Heej :'D
No men je ful ful dolgčas med temi počitnicami, zgodbe pa ful rada pišem. Napisala sm jih že kr velik sam sm pol čez čas obupala, oz. sm jih mal pustila na stran ker nism mela več idej. Trenutno pišem eno zgodbo z tremi frendicami. https://www.igre123.com/forum/tema/i-had-the-time-of-my-life-feat-one-direction/35221/1
Pač ja sej vidite da sm ful velika Directionerka, sam sm pa tut Mahomie. Obožujem Austina in njegove coverje pa tut original njegove pesmi pa taki kjutko je*.* Zato sm se odločla pač da mu posvetim eno zgodbo ker si zasluži to in še veliko več. Vem da ni tak znan v Slo, zato je moj namen pač da ga spoznate in ga začnete podpirat, tak ko ga podpiram js.

No vam ga bom najprej mal predstavla pol pa začnem z zgodbo :'D

Rodil se je 4.aprila 1996, torej je star 16 let. Je pop pevec, postal je popularen leta 2011. Najprej je delal sam coverje pa jih je dal na youtube..

Pa še več jih je sam js ne bom zdaj vseh pač devala gor.. :'D

Njegov največji vzornik je Justin Bieber, zato ma tut največ coverjev od njega.
Njegov oče je umrl ko je bil Austin star 16 mesecev :c. Drugač je pa odrastu v Texasu z njegovo mamo Michele. Zdaj pa mislim da živi tam neki tut nek San Antonio..Pač v Texasu.
No zdaj ma pa že dva svoja komada, men sta the best, znam oba do zadne črke na pamet

To je blo mal o Austinu < 3. Zdaj pa gremo k zgodbici. Pač kot vidite bo on notr :'D. Drugač pa bom pisala js kot Allison, ko ga spozna..Pol naprej pa tak že vete kak bo ane hahah :'D

-----------------------------------------------------------

Allison:

Moje ime je Allison White. Stara sem 16 let. Živim zaenkrat še v New Yorku z mamo, ampak gre na neko službeno potovanje in bom mogla 3 tedne bit pri teti v groznem Texasu. Že zdaj mi je groza, kaj šele ko bom tam. Sestrična Melanie je stara enako kot jaz in je zelo priljubljena pri fantih, za razliko od mene hodi na zabave in je cele dneve zunaj z prijatelji, jaz pa se raje držim zase in berem knjige ter pišem zgodbe. Melanie pozna vse iz sveta slavnih, medtem ko jaz ne vem nič ker ne berem revij in ne hodim na youtube. Ja, prav ste slišali. Ne hodim na youtube in ne poslušam popularne glasbe. Edino kar poslušam je Adele, ona je moja vzornica. Dobila sem njen CD za rojstni dan. Drugače pa sem zelo trmasta in ko mi kdo reče da sem zguba, se postavim zase. Sem edinka, nimam očeta ker sta se z mamo ločila ko sem bila še otrok. Mamo imam najraje.

''Allison! Pridi, čas je za odhod!'' zakriči mama pri vratih moje sobe. ''Takoj.'' rečem in napišem še zadnjo besedo v moji zgodbi. Zvezek sem potem stlačila v torbo in stekla po stopnicah. Mama me je nasmejana čakala pri vratih in me opazovala. ''Je taxi že tukaj?'' vprašam. ''Ja. Ne bodi tako resna, boš videla da bo super. Pa saj samo trije tedni so. Melanie že komaj čaka da prideš in te predstavi prijateljem.'' ''Komaj čakam.'' rečem in zavijem z očmi. ''Pokliči me ko boš prispela tja.Prav?'' reče in me objame. Prikimala sem in stekla v taxi. Pomahala sem mami in že sem se odpeljala proti Texasu.. Tako se je začelo..
28. junij 2012
Nexttttttttt!!!!!!!!!!
28. junij 2012
Vožnja se je vlekla ampak sem nekako preživela. Taxi me je pripeljal točno pred hišo od tete. Tam sem bila do zdaj samo 1x na leto. Zdaj pa bom tukaj preživela kar 3 tedne. Ko sem prispela sem pozvonila na vrata in odprla mi je Melanie. Ko je me zagledala se je nasmehnila in me objela. ''Allison! Dobrodošla tukaj. Kar vstopi, mama je ravno zunaj ampak pride kmalu.'' reče in mi pomaga nest torbo v hišo. Res ji zavidam, lepa je in niti malo sramežljiva.

To je Melanie:
''No tukaj je tvoja soba.'' reče in odpre vrata sobe. Prikimala sem in stopila noter. ''Torej kaj bi rada počela zdaj ko si tukaj? Lahko ti razkažem mesto, spoznaš lahko moje prijatelje, pa še na zabavo grem jutri, ker ima prijatelj Alex rojstni dan. Veš mogoče kdo je Alex Constacio?'' vpraša. Niti sanjalo se mi ni kdo je to. ''Ne. Rada bi samo bila tukaj in v miru pisala svoje zgodbe.'' rečem. ''Pa ne da si še vedno takšna! Daj no Alli. Ne moreš bit tako zaprta vase. Že ko sem te lani videla si bla takšna.'' ''Ja takšna pač sem in me ne moreš spremenit.'' odvrnem. ''Daj no! Spoznala boš Alexa in Austina, ki živita tukaj samo par hiš naprej. Smo dobri prijatelji, vsak dan se družimo. Austin je tudi znan pevec in veš koliko deklet...'' ''Ne zanima me nič od tega. Prav?'' ji zabrusim in sedem na posteljo. ''Joj Allison..No teta bo kmalu doma in bo večerja. Zdaj pa te bom pustila da se pomiriš.'' reče in gre ven ter zapre vrata. Zavila sem z očmi in iz torbe vzela zvezek. Napisala sem par stavkov zgodbe.
28. junij 2012
Next :'D < 3
28. junij 2012
next!!!!!!!!!!!!! (:
28. junij 2012
Potem pa sem pogledala skozi okno in zagledala neko košarkarsko igrišče, tam pa dva fanta s temnimi lasmi. Metala sta žogo na koš in se nekaj smejala. Fantje..Mislijo da so nekaj več če se kažejo na igrišču in mečejo na koš. Zavila sem z očmi in odprla so se vrata. Noter je vstopila teta. Takoj me je objela. ''Oh Alli kako dolgo te že nisem videla. Spremenila si se. Pridi na večerjo.'' reče in mi namigne da grem skozi vrata. Prisiljeno sem se nasmehnila in šla po stopnicah dol. V kuhinji je že sedela Melanie in ko me je opazila se je nasmehnila ter mi namignila naj sedem. ''Mama, lahko pride Alex danes malo k meni? Prosiiim. Saj ne bo dolgo, samo film bi rada gledala skupaj pa tudi ti se nama lahko pridružiš Allison.'' reče Melanie in čaka na tetin odgovor. ''Prav.'' odvrne in se nasmehne. ''Ne bom se vama pridružila, filmi me ne zanimajo.'' rečem. ''Daj no moreš malo uživat ne pa da se zapiraš v sobo.'' reče. ''Prav. Ampak če mi film ne bo všeč grem takoj v sobo.'' odvrnem in zavijem z očmi. ''Ne bo ti žal, boš videla. Moreš se sprostit. Gina (Allisonina mama) pravi da ne greš nikamor ven in nimaš prijateljev, kaj če narediš nov začetek? Lahko preživiš tukaj 3 tedne nepozabne in potem se še vedno lahko vrneš v stari svet. Ko se boš vrnila nazaj lahko tvoji sošolci vidijo čisto novo Allison White.'' reče teta navdušena. Ubistvu je imela prav ampak..Kakšno spremembo naj naredim? Nisem kot druge vrstnice, nisem še imela fanta, še nikoli se nisem poljubljala, ne hodim ven..
28. junij 2012
next tkoj !!!!!!!! zlo šuper pišeš
28. junij 2012
Hvala bogu mi še ni bilo treba odgovorit ker je pri vratih pozvonilo in Melanie je takoj odložila krožnik ter stekla k vratom. ''Ah Melin fant Alex. Že kakšnih 6 mesecev sta skupaj. Pa saj je vredu fant, je prijatelj od tistega popularnega Austina Mahoneja.'' reče teta. Pa kdo za vraga je ta Austin? ''Allison pridi sem, gremo gledat film!'' zavpije Melanie iz dnevne sobe. Zavzdihnila sem in šla v dnevno sobo. ''To je moja sestrična Allison.'' reče Melanie, Alex pa mi poda roko in se nasmehne. Saj res! Ta je bil prej na igrišču.

''Potem pa škoda da nisem še Austina povabil.'' reče. ''Pokliči ga, mogoče pa ima čas.'' reče Melanie. ''Mislim da ne bo mogel ker ima neke vaje. Saj jutri prideta na zabavo kajne?'' vpraša. Melanie me je pogledala, jaz pa sem spet zavila z očmi. ''Ja prideva.'' reče Melanie. ''Austin bo tudi tam.'' reče Alex. ''Pa kdo za vraga je ta Austin da ga vsi omenjate kot da je nekaj več?!'' se razjezim. ''On je moj best frend. Saj ga boš spoznala. Zagotovo ti bo všeč ker je vsem všeč.'' odvrne Alex. Debelo sem pogledala. ''Vse punce umirajo za njim, tukaj ga vse ustavljajo na cesti in ga prosijo za avtogram ali sliko.'' reče Melanie. Zavzdihnila sem in se naslonila na naslonjalo od kavča in gledala film. Po koncu filma je Alex šel domov, jaz pa sem se odpravila v sobo in zaspala ker sem bila utrujena od vožnje. Sploh nisem več mogla pisat niti ene besede za zgodbo. Naslednje jutro mi je sonce svetilo direktno v glavo, zato nisem mogla spat. ''Ja ja kar pridi, Melanie, Allison in Austin pa lahko grejo skupaj na zabavo od Alexa.'' re je zaslišalo na hodniku. Pa ne že spet ta Austin!
28. junij 2012
Next :'D < 3
28. junij 2012
next
28. junij 2012
Pretegnila sem se in počasi vstala. Iz omare sem potegnila svoje vijolične kratke hlače in pinky majico. Počasi sem odprla vrata sobe in teta je ravno takrat odložila telefon. ''Dobro jutro.'' me je pozdravila. ''Jutro.'' pozdravim in zazeham. ''Kako si spala prvo noč tukaj?'' vpraša. ''Vredu.'' odvrnem. ''No kar uredi se, Mel je zunaj na igrišču z Sarah, Austinom in Alexom. Potem pa prideta z Austinom sem in pride tudi Austinova mama, vi pa greste skupaj na zabavo. Greš tudi ti na igrišče ali greš raje z mano v trgovino in mi pomagaš naredit kosilo?'' ''Raje grem s tabo.'' rečem. ''Prav.'' odvrne in se zasmeje. Stekla sem v kopalnico in se uredila kot ponavadi, čisto vsakdanje. ''Sem že.'' rečem pri vratih kuhinje. Teta je vzela torbico z mize in šli sva proti vratom do avta. Sedli sva in se odpeljali, peljali sva se mimo igrišča, tako da sem videla Melanie, Alexa, Sarah in očitno tistega slavnega Austina, ki je tak....WAW! Čeprav sem ga videla bolj od daleč, sem videla da sta si z Alexom precej podobna. Kmalu sva s teto prispeli pred ogromen shopping center.
28. junij 2012
Next :'D < 3
28. junij 2012
Nakupili sva polno stvari in se odpeljali nazaj. Ko sva prispeli pred hišo so tam stali Melanie, neka ženska in očitno tisti Austin. ''Bom jaz vzela vrečke od zadaj.'' rečem in odprem vrata. Nisem se ozirala kje hodim zaradi vrečk, ker jih je bilo toliko, nesla sem jih noter in stekla v sobo, že sem hotela odpret zvezek za pisanje zgodbe a me je ustavila Melanie. ''Hej Alli pridi pozdravit Austina, da ti ga predstavim.'' reče. ''Pa kaj se vse tako vrti okoli tega Austina, kot da je ne vem kaj!'' zakričim. ''Saj ubistvu res nisem nič posebnega ampak drugi mislijo da sem.'' reče Austin pri vratih. Vstopil je noter in se naslonil ne vrata. Ok, zdaj jih pa razumem zakaj vsi govorijo kako je poseben! Ta njegov govor, oči, čupa. Vse je popolno na njemu. Ne ne ne smem se zaljubit ker se še nikoli v življenju nisem, zato se tudi tokrat ne bom. ''Austin to je moja trmasta sestrična Allison, o kateri sem ti govorila. Ampak je ubistvu super oseba.'' reče Melanie in sede na posteljo. ''A me veseli da sem te spoznal, Allison. Jaz sem Austin.'' reče in mi da roko. Še sama sem mu dala roko in nekaj časa je bila tišina, potem pa sem se nekako opogumila. ''Vem da ti je ie Austin ker odkar sem prišla v tej hiši slišim samo še tvoje ime.'' rečem. On pa se je zasmejal. ''Ime Austin je očitno lepo.'' reče. Skomignila sem z rameni in sedla za pisalno mizo. ''Pa ne da boš spet pisala svojo zgodbo.'' reče Melanie. ''Bolje to kot pa viset zunaj in čakat da se ti bojo punce obešale za vrat.'' odvrnem in pogledam Austina. ''Woooow ti pa si groba.Take še nisem srečal.'' reče in Melanie se je zasmejala naglas.
28. junij 2012
next!!!!!!!!
28. junij 2012
Zavila sem z očmi in hotela it ven iz sobe, a me je ustavila Melanie. ''Kam greš?'' vpraša. ''Raziskovat okolico, ker je tukaj neznosno.'' odvrnem. ''Oh daj no, samo rada bi da se že začneš zabavat.'' reče. ''Že ni to dost da morem it pod prisilo na tisto zabavo?'' vprašam. ''Hotela sem še da greva v shopping, zagotovo potrebuješ obleko za zabavo kajne? Tudi jaz jo potrebujem da presenetim Alexa.'' ''Kaj pa manjka vsakodnevnim oblačilim?'' vprašam. ''Alli, vsakodnevna oblačila niso za zabave.'' odvrne Melanie, Austin pa naju samo opazuje. ''Kaj bi dala da bi lahko ostala v New Yorku in v miru pisala svojo zgodbo.'' rečem in stečem ven. Hodila sem po okolici in sedla na travo ter gledala v nebo. Naenkrat pa je nekdo prišel do mene.

Kdo mislite da je bil?
28. junij 2012
Next!
++na uprašanje, je moj odgovor NO COMMENT
28. junij 2012
next pomojem austin ne vem no (:
28. junij 2012
u88990
u88990
nextii, pa vem kdo je austin, sem že slišala zanga u eni reviji Pa mislm tko kt !/mrs&pikchu/!
28. junij 2012
Selena got Swag- a res? js ga pa nikol ne najdem v nobeni reviji pa že 1 leto prosim cool naj kaj napišejo o njemu a oni ništa
drugač pa sta vidve uganle :'D
------------------------------------------------------------------

Bil je Austin. ''Kaj je?'' vprašam in vstanem. ''Melanie in Stacy (teta) te iščeta.'' reče. ''Kaj a ju je strah da se bom zgubila?'' vprašam. ''Ne, samo Mel hoče da greš z njo v shopping.'' odvrne. ''Pa kaj za vraga hočete od mene? A ne morem met mira in delat tisto kaj hočem? Pisanje svoje zgodbe in pesmi!'' zavpijem in grdo pogledam. ''Pa kaj je s tabo? Večje trme od tebe še nisem videl.'' reče. ''Pa daj fuck off! Sploh te ne poznam in če misliš da bom norela za tabo, kot to baje počnejo druge, se motiš.'' rečem in stečem proti domu. Austin pa za mano. Zavila sem z očmi in šla v svojo sobo. Nekaj mi je postalo jasno, morem se spremeniti pa čeprav bo težko. Preveč sem zaprta vase in sem zato tako trmasta. Svoj predragi zvezek, v katerega sem pisala zgodbe in pesmi sem spravila v predal in se napotila v spodnje nadstropje, kjer so sedeli Melanie,Austin,teta in Austinova mama. Vsi so me presenečeno pogledali. ''Ok, rada bi se spremenila. Pomagajte mi da postenem nova Allison White.'' rečem. Melanie in teta sta me navdušeno objeli, Austin pa se mi je nasmehnil. Nasmeha mu nisem vrnila, ker to ne pomeni da če se bom spremenila da bom postala nora na njega.
28. junij 2012
next plis
28. junij 2012
next!
29. junij 2012
''No najprej greva v shopping po obleke, boš videla da ti ne bo žal. No saj na tvojem stilu ni kaj spremeniti, samo malo drugačnega boš imela, pa še make up in k frizerju bova šli.'' reče Melanie čisto navdušena in polna pričakovanj. ''Oh bog..Rekla sem da se hočem spremenit, nisem pa rekla da se hočem spremenit v barbiko.'' odvrnem. ''Pa saj ne mislim tako.'' reče. Kmalu sva se odpravili proti shopping centru, Austin na srečo ni šel z nama in je raje šel k Alexu da mu pomaga s partyjem. Z Melanie sva najprej šli kupit obleke in modne dodatke..Potem pa je sledil frizer. Urejena sem bila kar za party ker se je bližal večer. Doma sem se dokončno uredila. V ogledalu se sploh nisem prepoznala. ''Daj no Alli, pridi že dol.'' reče Melanie na stopnišču. ''Takoj.'' odvrnem. Še enkrat sem se pogledala v ogledalo.

Nato pa sem počasi šla dol. Teta in Mel sta me debelo gledali. ''Si to sploh ti Allison?'' vpraša teta. Nasmehnila sem se in z Melanie sva šli skozi vrata, a naju je seveda ustavila teta. ''Kje je pa Austin?'' vpraša. Pa ne že spet! V tej hiši so res obsedeni z njim. ''Šel je k Alexu. Pridemo potem skupaj nazaj.'' reče Melanie. ''Ja le dajte in ne predolgo!'' zavpije Austinova mama iz kuhinje. Počasi sva hodili proti Alexovi hiši. Vstopili sva in tam je bil že žur. Melanie je seveda takoj stekla do Alexa in ga objela ter poljubila, jaz pa sem sedla v kot in opazovala druge kako so plesali....
29. junij 2012
next!!
29. junij 2012
next
29. junij 2012
nexttt!!!!!!!!!!
29. junij 2012
Melanie se je napila. O bog, to je no dobro, kaj če se da dol z Alexom in postane noseča? Ok, preveč sem živčna. Naenkrat sem zagledala Austina z nekimi puncami seveda. ''Počakajte malo no!'' reče ko me zagleda. Nekako jih je umiril in prišel do mene. ''Kaj pa ti sama tukaj?'' vpraša. ''Kaj pa naj če nobenega ne poznam?'' odvrnem. ''Vidim da je Mel uspela spremenit tvoj zunanji izgled, notranjosti pa ne.'' reče in se zasmeje. ''Ja, kot vidiš bo moja notranjost ostala ista.'' odvrnem. ''Hej Austin, stari pa kje si ti.'' ga pozdravi neki fant. ''Ooo koga vidim po dolgem času.'' reče Austin. ''Kaj je to tvoja punca?'' vprraša. ''Kaj? Ne! Zakaj za vraga bi bila njegova punca? On jih ma itak sigurno več.'' rečem in vstanem ter grem ven. Samo pogovarjam se z njim pa že mislijo da sem njegova punca. ''Allison počakaj. Saj se je samo šalil.'' reče Austin in priteče pred mene. ''Me ne zanima. Kdaj bo konec tega sranja da lahko grem domov?'' vprašam. ''Stacy pravi da moreš ostat tukaj in se moremo vsi trije vrnit istočasno, tako da nimaš izbire.'' reče in se nasmehne. Zavzdihnila sem in se odpravila nazaj noter ter spet sedla v kot.
29. junij 2012
zdaj pa spat :'D ko se pa zbudim pa dam dalši next :3 nooč:*
29. junij 2012
next plis zdajle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
29. junij 2012
next
29. junij 2012
next!!!
29. junij 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani