*flashback*
začel me je poljublati po trebuhu roke so mu uhajale pod majico, odpel mi je nedrček in začel mi je odpenjati gumb na hlačah. slekel mi jih je. ko sem mu slekla majico sem od začudenosti bulila v njegove mišice...prijel mi je roko in me vodil po njih nato pa sem nadeljevala sama.poljubljal me je po vratu do ust, strastno me je poljubil in slekel me je do konca. vprašal me je če sem pripravljena. še preden sem rekla ja sem začutila..zakričal je še Acacia in oba sva bila na vrhuncu, vrgel se je na stran in jaz sem mu skočila v objem : LJUBIM TE! sem še rekla in zaspala sva. Zjutraj so me pa že čakale rože na nočni omarici in potleh raztroseni listi vrtnice. bilo je zelo romantično.
*end of flashback*

Ime mi je Acacia in stara sem 18let, živim v bloku z bratom Lukasom ki je star 22. Starši so nama umrli pred dvema letoma v prometni nesreči. To leto je bilo grozno. Imam fanta po imenu Harry in ja, je pevec v skupini One Direction.

-acacia-
Harry je trenutno na turneji v Ameriki in v petek ima rojstni dan zato ga grem obiskati za vikend, to naj bi bilo presenečenje če ne bo louis kot vedno vse zbleknil ostalim..upam da ne bo.

ti je všeč začetek?
next?

*mal je dolgočasen ampak razpletlo se bo v nextu
19. maj 2013
next
19. maj 2013
jaa.!!!!!
nadaljuuuj.. ;oo pa malo daljše prosim ker je ful zanimivo
19. maj 2013
u130293
u130293
next resnoooo <3 kul! strinjam se z rebeko
19. maj 2013
*V Ameriki*
-acacia-
louis hvala bogu ni povedal za presenečenje zato sem prišla v hotel in sedela na sedežni ter brala knjigo, čakala sem da pridejo iz sestanka domov. Zaslišala sem odklepanje vrat ampak sem še kr sedela in čakala da me opazi.

-harry-
odklepal sem vrata kot ponavadi in prvo sem šel v dnevno sobo pogledat na televizijo da bi videl svojo serijo. od presenečenja ko sem zagledal mojo princesko acacio sem obstal ..nasmejala se mi je in čestitala in poljubčkala me je celga. ljubim te acacia sem ji rekel isto mi je odgovorila...nikol še nisem biu tolk srečen in poln ljubezni kot tisti trenutek..veselje me je preplavilo..odpeljala me je na večerjo v lepo restavracijo, seveda so kričeče oboževalke norele pred hotelom ampak so se jih varnostniki rešili..najedla sva se nato sem jo odpeljal na sprehod do plaže, usedeu sem se na tla ona pa meni v naročje, objel sem jo in ji rekel da nočem da gre nazaj, naj ostane z nami in se vrne nazaj tudi z nami. živela bi lahko pri njemu v sobi. odvrnila je da bi se morala pogovorit z bratom ampak misli da bi šlo. ko sva šla nazaj v hotel so mi fantje pripravili še eno presenečenje, ko sem vstopil v sobo sem dobil torto v glavo. zlo so se potrudili morem reči sem biu kar impresioniran. pozno zvečer so fantje odšli vsak v svojo sobo zato sva jaz in acacia ostala sama, poljubil se jo in je že zaspala v mojem objemu.

next?
19. maj 2013
next
19. maj 2013
neeext še doons ;oo
19. maj 2013
omajgad jaaa next!!!!! + nova bralka <3
19. maj 2013
-acacia-
zbudila sem se v harry-jevem objemu in bilo mi je tako toplo da se nisem hotla vstat. Danes zvečer imajo OneDirection koncert in grem z njimi v backstage, tako sem neučakana ker nisem še nikol bla tak v zaoderju.

-harry-
danes sem tako vesel da gre acacia z nami na koncert. ob 8 zvečer se je koncert pričel, preden smo šli na oder me je acacia še poljubila za srečo in že smo odšli na oder. odpeli smo še zadnjo pesem Moments in sem rekel da je posvečena moji ljubezni Acacii. ko smo prišli dol iz odra sem jo videl objokano in takoj mi je stekla v objem. ljubim te je govorila. zašepetala mi je tudi na uho da bo ostala v ameriki z njimi dokler se ne bo konec turneje. bil sem presrečen. vsi skupaj smo odšli na večerjo v restavracijo. ko smo se vsedli se pa acacia nenadoma vstane in teče do punce ki jo prvič vidim, bla je njena sestrična Lucy in Niall se je takoj ogrel za njo. povabili smo jo naj se nam pridruži..ko smo pojedli jo je niall povabil na sprehod in vsi smo žvižgali...seveda je biu lucy tudi niall všeč...

kaj se bo zgodilo z niallom in lucy?
next?
19. maj 2013
ljubim to zgodboooo neeeext <3
19. maj 2013
zaljubila sta see ;$
jaaaa neeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!
19. maj 2013
par
next!!!
19. maj 2013
prosiiim next:*
19. maj 2013
u130293
u130293
next<3
20. maj 2013
u129354
u129354
next+nova bralka+mislim da se bosta zelo zaljubila!!
20. maj 2013
u130293
u130293
next
21. maj 2013
nnnnnneeexxttt
21. maj 2013
neeeext prosiiim:**
21. maj 2013
še doons next prosiim ) !!!!!!
22. maj 2013
sorry za oglaševanje :/ prosm berte..
http://www.igre123.com/forum/tema/poletje-brez-njega/55698/
23. maj 2013
Neeeeeeeeeeeeeeeeext
29. maj 2013
-niall-
Lucy občudujem. enostavno je popolna! obljubil sem si da se nebom zaljubil ker bi me dekle samo izrabilo za slavo! ampak Lucy je drugačna..odkar sem jo zagledal sem v sedmih nebesih. kr letim seveda ne dobesedno. končno sem zbral pogum pa jo vprašal če bi šla z mano na sprehod. prebil sem trd led in kamen se mi je odvalil od srca ko je pokimala in se malce nasmehnila. vstal sem se in jo prijel za roko, odšla sva do vrat kjer sem ji jaz odprl vrata in mrzel zrak je butnil v naju. roko sem dal preko njene rame in jo vprašal če jo zebe. malce je pokimala in se stresla. stisnil sem jo še močneje in samo nasmehnila se je. šla sva na plažo, kjer sva gledala zvezde. naenkrat se je obrnla proti meni in samo gledala me je. vstrašil sem se in jo vprašal kaj je narobe, po premisleku je le rekla "samo srečna sem, da sem ob tebi. všeč si mi že odkar sem te videla prvič na x-factorju. Celo življenje sem bila zaznamovana samo kot tiho dekle, ki ima odličen uspeh v šoli. Potem pa spoznam svojega idola. Nialla Horana!" poslušal sem jo in videl kako ji tečejo solze po licih. obrisal sem ji solze in ji rekel: " ko sem te zagledal me je šinila nekakšna toplina ki je nisem nikol še čutil. vedel sem da nekaj bo. vesel sem da sem lahko tu z osebo, ki se mi je v trenutku vtisnila v srce!"
nežno sem jo prijel za tilnik in jo povlekel bližje k sebi. poljubil sem jo. srce mi je razbijalo kot noro. občutki so bili ne opisni!
"Mislim da sem zaljublen!"
05. junij 2013
nnnneeexxxttt
06. junij 2013
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
06. junij 2013
prosim berte novo zgodbico
17. junij 2013
neeeeext
18. junij 2013
u113053
u113053
next+nova bralka
19. junij 2013
Z očmi sem iskala Zayna, a ga nisem vidla. ''VALERIA'' obrnila sem se in zagledala Zayna in Harrya. Takoj sem stekla Zaynu v objem in mu zajokala v objemu. Nato sem objela še Harrya, ko sem ga objemala so me prevzela drugačna čustva. Ja bila sem zaljublena v njega, ampak to že čisto na začetku ko so ratali skupina. On tega nikoli ni izvedel in bolše bo da tako tudi ostane. Ampak sem še kar zaljublena?

http://www.igre123.com/forum/tema/loveme-(onedirectionfanfiction)/56861/1

Bi bral/a?
08. julij 2013
http://www.igre123.com/forum/tema/next-top-model-with-tyra-banks/58560/ imaš rada tekmovanja in fotoshotinge? to je pravo tekmovanje zate! Prijavi se.
15. julij 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani