, hec, hec...sam pusti jo primiru!
Zoe, ti pa ne glej Harryja in se osredotoči na Zayna!
In...pusti Michaela! Pusti pusti PUSTI!!!
V glavnem!
NEEEEEXT!
D best!
Perfektno...ni dovolj besed, da bi opisale to perfekcijo!
NEEEEXT!
08. maj 2015
hejlaa girls:** neext je tu in ga posvečam vsem! <3 <3
HOPE YOU LIKE IT! <3 :**
======CHAPTER 3======
===Pauline Zoe Edwards===
»Kam greš?« me je vprašal Jason. »Na sprehod.« sem se zlagala. Res mi ni všeč, da moram lagati bratu. Pokimal je, zato sem odšla. »Zdravo.« je rekel nekdo in obrnila sem se. Ta nekdo je bil Michael. »Hej.« sem pozdravila nazaj. Imel je oblečeno belo srajco in kavbojke. Ta človek je res popoln. »Kaj boš pila?« me je vprašal. »Kapučino z smetano.« je namesto mene odgovoril Richard. »Richard!« sem se zadrla in mu stekla v objem. Vsi so se obrnili k nama. »Oprostite.« sem rekla in obrnili so se nazaj. »Kaj boš pa ti?« ga je vprašal Michael. »Kavo.« je rekel in Michael se je odpravil do pulta, kjer je naročil pijačo. »Lahko izvem, kaj je moja naloga? Razen tega, da sem stilistka.« sem dejala in Richard se je nasmehnil. »Lepo počasi. Vse ob svojem času.« je rekel in mi pomežiknil. »Izvolita.« je rekel Michael, ko se je vrnil z naročenim. »Hvala.« sem rekla in Michael se mi je nasmehnil. Kako božanski nasmeh ima! »Zoe, si v redu?« me je vprašal Richard. Pokimala sem. »No stvar je taka. Približati se boš morala enemu izmed članov, saj se en član njegove družine ukvarja s tem, da bi uničil ves svet.« je rekel Michael. »Kaj? Saj to ni mogoče!« sem zgroženo dejala. »Je in to boš tudi preprečila!« »Kateri član pa je to?« sem vprašala. »Niall.« je rekel Richard. »Torej Greg, njegov brat je tako?« sem spet vprašala. Pokimala sta. »Ampak Greg ne more biti takšen! Ima sina in ženo.« sem rekla z višjim tonom. »Verjemi je takšen.« je rekel Michael in me objel. V tistem trenutku sva bila samo jaz in on. Nočem da me spusti! V njegovem objemu se počutim varno! Zoe, kaj za vraga je narobe zadnje čase s tabo!?
»Zoe, vem da si šokirana in jezna hkrati, ampak življenje vedno ni rožnato.« je dejal Richard in me tudi on objel. »Zakaj jaz?« sem vprašala po dolgem objemanju. »Zato, ker sem vedel kako zelo si želiš prve naloge. Predlagal sem te, pogledali so tvoja priporočila in privolili.« je rekel Richard in pokimala sem. Ta naloga mi res ne diši več tako močno, kot mi je na začetku. Če bomo s fanti postali prijatelji, jih bom na koncu ko bo vsega konec zelo prizadela. In tega nočem! »Res ne morem sprejeti te naloge.« sem rekla po dolgem razmišljanju. »Ampak Zoe.« je začel Richard. »Veva, da ti je težko in verjemi, ko si enkrat v katerokoli nalogi ne moreš ven. Ne zaradi tega, ker ti mi agenti ne bi pustili, ampak zaradi tega, ker se čisto vživiš v to nalogo. Sprejmi jo.« je končal Michael. Wauu te njegove besede! Zakaj je v vsem popoln? »Sprejmem.« sem rekla in narahlo zardela, saj mi je Michael pomežiknil. »Če bi jaz to vse povedal, naloge še manj ne bi sprejela.« se je potožil Richard. Z Michaelom sva se nasmejala. »Kaj vse delajo najstniški čari.« je rekel in pomežiknil. Pogledala sem na uro. »O ne, ura je že 10! Domov moram.« sem rekla, prijela torbico in stekla ven, brez da bi se poslovila. »Hej počakaj! Te bom zapeljal domov.« je rekel Michael. Zardela sem in hvala bogu je bila tema. »Ammm…ne hvala.« sem rekla in odšla naprej. »Torej mi vsaj pusti, da te pospremim.« je spet rekel in že bil zraven mene. Ostala sem brez besed, saj me je prijel za roko. »Da se boš počutila varno.« je rekel. O moj bog! Mehka sem kot kakšen žele. Zakaj to dela? Zakaj? »H-h-hvala.« sem zajecljala. In res nimam pojma zakaj se mu zahvaljujem. Samo nasmehnil se mi je. Vso pot sva bila tiho, slišalo se je le najino dihanje. »No tukaj sva.« sem rekla. »Vem. Ali lahko naredim tole?« me je vprašal. »Kaj?« sem ga vprašala. »To.« je dejal.
===Zain Javadd Malik===
»Fantje, večerja!« se je zadrl Liam iz kuhinje. Seveda je prvi v jedilnici bil Niall. Usedli smo se in začeli jesti palačinke. »Niall bolj počasi.« je rekel Harry in nasmejali smo se. »Čez 1 teden torej pride nova stilistka oz. pomočnica.« je začel Louis. »In prosim vas, še posebej tebe Harry, da ji ne pokažemo takoj kaj vse znamo.« »Ker drugače jo bomo prestrašili.« je končal Liam in spet smo se nasmejali. »Zayn kdaj greš k Perrie?« me je vprašal Louis. »Jutri.« sem na kratko odgovoril. »Ti?« sem ga vprašal in se ugriznil v ustnico. »Oprosti, spozabil sem se.« sem se mu začel opravičevati. »Ni panike. Tudi jaz se še moram navaditi.« je rekel in žalostno pogledal v krožnik. »Ej Niall, pusti moje palačinke!« se je zadrl Harry. »Če pa svojih več nimam.« se je potožil naš vedno lačni Niall. »Na tukaj imaš moje.« je rekel Louis in mu podal krožnik s svojimi palačinkami. »Nimam več teka.« je še dodal in odšel v sobo. »Kaj bomo naredili z njim? Sploh nima več volje do življenja.« je potarnal Harry. »Lahko grem gor in se pogovorim z njim.« sem se ponudil in pokimali so. Pojedel sem še eno palačinko in se odpravil gor.
Potrkal sem. »Kaj je?« se je zadrl Louis. »Lahko vstopim?« sem vprašal in Louis mi je odprl. »Stari, oprosti za tisto prej.« sem se mu opravičil. »Ni to. Eleanor še vedno ljubim, ampak zaradi moje preklete slave se ne vidiva čisto nič.« je rekel jezno in objel sem ga. »Louis vse se bo obrnilo na boljše, verjemi.« sem ga tolažil. »Upam.« je rekel. »Louis zapri oči.« sem dejal. »Zakaj?« me je vprašal. »Samo zapri oči.« sem mu odgovoril. Zaprl jih je. »Kaj vidiš?« sem ga vprašal. »Nič.« je rekel. »To je svet brez tebe in ostalih fantov.« sem rekel in ga objel. »Življenje gre naprej. Vsi te potrebujemo in prosim te ne naredi kakšne neumnosti. Z Eleanor bosta vse rešila.« »Zayn najboljši prijatelj si. Rad te imam. Hvala.« je rekel in potočil solze. »Razmisli.« sem mu še rekel in odšel dol v dnevno. »In?« me je vprašal Liam. »Vse je v redu.« sem rekel in se usedel zraven njih na kavč. »Fantje gremo ven!« se je zadrl Louis, ko je po 2 urah prišel iz sobe. Spogledali smo se. »Jaz sem za.« je prvi rekel Harry. »Jaz tudi.« je rekel Niall. »Fantje, saj veste kaj bo Simo rekel na to.« se je upiral Liam. »Daj pridi Liam. Enkrat pa res lahko uživamo.« sem mu rekel in ga potegnil v avto. »Simon bo jezen.« se je spet upiral. »Daddy directioner.« smo se vsi zadrli in ga objeli. Takšne trenutke pogrešam. »Selfiee!« se je zadrl Niall. Objavili smo ga na našo facebook stran in takoj dobili milijon všečkov. »Party hard!« se je zadrl Harry in stekel ven iz avta. »Hary!« se je zadrl Liam, a Harry ni bilo več. »Pridi.« sem rekel in ga potegnil za sabo. »Ne bo ti žal.« sem rekel in Liam je v dvomih pokimal.
===========================================================================
1. Kaj mislite, da bo naredil Michael?
2. Mnenja, kritike..?
3. Nextam?
09. maj 2015
Neeeeeeeeeeext
Poljubo jo bo
09. maj 2015
1. Poljubu jo bo.
2. D best zgodbicaaa!
Popounost!
D best pišeš!!
Nema nšta kritik!
3. Še daneeees! D bessst!
09. maj 2015
u105006
u105006
Woooow
Hvala za link!!!!!!! Hvala hvala hvala
Torej odgovori
*pomoje bi jo poljubil samo bo jason prej ven prišel!!!
*super cool
NEEEEEXT!!!!!!!
09. maj 2015
evo neext! <33 posvečam ga little*monster
Hope you like it!:**


======CHAPTER 4======
»Fantje midva greva.« sem jim rekel in z Liamom sva se odpravila. »Je bilo hudo?« sem ga vprašal, ko sva peš hodila proti domu. Nisva hotela iti z avtom, saj ga bodo fantje bolj potrebovali. »Sploh ni bilo slabo.« je odgovoril. »Vidiš stari.« sem rekel in ga nežno brcnil z roko pod rebra. »Amm..Zayn greva raje po drugi strani.« »Zakaj?« »Samo pridi.« je rekel. Obrnil sem se in videl Perrie, kako se poljublja z drugim moškim. »Zayn greva.« je rekel Liam in me zvlekel vstran. »Zakaj? Sem res tako slab? Res je, da se ne razumeva zadnje čase v redu, ampak da mi gre to nared, pa je višek!« sem se zadrl. »Umiri se. Greva domov.« je rekel Liam. Ko sva prišla domov, sem odšel v svojo sobo. Zakaj prekleto je to naredila? Res nisem ničesar vreden? Upal sem, da bova rešila to težavo ki sva jo imela, ampak sem se hudo zmotil! Vzel sem svežo majico in spodnje perilo ter se odpravil v kopalnico. Stuširal sem se in odšel dol. V dnevni je sedel Liam. »Stari, kako se počutiš?« me je vprašal. »Še nikoli bolje.« sem mu odgovoril. »Počutim se svobodnega.« sem še dodal, kar je res. »Zayn.« je rekel Liam. »Jutri ji bom dal konec.« sem dejal. »Boš kaj jedel?« me je vprašal. »Ja. Lahko naročiva pico?« sem ga vprašal. Pokimal je. »In pivo.« je rekel Liam in zdaj sem pokimal jaz. Počakala sva slabe pol ure, da so nama pripeljali pico in pivo. Čeprav nisem bil lačen, sem navalil na njo, kot da že nisem jedel cel mesec. Ko sva pojedla in spila vsak svojo pivo, sva se odločila da je čas za spanje. Odpravila sva se v svoje sobe in ko sem se ulegel na posteljo, sem takoj zaspal.
'Je res vse v redu z njim? Kako je lahko takšna psica? Še bolj ga boli, kot mene. Ne morem verjeti! »Dobro fantje, se lahko umaknete iz moje sobe, da se vsaj preoblečem!« sem se zadrl. Pokimali so in odšli. 'Ne bom se utapljal v žalosti, zaradi ene ženske, ki me je prevarala!'. Stuširal sem se in se odpravil v kuhinjo. »Dobro jutro.« sem pozdravil in se usedel na stol. »Zayn?« me je bolj vprašal kot rekel Louis. »Ja v redu sem. Še nikoli se nisem počutil tako svobodnega kot se zdaj.« sem rekel in se nasmejal. »Ti to resno?« me je vprašal Niall in pokimal sem. »Ne bom se sekiral, samo zaradi ene ženske, ki me je prevarala.« sem dejal in pokimali so. »Grem zdaj. Moram jo poklicati.« sem še rekel in odšel nazaj v sobo. V roke sem vzel telefon, vtipkal njeno telefonsko številko in kliknil gumb za 'kliči'. »Hej miško.« me je pozdravila. A zdaj pa se mi bo prilizovala!? Bog ve, kako dolgo mi je že lagala. »Zdravo Perrie. Imaš danes čas? Lahko prideš k meni?« sem jo kar takoj vprašal. »Ja bombonček, kdaj?« »Ob 2 pri meni?« »Ja zmenjeno. Ljubim te.« je še rekla in prekinila. Sploh me ni vprašala zakaj. Odložil sem telefon in se ulegel na posteljo. »Zayn, zajtrk!« se je zadrl Harry. Vstal sem se in odšel dol. »In?« me je vprašal Louis. Povedal sem jim cel telefonski pogovor. »Tej ženski pa res nekaj manjka v glavi. Sploh te ni vprašala zakaj?« me je vprašal Harry in odkimal sem. »Pustimo zdaj to in gremo jest!« se je zadrl Niall in navalil na vaflje. Nasmejali smo se.
»Hej ljubček, Louis mi je odprl.« je rekla Perrie in me navalila z poljubi. Dobesedno se mi je gabila. »Perrie nehaj!« sem rekel strogo. »Mišek je kaj narobe?« je vprašala in fantje so se nasmejali. Ja pred vsemi ji bom povedal. »Perrie, konec je.« »Kaj? Kako moreš?« je začela kričati. »Kako? Ti povem kako? Kako me lahko ti varaš, se raje vprašaj. Ja včeraj sem te videl, kako si se poljubljala z nekim moškim!« sem se zadrl nazaj. »Zayn ni bilo tako kot si misliš.« je rekla. »Odidi.« sem ji zabrusil. »Ampak miško.« »Odidi!« sem se zdaj zadrl. »Še žal ti bo Zayn! Še noben fant me ni tako grdo pustil!« se je še zadrla in močno zaprla vrata. »Stari to pa je bilo.« je rekel Harry. »Harry utihni.« sem rekel nesramno in se usedel na kavč.
===Pauline Zoe Edwards===
»To.« je dejal in mi popravil pramen las za ušesa. »H-h-hvala.« sem še rekla in hitro odšla v hišo. »Pauline Zoe Edwards! Kje si bila tako dolgo?« me je vprašal Jason. S polnim imenom me kliče samo takrat, ko je zelo jezen. »Amm…na sprehodu.« sem mu odgovorila in vedela, da mi ne bo verjel. »Kdo je bil tisti fant?« me je vprašal. »Kateri?« sem ga vprašala nazaj. »Ne delaj se norca!« mi je zabrusil. »Moj prijatelj prav!« sem se zadrla in stekla v svojo sobo. »Zakaj mi vedno pokvariš najlepši trenutek!« sem se zadrla v blazino. Sovražim ga! »Zoe oprosti. Skrbelo me je zate!« se mi je opravičil Jason. Ulegel se je zraven mene in me objel. »Nočem te izgubiti, tako kot starše.« je rekel in me še močneje objel. »Rad te imam Zoe.« v tistem trenutku sem se jokala od sreče. Pozabila sem na to, kar se je zgodilo pred 5 minutami. »Tudi jaz te imam rada. In ne boš me izgubil.« sem mu rekla in mu vrnila objem. Tako sva tudi zaspala.
»Zoe zbudi se. Sobota je čas za risanke.« se je zadrl Jason na moje uho. Ja vsako soboto sva cele dneve gledala risanke. Na včerajšnji dogodek sem že skoraj pozabila. Odšel je, jaz pa sem se stuširala in preoblekla. Odšla sem v kuhinjo, kjer so zadišale palačinke. »Kako diši.« sem rekla. »Dobro jutro tudi tebi.« je rekel in me objel. Ko jih je spekel sva jih pojedla in pomila posodo, nato pa sva se odpravila gledati risank. Ura je bila že 1 popoldan in nekaj sva morala jesti za kosilo, zato sem se odločila da nama naredim mesne kroglice v paradižnikovi omaki. Ko sem kosilo že imela pri koncu, je pri vrati zazvonilo. »Grem jaz.« se je zadrl Jason. »Zoe, lahko prideš v dnevno!?« se je zadrl Jason in bilo mi je malo čudno. Lonec z omako sem odstavila in šla v dnevno. Ko sem videla Richarda in Michaela, se mi je zaletela slina. Kaj hudiča delata tukaj? »Zoe to sta tajnik in ravnatelj najboljše šole v Londonu. Preučevala sta šole in izbrala najboljše učenke in med njimi si ti. Prišla sta ponudit, da se vpišeš v njihovo šolo.« je rekel Jason. Resno? Ravnatelj in tajnik. »Sprejmeš?« je vprašal Michael. »Se lahko pogovoriva z bratom?« sem vprašala nazaj in pokimala sta. »Si želiš tega?« me je vprašal, ko sva prišla v kuhinjo. »Ja želim si, a te nočem pustiti samega.« sem mu rekla, saj je bila resnica. »Torej pojdi. Z mano bo vse v redu.« je rekel in me objel. »Ampak-« »Ne pojdi.« je rekel in me porinil nazaj v dnevno. »Torej?« me je vprašal Richard. »Ja grem.« sem rekla. » Super. Torej v nedeljo ob 8 zvečer na avtobusni postaji. Se vidimo.« je rekel Michael in odšla sta. »Po kosilu pojdi pakirat.« je rekel in mi pomežiknil.
===========================================================================
1. mnenja, kritike?
2. Bosta Michael in Zoe skupaj?
3. Nextam?
11. maj 2015
Waaaaaaa!
D beeest!!
2. Čuj, tkle ti bom zaj jas bovedla...
NE SMETA Bit, KER JE V NJENEM SRCU PROSTOR SAMO ZA ENEGA: ZAYNAAA!
TAKO, DA NEBI PROBALA!
OZ. NAJ BOTA, KO PA SPOZNA ZAYNA, PA MRŠ IZ KOČE!
NEEEEXT1!!!!!
11. maj 2015
u105006
u105006
Jaz imam vprašanje njej je ime pauline zoe EDWARDS ne? ali ni tudi perrie EDWARDS? ima to kakšno povezavo? samo zanima me, če imam kaj za skrbet da ni perrie izgubljena sestra nje in jasona i nbo potem rom-pom-pom če bosta pauline pa perrie skup, ali pa če sta si zelo podobne. PROSIM ODGOVORI.
Zdaj pa odgovori:
1.woooooow
2.ja mogoče da se bo zayn moral še bolj truditi zanjo.....
3. NUJNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT!!
11. maj 2015
nexttttttttttttttt
11. maj 2015
neext is here! <33 posvečam ga ★pikica★*
HOPE YOU LIKE IT!!
======CHAPTER 5======
»Imaš vse?« me je vprašal Jason in pokimala sem. »Rad te imam veš.« je rekel in me objel. Začutila sem mokroto na očeh. Nisem vedela, kdaj ga bom lahko videla. »Tudi jaz imam rada tebe.« sem rekla in ga še močneje objela.
»Agentka Edwards.« sem rekla in pokazala svojo kartico varnostniku. Pokimal je in odprl vrata. Stopila sem v notranjost CIA-e in se zazrla v velik prostor nad mano, saj sem stala na balkonu. »Pozdravljena agentka Edwards.« obrnila sem se in videla nadrejenega. »Pozdravljeni, gospod Bond.« sem ga pozdravila nazaj. »Me veseli, da si sprejela to nalogo. Lahko prosim stopiš za menoj v pisarno?« pokimala sem in se odpravila za njim. »Torej. Ta naloga je zelo resna, kot se ti na začetku zdi. Seveda gre za ves svet, ki ga lahko s tvojo pomočjo rešimo.« »Popolnoma razumem in se bom osredotočila na to naloga.« sem pritrdila, saj je po besedah Richarda to čakal. »In še nekaj. Prvič: ne zapletaj se z nobenim članom skupine, saj lahko to ogrozi našo varnost. Če se bo to zgodilo te bomo suspendirali. In drugič: Če boš naloga opravila, boš postala naša redna agentka, ne samo začetnica katera bo šla na eno nalogo v 5 letih. Se razumeva?« »Popolnoma, agent Bond.« sem mu odgovorila in res me je malo prestrašil. »Lahko greš.« je rekel in pokazal na vrata. Vstala sem se in se poslovila, nato pa odšla. Hodila sem po hodnikih, ko je naenkrat nekdo skočil za moj vrata. Hitro sem odreagirala in nasprotnika spravila na tla. »Dobro je! Saj vem, da si zelo dobra.« Pogledala sem obraz in videla, da je Richard. »Da mi nikoli in res nikoli več ne narediš tega!« sem se razburila. »Oprosti. Pridi raje za mano, nekoga moraš spoznati.« je rekel in me povlekel za sabo. Odprl je ena vrata in stopila sva noter. »Zoe to sta Ted in Mikey. Delala bosta zraven nas treh.« »Zdravo.« sem ju pozdravila. »Zdravo.« sta mu odvrnila tudi onadva. »Jutri odidemo. Imaš vse pripravljeno?« me je vprašal Michael, ki se je naenkrat pokazal za mojim hrbtom. Hitro sem skočila vstran. »Pa kaj hudiča je danes z vami! Vsi me samo strašite.« sem rekla in nasmejali so se. »Ja vse imam razen tiste vaše opreme.« sem še dodala. »To ni vaša oprema, ampak naša. Tudi ti si zdaj del nas.« je rekel Richard. Pokimala sem. »Jutri jo boš dobila.« je rekel Ted, se mi zdi in pokimala sem. Naenkrat sem se spomnila na brata. »Bom lahko kdaj obiskala svojega brata?« sem vprašala. »Ne med nalogo ne boš mogla. Brez skrbi, varujemo ga.« je rekel Michael in malo sem si oddahnila. Zdaj sem se spomnila tudi na tisti trenutek z Michaelom. Res sem zardela in res mi je všeč. In res nimam pojma kaj narediti. Ah kaj si pa misliš tepka! Med agenti ne smem goreti nobena iskrica. In sto procentno mu nisi všeč. »Zoe, ne sanjaj in nam pridi raje pomagat.« je rekel Richard in zdrznila sem se. Nato sem pokimala in se usedla na stol zraven ostalih. »Torej tvoja naloga bo..«
===Zain Javadd Malik===
»Danes pride ona punca.« je veselo skakal Harry po hiši. »Niti pod razno!« sta mu ves čas govorila Liam in Louis. Prižgal sem televizijo in prestavljal med kanali. »Kdo je pojedel mojo Nutello?« se je zadrl Niall. »Zayn si bil ti?« je vprašal in hotel še nekaj reči, a je ostal tiho. »Kaj?« sem ga vprašal. »Amm..« je rekel in pokazal na televizijo. Bila je slika mene in Perrie, med nama pa tista črta, ki ponazarja da nisva več skupaj. Dal sem bolj na glas. »Directionerke in Directioneri. V javnost je prišla žalostna novica. Po nekaj leti sta Zayn Malik in Perrie Edwards, šla narazen. Torej kot rečeno več ni Zerrie in večina jih je zaradi tega zelo žalostnih. Ampak najdejo se tudi nekateri, ki so zelo srečni saj menijo, da je Zayn-a Perrie ovirala pri njegovi karieri. Do zdaj še te novice nista potrdila, zato se ne prenaglimo. Lep pozdrav iz Holywood Half Minutes.« je povedala napovedovalka. »Zayn?« je rekel Niall. »Kaj? Če te zanima, kako sem se počutim fantastično. Ker če priznam me je res napeljevala k temu, da bi odšel iz skupine.« sem rekel in Niall je pokimal. »Pozabi na Nuttello.« še je rekel in odšel.
Res se počutim drugače, ko nisem več skupaj z Perrie. In mi je že vseeno, da me je prevarala. »Zayn, kosilo!« se je zadrl Liam. Odšel sem v kuhinjo. »Ob kolkih gremo k Lou?« je vprašal Harry. »Če zdaj ne boš nehal s tem, prisežem da ti ne boš šel zraven!« je jezno rekel Louis. »Ne bomo ti pustili, da jo izkoristiš!« še je dodal Liam. Ja naš stari Harry. Ženskar pač. Za kosilo so bile testenine z bolonjsko omako. »Zelo je dobro.« sem pohvalil Liama z polnimi usti. Res dobro kuha. Ko smo se najedli, smo pospravili in odšli vsak v svoje sobe, da se pripravimo. Stuširal sem se in se dobro uro ukvarjal z frizuro, nato pa sem si oblekel belo majico in črne kavbojke. Seveda ko sem si majico potegnil čez glavo, se mi je prejšnja frizura pokvarila. Z lasmi sem se še ukvarjal pol ure, da sem bil zadovoljen. »Zayn če ne prideš takoj zdaj dol, pridem po tebe!« se je zadrl Liam. »Že grem!« sem se zadrl nazaj, pograbil črno usnjeno jakno in stekel dol. »Končno! Čakamo te že eno uro!« je naveličano rekel Harry. »Tak dolgo pa res ne.« sem se branil in dobil jezne poglede. Usedli smo se v avto in se odpeljali. »Harry zadrži se!« je rekel Louis, še preden smo stopili v studijo. Pokimal je. Vstopili smo noter. »Lou, Simon tukaj smo! Oprosti, da smo prepozni ampak..« »Moral sem si popraviti frizuro. Res ne prenesem, če mi kateri pramen visi v kakšno drugo smer.« sem prekinil Liama. Simon se je nasmejal. »Torej Lou, kje je tista ta nova?« je vprašal Harry in z očmi je pokazala v neko smer. Vsi smo pogledali tja in videl sem punco, točno takšno kot na sliki. Res je lepa. »Torej, to so Niall, Harry..« je začel naštevati Simon, a ga je ustavila. »Vem.« je rekla. »Jaz sem Pauline Zoe Edwards in prosim kličite me Zoe.« se je predstavila in pred očmi se mi je malo zameglilo. Edwards! Ima isti priimek, kot Perrie. Resno? Dobro, ne razmišljaj zdaj o tem! Usedli smo se na kavč in seveda je Harry sedel zraven nje. Ne vem, bolj kot sem jo gledal, bolj se mi je zdela skrivnostna. »Torej povej kaj o sebi.« je začel Harry, a ga je Louis prekinil. »Zoe, naš Harry je včasih preveč radoveden in če nočeš, res ne rabiš povedati česa o sebi.« »Ne saj ni problema. Tako ali tako nimam preveč pestrega življenja, tako kot vi.« je rekla in začela govoriti o sebi.
===========================================================================
1. Kakšna bo njena naloga?
2. Mnenja, kritike? moram kaj spremeniti?
3. Nadaljujem?
12. maj 2015
u105006
u105006
1. Emmmmmmmm če se ne sme zaplest s članom se mora spoprijateljit z niallom? Recimo
2.perfektno samo pazi na napake! Ti ti
3.jaaaaaaaa nujno!!!!!!!!!
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12. maj 2015
1. Daaaa...se more približat Niallu? Nea jas vem čuj!!
2. D beest! Prfekcijaa! Nič ne spreminjaj! Ja! Spremeni, da se lahka zapleta s člani! Ker se itak bo z Zaynom, tako da...upsi dupsi!
3. NNEEEXT Še DAneeeeeSSSS!
12. maj 2015
1.ustavit brata pred izdelavo bombe ki bo pobila svet? 2.P o p o p n o !!!!jaaaaaaaaa
12. maj 2015
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
12. maj 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani