u229509
u229509
Next
03. julij 2018
Next!
03. julij 2018
nextt
03. julij 2018
Ema Fire
Ema Fire
Next
03. julij 2018
hvala vsem devetim
03. julij 2018
Jaz-bom ponorela!?
Poročila se bo?Resno?
ne me hecat.
Ta zgodba je osupljiva in vsakih imaš nova presenečenja.
V šoli imaš ti sigurno slovenščino odl (5) ker način tvojega pisanja me je najbolj privlačil k temu,da začnem brat to zgodbo.
Najbolj kaj pa me je presenetilo je to ,da Royal scandL je izvirna in odlična zgodba,ki i si jo odločila začet brat.
Čestitam za nadaljna 2 nexta ,ki sta me vrgla iz tira in iz vsakdajnega življenja.
Enostavno vživim se v zgodbo in za par minut branja pozabim na vse.
Hvala!!!!

Next
Next
03. julij 2018
u121342
u121342
Next
03. julij 2018
Misslady, slovenscine nimam pet, ker sem koncala s solo leta 2012
leta hitro grejo in letos bom ze 27 let
03. julij 2018

Nisem vedela, zakaj, vendar moje srce je pričelo hitreje biti. Nehote sem pomislila, da ga ne bom samo izkoristila, da se bom rešila predlagane poroke. Pravzaprav se mi je zdelo, da bi se lahko med nama razvilo kaj več. V vsakem primeru pa bom morala biti previdna, saj nisem želela imeti strtega srca ...
“Me veseli, da si prišla,” je dejal, ko sem prišla do njega. Ponovno sem se nasmehnila. Njegovi temni lasje so bili razmršeni, njegove modre oči so jo opazovale z iskrico v očeh. Je že res, da je bil popolnoma navaden moški, brez plemiškega naziva in nisem vedela ničesar o njem, vendar ... Že s pogledom me je očaral.
“Saj sva se zmenila, kajne?” sem nasmejano dejala.
“In tokrat si sama,” je pripomnil.
Pogledala sem ga. Mar je ugotovil, kdo sem? Upala sem, da ne. Hotela sem, da bi imela priložnost se predstaviti kot oseba ... Ne pa kot članica kraljeve družine. Včasih me je ta položaj tako utesnjeval, da sem si želela biti normalno dekle, ki bi imelo vso spodobo početi, kar si želi. Tako pa niti zaposliti se ne morem, ne sodelujem v politiki in niti nimam volilne pravice. Pa še marsikaj drugega bi se našlo, kar ne smem početi. Tudi glede oblačil je bila kraljeva družina stroga; nismo smeli biti vpadljivi, nalakiranih nohtov nisem smela imeti in obstajal je še kup pravil, ki sem jih morala upoštevati. Včasih mi je ob tem šlo na bruhanje. Le zakaj ne moremo biti normalni? Ravno zato sem se odločila, da Ianu ne bom takoj izdala svojo identiteto.
“Ja, sama sem,” sem dejala skozi svoje misli.
“Mislil sem, da me bodo tisti tipi pretepli,” je dejal. “Kdo sploh so?” Namrščila sem. Pričakovala sem takšno vprašanje.
“Oh, varnostniki,” sem dejala.
“Varnostniki? Zakaj?” je vprašal.
“Spremljali so mojo prijateljico,” sem se zlagala. Bilo mi je žal, da sem mu prekrila resnico, vendar druge poti ni bilo.
“A tako,” je dejal. “Bova šla v restavracijo?”
Bila sem vesela, da je spremenil temo pogovora. Vsaj mi ni bilo neprijetno ob prikrivanju resnice. Ah, mu bom že povedala, ko bo prišel čas za to ...
“Ja,” sem pokimala.
Skupaj sva odšla do restavracije s tajsko prehrano. Spremljala naju je neprijetna tišina. Želela sem si, da bi med nama stekel pogovor in jasno mi je bilo, da se bom morala potruditi, da ga bom pritegnila ... Čeprav je izgledalo, da sem ga že.
“S čim se ukvarjaš?” sem ga vprašala, ko sva naročila. Natakar nama je ravno postregel s pijačo, nato pa odšel. Poskrbela sem, da sva se usedla v zaseben kotiček, saj sem se bala fotografov, ki bi lahko šli mimo restavracije in naju slikali.
“Imam različne hobije,” je odgovoril. Zdelo se mi je, da ni ravno iskren. Nenadoma me je zmrazilo. Kaj pa, če preprodaja drogo? Vendar poti nazaj ni bilo, saj sem bila odločena, da bom večerjala z njim. Nato pa ... Bomo videli.
“Kaj pa ti?”
Vprašanje me je zadelo kot strela z jasnega. Kaj naj mu rečem? Hitro sem premislila o svojih hobijih. Slikanje, branje romanov, ukvarjanje z otroci ... Kaj še? Počutila sem se bedno, ker nisem imela pojma, kaj naj mu odgovorim.
“Slikam,” sem odgovorila.
“Slikaš?” si je na ustnice priklical nasmešek.
Pokimala sem.
“Koliko si pravzaprav stara?” me je vprašal.
“Petidvajset,” sem odgovorila. “Ti?”
“Štiriintrideset,” se je nasmehnil.
No, star pa že ni bil. Ta misel mi je prvo šinila skozi glavo. Je že bilo res, da je bilo med nama enajst let razlike, vendar ... Moški kasneje dozorijo, kajne?
“Ni velike razlike,” sem dejala.
Premeril me je s svojimi modrimi očmi.
“Misliš?” me je vprašal.
Kratko sem pokimala.
“Mislim, da leta ne igrajo vloge v razmerju, če je prisotna ljubezen in medsebojno spoštovanje,” sem dejala.
Ian se je nasmehnil. Njegov nasmešek me je popolnoma očaral. Prekleto, res nisem imela izkušenj z moškimi. Iskala sem princa na belemu konju v Angliji, vendar ga nisem nikoli našla. Mogoče pa sem čakala nanj? Mogoče. Vedela pa sem, da v vsakem primeru ne bom sprejela predlagane poroke in se prepustila nekomu, ki ga nisem poznala. V tistem trenutku sem se odločila, da bom Ianu dala priložnost četudi ne bo bil po okusu moje družine. Na prestol ne bom nikoli prišla, saj jih je bilo pred menoj preprosto preveč.
“Zdi se mi, da nimaš veliko izkušenj v ljubezni,” je pomenljivo dejal. Otrdela sem. Res jih nisem imela.
Nenadoma sem se bala, da se bom s svojimi lažmi zapletala v klopčič, ki ga ne bom uspela razplesti.

__________________________________________________________________________________________________

mnenja, teorije?
kako se vam zdi?
03. julij 2018
Next!
03. julij 2018
zapleta se le čakam, da keri royal človeček stopi v to restavracijo . povej, navdih si dobila pri kraljevi poroki (Harry+Meghan Markle)?
03. julij 2018
pravzaprav nisem mi je bolj navdih bila poroka williama in kate... sem gledala film pred kratkim
03. julij 2018
Next cim prej... komi cakam da vidim ka se bo zdej zgodilo...
03. julij 2018
Next
03. julij 2018
OHHHHHHHHHHH!
Res bi bilo lepo ,če bi bila skupaj.
Zelo me zanima kako mu bo rekla,da je iz kraljeve družinev.

Upam,da me presenetiš v nadaljevanju še bolj.
Čimprej Next in Next.

Odlično je.
Zaljubila sem se v tvojo pisanje.
Ampak samo nekaj me zanima!
zakaj si ti pri svojih 27 letih na igrah123?

Next Next Next Next
04. julij 2018
neeeeeeeext

misslady, saj igre123 niso samo za otroke, sploh pa ona sodeluje na forumu (in če igra igrce tidi ni nič narobe s tem)
04. julij 2018
pravzaprav so igre zame kot sprostitev, kjer lahko pokazem svoje pisanje... in dam mozgane na paso ob dveh otrocih je zame idealno, da se sprostim.
04. julij 2018
Ema Fire
Ema Fire
Next
04. julij 2018
Next
Mogoče pa je Ian "italijanski plemič"
04. julij 2018
jena, ni
04. julij 2018
Pfft
04. julij 2018
Kat the party breaker
04. julij 2018
haha
se kaksen Next?
04. julij 2018
hvala vsem sedmim. se kaksen Next?
04. julij 2018
Next!
04. julij 2018
u233608
u233608
Next
04. julij 2018
Next
04. julij 2018

“Reciva, da jih imam ravno dovolj, da ne bom šla s prvim v posteljo,” sem dejala in se počasi nasmehnila.
Vrnil mi je nasmešek.
“Saj nisem te nameraval zvleči v posteljo že prvi večer,” je odvrnil. “Razen, če seveda ne boš izrazila želje po tem.”
Moje srce je divje razbijalo. Še londonski Big Ben ni tako donel, kot je v tistem trenutku moje srce v prsih. Bila sem vznemirjena ob misli, da bi se mu prepustila. Prav tako sem se spraševala, kako bi bilo, če bi se ga dotikala in poljubljala njegove ustnice, ki so me vabile k sebi. Poskušala sem zadržati svoja čustva, kot me je naučil tega kraljevi dvor.
“Zaenkrat še nisva tako daleč,” sem premišljeno odgovorila na njegovo ponudbo in si na ustnice priklicala nasmešek. Konec koncev sva se spoznala prejšnji večer. Nisem smela tvegati, da si uničim pripravljen načrt samo zato, da pristanem v postelji z njim.
Ko sva pojedla, sem prosila za račun. Eno uro sva sedela za mizo, se pogovarjala in predebatirala vse možne teme. Pravzaprav se mi je zdelo, da z njim lahko govorim precej odkrito in sproščeno. Bila sem to, kar sem. Brez prikrivanja svojih misli, brez pretvarjanja, da sem ravnodušna in nisem imela omejene svobode govora.
“Jaz bom,” je rekel natakar, ko je prinesel račun.
“Ne,” sem poiskala svojo denarnico. Ian je dvignil obrvi. “Jaz bom plačala. Ti boš drugič.” Pograbila sem račun, nato pa odprla denarnico in potegnila ven bankovce ter jih pomolila natakarju. “Preostanek obdržite.”
Ian me je še vedno nejeverno opazoval.
“Kaj?” sem vprašala.
“Mislil sem, da je prav, da moški plača,” je pripomnil.
“Drugič,” sem ponovila. Mislila sem resno. Dala sem mu razlog, da se ponovno vidiva in upala sem, da se bova, saj sem želela biti v njegovi družbi.
“Kot želiš,” je dejal. “Greva?”
Pokimala sem. Skupaj sva zapustila restavracijo. Ko sva bila zunaj, me je prijel za roko in me ustavil. Ob dotiku sem zadrhtela.
“Bi šla na sprehod?” me je vprašal.
“No ...”
“Saj bom razumel, če ne moreš,” je hitro dodal.
Njegove modre oči so me natančno opazovale. Čisto počasi sem stisnila njegovo dlan in upala, da me nihče ne bo pogrešil v palači.
“Kam greva?” sem vprašala.
“Ti poznaš London, ne jaz,” je nasmejano odvrnil. “Nenazadnje sem tukaj le nekaj dni, kasneje pa ... Se bom moral vrniti v Ameriko.”
Zadelo me je. V Ameriko? Se mi je zdelo, da je bilo prelepo, da bi bilo res. Imela sem prav, da nisem nemudoma skočila v posteljo z njim. Odšel bo, jaz pa bom ostala in po vsej verjetnosti z zlomljenim srcem in zaradi razočaranja, ne bom hotela nobenega moškega. Nenadoma se mi moj načrt ni zdel več briljanten.
“V Ameriko?” sem vprašala.
Za trenutek je okleval.
“Ne morem pustiti svojega dela,” je pojasnil. “Moja prisotnost je obvezna. Kljub temu pa sem pogosto v Evropi in ... Če se bo med nama izšlo ... Ne vidim razloga, zakaj se ne bi prenehala videvati, Alexandra.”
Stisnila sem ustnice.
“Samo pozabil si na eno malenkost,” sem odvrnila. Vprašujoče me je pogledal. “Med Veliko Britanijo in Ameriko je ocean. Zelo dolg ocean, ki ga ne moreš preplavati. Zdi se mi, da bi bilo zame to preveč daleč.”
Približal se mi je.
“Če se bo obneslo, lahko greš z mano,” je dejal. “Lahko se preseliš v Ameriko in živiš pri meni. Svojega dela ne morem pustiti, če pa ti lahko zapustiš London, potem ... Si dobrodošla.” Nad nama je legla neprijetna tišina. O sranje! Resno!
Članica kraljeve družine sem. Po poreklu sem kraljeve krvi in v tesnem sorodu s prestolonaslednikoma! Prekleto, kako naj to rešim? Ne bodo mi kar dovolili oditi brez, da bi se odrekla prestolu. No, to je še najmanjši problem. Problem je, da nikoli v življenju nisem delala in to bi me pokopalo. Iz razkošnih palač v navadno hišo. Niti nisem smela pomisliti, kako bi se mi cel svet posmehoval zaradi tega ...
“Najprej te moram spoznati,” sem med divjimi mislimi zaslišala svoj glas. In premisliti, če se bom sposobna odreči razkošju.
“Imaš dovolj časa,” je šepnil. Nenadoma sem se zavedala, da je bil tako blizu in ... V naslednjem trenutku sem začutila njegove ustnice na svojih.

___________________________________________________________________________________________________

mnenja, teorije?
04. julij 2018
u234936
u234936
Next
04. julij 2018
Next!
04. julij 2018
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani

Spletna stran uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo boljše storitve. Z uporabo portala se strinjate, da jih lahko uporabljamo.
Ali dovolite našim partnerjem, da bodo zbirali podatke in uporabljali piškotke za prilagajanje in personalizacijo oglasov?

Več o tem