u64135
u64135
Hei to je nadeljevanje zgodbice ki sem jo pisala, samo da jo bom zdej sem napisala::

Js sem Irisa in živim v New Yorku.

No mam sestri Asio in Kelly .
12. september 2013
u64135
u64135
To sem jaz:

Moja sestra Asia:

Sestra Kelly:
''Lenoba spravi se sesat svojo in sobi tvojih dveh sester'' je rekla mama.

Naša hiša:

moja soba:

soba od asie:

soba od kelly:

ko sem posesala celo hišo na voljo moje mame, sem odšla na vaje za navijaštvo. Naša ekipa se imenuje Stets.

No. Po vajah priteče vsa objokana Asia v mojo sobo.'' Odselili se bomo!'' ''Kaj?! Kako je to mogoče? Pa saj smo se že štirikrat selili! Los Angeles, Chikago, Las Vegas in New York. Ne in pika ne bom se selila. Kaj mama ne ve, da je težko iskat prijatelje! Pa še lepo je tukaj. Ekipa me potrebuje'' sem začela jokat tudi sama.

Poklicala sem najboljšo frendico Tyro.

T: Hi kak si
I: Slabo
T: Zakaj sej si bla še na vajah vesela!
I: Odselili se bomo!
T: Kaj?! Joj ne zdej!
I: Ne morem več zaustavljat ničesar čav.
T: Čav.

''Ne morem verjet!''je Kelly stokala in hodila gor in dol po svoji sobi. '' Punce vse vas kličem v dnevno sobo!'' je zaklicala mama. S težavo semse zvlekla do dnevne in za mano sta stopicljali tudi Asia in Kelly. '' Oče je imel težave s podjetjem, zato se selimo.'' je rekla mami. '' Mama to vpliva na našo in valjda tudi na tvojo kariero! Pa še prijateljev ne bomo našli, kam se pa sploh selimo?'' sem vprašala mamo. '' vem, da vam je vsem težko ampak selimo se v Washington. '' je odvrnila mama. '' Mama! Ti in oče sta tako kruta, da ne vesta kako se bomo me počutile!'' sem rekla v imenu obeh sester.

Stekla sem v sobo in se nisem prikazala iz nje do večera. Ugotovila sem no Asia mi je rekla da se bomo preselili že čez dva tedna! Ne morm verjet! Ufffa! Petek je in jaz ggrem lohk žurat- z Tyro itak!

V disku:

''Če se boste preselili, se bom preselila tudi jaz, skupaj z vami!'' je rekla Tyra.
''Ne Tyra to so družinske težave pridi pojdiva ven!'' sem zastokala. '' Prav pridi." je odvrnila Tyra.

Zunaj diska:

"Jooj zaakaaj see mooreem liih jss seeliiit ZAAAKAAJ?" sem se začela cmerit kot polulan dojenček. " Pa saj nisi ti kriva!" mi je rekla Tyra, da bi me potolažila. '' Mama in oče sta tako kruta, da ne vesta kako bomo js Kelly in Asia reagirale! Še malo in bosta v hiši imela protest!'' sem rekla Tyri.

Doma nisem mogla zaspat zato sem poklicala drugo best frendico Roxy, ker sem vedela da žura in zaspi šele okoli treh js pa ponavadi pridem domov ob enajstih pa pol.
R: Haj Irisa!
I: Haj.
R: Zakaj tako žalotno?
I: Ker se bomo ODSELILI!
R: Kaj?

Roxy je nato prekinila. Po moje je bila užaljena...

Nisem se čudila Roxyini odločitvi. Naslednji dan je bila sobota. Bila sem popolnoma bleda. Dopoldne je prišla Tyra k meni, ker sva se včeraj tako zmenili. Šli sva v bowling sobo v naši hiši in začeli igrat bowling proti Asii in Kelly. Samo tako sem se razvedrila. Na srečo nimam fanta, ker bi me zdej že po mojem pustil. Asia in Kelly sta bili že veseli in pomislila sem, da sta že vse pozabili. '' Poglej Irisa, Asia in Kelly sta že veseli, samo še ti si tako bleda kot banana,'' mi je rekla mama. ''Ja mama! Ker se mi zdi, da sta ju z očetom v to prisilia!'' sem zakričala in zbežala v sobo.

No. Nisem in nisem mogla zaspat. Naslednji dan je bila nedelja in sploh nisem hotela iz sobe, še jedla nisem, pit sem pa šla v kopalnico, samo, da ne bi bila v bližini staršev. Krivica se mi godi KRIVICA! Asii sem mogla pomagat pospravljat, za svojo sobo pa se še zmenila nisem, tudi če se selimo. Ja in?! Koga pa briga tukaj mi je všeč ljubim to hišo in ne bom se selila! Tu se bom zataborila! Na jok mi je šlo že ob pogledu na Asiine škatle in zložila sem ji samo eno obleko.

Ko sem tekla do svoje sobe sem zagledala Kelly ki je sedela na svoji postelji ter gledala sliko nje in njene najboljše frendice. Stopila sem k njej in videla da je vsa objokana. '' Ja kaj ti pa je?'' sem jo vprašala. '' Zase se brigaj!'' mi je zabrusila Kelly nazaj. ''Vem kako se počutiš. Razumem te...'' sem začela a ne dokončala. '' Kako bi se ti počutila, če bi izgubila najboljšo prijateljico?!'' je Kelly začela kričat name. ''Poslušaj Kelly vem da ti ni lahko, a vseeno ne kriči na svojo starejšo sestro.'' sem ji dopovedala in jo ustavila. '' Oprosti zaneslo me je,'' se je opravičila. '' Kaj se je zgodilo da z Emmo nista več frendici????'' sem jo vprašala. ''Dolga zgodba a na kratko ti jo bom obnovila: Predvčerajšnjem, ko sem izvedela, da se selimo, sem poklicala Emmo, ta me je bodrila ter govorila da ostanem močna in pogumna. Ko je to izvedel moj fant Patric me je pustil. Tako je dobil novo punco: Emmo. Nisem ji zavidala, še priporočila sem ji ga ker je bil veeelik kreten. A on... ON JE UBIL EMMO!!! slišala sem da so jo zabodli in na nožu ki je bil zaboden v Emmino telo, so našli Patricove prstne odtise. On že čepi v zaporu in Emmo še poskušajo oživljati. Pred petnajstimi minutami sem izvedela, da jo lahko oživi samo zelo dober zdravnik, Emmin srčni utrip je močan in lahko bi jo oživeli.'' je jokajoče zajvkala Kelly. Objela sem jo. Tudi meni je že šlo na jok. '' Ji lahko ti pomagaš? PROSIM saj študiraš medicino!'' me je prosila. '' Res je Kelly študiram medicino, a nisem še tako uspešna!'' sem ji razložila. Kelly se je le ulegla na posteljo in zaspala. Razmislila sem in dobila načrt kako bi pomagala Emmi.

Kar se je zgodilo Emmi sem povedala v šoli in pripravli so me da to delo opravim kot profesionalka (ker se čez en teden začnejo poletne počitnice, itak imam pa dobre ocene!) AEHM! PROFESIONALKA! No poslali so me v bolnico kjer je na oddelku za posebne posege v sobi ležala Emma. Z mano je šla valda tud Kelly in kmalu sem pozabila, da se rabmo selit. Delo je bilo uspešno in po prvi masaži srca se je Emma zbudila. Pogledala me je in vprašala: '' Irisa si to ti? OH.. Kelly!''

Čez tri dni je bla Emma že zunaj in jaz sem POSTALA SLAVNA! No vsaj na naši šoli. Kmal sem se spomnila da se čez ( dni selimo, zato sem večino časa presedela v WC-ju. Kmalu me je zagledala Tyra in me pospremila domov. Doma mame še pogledala nisem, a ona ni pogledala niti mene. Spraševala sem se, če je z njo kaj narobe. ''Mami a s v redi?'' '' Oh ko bi vedla kaj se je zgodilo!''
14. september 2013
u150291
u150291
neext
15. september 2013
u64135
u64135
Rabm še kakšn next.
15. september 2013
Next
15. september 2013
nextiii nujno!
15. september 2013
u126990
u126990
next
15. september 2013
u64135
u64135
Ok next.

"Mami kaj je narobe?" sem vprašala zaskrbljeno. "Selimo se šele čez en mesec ker je..." je rekla mama ampak jaz ji nisem pustila da dokonča, ker sem bila preveč vesela!!! "Mami kaj je pri tem slabega?" "Asia je pobegnila," je rekla. "Kaaaaj?" moj obraz se je spremenil nazaj v bledo banano. "Kako je pobegnila" sem vprašala. "Ko sem ji hotela povedati da je sprememba glede selitve...:"

A- Asia
M- mami

A: oi mama sem doma!
M: zdravo ljubica! Vidim da nisi več potrta glede selitve!
A: o tem nisem prepričana
M: glede selitve...
A:mami! Sita sem te polemike o selitvi! Vedno se svet vrti okoli vaju z očetom!
M: ljubica to ni res!
A: a res? Vedno smo se preselili zaradi VAJU!
M: Asia!
A: kaj?!
M: nismo se preselili samo zaradi naju! Tudi zaradi vas!
A: a res??? Zakaj?
M: da bi spremnile okolje....
A: sedaj pa dobro poslušaj mama! Vedno se svet vrti okoli vaju z očetom! Zakaj bi me hotele spremeniti okolje? Se zavedaš kako težko je dobiti prijatelje? Seveda ne, ker jih ti nimaš! Me se nočemo selit! Jasno?
M: ljubica....
A: nehaj! Na živce mi greš! Ko bom bila jaz mama se bom s svojimi otroci preselila le če se bojo oni strinjali s tem! Zdaj pa grem!

"Mami ne skrbi, jo bom že jaz našla." sem rekla in se odpravila iskat asio.

Next?
15. september 2013
u150291
u150291
next
15. september 2013
u64183
u64183
next
16. september 2013
next
13. oktober 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg