No napisala bom zgodbico, ki upam da mi bo tokrat uspela. Bom kr začela;
§1. Del§
Kako je življenje dolgočasno. Še posebej tukaj v Fell Norwyu.Nič se ne dogaja. To je mesto dolgčasa. Imamo bedno gimnazijo na kateri se prav nič ne dogaja. No razen tega da se dekleta prepirajo katera ima lepšo torbico. Ne maram tega življenja in rada bi pobegnila. Kam? V LA- k zvezdam. Moje sanje so, da bi postala slavna igralka. Ampak, kot kaže mi ne gre najbolje. Nastopala sem že v vseh šolskih proslavah, ampak očitno je to premalo.
*Prepričevanje. *
»Mami, prosim preselimo se, drugače b…,« sem začela, toda moja raztresena mami me je ustavila. »Drugače boš kaj Annabelle?« »Eeem…, postala emo,« sem izdavila čeprav tega ne bi naredila nikoli. Mami ni prenašala tega stila. Meni je bil še pred dvema letoma kar kul ampak sedaj… Bljak! Mami je prenehala s kuhanjem večerje, me pogledala, »Vem, da tega ne bi nikoli naredila, rada imaš narvno-kul stil. Poznam te. Predobro,« ter nadaljevala s kuhanjem bučk. Počasi sem odšla po stopnicah do moje sobe.
Next???
13. julij 2012
u46345
u46345
Nadaljuj!
13. julij 2012
bom brala mogoče bo zanimivo...next!!
13. julij 2012
u88559
u88559
next
13. julij 2012
Vrgla sem se na svojo vijoličasto posteljo ter zadremala. Počasi sem tonila v črno modrino, potapljala sem se. Hlastam za zrakom. Vse je črno. Ljube osebe izginjajo kot za šalo. »Mami!!« zbudila sem se vsa prepotena in zadihana. Ura je ena zjutraj. Odšla sem do mamine sobe in na rahlo odprla vrata. Mama je rahlo smrčala. Oddahnila sem si ter se šla umit. Oblekla sem si pižamo Victoria's secrets, ki sem jo dobila od tete. Odpravila sem se spat saj je jutri šola. Budilka je zavonila znano pesem Breaking Dawn od Florence, ki je moja najljubša pesem še kar mirnega značaja.
Bolje da ne govorim katera je moja naj pesem rokerskega značaja. Oblekla sem si črtast pulover ter kavbojke. Odšla sem po stopnicah v kuhinjo kjer me je že čakal zajtrk- kosmiči. Pogledala sem na koledar-kateri me je opolnil, da imam čez dva tedna rojstni dan- 25. Junija, zadnji dan šole, ni boljšega darila od šole ko pa zadnji dan. Zanima me kaj bom tokrat dobila od mame. Zaradi razmišljanja od vsega sem skoraj pozabila na čas. Obula sem moje čisto uničene all-starke (mama jih neverjetno sovraži). Odprla sem vrata in zagledala avto. Bil je Clio- avto mojega sošolca-Thomasa (moje simpatije- pa pššš). Vrata avta so se odprla. »A-ammm. Boš prisedla?« je začel z mrmljajočim glasom. »Saj ti ni treba,« sem odkimala. »Ne, prosim pridi, ra-ad emm, radi bi se pogovoril,« je govoril ne da bi me gledal. Nikoli ni bil tako sramežljivo, v družbi punc že ne. »No če mi imaš kaj za povedat pa lahko pridem,« sem rekla z nasmeškom. Še preden sem naredila tri korake sem se osramotila. Spotaknila sem se. On pa se je samo nasmejal. Ujela sem njegov nasmešek, ki je bil božanski, bil je eden izmed mojih velikih sanj. Moj obraz je obarvala rdečica, ter rahel nasmešek. Pobrala sem se ter se usedla v avto. »Khm, ne vem kako naj začnem. Em…,« njegove besedo so že bile malo bolj samozavestne. »Ti samo povej, ne bom jezna, karkoli boš rekel, mogoče,« zadnja beseda je bila nekoliko tiha. »Am, Rad te imam!« iztrelil je kot iz topa. Moje telo je postalo čisto negibno, komaj da sem dihala. Najbolj delujoči organ je bilo srce, ki je za vsako sekundo hitreje tiktakalo. »Ne boš nič rekla?« je vprašal. Pogledala sem ga. »Ampak ti si najbolj popularen na šoli. Od fantov seveda. + Punco imaš, in jaz sem samo… tam ena,« sem rekla na hitro.
Thomas:


Jaz/Annabelle:


Nextam?
14. julij 2012
u46345
u46345
A daj- ko je najbolj zanimivo pa končaš-hh!
NADALJUJ!
14. julij 2012
se strinjam z The_Nice_Girl!!
aja in NEeeeeeeeeEXT!!!
14. julij 2012
Haha, ok bom nadaljavala
»Nimaš pojma kako si ti popularna, vsi te opazujejo, govorijo da si padla z nebes,« je rekel z normalnim glasom. Ne-le moj obraz ampak celo telo je preplavila rdečica, ter rahli mravljinci. Nikoli se še nisem tako dobro pogledala da bi videla kakšne podrobnosti/poteze ima moj obraz. Toda odločila sem se da ko pridem domov malo preučim moj obraz. »Danes pa test, ne?« je prekinil moje razmišljane. Kar naenkrat sem zresnila. »Am, kateri že?« sem vprašala, saj se res nisem spomnila zaradi mojega celodnevnega prepričevanja mame, da se preselimo. »Biologija. Saj ti gre! Imaš same petice! Smem pripomnit, da imaš lepe lase,« je odgovoril na moje besede toda zadnji stavek- uau. Ta rdečica, sovražim jo. Pograbila sem pramen mojih svetlih las ter ji pogledala, bili so rahlo valoviti ter dišali so po mojem najljubšem šamponu- kokos. Všeč mi je. Nedvomno. Ali sploh smem razmišljati take reči. Mah, saj sem stara 18- nisem še imela fanta pa še polnoletna sem. Po dolgotrajni tišine sem le odgovorila: »Hvala,« upam da me je slišal, moj glas je bil rahlo zahripan, ter mnogo tišji. »Am, ja biologija mi gre najbolje, hitro si vse zapomnim,« sem prikimala. »Meni je pa matematika,« je dodal. »Sovražim jo,« moj odgovor na hitro. »Jaz pa biologijo,« njegov odgovor je bil hiter. »Kaj imaš pa poleg matematike rad?« sem na hitro vprašala. »Tebe,« beseda je bila hitra kot metek iz pištole. Tale pogovor o predmetih je bil precej hiter. Spet sem zardela. Toda besede so prehitele moje razmišljanje-bila sem pod pritiskom; »jaz pa tebe,« in končala sem z izpovedovanjem. Prispela sva do šole. Odprl je vrata ter iztopil. Prihitel je do mojih vrat ter mi jih je odprl. »No najbrž veš moje vprašanje, ki bi ga rad zdaj zastavil? Am, no? Na voljo imaš dva odgovora toda jaz imam raje pozitvnega,« mi je rekel po tiho. Že tako so naju vsi opazovali in sem bila v zadregi.

»Hm, ja,« slišal me je, saj se je nasmehnil, ter mi podaril poljub. Odšla sva do šolskih vrat. Skupaj. To je bila moja trenutna sanjska resničnost. Na šolskih vratih sem videla plakat.
Next?
14. julij 2012
u46345
u46345
Nadaljuj.. NUJNO!!
14. julij 2012
next!
14. julij 2012
u88559
u88559
NEXT NUUUUUUUJNOOOO!!!
16. julij 2012
u88559
u88559
pa če lah preberete še mojo zgodbico:
http://www.igre123.com/forum/tema/njen-mackon-kriminalka/37929/1
16. julij 2012
nexttt
19. julij 2012
Ok, 1 kratek next k nimam časa te dni
Film bodo snemal. In to v LA-ju. »Se boš prijavila The Beauty One?« me je vprašal ko je videl kam je usmerjen moj pogled. »Am, mogoče. To so moje sanje,« sem odgovorila na tiho. Non stop mi je laskal. Odšla sva do omaric, kjer so se malo naprej pogovarjala ostala dekleta. Kot zmeraj; razkazovale so si nove stvari, jih primerjala ter se kregale katera ima lepšo. To mi je šlo najbolj na živce od vsega. Nato pa so naju zagledale ter začele šušljati. »….mogoče?« samo to sem lahko ujela od Vanesse. Bila je čudna. Pomahala sem ji. Ona pa se je samo rahlo nasmejala, ter odšla z drugimi.

Zazvonilo je kar je pomenilo začetek pouka. Prvo uro sva imela skupaj. »Pohitiva,« je pripomnil. »pametno,« sem zamišljeno rekla. »Si v redu?« me je vprašal med tekom. »Ee, ja,« sem se zlagala. Usedla sva se v klopi. »Srečno,« mi je rekel med objemom. Saj res; pišemo biologijo. Šolski dan je minil. Thomas me je peljal domov. Mami je že bila doma, prav tako moja sestra Annette (starejša+manekenka je. The kind one!!

Obe sta sedeli zunaj na verandi ter se mi smehljali. Toda nasmeh dobrodošlice jima je izginil iz obraza ko mi je Thomas odprl vrata. Na obrazu se jima je prikazal nasmešek, ki naj bi prikazoval, da imam končno fanta. Pokazali sta mi palca.


Next?
20. julij 2012
u46345
u46345
NEXT!
20. julij 2012
next!
06. avgust 2012
neeext!
08. avgust 2012
u46345
u46345
next- PROSIMM
08. avgust 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani