Helooou! moja nova zgodbica in kt ste e ugotovil bo spet v zvezi z ONE DIRECTION <3 predn začneš brat: punce od fantov (danielle,eleanor in perrie) ne bodo obstajale in album Take Me Home na začetku še ni izdan c: glavna oseba je lara se prav isto kokr je men ime kr mi je tko laži pisat ;D no ja zdej pa veselo branje (;

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

"Ampak jaz še zmeraj ne razumem zakaj se je to zgodilo!" se je jokala moja najboljša prijateljica Holly.Objela sem jo čeprav tudi sama ne razumem kako jo je lahko fant pustil po dveh zelo lepih letih ko sta bila skupaj.Njenemu fantu...se pravi bivšemu fantu...je ime James,ki je sicer eno leto sarejši od nje ampak ko ju pogledaš misliš da sta ravno ustvarjena drug za drugega.Tukaj mora biti kakšno jasno pojasnilo.James je ne bi pustil kar tako brez da bi ji razložil,saj ga poznam! Vseeno pa razumem da je Holly sedaj zelo prizadeta.Pravzaprav ne,ne razumem kako se ravno počuti,saj mene nikoli ni še pustil fant ali jaz njega.Zakaj? Ker ga še nikoli nisem imela! Težko je biti punca ki pri 19 letih še ni imela resne zveze.No prav če veljalo fantje za 1 mesec potem sem jih imela že kar nekaj ampak se pač ni obneslo.Razlog tega pa ker jaz nikoli ne najdem pravega zame.Že tako in tako se zdim vsem čudna sploh ker sem imela čudno otroštvo ( z besedo otroštvo,mislim tam nekje 13 ali 14 let).Vedno sem bila piflarka v zadnji klopi,ki si cer nikoli ni poslušala,a je vedno dobila 5. Seveda to ne pomeni da sem se doba ves čas učila,ampak ker imam neko čudno bolezen v možganih in sem si stvari takoj vse zapomnila če sem jo samo enkrat ali dvakrat prebrala.Toda s to boleznijo je povezano tudi to da vsakič ko se preveč razburim lahko zgubim zavest.To je grozno! Če vidim na ulici kakšnega lepega fanta se morem usesti na najbljižjo klopco ali pa ko pride nov video od One Direction se moram zaradi kričanja takoj uležti na posteljo! V glavnem...doma se ne učim pač pa delam nekaj povsem drugega.Ves čas prežim za računalniku,gledam slike in poslušam glasbo najlepših in najbolših fantov skupine One Direction ko sem jih že prej omenila. To je veliko več kot samo nek bend zame. Oni so mi spremenili življenje! Kadar sem žalostna ali vesela,jezna ali živčna zmeraj poslušam njihovo glasbo in spet sem lepo sproščena! Tudi zdravnik mi je povedal da moram početi stvari ki me pomirjajo zaradi te neumne bolezni,zato...sem takšna kakršna sem in jaz sem Directioner!
Mogoče bi vam še kaj povedala o sebi.Kot že veste ime mi je Lara in sem stara 19 let.Živim pa v Franciji,predmestju Pariza. Čeprav sem se rodila v New Yorku smo se najprej preselili na Portugalsko,sedaj pa smo v tem dolgočasnem Parizu. Na srečo pa gremo kmalu z šolo v London kot za zaključni izlet za en teden.To bo super saj imam udi rojstni dan ravno na zadnji dan pouka! To bo super zabava! Z Holly sva se ravno pakirala za London,pa je dobila ta grozni sms od Jamesa. Namesto da bi se zelo veselila saj jutri že gremo se je moralo to zgoditi. Oh te fantje zmeraj vse pokvarijo!
No ja sedaj veste nekaj o meni sedaj pa vam bom povedala o ljudeh ki jih imam najraje.Na prvem mestu naj bi bila družina.Torej...imam mlajšega bratca (13 let) in mlajšo sestrico (16 let) in sem najstarejša med otroci.Imam očeta in mamo čeprav se mi zdi da se včasih sploh ne zmenita več zame.Veliko se ukvarjata z sestrico in bratcem ki jima je mimogrede ime Emma in Ben,zato name čisto pozabita.To je včasih dobo,velikokrat pa slabo. Sicer sem se pa že navadila.Imam tako in tako dve druge družini,to so moji prijatelji in pa directionerji! Moja najboljša prijaeljica je Holly,zelo blizu pa sem si tudi z Gregom,Kelly in Nino. Jutri gremo vsi skupaj v London kjer bo res noro!

Jaz:
Mislim da ni potrebno dajat slike moje družine ane?

Holly:
Kelly:
Nina:
Greg:
naj nadaljujem sploh? usaj 10 nextov
03. maj 2013
u70306
u70306
Neeexxt!
03. maj 2013
u108028
u108028
next!
03. maj 2013
next!!!
03. maj 2013
u51910
u51910
next!!!
03. maj 2013
ραѕѕєηgєя†
ραѕѕєηgєя†
Neext!
03. maj 2013
next
03. maj 2013
u87504
u87504
next
03. maj 2013
neexxttt
03. maj 2013
Next.
03. maj 2013
neeeeeeeeeeeext
04. maj 2013
neeeeext
04. maj 2013
next
05. maj 2013
"Holly,daj no ne jokat! Vse bo še dobro obljubim.Vem,da te ima James še vedno rad zagotovo je nekaj čudnega prišlo vmes...poglej ni zdaj čas za jokanje,jutri gremo v London! Zagotovo boš tam pozabila vse skrbi,vse bo v redu." sem še vedno mirila Holly,ki se je malce pomirila do zdaj. "Prav imaš.Nesmem jokati ko pa bi morala biti zelo vesela tega izleta ki sem ga komaj čakala že toliko časa." je rekla,si obrisala solze in skupaj sva se naprej pakirali. Ves čas sva poslušali glasbo in se smejali.Vesela sem da tudi ona posluša 1D toda mislim da ni toliko nora na njih kot jaz! Ampak to je edina skrivnost,ki jo držim pred njo saj bi mislila da sem čudakinja če bi spoznala kako sem nora na teh 5 fantov!! Na vrsto je ravno prišla moja najljubša pesem iz albuma Up All Night,Moments. "Hmm,daj še kakšno drugo pesem,malce sem se že naveličala teh pesmi." je rekla Holly in se namrdnila.Ne ravno zdaj. "Erm...čakaj samo še ta pesem,ker mi je zelo všeč.Potem pa lahko ti izbereš katerokoli pesem!" sem rekla in Holly se je nasmehnila čeprav sem videla da ji ta ideja ni bila nevem koliko všeč.
Čez nekaj časa sva se spakirali do konca in ura je bila 19:30. Holly bo prespala pri meni,jutri ob 4h pa se moramo že zbuditi in hitro na letališče! Ne vem kako nama bo uspelo vstati ampak bo že. "Oh jaz sem tako živčna,saj sploh ne bom mogla spati! Čeprav sem že bila v Londonu bo ta izlet zame zelo poseben." pove Holly in spakira še zadnjo vrečko čipsa. "Jaz pa sploh še nisem bila tam in vem da mi bo zelo všeč. En teden brez familije,samo s prijatelji in skoraj brez kakšnih pravil...to bo noro!" rečem še jaz in skupaj se zasmejeva.Ker staršev ni bilo doma sva si skuhali makarone za večerjo,ob 21h pa sva že bile v postelji (kao bova prej zaspale!). "Mislim,da še nikoli nisem šla tako hitro spat." se zasmeje Holly in obe sva vedeli da tudi če bi šli spat ob 7h popoldne bova zaspali okoli 1h zjutraj! "Hej Lara?" me je poklicala Hol. "Misliš da me ima James še vedno rad?" me vpraša,jaz pa sem zavila z očmi. "Seveda Holly! Zakaj bi te prenašal dve leti če te ne bi imel rad.In tudi mislim da ko se bosta pogovorila bo vse v redu,verjemi.Zdaj pa rajši zaspiva...Lahko noč!" rečem že ččisto zaspana. "Lahko noč." mi odgovori in tako sva končno zaspale.
"Bzzzzz,bzzzz,bzzzz!" zaslišim glas zoprne budilke.Najprej se sploh nisem zavedala kje sem in kaj se dogaja čez dve sekundi pa sva obe z Holly skočili iz postelje in začele kričati.Stekli sva v kuhinjo kjer sva hitro pojedli zajtrk,kasneje pa sva se še stuširali in na splošno pač umili. "Če gresta že zdaj bosta pol ure prezgodnji! Raje še malo počakajta." se nasmeje mami saj sva ves čas tako hitele da bi sedaj zunaj čakale na ostale.Zbor je šele čez eno uro zato sva bile čisto živčne ampak sva šle gledati televizijo za nekaj časa.Dali sva na MTV in poslušali glasbo.Kar naenkrat pa pride na vrsto najboljša pesem kar jih obstaja! One Direction-More Than This! Postala sem še bolj živčna,odprla sem oči in vdihnila zrak.Zakaj? Ker vsakič ko slišim to pesem začnem jokati! Toda sedaj tega ne morem narediti.Kaj si bo mislila Holly ki neve kaj sem jaz v resnici...Directioner! "Oh spet ta pesem,daj kaj drugega." reče Holly zdolgočaseno.O ne to pa ne! "Jaz...jaz... grem na stranišče." sem rekla in hitro vstala.Biti Directioner je super na nek način pa tudi prekletstvo! To pesem hočem na vsak način poslušati ampak ne morem! Aaaaaaaaa!!
Čez 10 minut smo se končno odpravili proti letališču kjer smo se vsi zbrali.Vsi smo bili zaspani in živčni.Drug drugega smo bili veseli in skupaj smo se pogovarjali kdo bo s kom v sobi.Jaz bom seveda z Holly in Kelly in Nino.Joj to bo party! Večino prostora v mojem kovčku zapomnijo čipsi,smokiji,čokolade in bonboni.Zobozdravniki bodo imeli spet veliko dela! "Gremo otroci! Morate se posloviti od staršev in pridite za mano." je oznanil učitelj,ki se je do nas vedel kot da smo še vedno stari 13 let. "Lara...saj veš.Bodi pridna in ne delaj neumnosti!" mi reče oči in se nasmehne.Seveda se je hecal,ker je videl da mi je šel že tak učitelj na živce. Objela sem svoja starša in se odpravila s svojim razredom proti letališču...........................................................................................................................................................................................................................................................mal bedn next:/ zdej na začetku bo zgodba bl dougočasna sam pol bo ful bolš oblubm! pa hvala za use nexteeee <33
05. maj 2013
next!!
06. maj 2013
u70306
u70306
Neeexxxšt!
06. maj 2013
neeeeeeeeeeeext
sej je čist ok ;3
06. maj 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <33
06. maj 2013
next
06. maj 2013
u51910
u51910
next!!!!!!!!!!!!!!
06. maj 2013
u70306
u70306
Kdaj boš nextala? *___* Plis.. dej kmau
19. maj 2013
evo zdele dam
19. maj 2013
jeeeeeeeeeees
19. maj 2013
u70306
u70306
Jeeej!
19. maj 2013
Ojoj.Ne že spet...V naslednji sekundi se zgrudim po tleh.Najprej trenutek panike od sošolcev,ampak so že vedeli kako mi pomagati. "A tako si vznemirjena? Daj pohitimo da ne bo še enkrat padla!" pove učitelj in ko so me prijatelji pobrali smo šli naprej kot da se ni zgodilo nič,saj so že navajeni.Končno smo prišli do letališča kjer smo najprej čakali da pridemo na vrsto kjer oddamo vsi osebne izkaznice,potem smo dali kovčke na tehanje in pregledali so vse naše torbice in žepe in vse da ne bi imeli samo kakšnega noža ali celo pištole. Kasneje smo še stopili čez posebna vrata ki so zapiskala če imaš na sebi kaj kovinskega. "Greg,ti pojdi naslednji." sem potisnila svojega prijatelja čez vrata in ta so zapiskala.Še enkrat so ga pregledali potem pa je moral iz sebe dati nekakšno verižico,a vrata so spet zapiskala. "Pa daj no saj nič nimam!" je skoraj ponorel,potem pa so mu rekli naj si da dol pas iz hlač saj so imeli kos kovine.Čim pa si je pas dal dol so mu dol padle tudi hlače! Vsi smo se začeli smejati,Grega pa je oblila rdečica.Sicer se je kasneje začel še on smejati zato je bilo vse spet kul! Končno smo prišli v prostor kjer si čez okno videl letala ki so prihajala in odhajala.Toda tam smo čakali še dve uri in se dolgočasili.Ker nam je bilo dolgčas smo se šli Enko in se veliko nasmejali.Kdo bi mislil da je ta igra lahko tako zabavna! Končno nas je poklical učitelj naj gremo za njim.Neka gospa je še enkrat pogledala če imamo karte potem pa smo končno vstopili v letalo! Posedli smo se kakor smo hoteli.Jaz,Holly in Greg smo bili skupaj na sedežih za tri.Ker se malo bojim višine sem sedela stran od okna,prav tako kot Kelly ki je sedela pred mano.Peljali se bomo samo eno uro in ves ta čas bom poslušala svoj iPod,saj mi nekako ni do govorjenja z nikomer.Ne vem zakaj...pač sedaj bom rajši poslušala glasbo svojih petih najboljših prijateljev! Ni minilo 15 minut ko me je Holly vprašala kaj poslušam. "Ah...nič...nekaj od Rihanne..." sem se malce zlagala in hitro premaknila na naslednjo pesem če bi šla slučajno previrjat.Holly je pokimala,a je imela čuden izraz v očeh.Gledala je naravnost v moj iPod kot bi ga hotla pojesti! Obrnila sem se na drugo stran in opazovala nekega gospoda ki je glasno smrčal. Videla sem da prihajajo tudi stevardese ki so prodajale razne pijače ali sendviče. "Dober dan! Boste kaj?" je prišla ena do nas.Jaz sem tiho odkimala,Holly je naročila ledeni čaj,Greg pa dva sendviča in kokakolo.Včasih je bil zelo požrešen,čeprav ni ravno debel. Postajala sem zaspana,a nisem hotela spati saj bi kmalu prišle moje slike ko spim na Facebook!
Nasrečo smo potem kmalu pristali.Vsi smo bili nervozni in gledali čez okno kot da bomo videli še kaj drugega kot samo letališče.Mislim da smo vsi na nek način pričakovali da se bo videl kakšen Big Ben ali londonsko kolo ali kakšna druga znamenitost,a vse kar smo lahko videli so druga letala,dolga cesta in čudno oblikovala zgradba.V to čudno zgradbo smo seveda šli kjer smo prejeli nazaj naše kovčke.Govorili smo eden čez drugega in se prepirali kdo bo prvi dobil kovček.Smešno je le to da smo se pred letom zafrkavali da bo Greg zagotovo izgubil kovček saj ima on zmeraj nesrečo in to se je tudi zgodilo! Bil je čisto nesrečen ko so rekli da ni nobenega kovčka več.Na letališču so mu posodili glavne stvari-majica,hlače,spodnje perilo in toaletni pribor. Seveda mu bodo morali sošolci posojati drugo ampak za Grega to vseeno ne bo ravno izlet po njegovih pričakovanjih! Ko smo vsi (razen Grega) dobili kovčke smo se odpravili spet ven kjer nas je čakal avtobus.Z njim smo se še nekaj časa peljali do hotela kjer bomo bivali,vmes pa smo končno videli malo več od Londona.Sicer še vedno nismo videla kar smo hoteli,toda vsi smo bili polni navdušenja!
Končno smo prišli v hotel,ki je bil zelo lep.Ravrstili smo se v sobe po 4 ali 6 in razpakirali kovčke.Jaz sem bila seveda z Holly,Kelly in Nino. "Vau tako lepa soba! Jaz spim pri oknu!" se je zadrla Nina,ki je dokaj glasen človek.In vedno dobi tisto kar hoče,se pravi v tem primeru,posteljo ob oknu! Včasih je malo tečna in kaj hitro ti gre na živce ampak ko jo bolje spoznaš sploh ni tako slaba.Moji drugi dve prijateljici pa sta naredili podobno kot ona saj sta si takoj priborili boljše postelje,jaz pa sem seveda dobila tisto za televizijo,se pravi da iz moje postelje ne bom morala gledati TV-ja.Hotela sem kaj reči ampak nisem hotela začeti prpirov že prvi dan. Mislim da do sedaj izgledam kot neka sramežljiva in tiha punčka ampak sem v resnici tudi zelo glasna in se ves čas smejim.Le poskušam biti ves čas mirna ker...no saj veste ne smem postati preveč živčna! ........................................................(kliknte) še enkrat povem da je na začetku zgodba zlo dougočasna ampak bo kmal postala zlo zanimiva in nebo čist tko kokr usi pričakujete vrjetn upam da še kdo bere glede na to da doug ni blo nexta ;/
19. maj 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext *-*
19. maj 2013
hitr bereš
19. maj 2013
sm se potrudla, k sm hotla da je moj next prvi x'D
19. maj 2013
u70306
u70306
Neeeeeexxxt!
19. maj 2013
neeeeeeeeeeext+nova bralka...
19. maj 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg