Next! zakaj se meni zdi, da bo (začuda) pristala v postelji z Ianom?
23. junij 2018
Next
25. junij 2018
Next posvečam HanaS

“Saj nisi normalna,” je zamrmrala Louisa.
“Veš,” sem zamišljeno dejala. “Če živiš po protokolih kraljeve družine ... Te včasih prime, da bi imel nekaj svojega. Nekaj nedovoljenega. Nekaj, kar bi ti popestrilo življenje in ... Da dobiš nekaj novih izkušenj.”
Louisa me je premerila.
“Tvoje življenje ni dolgočasno,” je pripomnila.
Zavila sem z očmi.
“Včasih je,” sem odvrnila. “Nenazadnje sem primorana, da hodim na različne prireditve in ... Nisem svobodna. Na vsakem koraku me spremljajo.”
“Vem. Vendar kljub temu nisem prepričana, da imaš tako dolgočasno življenje,” je dejala. “Konec koncev vas Angleži obožujejo.”
“Ja, to pa je res,” sem zamrmrala.
Ljudje so dobesedno čakali na novice iz naše družine. Ko se je rodil Williamov sin, je bilo pravo obleganje porodnišnice, saj so ljudje čakali na trenutek, da bodo videli novega člana kraljeve družine. No, ja, sem pomislila, saj je jasno, da smo priljubljeni.
“Le pazi, da ne boš naredila kakšne neumnosti,” me je opozorila Louisa. “Saj ne moreš najti nekega zavaljenega ...”
“Ne, zavaljenega pa ne,” sem se strinjala. “Moški mora biti privlačen. Ne bom zadovoljna s povprečnežem,” sem dodala.
Tako obupana pa nisem, kajne?
Ko sva prišli v klub, so z nama vstopili tudi varnostniki. Nisem bila navdušena nad slednjim, vendar morala sem upoštevati dejstvo, da bodo odpuščeni, če ne bodo poskrbeli za mojo varnost. Včasih sem si želela, da ne bi bili prisotni.
Vzeli sva si pijačo in se prebijali med množico teles, ki so se zvijala na plesišču. Prišli sva do miz v kotu in sedli. Opazila sem, kako je James razporedil varnostnike tako, da so me imeli na očeh. In na očeh tudi preostale prisotne.
“Torej ... Katerega boš?” je vprašala Louisa in pomignila na fante v bližini. Na hitro sem jih pogledala, da ne bi bilo preveč očitno, da si jih ogledujem. Nobeden zanimiv. En majhen, drugi grd, tretji je izgledal kot da bi šele prebolel vodene koze, četrti ... Ah, raje ne bom izgubljala besed. Pogledala sem jo in kratko odkimala.
“Nobeden? Nisi rekla, da boš s prvim ...?”
“Tako obupana pa že nisem,” sem jo hitro prekinila. “Mora biti nekakšen standard, kajne? Saj veš ... Da ne bom ostala v sramoti ...”
Louisa se je zasmejala.
“No, potem pa si kar oglej prisotne,” je dejala.
Zavila sem z očmi. Bila sem navajena na njeno zbadanje, ko me je želela opozoriti, da delam same neumnosti.
“Brez skrbi. Si bom,” sem se počasi nasmehnila.
Dve debeli uri sem si ogledovala moške in fante. Postajala sem vedno bolj in bolj obupana. Nihče ni pritegnil moje pozornosti. Nihče ni bil dovolj zanimiv zame. Nejevoljno sem srknila požirek pijače, nato pa se dvignila, da bi odšla na stranišče.
S pogledom sem ujela Jamesa, ki mi je sledil na diskretni razdalji. Nisem se ustavljala, dokler nisem prišla do stranišča.
Toaletni prostori so bili prazni. Na srečo. Ko sem opravila svoje, sem odšla k umivalniku in si z milom oprala roke.
Razmišljala sem, kako naj se lotim svojega podviga. Nihče me ni pritegnil. Louisa je imela prav. Ne bom zbrala dovolj poguma, da bi spala s komerkoli.
Ko sem izstopila iz stranišča, pa sem se ponesreči v nekoga zaletela. Opotekla sem se, vendar so me zgrabile neznane roke.
O bog, sem pomislila, ko sem dvignila pogled.

__________________________________________________________________________________________________

mnenja, teorije?
25. junij 2018
In le v koga se je zaletela? Mislim da vsi vemo
Next
25. junij 2018
Next, super je
26. junij 2018
u233608
u233608
Next
26. junij 2018
Next
26. junij 2018
hvala za posvecenga
26. junij 2018
Next!

o ja, strinjam se, vsi vemo ful mi je vsec!
26. junij 2018
mnenja?
26. junij 2018
hvala vsem petim
26. junij 2018
neeeeeext to je ziher Ian
26. junij 2018
se kaksen Next?
27. junij 2018
u234936
u234936
Next
27. junij 2018
katera bi posvecen Next?
27. junij 2018
u234936
u234936
Jaz
27. junij 2018
hvala vsem sedmim. se kaksen Next?
28. junij 2018
Zanosila bo? ;]
29. junij 2018
honey, ne bo
29. junij 2018
Next
29. junij 2018
neext
30. junij 2018
Next
30. junij 2018
Next!
30. junij 2018
Next posvečam .Broken


“Se opravičujem,” je dejal in me spustil iz svojega naročja. “Saj bi podaljšal trenutek, ko te držim v rokah, vendar tvoji prijatelji nad tem niso ravno navdušeni.” Še vedno sem se oklepala njegove majice, ko sem se ozrla naokoli. Pogledala sem Jamesa in še nekaj drugih varnostnikov, ki so ga opazovali z neusmiljenim pogledom.
“V redu je,” sem rekla. “Gospod me je le ujel.”
Nekaj časa so se obotavljali, nato pa le pokimali. Razšli so se, da bi prevzeli svoje pozicije, James pa je še vedno bil v najini bližini.
Izkoristila sem trenutek in si ogledala svojega rešitelja. Imel je črne lase, nekoliko daljše, kot drugi fantje, in modre oči, ki so se z iskrico v očeh lesketale. Ni se mi zdelo, da je mojih let. Deloval mi je nekoliko starejše, kot sem jaz, vendar ... Bil je neverjetno simpatičen, postaven in preprosto ... Seksi. Pravzaprav se mi je zdel idealen za načrte, ki sem jih imela za to noč. Vsekakor pa bi morala izvedeti kaj več o njem.
“No, bilo mi je v veselje,” je dejal in se odmaknil proč. “Sedaj pa me moja družba čaka, tako da ... Se vidimo, gospodična.”
Že je hotel oditi, ko sem zaklicala:
“Lahko izvem samo ime?”
Obrnil se je in se mi nasmehnil. Ta nasmeh ... Skoraj stopila sem se, čeprav nisem pokazala nobenih čustev. Nenazadnje sem bila članica kraljeve družine, kajne?
“Raje bi izvedel vaše,” je dejal.
“Sem Alexandra Cam... Samo Alexandra,” sem se sredi stavka odločila, da ne bom izdala, kdo sem. Nenazadnje bi lahko nemudoma izvedel, če bi me kdo izmed varnostnikov poklical po nazivu, čeprav sem dvomila, da si bodo to privoščili sredi nabitega kluba, ki je dobesedno pokal od ljudi, ki bi nemudoma pograbili priložnost, da govorijo z mano.
Nasmehnil se je.
“Ian. Moje ime je Ian,” je odvrnil, nato pa se obrnil na petah in odšel. Nekaj trenutkov sem strmela za njim, nato pa globoko vdihnila, da bi se pomirila. Ko sem se zbrala, sem odšla nazaj k Louisi, ki me je nekoliko nestrpno čakala.
“Kaj pa je bilo to?” me je vprašala.
Zmajala sem z glavo.
“Nič,” sem odvrnila.
Sumničavo me je premerila. Še vedno sem se tresla, ko sem pomislila na njegove modre oči, ki so me opazovale.
“Da ni bilo nič?” se je namrščila. “Če bi videla, kako sta se gledala. O bog, tisti tip je ...” Stisnila sem ustnice. Bil je popoln za moj načrt, vendar se mi ni zdel tip človeka, ki bi spal s prvo žensko, ki mu pride na pot.
Naslednje dve uri sem ga iskala s pogledom. Bil je v družbi z dvema fantoma in eno punco, ki se je oklepala njegovega prijatelja. Nekajkrat sem celo ujela njegov pogled in zardela. Nikakor si nisem smela privoščiti, da bi mi pobegnil.
“Kaj ko bi šli?” me je nenadoma vprašala Louisa in zazehala. “Dolgočasno je. Ne zdi se mi, da ga boš ujela, Alexandra.”
Srepo sem jo premerila.
“Seveda ga bom,” sem rekla. “Pripravljena sem iti do njega in ga vprašati, če bi odšel z menoj v enega izmed hotelov. Mogoče bom imela prečudovito noč.”
“Ne pozabi, da moraš iti mimo fotografov, saj v nasprotnem primeru ne boš imela ničesar od tega,” me je opozorila.
Na to pa sem popolnoma pozabila. Kako bo reagiral, ko ga bom zvlekla pred fotografe? Louisa je imela prav. Če me ne bodo videli v javnosti z njim, bo vse zaman. Vsi moji napori, da ga ulovim, bodo popolnoma zaman.
Naročila sem še eno pijačo. Ko mi jo je natakar prinesel, mi je na srebrnem pladnju prinesel še en listek.

Odhajam. Sem v Londonu še nekaj dni.
Prilagam telefonsko.
Ian

Dvignila sem obrv in se zastrmela v telefonsko številko. No, pa čeprav sem se trudila, je moj načrt splaval po vodi.

________________________________________________________________________________________________

mnenja, teorije?
30. junij 2018
Next
30. junij 2018
u234936
u234936
Next + to zgodbico totalno obozujem...hvala za posvecen Next..upam da bosta na koncu skupaj ampak do tistega se je dalec tako da se pustimo presenetit..
01. julij 2018
Next
01. julij 2018
Next
01. julij 2018
Next
01. julij 2018
mnenja?
01. julij 2018
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg