_UVOD_ royals je skupina devetih najstnikov s problemi. imajo težave same s seboj, z družino, v šoli, s prepovedanimi substancami. imajo samo drug drugega in četudi ima družba o njih slabo mnenje, je njihovo prijateljstvo redko, dragoceno in predvsem resnično. morda zvenijo kot običajna skupina najstnikov, a niso. ukvarjajo se s pouličnim umetništvom, in to ne samo ljubiteljsko. na ulicah poteka prava vojna grafitov, v kateri poskušajo vedno zmagovati. velikokrat zaradi svojega "poslanstva", kakor ga imenujejo, zapadejo v težave. včasih se zapletejo s policijo, včasih z ostalimi umetniki. nekako vse skupaj premagajo z nasmehom in ustvarjajo naprej, saj je le umetnost stalna, in bo ostala za vedno.

_PREDSTAVITEV OSEB_
♚cher je 17-letnica, ki ima probleme z alkoholom. rada se zabava, večinoma ustvarja grafite na temo ljubezni in zlomljenega srca. čeprav je odrezava in nesramna, je po srcu dobra in prijazna.

♚xavier ima 19 let in je cherin brat. svojo mlajšo sestrico poskuša zavarovati pred nevarnostmi, kar pa mu ne uspeva, saj je cher pretrmasta. veliko časa preživi ob igranju video igric in branju knjig.

♚jason je star 15 in je najmlajši v royals. vse vedno skrbi zanj, ker je neroden in rahlo naiven. ne mara preveč grafitiranja, a ko začne risati, ustvarja čudovite stvari.

♚sally (svetlolaska) in tiffany (temnolaska) sta šestnajstletnici, dvojajčni dvojčici. sta "pridni punčki", obenem pa enako poredni kakor njuni prijatelji. tiffany velikokrat kadi travo, sally pa cigarete, poleg tega pa se njuni starši ločujejo kar še dodatno povečuje njune probleme.

♚lucas je star 18 in velja za ženskarja. veliko igra kitaro in upa, da bo nekoč postal znan glasbenik. zelo hitro se razjezi in se stvari velikokrat naveliča.

♚olliver in lauren sta z dvajsetimi leti najstarejša v royals in sta par že od trinajstega leta. vodita "grafitarske akcije" in "skrbita za mulce". skupaj hodita na koncerte in knjižna predavanja, zato lauren veliko deklet ollieja zavida.

♚rosie ima 17 let in je najmirnejša od vseh. svoj prosti čas posveča braju in pisanju zgodb, pesmi ter igranju klavirja. ob sobotah dela v mcdonaldsu, da bi zaslužila nekaj denarja za pomoč svoji babici, ki jo je vzgojila po smrti rosiejinih staršev.

____________________________________________________________________
pač ja. nextam al je bedno?
01. oktober 2013
next:3
14. oktober 2013
u151043
u151043
Neeeext c:
16. oktober 2013
next.<33
07. december 2013
u167292
u167292
next
11. marec 2014
next
11. marec 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg