Živjo! Moje ime je Kellie in sem stara 11 let. Rojstni dan imam 13.marca in letos to pride na petek Toda saj bo vse v redu..sem prepričana. No danes je četrtek, dvanajsti in komaj sem čakala. Z mojimi BFF gremo proslavit v Grad Sccraereyp- moji starši so zeloo bogati in mi privoščijo grajsko zabavo. Grad Sccraereyp:

NASLEDNJI DAN
Zbudila sem se zeloo zgodej. Mislila sem da bo sonce a je bilo oblačno in vetrovno. No kakorkoli šla sem v šolo. Videla sem moje BFF Kendall, Kylie, Kaylo, Kim, Khloe in Kourtney. Spomnila sem jih na praznovanje. Vse bojo prišle. Ob petih smo se dobile pri Kayli in vse skupej odšle v grad. Sabo sem imela nekaj denarja ker pravijo da je tam notri restavracija. Predstavljala sem si, da bo to razkošen grad za princese, z stopli in rajskimi pticami ter lepimi dvoranami ampak sem se motila. Nisem hotela notri zarad strahu ampak nisem hotela razočarati BFFjk.
Odšle smo v grad. Bilo je grozljivo. Vse smo se držale za roke.
"Ni dobra ideja, da smo šle sem." je prestrašeno rekla najboljprestrašena od vseh Kylie.
"Daj no saj ni tako slabo," je rekla njena sestra Kendall.
Ampak bilo je slabo ko smo vstopile v restavracijo. Restavracija:

Kim je rekla; "Hočem domov. In Khloe gre z mano, kaj ne Khloe?"
Khloe je rekla: "Jasno. Greva." In sta odšli.
Ostale smo le še jaz, Kylie, Kendall, Kayla in Kourtney.
"Vsedimo se." je predlagala Kayla in vse smo jo upoštevale in sedle. Čakale smo na natakarja ko je prišel je bil tak:

Vprašal je: "Kaj bi naročile, gospodičneeee?" je rekel in naredil tak obraz:
Vse smo se prestrašile. Jaz sem rekla: "Špagete."
Vse ostale so hotele pico. Čez 15 minut smo dobile kar smo hotele.
Špageti(ta omaka je iz KRVI):

Pica(ta kečap je iz KRVI):

Vse smo zaupile in Kylie je bruhala. Rekla je; "domov hočem." Nato je Kendall rekla: "Moram z njo domov da sestro varno pripeljem domov, da ne bo popoti bruhala..." nato sta odšli.
Ostale smo jaz, Kayla in Kourtney. Bile smo najpogumnejše od vseh. Kaj če bi se malo razgledale? sem vprašala. Obe sta se strinjale. Odšle smo po hodniku nato pa zagledale krvavo postavo!!!!

Jaz;
Kylie in Kendall(sestri sta):
Kourtney, Kim in Khloe(sestre so):
Kayla:
Nextam?
19. februar 2015
u186827
u186827
next
20. februar 2015
Yuhu nekdo bere nextala bom zate
20. februar 2015
Vse tri smo se ustrašile krvave postave in ena za drugo smo začele tečti po hodniku. Kourtney ki je bila najhitrejša je vodila za njo pa je tekla Kayla. Tik za Kaylo sem bila jaz. Ustavila sem se in zadihano sopihala. Kayla je hotela do mene in mi pomagati ampak potlej se je med nama naredil opečnat prozoren zid, ampak čez nisi mogel. Kayla in jaz sva prestrašeno drli se druga čez drugo, ko pa je videla kaj se dogaja se je še Kourtney. Za moj hrbet je prihajala pošast. "Jaz sem MRLAKKENSTEEIN..." je rekla pošast. Kayla in Kourtney me nista mogli rešiti. Rekla sem: "Pojdita. Dobimo se pri žitnem polju!" "Ampak kaj pa ti?" je vprašala Kourtney. "Prišla bom." Nato se mi je pošast približala in prijateljici sta stekli ven. Mrlakenstein me je zgrabil in pripel na verige. Vsako roko mi je pripel na eno verigo verige pa so bile prikovane na steno s kovinskim žebljem. Začela sem jokati. Ni bilo nikogar. Z nogo sem se odvezala z ene verige, z drugo roko pa še druge verige. Bila sem osvobojena. Stekla sem iz gradu na žitno polje. Čudno. Postalo je sonce. STekla sem do žitnega polja. Tam je bila sama osamljena Kourtney."Kaj se dogaja? Kje je Kayla?" Kourtney je zasmrkala in si odmaknila žito iz brade. Ja, žita so segala nama z Kourtney do brade. "Kayla je izginila. Vzela jo je neka ženska. V svoji roki je imela scary lutko. Bojim se.!" je rekla Kourtney.
Tudi jaz sem se bala ampak sem vseeno vprašala v kero smer je šla ženska. Kourtney je pokazala da v levo in obe sva šli tja.
Slike bom dala potem ker zdaj nemorem ko mi povezave ful šteka in mi gre na živce da se tok počas nalaga
20. februar 2015
u186827
u186827
kul zgodba ampak, mralakenstein, resno?
20. februar 2015
u186827
u186827
next
20. februar 2015
Ja mrlakenstein
Sej nebo pol vec omenjen
Nextala bom jutri ker moram it...
20. februar 2015
u186827
u186827
ok
20. februar 2015
Next bo krajsi k nam je racunalnik zastekal in ja na telefonu je tezji pisat.
Ko sva sli na levo sva prisle do neke scary stare koce. Kourtney je rekla da je to tempel. Odprle sva vrata in ven je skocil Creeper. Obe s Kourtney sva ZAVPILE da se je skoraj podrla koca. Creeper:

Z Kourtney sva stekli v tempel in zaprli vrata za sabo da ne bi creeper prisel za nama. Nato je Kourtney rekla: "Poglej tja!!!" Pogledala sem in zagledala rdece zarece oci v temi. Nato sem zakdicala in pogledala h Kourtney a je ni bilo vec. Sla sem v smer v kateri je prej se bila ampak ni bilo ne duha ne sliha o njej. Nato sem na tleh zagledala list na katerem je pisalo:
NE BOS PREZIVELA. Mocno sem zavpila tokrat se je tempel zrusil ampak pomojem ne zaradi krika. Sla sem ven iz templa ampak Creeperja ni bilo vec. Bilo je se 1000× huje. Bil je ENDERMAN. Spomnila sem se da enderman krade opeke iz zgradb. In da ce endermena pogledas v oci se ti teleportira za vrat in te ubIje. Endermani pa se sicer kar teleportirajo enkrat sem enkrat tja. Ko se je teleportiral blizje meni sem hotela zakrocat ampak ni slo ker sem izrabila vse glasilke. Zakrila sem si oci da ga ne bi poglddala v oci. Enderman:

Je dobro? Next? Sory za kratek next ko pridem do racunalnika dobite duplo next...
21. februar 2015
I am back with duploo! DD
ok zdele grem pisat
21. februar 2015
Ko sem šla mimo Endermana sem si zakrivala oči in ratalo mi je, h sreči se ni teleportiral. Ampak ko sem hodila po žitnem polju sem prve nameravala iti domov, ampak nisem hotela pustit BFF. Prve moram po Kaylo ker je bol pogumna da skupaj rešiva Kourtney.
No kmalu sem se znašla pri tistem gradu Sccraereyp. Vstopila sem notri, vsega grozljivega sem bila že malo navajena. Nato sem zaslišala krik in grozen glas: Kar vpij noben te ne sliši. To je bil Kaylin krik! Stekla sem po krvavih stopnicah da je vse škripalo za mano. Delala se je že noč zunaj in bilo me je strah. Enkrat je čez MENE šla ena bela postava in me je skoraj kap. Sledila sem krvavim stopinjam in krikom. Kmalu sm prišla do majhne sobice. Odprla sem vrata in notri je bil kolovrat na kolovratu pa zabodeno srce, ki je še bilo. Zraven koklovrata je bil klavir na klavir pa je igral OKOSTNJAK! Bilo me je zelooo strah!
Okostnjak:
Igral je pesem CAN'T LET GO. To je ta pesem:

Ampak O.K. čeprav je bilo zelo scary sem nadaljevala pot. >Tam so bila vratca za v še eno posebno sobano, ki jo je stražil stražar, ki je imel glavo nabodeno na svojo suljico. Bil je mrtev. Ko sem šla mimo je name priteklo malo sveže krvi iz nabodene glave. Zgrozila sem se in vstopila v sobo. Tam sem našla vso krvavo Kaylo. Ampak kri ni bila njena, ker se je Kayla lahko še premikala in govorila. "OMG, Kellie tukaj si! Odpni me iz verig in pohitiva. Kje je Kourtney?" "Kourtney je izginila." Sem ji rekla. "Morava jo najti." S Kaylo sva zbežali... Kosva bili pred gradom sva slišali čuden glas: Nova žrtev. Prijateljica od starrree žrtve ki bo kmalu obešena muahaha.
Takoj nama je bilo jasno da je 'nova žrtev' Kourtney. Morali sva ponjo. Mene še niso ujeli zato sem se odločila da grem jaz. "Kayla, počakaj me pri žitnem polju. Poskušala bom pripeljati tudi Kourtney."
MEDTEM DOMA PRI KIM IN KHLOE
Kim in Khloe sta prečkali žitno polje, preslišali čudne glasove in varno prispeli domov.
"Uhh, kako grozna zabava. Od take BOGATE punce bi bilo pričakovati kaj več." Je rekla Kim. Khloe je pokimala:"Ja, res sem mislila da je KRALJEVSKI DVORNI grad. Ne pa SCARY dvorni grad. Ko smo že pri zabavi, čudno da Kourtney še ni..."
Kim je pokimala. "Da, res. Misliš da se ji je kaj zgodilo?"
Obe sta skomignili in pogledali skozi okno- sončen dan. Oz. bolj mrak. "Hej, zjutraj je bilo še oblačno, sedaj pa kar sonce. čudno, ne?"
MEDTEM DOMA PRI KYLIE
"Živjo! Doma sem!" je zavpila Kylie.
"Hey, kje pa je Kendall?" je vprašala mama.
"Tukaj sem." je odvrnila Kendall. "Samo Kylie je bilo malo slabo pa sem ji nesla torbico, saj veš, da se ne zgrudi."
"Kako je bilo na zabavi?" je vprašala mama.
"V redu," sta se zlagali obe punci.
NEXT?
21. februar 2015
u186827
u186827
next
23. februar 2015
OK
23. februar 2015
NAZAJ V GRADU SCCRAEREYP
Prečkala sem žitno polje in bilo mi je grozno ker sem pustila Kaylo samo ampak nisem imela izbire. Ko sem se vrnila h gradu sem spet zaslišala pesem Can't let go... Ta pesem je bila scarry... No kakorkoli vstopila sem v grad, pri vhodu pa srečala eno punco. zgledala je samovšečna in imela je čudne MODRE lase. Punca:

Vprašala sem: "Kako ti je i..."
Odgovorila je: "Ne sprašuj. Moje ime je tako grozno, da ga nerada omenjam. Dokler se ne zbližava toliko, da ti povem, me kliči Ely."
Prikimala sem. "Nimava časa za pogovor. Moja prijateljica mi umira." Šla sem mimo nje, ampak mi ni pustila. "Kaj dobim če te spustim v grad?"
Premišljevala sem. Nato sem se spomnila da imam diamantni amulet. Amulet:

Toda anto sem pomislila logično. Amulet me je ščitil. zato me torej nikoli ni nobena pošast ranila. Amulet je imel MOČ! Na žalost je tudi Ely gledala amulet. "Hočem ga, alipa negreš noter. Dajno, žrtvuj se za svojo prijateljico..."
Odkimala sem. Nato sem se zazrla v daljavo za Elyinim obrazom. Pogledala je nazaj, da bi videla v kaj buljim, nato pa sem se umes izmazala mimo nje. "Hey, baraba, sem!" je rekla in tekla za mano. Smejala sem se v teku Ampak kmalu sems e zresnila ker je bil pred mano creeper za mano pa Ely. Spomnila sem se, da mi creeper nič ne more zaradi amuleta, in sem šla mimo njega. Ko sems e zmagoslavno smejala, ko sem prišla do sobe v kateri naj bi bila zaprta Kourtney, pa se je rped mano pojavila Ely. Iztrgala mi je amulet iz vratu in ga držala v roki. "Zdaj sva si BOT." Nato je zbežala.
"Ely, POČAKAJ!" Sem zavpila. Ampak ni počakala, zato sem vstopila v sobo. Bila je čista tema, gugalnik se je sam gugal v mesečini. Bila je že popolna tema zunaj. Pomislila sem na mamo in skoraj bi zajokala.
MEDTEM DOMA PRI KELLIE
"Nik, ali misliš, da se je Kelly kaj zgodilo? Čudno je, da je še ni...." je vprašala Taylor Strike, Kellyjina mama.
"Nee, veš da zna pazit nase... Poleg tega je s svojimi prijateljicami.... Mogoče bodo prespale tam..." je odvrnil njen mož, nik strike. "Mi Strikeovi smo mogočni in pogumni. Tudi ona je taka." Nato je zazvonil telefon. Javila se je Taylor. "Dom pri Strikeovih, Taylor pri telefonu."
"Taylor, Lyra tukaj, mama Kylie in Kendall. Kylie je bilo zeloo slabo ko je prišla domov. Kaj so jedle v gradu?"
"Nevem...., nisem bila tam," je rekla Taylor.
"Vprašaj svojo hćerko ane!" je jezno rekla lyra.
"Ni je še doma." je odvrnila Taylor."pomojem se zabava z Kardashianovimi(to so Kourtney, Kim in Khloe)."
Lyra je zavpila: "Ne, ne ZABAVA se z Kardashianovimi, ker so že vsi Kardashianovi, razen Kourtney doma.!LAHKO NOČ.!"
Taylor se je prestrašila: "Nik, vsi so že doma.... RAZEN KAYLE, KOURTNEY IN KELLY! KAJ ČE SE JIM JE KAJ ZGODILO??"

Vprašanja:
1. Kako mislite da je v resnici ime Ely?
2. Ali mislite, da je amulet tudi v resnici čaroben, ali vsi samo mislijo tako?
3. Ali mislite, da je Kourtney še živa?
4. Mislite, da Kayla varno čaka na polju, ali se ji bo kaj zgodilo?
5. Next?
23. februar 2015
Bom zdele še enrkat enxtala ker jutr verjetno nebo šlo
23. februar 2015
Nik je pomiril Taylor: "Vse je v redu. če do zjutraj nepridejo, pa bomo ukrepali."
MEDTEM V GRADU
Hodila sem naprej. V sobi za gugalnikom je bila skrinja. Notri je nekaj hreščalo. odprla sem skrinjo in notri je bila ZVEZANA Kourtney. Dala sem jo ven, jo odvezala in jo vprašala: "OMG kourtney živa si! Si v redu?"
Kourtney je s solznimi očmi prikimala. "V redu sem. Domov hočem." Prijela sem jo za roko in stekli sva ven. Pred gradom je čakala ena punca, ki je bila na las podobna Ely, in naju ni spustila ven. "SPUSTI NAJU VEN! DALA SEM TI AMULET ZDAJ PA SE SPELJI!"
Čudno me je pogledala: "Amulet? Nimam nobenega amuleta.... Še poznava se ne. Moje ime je Rebekah.... verjetno si spoznala mojo sestro dvojčico, Elixir..."
"Ne, poznam samo Ely..." sem zmedeno rekla.
"Ja, Ely, njeno pravo ime pa je Elixir... Elixir= napoj, strup,... Haha ." je rekla Rebekah. Rebekah:

Zazehala sem. "No spusti naju SEDAJ VEN!!!!" sem zavpila.
"Kaj dobim?" je vprašala Rebekah. Kourtney je pobrskala po žepu in našla kristal. "Pobrala sem ga med potjo do sem, ko so me odpeljali. Lahko ga imaš."
Rebekah je bila videti zadovoljna z njim in naju je spustila. Tekli sva do žitnega polja. Kayla pa...(ODGOVORITE)
A) ni bila tam
B) je čakala in ko sva prišli nama je skočila v objem
C) naju ni opazila
23. februar 2015
u186827
u186827
A
27. februar 2015
u186827
u186827
next
27. februar 2015
Nadaljujem...
09. april 2015
Kayla pa ni bila tam.
Vdarila sem se po glavi. "Pa ne že spet! Spet bo ena ušla, ko bo druga najdena, tretja uide." Kourtney je prikimala.
Tekli sva nazaj do Rebekah, a je ni bilo več tam. Vstopili sva v grad, a namesto stabilne, sva našle nezavestno, krvavo Rebekah, s kristalom v roki, iz katerega so švigale strele in kri. "Kristal je UROČEN!" Sem ugotovila. "Kourtney, pojdi po Kaylo. Vem, da je zgoraj. Jaz bom uredila s kristalom." sem rekla. Kourtney je obupana odkimala. "Ne, ne smeva se več ločiti. Nočem, da spet ena izgine." Zavila sem z očmi. "Samo za dve minutki, za SOS se gre! PROSIM!" Kourtney je tokrat res stekla. Medtem sem oživila Rebekah in uničila kristal. Na hitrico sem ji vse razložila in stekli sva gor po Kourtney. In hvalabogu, je bila tam. Nato se mi je pogled zameglil in padla sem v nezavest
09. april 2015
next
11. april 2015
u186827
u186827
next
18. april 2015
u192858
u192858
Okej bom nextala(moj now profil)
18. maj 2015
u192858
u192858
Takrat sem bila JAZ sama. Bogve kje sta Kourtney in Kayla- sta skupaj? Rebekah mi je vse razložila, in rekla, da je šla Kourtney domov, midve pa MORAVA ostati, dokler ne razšifriva kaj Sccraereyp pomeni. Pojma nisem imela. "Morda ime prvega vladarja? Ali kraja?" Rebekah je rekla, da je že ugibala, a tole dvoje ni prav.
Posvetilo se mi je. V glavi sem združila besedi SCARY in CREEPY.
(črke od scary bodo napisane z malimi, creepy pa velikimi)
sCcRaErEyP
Šifro sva vpisali na skrinjo in iz nje je planilo mrtvo telo... Naše iskane prijateljice Kayle! Zajokala sem

Bila je čisto razmrcvarjena jaz pa sem jokala kot dež. A sem bila vsaj prosta za domov.
18. maj 2015
OMGGGG!
Kak kuuul!
Okej, je grozno
sam kuuul!
D best, zato hočem,
da nextaaš!
Takoj in zdaaj!
18. maj 2015
next
19. maj 2015
next
19. maj 2015
danke danke
Bom nextala
20. maj 2015
Ko sem se končno umirila sem šla domov. Doma so me objeli in rekli, d ajih je skrbelo zanje. Rekla sem, da je bilo vse v redu. Kasneje sem vse povedala še policiji in prijateljicam.
Čez eno leto sem nehala obiskovati psihologa zradai travm in travme ter prividi so se nehali. Nekega dne v petek(in NE trinajsti ) (Jeeej končno petekkk sem si mislila(TGIF) ) sem zato k sebi povabila prijateljice(nobena ni več mislila na Kaylo).
Šle smo na računalnik, na Omegle(da klepetaš s popolnim naključno izbranim tujcem). Šle smo na Video edition a se nobena ni upala pokazato, zato smo kamero prekrile s papirčkom.
Človek ki smo ga dobile, je bil star, ampak ne veliko. Okoli 30 let je imel. Najprej je gledal, kaj je ta papirček, nato se je nasmehnil. Naš pogovor:
Me: Ojla!
On: Pozdravljene! Zdi se mi, da vas je več, ker se sliši ko govorite.
Me: Amm, ja... Več nas je...
On: Samo ve lahko vidite mene... Lahko odmaknete prevleko, da še jaz vidim vas?
Kendall in jaz sva se strinjale, Kourtney ni imela mnenja, Kim, Khloe in Kylie pa niso hotele, zato se nismo pokazale.
Me: Ne, žal nam je...
On: Prav, poveste vsaj vaša imena?
Me: (zlažemo se) Samo tri smo. Jaz sem Bethany, zraven mene pa sta Katy in Christie.
On: Se vsaj ena izmed vas prikaže?
Me: Okej... (prikazala se je Kendall)
On: Si pa čedna, Bethany. Lahko pokažeš še drugi dve?
Mezaćme nas grabiti panika, pokažem še se jaz)Am ta tretja je šla na WC in se noče pokazati...
On: Vidve sta dovolj čedni, za celo vojsko... Sploh ti, oranžnolasa.(mislil je mene). Najbrž je črnolasa Bethany, in ti Katy?
Me: Amm, ja... Kako veš?
On: Ah, vem. Vem tudi, kdo ste v RESNICI, kje živite, kakšne ste... Koliko ste stare...
Me: (malo se prestrašijo, le Kendall mu ne verjame, vseeno se delamo da mu ne verjamemo) jaaa, seveda veš.
On: Tako je
Me: torej kje?
On: V Pacificarstovi ulici 8
Obiskujete šolo Hollywood High School
Kendall namerava biti tajna agentka, Kylie igralka, Kim pevka, Kourtney in Khloe veterinarki, in Kelly naravovarstvenica- znanstvenica, kar so tudi vaša imena!!
Me: Uhhhh, kako veš?
On: Pridem k VAM!
Me: Neee
On: Morda bom,...
Me: Disconnectamo se
"Ojoj, ojoj, ojooooj!" se začne jokati Kylie.
"Ostani. mirna." pravi Kendall.
"Ne, Kendall, domov morava! Morava! Sicer..." je hlipala Kylie.
"Ne!" je ostro odvrnila Kendall. "Ne moreva pustiti Kelly in Kardashianovih samih!"
A prepozno, Kourtney in Kim sta se že obuvali. "Mi itak gremo. Kendall, Kylie, danes sta sami doma, nista? No, potem pojdita raje z nami. In ti, Khloe, obuj se. Ti pa sploh, Kelly, če misliš zapustiti hišo. "Pokimala sem, se spakirala in odšle smo k Kardashianovim. Danes so naši starši vsi odšli na en koncert, zato smo bile same.
Pri njih smo brale Cool, rubriko Scary. nato smo gledale Titanik. Kylie je opazovala igro, da bo tudi sama nekoč igralka, Kendall je vmes jedla sladoled(tudi jaz sem, hihi) Khloe in Kourtney pa sta jokali zaradi filma. Kim je samo gledala, brez čustev.
Na tipa iz Omegleja smo vse pozabile.
Zlahka sem zaspala kar na kavču. A zbudile so me punce. Zbudila sem se v popolni temi. Kylie je hlipala. "Nekdo je...v-v-v-lomil... v hišo!"
Mislila sem, da pretirava, a ko sem pogledala druge, so mi vse prestrašeno kimale. Celo pogumna Kendall. Zato smo se stisnile na kavču, ko je elektrika za hip utripnila. Zavpile smo in na steni med utripom opazile senco.Glas je rekel: ..."Kayla"...
20. maj 2015
Vprašanja:
1. Ima tip iz Omegleja kaj veze z vdorom pri Kardashianovih(Khloe, KIm, kourtney)?
2. Kaj je s Kaylo?
3. Kako tip iz Omegleja ve vse o njih?
4. Next? Je zanimivo?
20. maj 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani