Tukaj bom pisala zgodbo ki se je dejansko meni osebno naredila v resničnem življenju.

Chapter 1.

Kot vedno nisem verjela v duhove dokler mi neka punca iz šole ni povedala za bloody marry. Jaz nisem vedela kdo je to zato mi je prijateljica Iris vse razložila. Povedala je da je to duh ki te ko ga prikliče ubije, izpraska oči, ali potegne z sabo v ogledalo kjer si ujet za vedno. Itak ji nisem verjela sem pa takoj po šoli z Iris na igrišču gledala video posnetke na YouTube o njej. Mislila sem da je vse naštimano zato mi videi niso bili niti najmanj strašni pravzaprav so bili zabavni. No ko sem prišla domov je bilo vse ok. Pojedla sem kosilo, naredila nalogo, potem pa me je nekaj prešinilo. Klicat sem šla bloody marry. Poklicala sem jo in............ Nič. Šla sem nazaj z starši gledat tv. Starši so morali iti v službo ostala pa sem sama z 4 letnim bratom Florjanom. Nekaj me je prestrašilo, hladen veter za mojim hrbtom, zeblo me je, takrat se še nisem zavedala kakšno veliko napako sem naredila.............
12. avgust 2018
Naslednje poglavje se navezuje na to
12. avgust 2018
Sliko
12. avgust 2018
Uma Turqize
Uma Turqize
nextie. tale zgodba je pa.prav res scari. Tud jst sm jo enkrat klicala, ampak se ni nc zgodil. Mislim na bloody mary. Next!
13. avgust 2018
Dpbr Next je kle
https://www.google.si/search?tbs=simg:CAESwgIJpse_1jhn3s1oatgILEKjU2AQaBggVCAAIAQwLELCMpwgaXgpcCAMSJDmZF0CwDJYGmBe3Dj1BsQz7K6kprimFIKUpyCyfI_1wr6COlIxowmnziYvlQctszp6mhkUPcby2478v3RZ8fArKdoDfLAFYq5m7ividWMr00O1kRThrZIAQMCxCOrv4IGgoKCAgBEgT4BB8GDAsQne3BCRqjAQobCghkYXJrbmVzc9qliPYDCwoJL20vMDFreXI4Ch8KDGlsbHVzdHJhdGlvbtqliPYDCwoJL20vMDFrcjhmCiAKDWNyZWF0aXZlIGFydHPapYj2AwsKCS9tLzBkdzlmNgoYCgVuaWdodNqliPYDCwoJL20vMDFkNzR6CicKE2ZpY3Rpb25hbCBjaGFyYWN0ZXLapYj2AwwKCi9tLzAyaDdsa3QM&q=darkness&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwir1si5yOfcAhUrsqQKHWHOBMkQsw4IIw&biw=534&bih=736#imgrc=NdLu_GXe1WxqnM:

Chapter 2.nikoli ne hodi v pasji park sam/sama.

Nekaj me je prestrasilo, hladen veter za mojim hrbtom, zeblo me je, takrat se še nisem zavedala kakšno veliko napako sem naredila.........
Ta grozen obcutek je minil cez par sekund, a vseeno sem cutila da nisem sama. Florjan je sel prespat k prijatelju. Starši so se vrnili iz službe. Sla sem v prak z mojim psom joyem. Med potjo do psajega parka se mi je parkrat zazdelo da me nekdo zasleduje a sem opustila ta občutek. Ko končno prispem do pasjega parka je tam samo nek otrok z maltezanom in nihce drug. Otrok z maltezanom je jokal. Na celu je imel globoko rano sestavljeno iz dveh ureznin podobnih crkam B in M. Torej bi to lahko pomenilo Bloody Marry.
Otrok je sel z mano domov. Oskrbela sem mu rano. Kasneje mi je povedal da je on in njegov pes ze dlje casa brez doma in starsev ter sorodnikov. Vsi so umrli v prometni nesreci. Ko ste moa starsa videla otroka v hisi. Sta bila prestrasena. Pojasnila sem jim vso zgodbo in odlocili smo se da ga posvojimo. Posvojitev je bila uspesna. Decek po imenu Mai.
13. avgust 2018
Zdaj zivi pri nas
13. avgust 2018
Uma Turqize
Uma Turqize
oooo cute! Next!
13. avgust 2018
ti si naslednja r.l. štajn
13. avgust 2018
Next bo jutri ker danes nimam casa
14. avgust 2018
Pomenbno obvestilo sem na morju zgodbo pa sem ze koncaka tako da sedaj samo se objavljam zgodbe bo konec do konca novembra.
15. avgust 2018
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg