Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.

u61029
Heyy tole je moja nowejša zgodbica...
napisala sm jih že kr neki....če hočeete linke powjte!!!
To je bella.V šoli so jo večkrat zasmehovali...se norčevali iz nje..skratka ni imela pravih
prijateljev...Zaradi tega se je večkrat jokala...bila je žalostna...
Imela pa je velike sanje...postati igralka....vpisala se je tudi na avdicijo za disneyev show
SHAKE IT UP! Bila je prepričana da nebo nikoli dobila priložnosti vendar je vseeno poskusila!
Bella;
Pia Mia;
Cody Simpson;
China Anne Mclain
napisala sm jih že kr neki....če hočeete linke powjte!!!
To je bella.V šoli so jo večkrat zasmehovali...se norčevali iz nje..skratka ni imela pravih
prijateljev...Zaradi tega se je večkrat jokala...bila je žalostna...
Imela pa je velike sanje...postati igralka....vpisala se je tudi na avdicijo za disneyev show
SHAKE IT UP! Bila je prepričana da nebo nikoli dobila priložnosti vendar je vseeno poskusila!
Bella;
Pia Mia;
Cody Simpson;
China Anne Mclain
03. november 2011

u61029
NAPIŠEM??????
03. november 2011

u54877
Nexxt!!!
03. november 2011

u61029
prebudilo me je glasno zvonenje moje budilke,...
odprla sem oči..in se zagledala v poster Miley Cyrus...nekaj minut sem buljila vanjo..nato pa pogledala mojo pisalno mizo...
pomislila sem na šolo...grozno!! spet bom morala prenašati...svoje sošolke,..vedno se mi posmehujejo..in govorijo kakšna budala sem,kurbica,suha južina....saj nemorem sama pomagati da sem tako koščena!!!....
Mami mi je rekla da so samo ljubosumne na mojo postavo...jaz pa mislim da sem ko okostnjak...Zaradi posmehovanja sem se večkrat jokala... vendar na skrivaj...
Ura je bila že 7 ...res bi se morala že oblečt in pripravit say imam vlak že ob pol osmih...leno sem vztala...
stekla sem v kopalnico in se pogledala v ogledalo...
pomislila sem še dobro da tako motno vidim...
sama sebi se zdim nagravžna... imam čudne svetlorjave lase...in tako čudne zobe....
Umila sem si obraz...se naličila... in pograbila torbo...
stekla sem do vlaka tam pa so me že čakale moje trapaste sošolke...
Maya;o poglejoo kurbica se je preveč naličila hihihi misli da je sexyy
Maddie;hahaahh luzerka misli da ima popolno postavo hihiihihi ko suha južina fej... kar kosti ji iztopajo iz kolen omgg...
jaz;nikoli nisem rekla da mi je všeč moja postava!
maya;ja tako se obnašaš
Čutila sem solze v očeh vendar sem jih zadržalla...
bilo mi je tako hudo...Pomislila sem na mojo vzornico Miley ...ona je bila tako samozavestna... rada bi bila na njenem mestu...
Obožujem hannah montano...
da bi jih ignorirala...sem iz torbe potegnila moj zvezek z motivom miley...
to so opaazile tudi moje sošolke..
Maya je prišla bližje k meni
maya;jaaooo kok si otročja...hiihihihi...
pograbila mi je zvezek iz rok ...
nato pa mi ga je polila s kozarcem vroče čokolade ki ga je ves čas držala v svojih rokah
maya;opsaaa....
tedaj pa sem jo klofnila po licu...
zabolelo jo je tako močno da se je začela jokati...sevedA SO vse potegnile z njo...oh....
Maddie;kakšna prasica siii !!!!
je vpila...ljudje na vlaku so nas čudno buljili...
Maddie;
Maya;
odprla sem oči..in se zagledala v poster Miley Cyrus...nekaj minut sem buljila vanjo..nato pa pogledala mojo pisalno mizo...
pomislila sem na šolo...grozno!! spet bom morala prenašati...svoje sošolke,..vedno se mi posmehujejo..in govorijo kakšna budala sem,kurbica,suha južina....saj nemorem sama pomagati da sem tako koščena!!!....
Mami mi je rekla da so samo ljubosumne na mojo postavo...jaz pa mislim da sem ko okostnjak...Zaradi posmehovanja sem se večkrat jokala... vendar na skrivaj...
Ura je bila že 7 ...res bi se morala že oblečt in pripravit say imam vlak že ob pol osmih...leno sem vztala...
stekla sem v kopalnico in se pogledala v ogledalo...
pomislila sem še dobro da tako motno vidim...
sama sebi se zdim nagravžna... imam čudne svetlorjave lase...in tako čudne zobe....
Umila sem si obraz...se naličila... in pograbila torbo...
stekla sem do vlaka tam pa so me že čakale moje trapaste sošolke...
Maya;o poglejoo kurbica se je preveč naličila hihihi misli da je sexyy
Maddie;hahaahh luzerka misli da ima popolno postavo hihiihihi ko suha južina fej... kar kosti ji iztopajo iz kolen omgg...
jaz;nikoli nisem rekla da mi je všeč moja postava!
maya;ja tako se obnašaš
Čutila sem solze v očeh vendar sem jih zadržalla...
bilo mi je tako hudo...Pomislila sem na mojo vzornico Miley ...ona je bila tako samozavestna... rada bi bila na njenem mestu...
Obožujem hannah montano...
da bi jih ignorirala...sem iz torbe potegnila moj zvezek z motivom miley...
to so opaazile tudi moje sošolke..
Maya je prišla bližje k meni
maya;jaaooo kok si otročja...hiihihihi...
pograbila mi je zvezek iz rok ...
nato pa mi ga je polila s kozarcem vroče čokolade ki ga je ves čas držala v svojih rokah
maya;opsaaa....
tedaj pa sem jo klofnila po licu...
zabolelo jo je tako močno da se je začela jokati...sevedA SO vse potegnile z njo...oh....
Maddie;kakšna prasica siii !!!!
je vpila...ljudje na vlaku so nas čudno buljili...
Maddie;
Maya;
03. november 2011

u61785
nextiii < 33333
03. november 2011

u39401
nextii ;D
03. november 2011

u61029
Končno smo stopili iz vlaka...
Maya me je gledala kot besen buldog...Vse so se zarotile proti meni...zakaj sem sploh rekla kaj takega...Nemorem verjeti...Kako se lahko joka zaradi tega...
Ko sem vztopila v učilnico sem videla sošolke kako me gledajo se hihitajo in opravljajo.... nemorem verjeti!!!!!
spet se pomislila na mojo Milez...Hitro sem stekla do omarice in se preoblekla...
Buljila sem v tla... očitno me zdaj nihče več nemara....
Med poukom me je učiteljica za kemijo poklicala gor...Bila sem bolj rdeča kot še nikoli prej...vsi so me buljili..fantje so se mi posmehovali..punce so me sovražile!!!
Nisem več vedela kaj naj naredim...naj naredim samomor?! hh..
učiteljica;no Bella pa mi povej kaj je vrstno število?
j;aa...to je,...
vsi so me čudno buljili..joj...zakaj se nisem učilaa??????
učiteljicca;Bella...takoj mi povej ali pa zaključiva...
bila sem tiho..buljila sem v tla...bila sem na robu joka...
učiteljica;bella usedi se....žal mi je anpak tole bo nzd....
Bila sem čisto iz sebe....
kako lahko nisem vedela enega enostavnega uprašanja...huh,pa ne že spet faiL....
Po koncu pouka nisem mogla več zdržati...Stekla sem na WC...razjokala sem se...še dobro da ni bilo nikogar huuuh....
.... bila sem iz sebe...
nisem vedela kaj naj naredim obrisala sem si solzne oči...odprla vrata in se pogledala v ogledaloo...bila sem grozna..nisem se prepoznala...maskara se mi je zmazala po celem obrazu... lase sem imela razmršene in še vedno sem imela solzne oči.
Pograbila sem torbo in stekla iz wc-ja...
stekla sem na vlak...na srečo ni bilo nobene sošolke...vlak je bil napol prazen...usedla sem se na prost plac..Živim v Chicagu...
vzela sem svoj moby in začela brskati po njem...
Vzela sem slušalke in začela predvajati Mileyino pesem; 7 things...
prispela sem..Vztopila sem iz vlaka...stekla sem v naš blok inodklenila naše stanovanja...nikogar ni bilo...mami dela pozno...
Remy pa je pri pouku...Remy je najboljši brat na svetu...Imam še starejšo sestro Dani...njo imam rada...zdaj je na kolidžu zato je ne vidim pogosto...
Moj oče? ni ga več...umrl je v prometni nesreči moj očka je bil najboljši očka na svetu....velikokrat jokam...no...saj jokam vsak večer...
Maya me je gledala kot besen buldog...Vse so se zarotile proti meni...zakaj sem sploh rekla kaj takega...Nemorem verjeti...Kako se lahko joka zaradi tega...
Ko sem vztopila v učilnico sem videla sošolke kako me gledajo se hihitajo in opravljajo.... nemorem verjeti!!!!!
spet se pomislila na mojo Milez...Hitro sem stekla do omarice in se preoblekla...
Buljila sem v tla... očitno me zdaj nihče več nemara....
Med poukom me je učiteljica za kemijo poklicala gor...Bila sem bolj rdeča kot še nikoli prej...vsi so me buljili..fantje so se mi posmehovali..punce so me sovražile!!!
Nisem več vedela kaj naj naredim...naj naredim samomor?! hh..
učiteljica;no Bella pa mi povej kaj je vrstno število?
j;aa...to je,...
vsi so me čudno buljili..joj...zakaj se nisem učilaa??????
učiteljicca;Bella...takoj mi povej ali pa zaključiva...
bila sem tiho..buljila sem v tla...bila sem na robu joka...
učiteljica;bella usedi se....žal mi je anpak tole bo nzd....
Bila sem čisto iz sebe....
kako lahko nisem vedela enega enostavnega uprašanja...huh,pa ne že spet faiL....
Po koncu pouka nisem mogla več zdržati...Stekla sem na WC...razjokala sem se...še dobro da ni bilo nikogar huuuh....
.... bila sem iz sebe...
nisem vedela kaj naj naredim obrisala sem si solzne oči...odprla vrata in se pogledala v ogledaloo...bila sem grozna..nisem se prepoznala...maskara se mi je zmazala po celem obrazu... lase sem imela razmršene in še vedno sem imela solzne oči.
Pograbila sem torbo in stekla iz wc-ja...
stekla sem na vlak...na srečo ni bilo nobene sošolke...vlak je bil napol prazen...usedla sem se na prost plac..Živim v Chicagu...
vzela sem svoj moby in začela brskati po njem...
Vzela sem slušalke in začela predvajati Mileyino pesem; 7 things...
prispela sem..Vztopila sem iz vlaka...stekla sem v naš blok inodklenila naše stanovanja...nikogar ni bilo...mami dela pozno...
Remy pa je pri pouku...Remy je najboljši brat na svetu...Imam še starejšo sestro Dani...njo imam rada...zdaj je na kolidžu zato je ne vidim pogosto...
Moj oče? ni ga več...umrl je v prometni nesreči moj očka je bil najboljši očka na svetu....velikokrat jokam...no...saj jokam vsak večer...
04. november 2011

u62557
Nextiiii

04. november 2011

u39401
nextii ;D
04. november 2011

04. november 2011
aja pa btw... une2 sta igralke s sweet life on deck pa s sweet life in hotel!!! nčskrbet sej js sm tut velik fen in 1x tut nameravam it u ameriko sej dobr da mam tam sorodnike
a maš gmail?

04. november 2011

u61029
ahhahahaah to je moja izmišlena zgodba hahahhah bella sam nastopa notr aš kaoo ;]]]]
04. november 2011

u61785
nextyyyy huney
04. november 2011

u62557
next

05. november 2011

u60336
nexTTT.! ^^
05. november 2011

u61029
zAKAJ SE SLABE STVARI VEDNO DOGAJAJO LE MENI????? vrgla sem se na posteljo... objela sem svojo blazino in jokala kot dež najmanj pol ure...nato sem se obrisala...in si privoščila še eno rundo solz....nisem mogla odnehati... bila sem iz sebe.. pa ne zaradi tistega kola pri KEMI...jokala sem ker nisem imela pravih frendic...
Za boljšo voljo sem se postavila na noge in vklopila prenosnika...
Obiskala sem stran,tedaj pa mi je zastal dih,zagledala sem objavo...
AVDICIJA ZA NAJNOVEJŠO DISNEYEVO SERIJO;SHAKE IT UP
IŠČEMO DEKLETA STARA NAJMANJ 11-13 LET.. ZA VLOGO :
------>CECE JONES
PROSIMO DA TUKAJ VPIŠETE SVOJE PODATKE NA NAŠ ELEKTRONSKI NASLOV;
IME;
PRIIMEK;
STAROST;
E-NASLOV;
LP, DISNEY GROUP.
omfg!!!!!!! sigurno se bom prijavila...prebrala sem tudi da avdicija poteka jutri ob 8.00....super!!!!!! vnesla sem podatke... izklopila sem prenosnika..
spravila sem se na noge in iz torbe pograbila berilo za deveti razred...po kazalu sem iskala dramske igre...nato sem začela igrati...
za avdicijo se bom morala potruditi... torej sem igrala do 8 zvečer... dobra stran tega dneva pa je bila da je danes petek!!!!
ko sem se naveličala sem si naštimala swojo budilkoo!!! da sigurno ne bom pozabila... odločila sem se da mami nebom povedala da sem dobila pri kemi kou.. kem mi potem sigurno nebo dovolila na disneyevo avdicijo!!!!
nato sem se odločila da bom poklicala mami ...vtipkala sem njeno cifro in telefon je zvonil
mami;ja?
jaz;heejjjj mami!!
m;živjo ljubica kaj hočeš
j;prijavila sem se na avdicijo shake it up !!! to bo nova disneyeeva serija!
m;aa...BELLA O TEM BI ME MOGLA PREJ VPRAŠATI DA VEŠ!
je bila jezna..
j;ja mami saj vem oprosti...
m;okej..kdaj pa imaš avdicijo?
j;jutri ob 8 zjutrej!
m;dobro...sva zmenjeni...si v šoli dobila kako oceno...
srce mi je začelo utripati..
j;ne..
sem trapasto rekla...
m;okej..zdej pa čauu ljubica grem!!!
j;okej baj
in sem prekiniila zvezo...
bila sem na trnjih kaj če mami izve za kouu?!?!??
če izve sem u čistem S-H-I-T-U!!
Ura je bila 10 čez osem končno čas za mojo najljubšo serijo HANNAH MONTANO...
pohitela sem v dnevno in vklopila tv...
ob 10 sem stekla in se sprhala..se ulegla v posteljo..in sladko zaspala....
no..prej sem še veliko mislila na SHAKE IT UP...
vendar so se mi oči počasi zapirale...
Za boljšo voljo sem se postavila na noge in vklopila prenosnika...
Obiskala sem stran,tedaj pa mi je zastal dih,zagledala sem objavo...
AVDICIJA ZA NAJNOVEJŠO DISNEYEVO SERIJO;SHAKE IT UP
IŠČEMO DEKLETA STARA NAJMANJ 11-13 LET.. ZA VLOGO :
------>CECE JONES
PROSIMO DA TUKAJ VPIŠETE SVOJE PODATKE NA NAŠ ELEKTRONSKI NASLOV;
IME;
PRIIMEK;
STAROST;
E-NASLOV;
LP, DISNEY GROUP.
omfg!!!!!!! sigurno se bom prijavila...prebrala sem tudi da avdicija poteka jutri ob 8.00....super!!!!!! vnesla sem podatke... izklopila sem prenosnika..
spravila sem se na noge in iz torbe pograbila berilo za deveti razred...po kazalu sem iskala dramske igre...nato sem začela igrati...
za avdicijo se bom morala potruditi... torej sem igrala do 8 zvečer... dobra stran tega dneva pa je bila da je danes petek!!!!
ko sem se naveličala sem si naštimala swojo budilkoo!!! da sigurno ne bom pozabila... odločila sem se da mami nebom povedala da sem dobila pri kemi kou.. kem mi potem sigurno nebo dovolila na disneyevo avdicijo!!!!
nato sem se odločila da bom poklicala mami ...vtipkala sem njeno cifro in telefon je zvonil
mami;ja?
jaz;heejjjj mami!!
m;živjo ljubica kaj hočeš
j;prijavila sem se na avdicijo shake it up !!! to bo nova disneyeeva serija!
m;aa...BELLA O TEM BI ME MOGLA PREJ VPRAŠATI DA VEŠ!
je bila jezna..
j;ja mami saj vem oprosti...
m;okej..kdaj pa imaš avdicijo?
j;jutri ob 8 zjutrej!
m;dobro...sva zmenjeni...si v šoli dobila kako oceno...
srce mi je začelo utripati..
j;ne..
sem trapasto rekla...
m;okej..zdej pa čauu ljubica grem!!!
j;okej baj
in sem prekiniila zvezo...
bila sem na trnjih kaj če mami izve za kouu?!?!??
če izve sem u čistem S-H-I-T-U!!
Ura je bila 10 čez osem končno čas za mojo najljubšo serijo HANNAH MONTANO...
pohitela sem v dnevno in vklopila tv...
ob 10 sem stekla in se sprhala..se ulegla v posteljo..in sladko zaspala....
no..prej sem še veliko mislila na SHAKE IT UP...
vendar so se mi oči počasi zapirale...
07. november 2011

u61785
nexti huney < 3
07. november 2011

u64045
next!?
08. november 2011

u60336
neexT.! *w*
09. november 2011