Danes v šoli nisem poslušala. Risala sem v zvezek. Kot vedno. Ne sledim pouku, ker mi ni potrebno. Imam učbenik in prijateljice, ki mi posodijo njihove zapiske. Moja mami kar paničari, da zamujam razlago in, da je to neskončno pomembno. Halo! 5-ke še vedno dobivam pa ne sledim. Nisem ravno pop oboževalka. Pravzaprav pop sovražim. Sem darkerica. Ampak tega nihče ne sprejema. Ampak res prav nihče. V ušesih sem imela slušalke, saj sem se le tako lahko osredotočila na risbo v katero sem vrisala svoja čustva. Učiteljica je stopila do mene in izmaknila risbo z mojih rok. Prijela je slušalke in poskrbela, da sem jo slišala. "Martine, ti misliš kaj poslušati? In kdaj si boš poiskala normalne obleke?" je vpila učiteljica. Nakazala je naj grem ven in samo ubogljivo sem šla ven. ne bo mi pila krvi.
Martine:Risba:


13. januar 2013
omg hudo neexT!
14. januar 2013
u116813
u116813
NEXT *_________*
14. januar 2013
next!!
14. januar 2013
Zunaj me je na hodniku ustavil ravnatelj. Niti dotakniti se ni hotel mojih črnih oblačil. On sam pa je bil oblečen v tako staromodno obleko, da je bila še viteška oprema novejša. "Kam pa greš?!" mi je strogo rekel in se prijel za svoja velikaaaa okrogla očala in me z njimi premeril. "Učiteljica me je vrgla iz učilnice." sem mirno rekla. Ravnatelj se sploh ni čudil. "Zakaj pa?" me je vprašal in me gledal s pravo zlobo v očeh. "Ker naj ne bi poslušala." sem kar priznala. ravnatelj se je zasmejal in me grobo prijel za roko. odvlekel me je po celem hodniku nazaj v učilnico. Učiteljica je bila čisto rdeča v obraz, ko me je ravnatelj posedel nazaj na moj stol. Ravnatelj je še enkrat vprašal "Martine, zakaj si mogla iti ven?". Skomignila sem z rameni in rekla "Ker mi je učiteljica tako rekla.". Zdaj je zardela ona. Bila je kot, da bi jo nekdo pofarbal z rdečim alkoholcem. "V ušesih je imela slušalke, ni me poslušala in še risala je v zvezek. Martine, pokaži ravnatelju, kaj rišeš cele ure! Pokaži!!!" se je zadrla učiteljica. Vse skupaj se mi je zdelo kot nekakšna zarote učitelja in ravnatelja proti meni. Dala sem že hujše skozi.
Učiteljica:Ravnatelj:


14. januar 2013
PS.: uni ka ste gledal Legion Of The Black veste ud ke sm dubla to idejo
14. januar 2013
next
14. januar 2013
še 2 nexta
14. januar 2013
hahahah in zdej bos pršla domu in bojo misl d si obsedena s hudičem in ti bodo u vrat stisln modro ineksio
14. januar 2013
ne bo lih tko hahahaha
14. januar 2013
hahaha
lih u tistmu delu sm zdej
uno ko pride domu ;P
14. januar 2013
Jst sm učer gleala *___*
14. januar 2013
u116813
u116813
next
14. januar 2013
nexTej zdj
14. januar 2013
NO PA BOM!!!
14. januar 2013
Odprla sem torbo in ven potegnila mojo mapo, ki je bila čisto porisana. Za 1 sliko sem porabila približno 3 tedne. Nisem risala kakšnih animiranih junakov ali kaj podobnega ampak realne in natančne slike, ki so bile zmes moje domišljije. Odprla sem mapo in jo vrgla ravnatelju pod nos. Popravil si je očala in si začel ogledovat slike. "Kaj za vraga pa je to?!" je zavpil ravnatelj in pokazal na eno od slik. "Temu pravimo človek." sem odgovorila v posmeh. Vsi učenci so se zahihitali. Ravnatelj je vse skupaj ošinil z zlobnim pogledom in vsi so utihnili. "Častiš hudiča?" me je vprašal tako tiho, da so vsi zelo napenjali ušesa vendar vseeno ničesar slišali. "Pravzaprav ne. Nimam neke volje, da bi vas imela za nekega boga in častila." sem jezno odgovorila, ker mi niso in niso dali miru. Ravnatelj me je še bolj jezno premeril. "Tole bodo izvedeli tvoji starši!" je odgovoril, ko se je odpravil ven iz učilnice. Jaz pa njemu v posmeh "No, pa še pozdravite jih v mojem primeru!". Ravnatelj se je osramočeno obrnil in si skušal s pokončno hojo priboriti nekaj tistega ponosa, ki mu ga je še ostalo. V učilnici sem ostala do konca ure. Po uri pa so me vsi začeli obletavati, kako si upam to reči in bla bla bla. Jaz pa sem jim preprosto rekla "Ker nisem taka reva kot vsi drugi in ne pustim, da bi kdo takole ravanl in pometal z menoj!". Nihče mi ni več težil.
Risbe:


14. januar 2013
next!
14. januar 2013
neeexTeej! Pa dej se kej drugac...ne use iz filma ulect...
14. januar 2013
sej bo drgasč... sam začetk je tak... tm recimo raunatl ne gleda nenih slik ane hahaha
14. januar 2013
neext
15. januar 2013
u118740
u118740
neeeeeeeeeeeeeeeeext
15. januar 2013
še 1 next?
15. januar 2013
next ;p
16. januar 2013
okej bom zate αwĸwαrd✝ɢιr
16. januar 2013
a juuuj
16. januar 2013
Vsi učitelji so me že na hodniku gledali po strani. Vsi so odpirali redovalnico napega razreda in sumljivo 8× prelistali. Številka 16 sem bila. Vsaj 3 predmete bom danes vprašana, sem si rekla. Jaz se pa zadnje dni res nisem ničesar učila. Bilo je proti koncu šolskega leta, pravzaprav zadnji teden ocenjevanja. Nekako sem imela občutek, da so vsi želeli, da dobim grajo. Tega ne bom pustila! Čisto na skrivaj sem se izmuznila na glaven hodnik, ki je bil ob času malice prazen. Hodila sem tiho kolikor sem le lahko, kar ni bilo tako izi, zaradi verig, ki sem jih imela na mojih čevljih in hlačah ter jakni. Slišala sem rožljanje ključev. "Zatožil te bom, če se ne vrneš." sem slišala še preveč znan glas. "Leon, nimam časa zate!" sem rekla. Leon, fant, ki se je na vsak način želel mečkati z menoj. Najprej me je zezal nato pa se je spremenil v najbolj priliznjenega fanta. Stopil je bližje meni in mi položil roko na obraz "Pusti, da grem s tabo.". Aaaghhh, kako mi je šlo to na živce. "Glej, odloči se! Bodi prijazen ali pa tak kreten kot v resnici si!" sem mu zabila in šla. Za mano je vpil, da ve, da častim hudiča in ne vem, kaj še vse. Ja, častim ga. Mar ni slišal, kaj sem prej rekla v razredu?
Leon:


16. januar 2013
neexT
16. januar 2013
Next
16. januar 2013
neeeeeeext
16. januar 2013
še 2
16. januar 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani