u118740
u118740
next
next
18. januar 2013
1 še
18. januar 2013
nexT
18. januar 2013
next
18. januar 2013
next
22. januar 2013
jutr nextam
22. januar 2013
next
23. januar 2013
Prišla sem domov in se samo zaprla v sobo. Odprla sem moj zvezek za risanje, si navila glasbo in začela risati. Glasba je bila tako glasna, da nisem slišala, da je moja mami stala za menoj in vpila na mene. "Martine!!! UGASNI TO BOGOKLETSTVO!!!" je zavpila. Ugasnila sem, čeprav sem se komaj zadržala, da nisem dala na glas. "Kaj se dogaja s teboj!!! Čisto si ponorela!!!" je vpila name, jaz pa sem samo risala. Moj moto, ko nekdo vpije name, skozi en ušes noter in skozi drugegag ven. Razen, če gre za Andyja. Vendar on kriči, da bi me spravil v dobro voljo, ne v slabo. "DAJ MI ŽE TA ZVEZEK!" je zavpila mami in mi ga vzela iz rok. "NI ŠE KONČANO!!!" sem se zadrla nanjo in ji skušala iz rok iztrgati zvezek. Vendar ga je umaknila in gledala v sliko, ki sem jo risala. "Kaj je to za nek stvor!!! Martine!!!" je vpila moja mami. Začela je jokati in zvezek je vrgla na tla. Pogledala me je in solza ji je polzela po licu "Kaj se dogaja s teboj? Čisto si se spremenila!". Globoko sem zavzdihnila in ji odgovorila "Samo nisem taka kot drugi. Zanimajo me druge reči, ne pa petje v cerkvi ali mogoče kakšen Bieber ali 1D ali drug pop, ki gre vsem že tako ali tako na živce.". Mami se je umaknila od mene in se pomikala proti vratom "Temu bom naredila konec! Hudič te je obsedel!" in izginila. zdaj bo šla klicat duhovnika. Že imam za njih pravo predstavo.
Risba:


23. januar 2013
next
23. januar 2013
neext
23. januar 2013
še 3
23. januar 2013
next!
Caki a pol smo usi ka gdaj risemo stvore obsedeni s hudicem? ;p
24. januar 2013
next!
Caki a pol smo usi ka gdaj risemo stvore obsedeni s hudicem? ;p
24. januar 2013
next
24. januar 2013
Next
24. januar 2013
next
verjetn svi sah ni slab če si hudič al ??
24. januar 2013
Jaz sem risala naprej in se nisem menila za nič drugega. Čez nekaj časa me je motila tišina in spet sem glasbo nabila na ves glas. Čez nekaj časa me je nekdo tako neslišno prijel za ramo, da sem samodejno z roko usekala nazaj. Nekoga sem udarila. Ko sem se obrnila, sem videla, da je to duhovnik. Mami me je še bolj zgroženo pogledala. Prijela me je za roko in me dvignila, da sem stala. Strogo mi je šepnila "Vem, da je bilo zanalašč!!!". Ja in?, sem si mislila... Če je bilo ali ne, zasluži si. Ni mi dal birme, ker sem prišla v cerkev z narobe obrnjenim križem --> antichrist. Saj malo verjamem ampak... Glupost! "Lahko začnemo?" je brez pozdrava rekel duhovnik. Mami je oddahnjeno pokimala. "Zvežimo jo na posteljo." je rekel duhovnik. Začela sem se upirati vendar jim je uspelo. "Ugasnite luči!" je še ukazal. Bili smo v popolni temi. "Zdaj izganjam iz tebe hudiča! Pridi demon! Pusti telo te device, da živi! Naseli se v svojem peklu! Božja volja pravi, da odidi!" je začel kričati in po meni šprical s tisto 'kao' sveto vodo. Začela sem kričati, kot, da me nekaj močno boli in se premetavati. Celo odvezala sem se. "PRIŽGITE LUČI!!!" je zavpil in prižgale so se. Še vedno sem se premetavala in padla sem na tla. Prijela sem se za vrat in se začela tresti ter škiliti ob enem. Nato pa smejati.
24. januar 2013
next
24. januar 2013
Next!
24. januar 2013
neeext
24. januar 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeexT
24. januar 2013
next!!!
24. januar 2013
še 2 nexta
24. januar 2013
u119588
u119588
next
24. januar 2013
1
24. januar 2013
NEXT
24. januar 2013
Mami in duhovnik, ki sta bila prej prestrašena, sta me zdaj gledala z jezo. Ležala sem na tleh in rekla "Resno? Hudič? NE - OB- STA - JA!!!" sem jima govorila v zlogih. Duhovnik se je samo jezno spravil ven in mami za njem. Slišala sem, da je duhovnik rekel moji mami: "Vašo hči je hudič preveč obsedel. Naselil se je v njeno telo in ne moremo ga več dobiti ven. Žal mi je.". Resno? Resno? Resno? Pa sem mislila, da bojo zdaj dojeli. Ampak ne! Čez dve uri so v mojo sobo vstopili neki tuji možje. Za njimi je stala mami in zraven nje oči. "Z nami greš, Martine Shanowski." so rekli. Čudno sem jih pogledala in na njihovi majici oz. uniformi sem zagledala znak psihiatrične bolnišnice. Ošinila sem mami, ki se je v joku stiskala k očija. ta pa je biu ponosen, da je to storil. Kakšen oče to stori? Zavpila sem, da ne grem nikamor, vendar so me zgrabili in me vtaknili v jopič v katerem se nisem mogla premikat. Čisto tiho sem bila v tistem kombiju. Jokala sem. Po licih so mi tekle solze in v sebi sem pravzaprav od obupa umirala. Ostala sem brez življenja, brez prijateljev, brez družine. Družina bi morala biti tista, ki bi mi vedno pomagala. Ampak ne. Še bolj so se mi vlile solze, ko sem pomislila, da sem zdaj čisto sama, da me bodo nekam zaprli, da sem ostala brez svojega mnenja. Zdaj me bodo vsi obravnavali kot najbolj noro osebo. Nehala sem točiti solze. Moja prava družina nista moja mami in oči, pač pa BVB Army z Black Veil Brides. Oni bodo vedno bili ob meni. When I hear your cries, praying for light, I will be there. When I hear your cries, praying for life, I will be there! In res se je pojavil ob meni. Videla sem ga. Nasmehnil se mi je in mi obrisal solze. Vendar, ko sem odprla oči ga ni več bilo. Bil je v mojem srcu in vedno mi bo s svojim glasom pomagal. Kombi se je ustavil in odprla so se tista mračna vrata. Posijala je tako bežna svetloba, ki pa še vedno ni osvetlila mojega življenja. Odpeljali so me v mojo novo sobo. Pobrali so mi vse. Pustili so mi le tisto mojo črno majico, razmazan make up na mojem obrazu in verižico BVB, ki sem jo vedno imela v svojem žepu od hlač. Vzela sem jo ven in jo stisnila k srcu. Vse je postalo topleje. Tako prijetno. Slišala sem njegov glas. Tako globok in nežen, ki mi je dvignil tisti moj ponos in voljo do tistega, kar sem vedno želela.

Stand for what you believe, even if that means standing alone.
- Andy Biersack
24. januar 2013
neeext
24. januar 2013
neeeeeeext
25. januar 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
25. januar 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg