u171627
u171627
VSI SO SE PRESTRAŠENO OZRLI, KO JE SKOZI VRATA STOPILA ANNA. MARTA JE NEHALA ŠIVATI IN JE POGLEDALA K NJIM. TOM JE ODMAKNIL POGLED IZ REVIJE IN SE ZAZRL V VRATA. TERESA JE NEHALA VADITI IN POGLEDALA. CELO MARY JE POGLEDALA. KO SO VIDELI, DA JE LE ANNA SO SI ODDAHNILI.
"KDAJ SE PRIDE DOMOV?" JE VPRAŠALA MARTA. "OPROSTI, DEKLE JE ŠE MALCE TRZALO. RAJE NISEM TVEGALA IN SEM JO DOKONČNO POKONČALA, DA ME NE BI IZDALA," JE PONOSNO IZDAVILA.
MARTA JE POKIMALA, TERESA PA SE JE HIHITALA. ANNA JE SKLONILA GLAVO. "TI SE SMEJ, TERESA, TI Z ENIM KRIČANJEM IN STRAŠENJEM POVZROČIŠ PROMETNO NESREČO, JAZ PA SEM V ROKAH VSEH, KOGAR STRAŠIM!" MARY JE SOČUTNO KIMALA A SE JE SKUPAJ S TERESO SKORAJ VALJALA OD SMEHA.
"JAZ SEM PRAVI DUH," JE PONOSNO REKLA TERESA. "IN JAZ," JE DODALA MARTA. TOM NITI NI BIL.
"TI SI PRAVA LUTKA. TOM BO UREDIL DA BOŠ BOLJ ZNANA," JE REKLA MARTA.
TOM JE PRAVZAPRAV PISAL REVIJO, IN ŠIRIL GOVORICE. ČRNA DAMA JE BILA V TEM PRIMERU LUTKA ANNABELLE- ANNA. BELA DAMA TERESA, TERESA-FIDALGO. KRVAVA DAMA PA BLOODY MARY. MARTA JE BILA BOLJ ŠEFICA IN JE KAZALA, KOGA NAJ KDO STRAŠI. NO TOREJ...
"TOM, IZBERI TARČO," JE GRENKO REKLA.
15. maj 2014
u171627
u171627
~JENNY HALLOWAY~
POSPRAVILA SEM ROLARJE V OMARICO. OZRLA SEM SE NA URO. O, FINO, NI ŠE ZVONILO. TIŠČALO ME JE NA WC IN RAVNO PRAV ČASA BI IMELA A SEM SE BALA....
MIMO VSEH SOŠOLK SEM ŠLA, HOTELA PRISESTI, A NI BILO PROSTORA., V UČILNICI NI BILO ŠE NIKOGAR, KER NI ZVONILO, A SAMA TJA NISEM UPALA.
NA KONCU JE ZVONILO IN SEM ODŠLA V RAZRED. POLEG MENE JE SEDLA CAROLINE, EDINA MOJA PRIJATELJICA, PA ŠE ONA IMA BFF, SAMO DA JE TA PRI DRUGEM PREDMETU. JAZ BFF NIMAM- NISEM VREDNA, PRESTRAHOPETNA, PREGRDA.
PO KONCU POUKA SEM IMELA CELO POT DOMOV IN DOMA (BILA SEM SAMA, LE BABI JE SPODAJ KUHALA KOSILO) IMELA OBČUTEK DA ME NEKDO ZALEZUJE....
JENNY:
15. maj 2014
u171627
u171627
★NEXT★
"ČRKA H JE PRIŠLA." JE REKEL TOM."H?" JE VPRAŠALA TERESA. "KDO PA JE NA H?"
"GLEDA SE PO PRIIMKIH," JO JE POUČILA MARY. "NE!!" SE VMEŠA ANNA.
5 MINUT PREPIRA, IN ZMAGAJO PRIIMKI. "IME NA J."
"JENNY HALLOWAY!"
*
VZELA SEM ČIPS IN DVA PIŠKOTA TER SE UDOBNO NAMESTILA NA STARI NASLONJAČ. SLIŠALA JE RAHLO ŠUMENJE. PRESTRAŠILA SEM SE IN KRIKNILA. IZNAD ZIDU SE JE POKAZALA BLEDA POSTAVA. "AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!" TAKO SEM RAZSTRESLA ČIPS, POLILA VODO, RAZBILA KOZAREC TER STEKLA K BABI. VSA SEM SE TRESLA. BABI JE BILA OČITNO NA VRTU. NJENO RADIJO JE ZAČELO ŠTEKATI. ZAVPILA SEM, STEKLA NA VRT IN SI NISEM UPALA NOTRI. USEDLA SEM SE NA GUGALNICO, POTEGNILA IZ ŽEPA TELEFON, ODVRTELA MAMINO ŠTEVILKO IN JOKALA.
15. maj 2014
o hudo
vita, znorela bom, če ne nextašš!!!!!!! NUJNOOO perfekt jeee <33<3
18. maj 2014
u171627
u171627
★NEXT★
M- MAMI, J-JENNY (JAZ)
M: PROSIM?
J: JAZ, JENNY TU! MAMA, PRAVKAR SEM VIDELA DUHA IN RADIJO JE ŠTEKALO! VEŠ KAKO SEM PRESTRAŠENA? V NAŠI HIŠI STRAŠI! PROSIM.
M: OH JENNY. ZDI SE TI. POMEMBNO SEJO IMAM. TE POKLIČEM NAZAJ. ADIJO.
BABI ME JE OPAZOVALA. "JA, STRAŠI, KER IMAMO HIŠI NA POKOPALIŠČU."
DEBELO SEM POGLEDALA. "PRAV SI SLIŠALA," JE REKLA BABI. "POD NAŠO HIŠO SO ZAKOPANE DUŠE." USTRAŠILA SEM SE IN POČAKALA DA PRIDE SESTRA KATHERINE IZ ŠOLE. ZA RAZLIKO OD MENE JE ONA KRASNA.

JE BOLJ DARKERSKA, STARA JE 16 LET, JAZ PA SEM 11. MOJA DRUGA SESTRA- DVOJČICA JE DANES NA OPERACIJI MANDLJEV. AMPAK MIDVE SVA DVOJAJČNI DVOJČICI.
ONA JE PRAV TAKO LEPŠA OD MENE. ZAKAJ VSI? DVOJČICI JE IME CASSIE.

NO NAJINA SESTRIČNA JE POSVOJENA- KAYLEE. NI STRAHOPETNA. KER STA TETA IN STIRC UMRLA, ZANJO SKRBIMO MI. STARA JE ISTO KOT MIDVE Z CASSIE. IMA DVOJČICO NICKY. ONA JE MALO BOLJ STRAHOPETNA. IMA ŠE 2 SESTRI: ELEANOR, KI JE STARA 14, TER CHARLOTTE, KI JE STARA 16.
NICKY:


KAYLEE:

ELEANOR:


CHARLOTTE:


KO SEM KATHERINE VSE POVEDALA, IN OMENILA DA JE NAŠA HIŠA NA POKOPALIŠČU, SE JE PREDRZNO NASMEHNILA IN REKLA: "AJA? MOGOČE JE DEDEK RAVNO POD TVOJO SOBO." PAZI SE, JE DODALA IN ODŠLA.
18. maj 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg