u237760
u237760
Nexttttt!
25. januar 2019
Neeeeeeeeeeeeeeext
30. januar 2019
kdaj bo Next?
29. marec 2019
Next!
21. april 2019
Punce, trenutno imam zelo zaposleno vse skupaj, tudi nekaj težav in res nimam časa za mojo zgodbo. Obljubim, da bom nadaljevala, ko se vse umiri. Hvala za potrpežljivost
21. april 2019
Next
22. april 2019
Hej. Tvoja zgodba je zelo dobra+nova bralkaNext
23. april 2019
Next prosimm
01. julij 2019
Punce, po res zelo, zelo dolgem času je tukaj nov del. Še enkrat se opravičujem, ker je trajalo toliko časa.
Hvala, ker ste tako super in potrpežljive Upam, da vam bo všeč!


16.
Ko sem se zbudila, je Cole še spal. Bil je tako miren. Usta je imel rahlo priprta in prijelo me je, da bi ga poljubila. Oči so mi napolnile solze, ko sem se spomnila, kaj mi je naredil James. Smrknila sem nato pa vstala in odšla v kuhinjo. Iz hladilnika sem vzela jajca in jih vrgla v ponev. Pripravila sem krožnika in pomarančni sok. Jajca sem ravno prav zapekla, jih dala na krožnika za tem pa narezala kruh. Odšla sem proti sobi, kjer je moj rešitelj spal. Če ne bi bilo njega… nočem niti pomisliti kam bi sploh lahko šla.
»Hej, dobro jutro.« nežno rečem, ko sedem na posteljo. Cole komaj odpre oči in že se nasmehne. »Pridi, zajtrk je že na mizi.« še dodam. Prikima, zazeha in nato vstane. Obleče si temno modro jopico, me prime za roko in skupaj odideva do kuhinje, kjer sedeva za mizo in v miru zajtrkujeva.
»Ljubček, doma sem!« slišim ženski glas in kos kruha se mi zatakne v grlu. Prestrašeno ter hkrati začudeno pogledam Cola, ki se nasmehne in me s tem kar malo pomiri. »O, nisem vedela, da imaš obiske.« s prijetnim glasom pove zelo urejena gospa, ko vstopi v kuhinjo. Lase ima rjave, do ramen, oblečena je v oranžno obleko do kolen, obute pa ima črne salonarje. Ko se nasmehne vem, da je njegova mami. Zdaj vidim po kom ima ta nasmeh.
»Mami, to je Maddie. Maddie, to je moja mami.« naju predstavi. Ponudi mi roko, ki jo toplo sprejmem.
»Melanie, vendar me lahko kličeš Mel.« se predstavi.
»Me veseli.« rečem in se nasmehnem. Pomirjena sem, ker me je tako toplo sprejela. Cole je prav tak kot ona. Topel, prijazen, popoln. Kako mora biti srečen, da ima tako super mami. »Še vam spečem jajca? Verjetno ste lačni…« jo vprašam in s Colom se pogledata ter zasmejeta. »Kaj?« zmedeno vprašam.
»Ne vikaj me, Maddie.« reče. »Tako stara pa spet nisem.« še doda in tokrat se zasmejem jaz. Stopim do hladilnika in ven vzamem še dva jajca, ki ju vržem v ponev. V oči so mi stopile solze, saj sem za trenutek odtavala domov. Domov. Temu sploh lahko še rečem dom? Tukaj se počutim veliko bolj varno. Brez Cola bi bila verjetno že mrtva. Rešil me je. Rešuje me. Samo ne sme izvedeti, kaj se dogaja. Nikoli. Ogabna mu bom. Odslovil me bo. Solze mi stečejo po licih in hitro si jih obrišem.
»Hej, si v redu?« mi na uho zašepeta moj angel varuh. Obrnem se k njemu in prikimam. Ustnice razvlečem v kisel nasmešek. Njegove roke objamejo moja lica in občutek je čudovit. Če se me dotakne on, je čisto drugače kot pa če se me dotakne on. Ko vsaj ne bi rabila oditi.
»Tako.« rečem Melanie, ko pred njo postavim jajca. Hvaležno se mi nasmehne, midva pa odideva v sobo.
»Morala bom iti.« mu rečem med tem ko prižiga računalnik.
»Že?« razočarano vpraša, jaz pa prikimam. Prekleto, nočem oditi.
»Saj lahko greva jutri na sladoled, če boš želel.« mu predlagam. Stopi do mene, me stisne k sebi, da lahko voham njegovo telo.
»Seveda, da bom želel. Ne bodi trapasta.«
*******************************************************************

Vesela bi bila vseh vaših komentarjev
02. julij 2019
To je zakon! ; )

Next
02. julij 2019
Neeeeext!
03. julij 2019
nextttt ODLIČNO JE
03. julij 2019
Super je! Next čimprej.
03. julij 2019
neext
03. julij 2019
Next
07. julij 2019
Kak Piki je Cole boga Maddie
Next
14. julij 2019
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg